Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Αρα,Νασο,τι προτεινεις,αφου λες οτι φερουν την ευθυνη?
Η φραση 'επιδειξουν πολιτικη βουληση' δεν μου λεει τιποτα αλλο,παρα παμε του χρονου για μια απο τα ιδια....
Κατά την άποψή μου η λύση είναι: οποιαδήποτε στιγμή από το αίτημα της άδειας αγώνα και μετά, δηλ. από την οριστικοποίηση της σχεδίασής του, ξαφνικές έφοδοι εντεταλμένων της ΕΘΕΑ (όχι της λέσχης, υπόκειται σε 'πιέσεις' ) σε ύποπτες ειδικές ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ και επίδοση κλήσης για: υπερβολική ταχύτητα (ραντάρ), σακούλες στις πινακίδες , επικίνδυνη οδήγηση κτλ.
Η κλήση αυτή αρκεί για να πάει κάθε μαγκάκος στους αγωνοδίκες, να μην τρέξει (κατευθείαν και με την πρώτη, ούτε ανοχή ούτε 5 λεπτά ούτε τίποτα) και παραπομπή στο πειθαρχικό όπου το λιγότερο θα είναι 2 χρόνια εκτός την πρώτη φορά και ισόβια την επόμενη.
3-4 φορές να γίνει το παραπάνω και να δεις πως θα μαζευτούν...
Το αυτό και σε συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες. Δηλ. να πάει η ΕΘΕΑ στον κοινοτάρχη και να του πει 'αν δείτε κάποιον να κάνει δοκιμές, παρακαλώ πάρτε αυτό το τηλέφωνο'. Με χαρά θα το κάνει ο κοινοτάρχης προκειμένου να μην κόβεται το γάλα στις προβατίνες
Επίσης: προτείνω αναγνωρίσεις σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, τα 2 προηγούμενα ΣΚ, αλλά ελεύθερα περάσματα (με το μπαμπούλα της Τροχαίας πάντοτε). Το να έχεις κριτές να φυλάνε τα 4 περάσματα μόνο κόστος προσθέτει στις λέσχες και επί της ουσίας τίποτα διότι οι παράνομοι έτσι και αλλιώς έχουν πάει πιο πριν και οι νόμιμοι έτσι και αλλιώς δεν προφταίνουν να κάνουν περισσότερα από 4-5 περάσματα.
Και να εμφανίζεται και ένας τεχνικός έφορος που και που για να μην κάνεις αναγνωρίσεις με slicks ή με το αγωνιστικό.
Οσο για το κοστος αν ελευθερωσεις κατι,ισχυει στους κανονισμους που φτιαχνεις στα υλικα(εισαγωγη,φρενα,τροχοι,λαστιχα),οχι στο να παω μια βολτα απο μερκουρη για κοψιδια(εστω και 10 φορες).
Εσύ θα πας για κοψίδια και ο άλλος θα τον κάνει 30 φορές πάνω-κάτω σε ρυθμούς αγώνα (ή και με το αγωνιστικό). Και αυτό έχει κόστος και στον ίδιο και στους άτυχους που θα βρεθούν στο δρόμο του αλλά, το κυριότερο, στους αγώνες και την εικόνα τους ('η ΕΘΕΑ τους αφήνει να τρέχουν έτσι' θα λένε οι τοπικοί).
Τι προτεινεις για την απιστευτη προταση 'καθ οιονδηποτε στιγμη απαγορευεαται να πατε σε ειδικη διαδρομη,Καλαβρυτα,φτερη,Καραβωμα,Μερκουρη,Χολωμοντα, φυλακη θα μπουμε σε λιγο.
Είναι αντισυνταγματικό και λάθος και πρέπει να καταργηθεί.
Σοβαρα μιλαω,αν εχεις καποια αποψη για ΟΛΑ τα παραπανω πες μας.
Εγώ έκανα τις προτάσεις μου, δεν είδα και κάποιον άλλο εδώ πλην του platis (διαφωνώ με την πρότασή του αλλά τουλάχιστον την έκανε). Και θα περίμενα πρώτα απ΄ όλα τον ΣΟΑΑ να έχει κάνει συγκεκριμένες προτάσεις και να βοηθήσει στην υλοποίησή τους.
Παρατηρηση:αν σταματησω τους αγωνες και κατσω μια ωρα,μια μερα, καποια στιγμη σε ειδικη πριν απο αγωνα τυχαια θα πιασω αρκετους.
Κατι σαν αυτο που ειπε ο ΝικοςbugsR, ρουφιανος.
Οσο επικρατεί η νοοτροπία 'εγώ ρουφιάνος δε γίνομαι' τόσο οι 'ξύπνιοι' θα παίζουν ταμπούρλο στις πλάτες των τίμιων κορόιδων Και αν δεν το κάνει κάποιος μεμονωμένα, ας το κάνει ο ΣΟΑΑ, οι μαϊμουδιάρηδες θα στεναχωρηθούν αλλά οι υπόλοιποι (που θέλω να πιστεύω πως είναι η πλειονότητα) θα επικροτήσουν.
Πως γινεται η οργανωση-εις να μην εχουν πιασει κανενα........
Δεν θέλουν