-
Δηλαδή για να το πούμε να το καταλάβουν και τα μωρά:
Έχουμε δύο οδηγούς. Έναν ΧΕΡΑ Ελληνα, και έναν ΧΕΡΑ Ιταλό.
ΚΑΙ οι δύο είναι καθόλα νόμιμοι με 4 περάσματα κλπ κλπ κλπ κλπ
Ο Ιταλός μάλιστα έχει ΚΑΛΥΤΕΡΟ αμάξι!
Πώς γίνεται ο Έλληνας να τον επισκιάσει;;;;
Εσύ τώρα επ'αυτού μου λες για Μπάσο και WRC.
Αν αυτό δεν είναι άσχετο τότε ποιος ο ορισμός του άσχετου; -
Εσύ είσαι καταλληλότερος για να δώσεις τον ορισμό του άσχετου
Εγώ απλώς λέω πως σε σύγκριση Ελληνα-Ιταλού, το αυτοκίνητο είναι το λιγότερο που έχει σημασία (συγκρίνοντας φυσικά παρόμοια αυτοκίνητα, όχι Evo με 106R).
Και ΧΕΡΑΣ με ΧΕΡΑ έχει διαφορά, ΧΕΡΑΣ ο Αμαξόπουλος, ΧΕΡΑΣ και ο Basso. Απλά οι κλίμακες είναι διαφορετικές.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εσύ είσαι καταλληλότερος για να δώσεις τον ορισμό του άσχετουΕγώ απλώς λέω πως σε σύγκριση Ελληνα-Ιταλού, το αυτοκίνητο είναι το λιγότερο που έχει σημασία (συγκρίνοντας φυσικά παρόμοια αυτοκίνητα, όχι Evo με 106R).
Και ΧΕΡΑΣ με ΧΕΡΑ έχει διαφορά, ΧΕΡΑΣ ο Αμαξόπουλος, ΧΕΡΑΣ και ο Basso. Απλά οι κλίμακες είναι διαφορετικές.
Σκέψου λοιπόν ο Αμαξόπουλος να κερδίσει τον Μπάσο και μάλιστα με χειρότερο αμάξι από τον Ιταλό!!
Θα φταίω αν λέω πως δεν ήταν όσο νόμιμος ισχυρίζεται;
Είδες που αυτό που λέω είναι σχετικότατο; -
Nα πω εγώ τώρα και κάτι άλλο όσων αφορά τις αναγνωρίσεις το οποίο δεν έχει συζητηθεί?
Πέρα από τα 4 περάσματα σαν αριθμός.... υπάρχει και το πρόβλημα του ΠΟΤΕ επιτρέπεται να γίνουν αυτά τα 4 περάσματα...
Και εδώ δημιουργείται το εξής απλό πρόβλημα (το οποίο δεν συνέβη μόνο σε εμάς): Θέλουμε να είμαστε νόμιμοι... Θέλουμε να κάνουμε ΜΟΝΟ τα τέσσερα περάσματα... αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Και λέω ότι δεν μπορούμε γιατί το προηγούμενο σ/κ του αγώνα που επιτρέπονται οι δοκιμές ο οδηγός πρέπει να παρευρίσκεται στην Χ ανάβαση/ράλλυ/δεξιοτεχνία ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλου είδους αγώνα είτε ώς αγωνιζόμενος, είτε ως σέρβις... άρα δεν μπορούμε να πάμε για δοκιμές... Καθημερινές εγώ (πλέον) δουλεύω, ο οδηγός έχει μαγαζί/σουβλατζίδικο/μανάβικο κ.ο.κ. και δεν μπορεί να σηκωθεί να φύγει για να πάμε δοκιμές... Άρα τι κάνουμε???
Πάμε στις 1, στις 2 ή στις 5 το πρωί παράνομα να κάνουμε τα νόμιμα 4 περάσματα...
Άρα είμαστε παράνομα νόμιμοι...Και αυτό πιστέψτε με συμβαίνει πολύ συχνά με πολλά πληρώματα...
Άντε λοιπόν να σε δει κάποιος καλοθελητής στις 12 το πρωί στην Μαυροσουβάλα και να τον πείσεις ότι δεν είσαι ελεφαντάκι με ροζ βούλες...! -
Ευα,αυτο ειναι.....παγκοσμιο γεγονος των Ελληνων απο την αρχη του ετους.Γι αυτο φωναζα(με) οτι δεν γινεται να σε περιοριζουν οι δοκιμες ΜΟΝΟ το προηγουμενο ΣΚ του αγωνα,περα απο το υποχρεωτικο ΣΚ του αγωνα......Τι διαολο,εμεις(προσοχη δυο ατομα στα ραλλυ,οδηγος-συνοδηγος) δεν μπορουμε να εχουμε αλλες υποχρεωσεις......
-
Eva, και αυτό το συζητήσαμε, δες πόσες δεκάδεσ δημοσιεύσεις έκανα για τις αναγνωρίσεις του Ράλι ΕΚΟ σε αυτόν τον τομέα και μόνο...
Πάντως η πρόταση του platis στο άλλο θέμα, πρακτικά το λύνει το πρόβλημα αυτό.
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Nα πω εγώ τώρα και κάτι άλλο όσων αφορά τις αναγνωρίσεις το οποίο δεν έχει συζητηθεί?Πέρα από τα 4 περάσματα σαν αριθμός.... υπάρχει και το πρόβλημα του ΠΟΤΕ επιτρέπεται να γίνουν αυτά τα 4 περάσματα...
Και εδώ δημιουργείται το εξής απλό πρόβλημα (το οποίο δεν συνέβη μόνο σε εμάς): Θέλουμε να είμαστε νόμιμοι... Θέλουμε να κάνουμε ΜΟΝΟ τα τέσσερα περάσματα... αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Και λέω ότι δεν μπορούμε γιατί το προηγούμενο σ/κ του αγώνα που επιτρέπονται οι δοκιμές ο οδηγός πρέπει να παρευρίσκεται στην Χ ανάβαση/ράλλυ/δεξιοτεχνία ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλου είδους αγώνα είτε ώς αγωνιζόμενος, είτε ως σέρβις... άρα δεν μπορούμε να πάμε για δοκιμές... Καθημερινές εγώ (πλέον) δουλεύω, ο οδηγός έχει μαγαζί/σουβλατζίδικο/μανάβικο κ.ο.κ. και δεν μπορεί να σηκωθεί να φύγει για να πάμε δοκιμές... Άρα τι κάνουμε???
Πάμε στις 1, στις 2 ή στις 5 το πρωί παράνομα να κάνουμε τα νόμιμα 4 περάσματα...
Άρα είμαστε παράνομα νόμιμοι...Και αυτό πιστέψτε με συμβαίνει πολύ συχνά με πολλά πληρώματα...
Άντε λοιπόν να σε δει κάποιος καλοθελητής στις 12 το πρωί στην Μαυροσουβάλα και να τον πείσεις ότι δεν είσαι ελεφαντάκι με ροζ βούλες...!αφου εχετε λεφτα να τρεξετε ολους τους αγωνες να παρετε ελικοπτερο να πηγαινοερχεστε,να κανετε ενα σκελος αναβασης να πηγαινετε δοκιμες και μετα να κανετε το δευτερο σκελος της αναβασης αλλιως να πατε να παιξετε ταβλι ακους εκει να καθομαστε να ασχολουμαστε με καμια κατοσταρια αγωνιζομενους πως θα κανουν δοκιμες αφου το ειπαμε,4 δοκιμες για ολους εκτος απο αδελφοπατερογιομπατζανακιεξαδελφιακολλητολαμογια που θα κανουν οσες γουσταρουν,λογαριασμο θα σας δοσουμε?
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!