-
Ο χρήστης polygift έγραψε:
ΚΥΡΙΕ ΕΛ-ΕΜ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΩΝ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ.ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΠΟΣΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΝΑΜΕ Η ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΠΤΑ Η ΟΧΙ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ Η ΟΧΙ.ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ. ΚΡΙΜΑ. ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΓΚΙΚΑΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΕ,
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ POST ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΚΘΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ,ΔΙΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΓΑΤΕ ΓΡΑΠΤΑ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Σε σχέση με την τελευταία παράγραφο του nass, θα ήθελα να ρωτήσω πόσοι και ποιοι οδηγοί (αν γνωρίζετε), ειδικά από τη νέα γενιά (και αυτό έχει σχέση με την εθνική ελλάδος), έχουν πάει σε μία σχολή αγωνιστικής οδήγησης στο εξωτερικό και έχουν κάνει μαθήματα?
-
'Εθνικη Ελλαδος' εχει ξαναγινει με Ζαχο-μπαμπα(της Α6,οχι τον αλλον),Ιαβερη αν δεν κανω λαθος και καποιον αλλον(?)
Ξερετε η ιστορια κανει κυκλους και βεβαια οι αγωνες δεν ξεφευγουν απο αυτο,απλα αλλαζει η διαμετρος καθε φορα........
(Ο Ταμπουρατζης παρακολουθησε φετος ενα σεμιναριο αγωνιστκης οδηγησης) -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πιστεύει δηλ. κανείς πως αν λυθεί το πρόβλημα των αναγνωρίσεων (πχ. αποφασίσει η ΕΘΕΑ και οι λέσχες να επιβάλλουν το νόμο) αυτομάτως θα φτάσουμε τους εν λόγω ΙταλούςΕγώ το πιστεύω αυτό. Γιατί πολύ απλά αν κόψεις σε κάποιον την εύκολη οδό (αυτό του μαθαίνω τον δρόμο απ'έξω και κάνω χρόνο με την μαϊμουδιά μου) τότε αναγκαστικά θα στρώθεί να ακολουθήσει την δύσκολη οδό (όπως πολύ εύστοχα παρουσίασε ο esky_t).
Ο Ελληνας είτε είναι αγωνιζόμενος, είτε οτιδήποτε άλλο, πάντα μα πάντα θα ψάχνει την εύκολη οδό (είμαστε αρκετά φυγόπονοι). Οι κανόνες είναι για να τον περιορίζουν και μόνο έτσι μπορεί να κάνει σωστή δουλειά.
Προς θεού, δεν λέω ότι αυτό είναι το Α και το Ω μιας κατάστασης (της σημερινής) αλλά είναι και αυτή μια αφορμή αφού το συζητάμε.
Κατά τα άλλα αυτοί που κάνουν σκληρή δουλειά φαίνονται (προπονούνται, αθλούνται κλπ) και σίγουρα είναι άλλος ένας τρόπος να τους ανταμοίψουμε. Διαφορετικά θα επικρατήσει η σημερινή νοοτροπία και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στην χώρα μας δεν θα φτάσει ποτέ στα διεθνή επίπεδα.
-
Σωστη αγνη τοποθετηση του sidobre.
-
Ο χρήστης Sidobre έγραψε:
Πιστεύει δηλ. κανείς πως αν λυθεί το πρόβλημα των αναγνωρίσεων (πχ. αποφασίσει η ΕΘΕΑ και οι λέσχες να επιβάλλουν το νόμο) αυτομάτως θα φτάσουμε τους εν λόγω Ιταλούς
Εγώ το πιστεύω αυτό. Γιατί πολύ απλά αν κόψεις σε κάποιον την εύκολη οδό (αυτό του μαθαίνω τον δρόμο απ'έξω και κάνω χρόνο με την μαϊμουδιά μου) τότε αναγκαστικά θα στρώθεί να ακολουθήσει την δύσκολη οδό (όπως πολύ εύστοχα παρουσίασε ο esky_t).
Δηλαδή βάζεις στο ζύγι από τη μία τις παράνομες αναγνωρίσεις και από την άλλη ΟΛΟΥΣ τους άλλους παράγοντες που ανέφερε ο esky_t και εγώ παραπάνω (συν τα σεμινάρια που εύστοχα παρατήρησε ο cmarin) και τα βγάζεις ισοδύναμα.
Δηλαδή είτε κάνεις προπόνηση, σεμινάρια, έχεις καλό συνοδηγό, στήσεις σωστά το αυτοκίνητο, γράψεις σωστά τα 4 περάσματά σου, έχεις καλή στρατηγική και ρυθμό κτλ. κτλ. είτε κάνεις απλά 44 περάσματα, με συνοδηγό 'σακί με πατάτες που ξέρει και από καρνέ', αυτοκίνητο 'στο περίπου', ρυθμό 'όλο ανάβαση', είναι ένα και το αυτό.
ΟΚ... exactly my point...
-
Βρε Νασο,μπορει ο sidobre,να μην ξερει τις αναλογιες ,αλλα και εσυ δεν ξερεις.(ο μονος τροπος για να ΞΕΡΕΙ κανεις αναλογια προσφορας των :συνοδηγου/αυτοκινητου/μηχανικων/περασματων/γραπτων/κ.α. ειναι να εχει τρεξει σε αγωνα,δεν βλεπω καποιον αλλο τροπο.)
Δηλαδη αυτο που ειπε ο ΝικοςbugsR,
με εικασιες και υποθεσεις ολοι εχουμε δικιο(καθολου ειρωνικα) -
Οχι δεν τα βάζω στο ίδιο ζύγι, αλλά όσο υπάρχει μια κατάσταση, τόσο θα αδικούνται αυτοί που κάνουν καλή και σωστή δουλειά.
Και είναι κρίμα για αυτούς, γιατί στο τέλος θα πάψουν να ασχολούνται και θα κάνουν και αυτοί με την σειρά τους μαϊμουδιές αφού τους 'παίρνει'.
Οταν δέχεσαι λοιπόν μια κατάσταση 'χύμα' και την αντιμετωπίζεις κατ'αυτόν τον τρόπο δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι!
Αλλά όταν θες να την βελτιώσεις, τότε το πρώτο πράγμα που θα βελτιώσεις είναι τον εαυτό σου για να υποχρεώσεις έτσι έμμεσα και άμμεσα να βελτιωθούν και οι άλλοι.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Βρε Νασο,μπορει ο sidobre,να μην ξερει τις αναλογιες ,αλλα και εσυ δεν ξερεις.(ο μονος τροπος για να ΞΕΡΕΙ κανεις αναλογια προσφορας των :συνοδηγου/αυτοκινητου/μηχανικων/περασματων/γραπτων/κ.α. ειναι να εχει τρεξει σε αγωνα,δεν βλεπω καποιον αλλο τροπο.)
Δηλαδη αυτο που ειπε ο ΝικοςbugsR,
με εικασιες και υποθεσεις ολοι εχουμε δικιο(καθολου ειρωνικα)Εσύ που ξέρεις σίγουρα καλύτερα από μένα συμφωνείς με το Sidobre ή τουλάχιστον επικροτείς την τοποθέτησή του.
Δηλαδή 'ή 4 και σκληρή δουλειά ή 44 και τεμπέληδες'.
Αυτό είναι τελικά ? -
Ρε παιδιά πό ότι κατάλαβα, τελικά το ίδιο λέτε τόση ώρα.
-
Νασο, παραδοξως( ) θα συμφωνησω με την αναλυση σου.
Πολλες οι παραμετροι της επιτυχιας. Αν ομως τις παρουμε μια-μια θα δουμε:- Διατροφη και υγιεινη ζωη ελευθερη για τον καθενα
- Ασκηση το ιδιο.
- Διανοητικη ασκηση και εξελιξη αντανακλαστικων ,το ιδιο.
- Φοιτηση σε σχολες Α.Οδηγησης ,το ιδιο
- Βαθμος εμπλοκης στην προετοιμασια και γνωση του αυτοκινητου,ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
- ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ? ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ.
Ε ,αυτο μ ενοχλει. Μια απο τις 6 (ισως κι αλλες) σημαντικες παραμετρους,ελεγχεται ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ.
Αλλιως,οπως εγραψα, συμφωνω με την αναλυση σου.
Τωρα, οσον αφορα στην τελευταια σου παραγραφο, αν η αξιολογηση γινει ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, κανεις δεν θα γκρινιαξει.Ομως,και γενικα μιλαω, η ιστορια δειχνει οτι αυτη η αντικειμενικοτητα ηταν παντα η αχιλλειος πτερνα των ηγεσιων του σπορ μας.
Καλημερα.
-
Μακαρι του χρονου να μην ισχυουν τα 4 περασματα, να ειναι ισοι οι οροι των αναγνωρισεων Η αν θελουν 4 περασματα,να εφαρμοζουν το νομο οι νομοθετες(αστυνομευση κοινως)
Αυτο ειχα γραψει Νασο πριν αρκετες σελιδες,αυτη ειναι η αποψη μου.
Φετος ομως (που υποτιθεται οτι θα ηταν τα ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ,οπως ειχε εξαγγειλει η ΕΘΕΑ στην αρχη του ετους με το χαρακτηριστικο' απαγορευεται καθ'οιονδηποτε στιγμη να πατε απο ειδικες διαδρομες') ΔΕΝ πιαστηκε κανεις απολυτως(ενω σε ολα τα ραλλυ γινοταν μπαχαλο,και αποκορυφωμα το Αττικο με τις κλασσικες ειδικες εντελως αφυλακτες)
Τι σε(μας) κανει να πιστευεις οτι του χρονου θα αστυνομευουν?
Γι'αυτο ΟΛΟΙ( οι αγωνιζομενοι) λενε ας τα αφησουν αφυλαχτα,αφου δεν μπορουν να πιασουν κανενα,τι να κανουμε ......Επισης εχω γραψει οτι με χοντρικα 12 περασματα οι χρονοι γινονται περιπου 1'/χλμ ταχυτεροι(στο πρωτο λουπ,με τον ιδιο ρυθμο ασφαλειας.Εννοειται πως υπαρχουν φυσικα ορια,που ομως με τα 4 περασματα πλησιαζονται με ρυθμο οχι ασφαλειας,κοινως εισαι αρκετα εκτεθειμενος στα διαφορα δεντρα,τοιχους,κλπ),φυσικα και μετα το αττικο συνεχιζω να το πιστευω.
-
Αρα αντιλαμβάνομαι πως δεν διαφωνούμε στο ό,τι, αν αστυνομεύονταν τα 4 περάσματα, θα ήταν το καλύτερο.
Εκεί που διαφωνούμε είναι στο 'αφού δεν μπορείτε να τα αστυνομεύσετε, αφήστε τα ελεύθερα'.
Διότι καθετί που ελευθερώνεις, κατά σημαντική πιθανότητα αυξάνει τελικά το κόστος (θα μου επιτρέψεις αυτό να το γνωρίζω καλύτερα από σένα, ως άμεσα εμπλεκόμενος στη δημιουργία κανονισμών -γιαυτό και σου είπα πριν πως υπεραπλουστεύεις)
Διότι την αστυνόμευση (και τους κινδύνους από τυχόν αποτυχία της) δε τη γλυτώνεις: πως θα προστατεύσεις το Μερκούρη από τον κανίβαλο που κάνει (νόμιμα) 30 περάσματα σε (παράνομα) ρυθμό αγώνα ? Αν δεν μπορείς να το κάνεις τώρα, γιατί θα μπορείς τότε ?
Διότι είναι σα να λες 'και εσείς με τα 4 περάσματα και τη σκληρή δουλειά, ρίξτε το στα 44 και στην τεμπελιά' με αποτέλεσμα του παραχρόνου οι ξένοι να μη μας ρίχνουν 1 στο χλμ αλλά 2 στο χλμ. Ετσι θα βελτιωθεί το επίπεδο ?
Διότι είναι σα να επιβραβεύεις (σαν αρχή του σπορ) την αρχή της ήσσονος προσπάθειας -και αυτό δεν πρόκειται να το δεχτεί ποτέ καμία σοβαρή αρχή.
Προτιμώ λοιπόν να μην ακολουθήσουμε την εύκολη λύση, 'άντε όλοι ορμάτε ελεύθερα' αλλά τη δύσκολη οδό, πως θα κάνουμε τον κατ΄ αρχήν σωστό κανονισμό των συγκεκριμένων περασμάτων να λειτουργήσει.
Και δέχομαι πως σε αυτό τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η ΕΘΕΑ και οι λέσχες που πρέπει επιτέλους να επιδείξουν την απαραίτητη πολιτική βούληση.
Αλλά και οι αγωνιζόμενοι πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουν πως, στην περίπτωση αυτή, 'το φτηνό είναι ακριβό'.
@Sidobre
Συμφωνώ με όσα έγραψες στην τελευταία δημοσίευσή σου. Απλά δε δέχομαι το να καταργηθεί ένας σωστός κανονισμός λόγω απουσίας αστυνόμευσής του. Το θεωρώ μεγάλη ήττα των αγώνων συνολικά.
Το αυτό ισχύει και ως απάντησή μου στον platis. -
Και η προσωπική συνείδηση Νάσο. Είναι σαν αυτούς που πετάν σκουπίδια στο δρόμο... Αυτοί είναι πιο έξυπνοι από τους άλλους που τα πεταν στα καλάθια αχρηστων.
-
Αρα,Νασο,τι προτεινεις,αφου λες οτι φερουν την ευθυνη?
Η φραση 'επιδειξουν πολιτικη βουληση' δεν μου λεει τιποτα αλλο,παρα παμε του χρονου για μια απο τα ιδια....Οσο για το κοστος αν ελευθερωσεις κατι,ισχυει στους κανονισμους που φτιαχνεις στα υλικα(εισαγωγη,φρενα,τροχοι,λαστιχα),οχι στο να παω μια βολτα απο μερκουρη για κοψιδια(εστω και 10 φορες).
Τι προτεινεις για την απιστευτη προταση 'καθ οιονδηποτε στιγμη απαγορευεαται να πατε σε ειδικη διαδρομη,Καλαβρυτα,φτερη,Καραβωμα,Μερκουρη,Χολωμοντα, φυλακη θα μπουμε σε λιγο.
Σοβαρα μιλαω,αν εχεις καποια αποψη για ΟΛΑ τα παραπανω πες μας.Παρατηρηση:αν σταματησω τους αγωνες και κατσω μια ωρα,μια μερα, καποια στιγμη σε ειδικη πριν απο αγωνα τυχαια θα πιασω αρκετους.
Κατι σαν αυτο που ειπε ο ΝικοςbugsR, ρουφιανος.
Πως γινεται η οργανωση-εις να μην εχουν πιασει κανενα........ -
Ο χρήστης nass έγραψε:
- Νασο, συχνα εκφραζεσαι υπερ το δεον απαξιωτικα για τα Ελληνικα πληρωματα. Αντι να το κανεις αυτο, υποσχεσου οτι θα συνταχθεις μαζι μας, ωστε η ΕΛΠΑ (η οποια αρχη) να θεσμοθετησει μια 'Εθνικη Ελλαδος' και να εξασφαλισει τις προυποθεσεις που απαιτουνται για να συναγωνισθουμε τους ξενους, κι υστερα εκ του αποτελεσματος να κρινουμε.
Μεγάλο λάθος! Καθόλου απαξιωτικά δεν εκφράζομαι (ή, αν φαίνεται έτσι, δεν το εννοώ ), ίσα-ίσα εκτιμώ και αναγνωρίζω την προσπάθειά τους υπό τις δεδομένες οργανωτικές, θεσμικές και οικονομικές συνθήκες.
Αυτό για το οποίο εκφράζομαι απαξιωτικά είναι η αδυναμία τους να βρουν τι είναι αυτό που φταίει για τη διαφορά 'ολικής ποιότητας' που διαπιστώσαμε φέτος σε δύο αναμετρήσεις Ελλήνων-Ιταλών ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ (ΟΚ, ας αφήσουμε έξω χάριν συζήτησης, αν και δε συμφωνώ, τους Basso και σια) στα ράλι Μ. Ρόδο (κυρίως) και Αττικό (εν μέρει).
Ενώ από τις επιδόσεις των Ιταλών ΙΜΗΟ αποδεικνύεται πως ο αριθμός των περασμάτων είναι σημαντική μεν αλλά σίγουρα όχι κυρίαρχη συνιστώσα της συνολικής επίδοσης, οι Ελληνες αγωνιζόμενοι το έχουν ανάγει σε #1 ζήτημα και όλα τα άλλα (πχ. προπόνηση, δέσιμο με το συνοδηγό, προετοιμασία του αυτοκινήτου (και δεν εννοώ μαϊμουδιές, εννοώ πχ. δουλειά στην ανάρτηση που πολλά αυτοκίνητα στα ασφάλτινα ράλι έχουν settings πίστας ), τρόπος 'γραψίματος', συμμετοχή σε πολλούς και διαφορετικούς αγώνες (και με καρτ), φυσική κατάσταση, ρυθμός και στρατηγική κατά τη διάρκεια του αγώνα (δεν είναι αναβάσεις τα ράλι, το 'άσε' είναι μέρος του αγώνα) ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
Πιστεύει δηλ. κανείς πως αν λυθεί το πρόβλημα των αναγνωρίσεων (πχ. αποφασίσει η ΕΘΕΑ και οι λέσχες να επιβάλλουν το νόμο) αυτομάτως θα φτάσουμε τους εν λόγω Ιταλούς
Αντί δηλαδή να λέμε πως ο Χ Γκίκας πήγε έτσι όπως πήγε για τους 1 - 2 - 3 λόγους (πχ. διότι έχει κάνει περισσότερα χλμ. με καρτ απ΄ όσο όλοι μαζί οι αντίπαλοί του στο Αττικό), αμέσως έχουμε την απάντηση: διότι έκανε 44 περάσματα.
Αυτό με απογοητεύει λοιπόν φίλε platis, που δεν ψάχνονται οι Ελληνες αγωνιζόμενοι, ομφαλοσκοπούν και δε βλέπουν παραπέρα από τη μύτη τους πως θα γίνουν καλύτερα πληρώματα ράλι και θα έχουν σωστότερα αυτοκίνητα, παρά κυνηγάνε με παρωπίδες ένα στόχο σχετικά ήσσονος σημασίας (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη) και έχουν ξεχάσει όλα τα άλλα.
Οσο για το άλλο που αναφέρεις, είναι άσχετο φυσικά, αλλά εννοείται πως είμαι μαζί στην προσπάθεια. Αναρωτιέμαι βέβαια αν θα είναι μαζί όλοι, πχ. όσοι δεν επιλεγούν
Νομίζω ότι ξεχνάτε μια πολύ βασική παράμετρο στη σύγκριση των Ιταλικών με των Ελληνικών ομάδων, τη μεγάλη διαφορά στα μπατζετ!!Όταν βλέπουμε τα αυτοκίνητα των ξένων σαν εφημερίδες απ'τις διαφημίσεις και τα δικά μας χωρίς κανένα χορηγό τί αυτοκίνητο να ετοιμάσεις καταλληλα και με τι χρήματα???Όσο για το ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ στις 10 πρωτες θέσεις ήταν 5 Έλληνες και 5 Ιταλοι.Αυτό εμένα σα θεατή με ικανοποιεί με την οικονομική και τεχνολογική διαφορά που έχουμε!!!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Αρα,Νασο,τι προτεινεις,αφου λες οτι φερουν την ευθυνη?
Η φραση 'επιδειξουν πολιτικη βουληση' δεν μου λεει τιποτα αλλο,παρα παμε του χρονου για μια απο τα ιδια....Κατά την άποψή μου η λύση είναι: οποιαδήποτε στιγμή από το αίτημα της άδειας αγώνα και μετά, δηλ. από την οριστικοποίηση της σχεδίασής του, ξαφνικές έφοδοι εντεταλμένων της ΕΘΕΑ (όχι της λέσχης, υπόκειται σε 'πιέσεις' ) σε ύποπτες ειδικές ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ και επίδοση κλήσης για: υπερβολική ταχύτητα (ραντάρ), σακούλες στις πινακίδες , επικίνδυνη οδήγηση κτλ.
Η κλήση αυτή αρκεί για να πάει κάθε μαγκάκος στους αγωνοδίκες, να μην τρέξει (κατευθείαν και με την πρώτη, ούτε ανοχή ούτε 5 λεπτά ούτε τίποτα) και παραπομπή στο πειθαρχικό όπου το λιγότερο θα είναι 2 χρόνια εκτός την πρώτη φορά και ισόβια την επόμενη.
3-4 φορές να γίνει το παραπάνω και να δεις πως θα μαζευτούν...
Το αυτό και σε συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες. Δηλ. να πάει η ΕΘΕΑ στον κοινοτάρχη και να του πει 'αν δείτε κάποιον να κάνει δοκιμές, παρακαλώ πάρτε αυτό το τηλέφωνο'. Με χαρά θα το κάνει ο κοινοτάρχης προκειμένου να μην κόβεται το γάλα στις προβατίνες
Επίσης: προτείνω αναγνωρίσεις σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, τα 2 προηγούμενα ΣΚ, αλλά ελεύθερα περάσματα (με το μπαμπούλα της Τροχαίας πάντοτε). Το να έχεις κριτές να φυλάνε τα 4 περάσματα μόνο κόστος προσθέτει στις λέσχες και επί της ουσίας τίποτα διότι οι παράνομοι έτσι και αλλιώς έχουν πάει πιο πριν και οι νόμιμοι έτσι και αλλιώς δεν προφταίνουν να κάνουν περισσότερα από 4-5 περάσματα.
Και να εμφανίζεται και ένας τεχνικός έφορος που και που για να μην κάνεις αναγνωρίσεις με slicks ή με το αγωνιστικό.
Οσο για το κοστος αν ελευθερωσεις κατι,ισχυει στους κανονισμους που φτιαχνεις στα υλικα(εισαγωγη,φρενα,τροχοι,λαστιχα),οχι στο να παω μια βολτα απο μερκουρη για κοψιδια(εστω και 10 φορες).
Εσύ θα πας για κοψίδια και ο άλλος θα τον κάνει 30 φορές πάνω-κάτω σε ρυθμούς αγώνα (ή και με το αγωνιστικό). Και αυτό έχει κόστος και στον ίδιο και στους άτυχους που θα βρεθούν στο δρόμο του αλλά, το κυριότερο, στους αγώνες και την εικόνα τους ('η ΕΘΕΑ τους αφήνει να τρέχουν έτσι' θα λένε οι τοπικοί).
Τι προτεινεις για την απιστευτη προταση 'καθ οιονδηποτε στιγμη απαγορευεαται να πατε σε ειδικη διαδρομη,Καλαβρυτα,φτερη,Καραβωμα,Μερκουρη,Χολωμοντα, φυλακη θα μπουμε σε λιγο.
Είναι αντισυνταγματικό και λάθος και πρέπει να καταργηθεί.
Σοβαρα μιλαω,αν εχεις καποια αποψη για ΟΛΑ τα παραπανω πες μας.
Εγώ έκανα τις προτάσεις μου, δεν είδα και κάποιον άλλο εδώ πλην του platis (διαφωνώ με την πρότασή του αλλά τουλάχιστον την έκανε). Και θα περίμενα πρώτα απ΄ όλα τον ΣΟΑΑ να έχει κάνει συγκεκριμένες προτάσεις και να βοηθήσει στην υλοποίησή τους.
Παρατηρηση:αν σταματησω τους αγωνες και κατσω μια ωρα,μια μερα, καποια στιγμη σε ειδικη πριν απο αγωνα τυχαια θα πιασω αρκετους.
Κατι σαν αυτο που ειπε ο ΝικοςbugsR, ρουφιανος.Οσο επικρατεί η νοοτροπία 'εγώ ρουφιάνος δε γίνομαι' τόσο οι 'ξύπνιοι' θα παίζουν ταμπούρλο στις πλάτες των τίμιων κορόιδων Και αν δεν το κάνει κάποιος μεμονωμένα, ας το κάνει ο ΣΟΑΑ, οι μαϊμουδιάρηδες θα στεναχωρηθούν αλλά οι υπόλοιποι (που θέλω να πιστεύω πως είναι η πλειονότητα) θα επικροτήσουν.
Πως γινεται η οργανωση-εις να μην εχουν πιασει κανενα........
Δεν θέλουν
-
Ο χρήστης maurichio έγραψε:
Όσο για το ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ στις 10 πρωτες θέσεις ήταν 5 Έλληνες και 5 Ιταλοι.Αυτό εμένα σα θεατή με ικανοποιεί με την οικονομική και τεχνολογική διαφορά που έχουμε!!!
AΓΑΠΗΤΕ maurichio,
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ?
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΝΕ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΠΡΩΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΝΕΑ ΙΤΑΛΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Νασο, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο θαθελα να το κλεισω.Το βαριεμαι πια το θεμα.
Θα σου αναφερω λοιπον ενα πραγματικο γεγονος που θα επισυμβει στο αμεσο μελλον:
Ειμαστε μια παρεα ,κυριως 'καταπιεσμενων' οδοντιατρων που καθε χρονο κανουμε 2 σκληρες τζιποεκδρομες. Σκληρες και συχνα γρηγορες. Στις 18,19 και 20/!11 θα βρεθουμε στην φθιωτιδα και Ευρυτανια. Σιγουρα θα περασουμε απο πολλες ειδικες -περιπου 10 τζιπ- και σιγουρα δεν μπορω να υποχρεωσω τους αλλους 9 νξα μην περασουν απο Μαρμαρα-Ανατολη ας πουμε. Τι γινεται τωρα. Ενας θα με δει και θα πει 'καλη περιπετεια παλληκαρια' Αλλος θα με δει και θα πει 'κανεις δοκιμες για το Ακροπολις του 2013. Κι αν ειναι κακοπροαιρετος θα κανει και μια αναφορα στην ΕΘΕΑ, η μια δημοσιευση εδω μεσα, κι αντε να ξεμπλεξεις. Ποιος απο τους δυο θαχει δικηο?
Ετσι συμπεραινεται οτι αν υπαρχει περιοριστικος κανονισμος και φυλαξη, θα πρεπει να προβλεπει χρονικα ορια απαγορευσης (απο την αναγγελια μεχρι την τελεση του αγωνα) που θα ειναι θεμιτα αφου για να κανεις τον αγωνα συνομολογεις την αποδοχη προυποθεσεων.
Κι οχι να γινεται αυτο που περασα περυσι, οταν εστειλα γραμμα στην ΕΘΕΑ και δηλωσα οτι θα κανω Πασχα στη γενετειρα του πατερα μου την Δαφνη, θα μεινω εκει, τηλεφωνο ταδε, και μου απαντησαν οτι αν βρεθω εκει ,ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ. Κι ετσι αναγκαστηκα να κανω Πασχα στην ΑΝΔΡΟ, που δεν εχει ειδικες!
Καταλαβαινεις λοιπον οτι η υπερβολη προκαλει μοιραια υπερβολικες αντιδρασεις.
Εχοντας ευλογα κι εσυ μια πειστικη παρουσια στον χωρο, βαλε κι εσυ πλάτη να γινει ενας ρεαλιστικος και εφαρμοσιμος κανονισμος.
Το κουρασαμε... -
Νασο μολις διαβασα την προηγουμενη δημοσιευση σου. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Εγω εκανα μια πραταση διαπραγματευτικης βασης. Εσυ ενδεχομενως την συμπληρωνεις και την βελτιωνεις. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. Ζημωνουμε, στιβομαστε και βγαζουμε τον καλυτερο συνδυασμο. Κατι παει λοιπον να ξεκινησει και να βγει. Δοξα τω Θεω!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!