-
Ο χρήστης Drauto έγραψε:
αντε ξαν'α παιδια... βγήκε το golf πάλι, για το οποίο θα ΞΑΝΑ γράψουν ότι... φέρνει νεα στανταρντ στη ποιότητα κύλισης, ανεβάζει το πήχη, χαλαρώνει το stress, έχει λύσει τα προβλήμματα του προηγούμενου (που μέχρι προχτές γράφαν πως είναι υπέροχο) που όπως βλέπετε και μόνοι σας το σχέδιο είναι σχεδόν carbon με το προηγούμενο, ενώ αν ανοίξετε το καπώ λέτε οτι θα διαφέρει η εικόνα εκέι; Τρέχα κόσμε να το παραγγείλεις, να τεθείς στη λίστα αναμονής 6 μήνες λόγω 'ζήτησης', που φυσικά πρέπει να έχουμε de facto πειστεί πως αξίζει να περιμένουμε! 'Ετσι θα είμαστε in. Η απορία μου παντως είναι η εξής: αφου το προηγούμενο μοντέλο ήταν ΤΟΣΟ καταπληκτικό και πετυχημένο 'οπως δι'αφοροι λ'ενε και γράφουν, γιατί σταμάτησε τόσο σύντομα η διαθεσή του; Εδώ όσοι λάτρεις των Γερμανικών αυτοκινήτων χτυπιώσασταν πως Ιαπωνες και Γάλλοι αλλάζουν συντομα τα μοντέλα τους. Τωρα μόκο; Δε ξεψωνιζόμαστε παγκοσμίως λέω εγω για να προστατέψουμε και τα λιγοστά χρήματα που μας έχουν απομείνει;Ποια προβλήματα είχε το προηγούμενο?
Σταμάτησαν τη διάθεση γιατί το καινούριο Golf θα τους στοιχίζει λιγότερο στη κατασκευή από το παλιό. Το προηγούμενο είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη (πότε ξανάγινε αυτοκίνητο λίγο πριν την αντικατάστασή του να είναι πρώτο σε πωλήσεις) οπότε είναι κρίμα (για τη VAG) να μη βγάζει τα αναμενόμενα κέρδη.
Τέλη του 2002 αν θυμάμαι καλά παρουσιάστηκε το προηγούμενο Golf οπότε στην ουσία στα 6 χρόνια άλλαξε και δεν θα το άλλαζαν αν δεν υπήρχε ο παραπάνω λόγος. Για αυτό και στην ουσία δεν είναι και τόσο ένα καινούριο αυτοκίνητο όσο ένα ανανεωμένο V. Προφανώς εκεί στη VAG πιστεύουν οτι ένα f/l είναι αρκετό για να συνεχίσει να είναι το καλύτερο μικρομεσαίο και πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη. Ο χρόνος θα δείξει αν κάνουν λάθος ή όχι.trolling...
Υ.Γ. Δεν πειράζει, να περνάει η ώρα...
-
Δεν ξέρω ακόμη αν έχει διαφορές μη ορατές με το μάτι το νεο golf αλλα πρωτη φορά βλέςπω καινούργιο μοντέλο να είναι ολοιδιο με το προηγουμενο.
Εκει στην VW ξεπέρασαν και τον ευατό τους με την συντηρητικότητα τους......
-
Σκέφτηκα ένα παράδειγμα για την κίνηση της VW με το νέο Golf που πιστεύω οτι και ταιριάζει και δεν ταιριάζει με το θέμα. Το 2004 πήραμε το euro με την εθνική και δεν το πιστεύαμε... το 2008 ο 'otto' το 80% των παικτών που χρησιμοποίησε ήταν οι ίδιοι όπως και το 2004.
Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και η WV. Δεν θέλουν να αλλάξουν ριζικά το μοντέλο γιατί έχει τεράστια επιτυχία. Όσο και να θέλουν μερικοί να αποτύχει το επόμενο μοντέλο, η VW ξέρει τι πρέπει να κάνει, -άσχετα με την πορεία της εθνικής...
Επειδή ήρθε σε κάποιες άλλες εταιρίες να κάνουν ριζοσπαστικές αλλαγές -ποιές αλλαγές δηλαδή, αφού και το megane ξαναγύρισε 'πίσω'- θα πρέπει και η VW να τις κάνει; Όπως δείχνουν και οι πωλήσεις δέν θέλουν όλοι οι άνθρωποι τοσο ριζοσπαστικά αυτοκίνητα. Αν πάνε να πνιγούν οι άλλοι δηλαδή να πάει και η VW μαζί;
'Εκει πέρα' υπάρχουν άνθρωποι που πλουτίζουν μόνο και μόνο επειδή η δουλειά τους είναι να καταλάβουν τις ανάγκες του καταναλωτή και πως θα μεγαλώσουν οι πωλήσεις της εταιρίας που δουλεύουν.
Εγω προσωπικά χαίρομαι που το επόμενο golf θα εχει το ίδιο 'καλούπι' με το τωρινό γιατί πραγματικά το λατρεύω το αυτοκίνητο. Επιπλέον πιστεύω οτι πέραν της γενικά βελτιωμένης τεχνολογίας και ακουστικής το 'νεο golf' έχει πολύ πιο όμορφο, ποιοτικό και εργονομικό έσωτερικό και απο το προηγούμενο, ειδικά σε αντίθεση με άλλα 'ριζοσπαστικά' αυτοκίνητα που ούτε το κινητό μου δεν έχω που να αφήσω...
Δεν τους ενδιαφέρει όλους μόνο η εξωτερική εμφάνηση. Γούστα είναι αυτά. Βλέπω μερικούς που αγοράζουν το volvo C30 και σκέφτομαι 'με ποιά προοπτική το πήρε αυτός το αυτοκίνητο αυτό' και όμως αυτή είναι η γνώμη μου. Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει.
Προσωπική αποψη πάντα. Διάλογο να κάνουμε.
http://www.youtube.com/watch?v=nBk1IgVk ... video.html -
Γιατί να αλλάξεις μια συνταγή που είναι τόσο επιτυχημένη? Το γκολφ το κυκλοφορούν άνετα και νέοι και ηλικιωμένοι και έχει η γκάμα για όλους. Θες για τη γιαγιά και τον pasxo πάρε αυτό με τα 75 να κινείσαι... θες γκαζάκι δώσε το gti στον vasgti . Μπράβο στους ιθύνοντες στην vw.
-
δεν υπαρχει κανενας λογος για σημαντικες αλλαγες και καλυτερη αποδειξη αυτου ειναι οτι το V ειναι 1ο σε πωλησεις στην Ευρωπη ακομη και τον Αυγουστο που μας περασε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1329972#p1329972
-
Το ίδιο χρέπι, με άλλα φώτα.
Εχω ενα GT 2 χρόνια και τα πρόβληματα που μου έχει βγάλει δεν περιγράφονται. Τώρα έχει σταματήσει να δουλεύει ακόμα και η κόρνα.
-
Αυτό είναι το θέμα.
Επειδή δεν το άλλαξαν ριζικά δεν σημαίνει ότι κατασκευάζεται με τον ίδιο τρόπο.
Εκτός απο τον σκελετό έχουν αλλάξει όλη την κατασκευαστική διαδικασία.
Τα πάντα. Αυτό τουλάχιστον μπορεί για εμένα να σημαίνει ακόμη καλύτερη αξιοπιστία. Πάντα οταν βγαίνει κάτι καινούργιο έχει λιγότερα λάθη και προβλήματα απο το παλιό. Τα audi και τα κάθε audi που κατασκευάζονται σε τόσο λίγο χρόνο τι χειρότερο έχουν; σχεδόν όλα καλύτερα είναι. Αυτό το λέω για να μην μας έρχονται σκέψεις του στίλ 'πιο γρήγορα; κατάλαβα τι έχουν κάνει'. Το ταμπλό για παράδειγμα αποτελείται απο λιγότερα μέρη. Αυτό σημαίνει και πιο στιβαρό και λιγότερες πιθανότητες για μελοντικά 'τριξίματα'... Πιο γρήγορη και εύκολη διόρθωση προβλημάτων αν υπάρξουν. το ίδιο έκαναν και με τον κινητέρα.
Προσωπική άποψη παιδιά. Μην νομίζετε οτι είμαι εκπρόσωπος την VW. -
Ο χρήστης Patentas έγραψε:
Αυτό είναι το θέμα.
Επειδή δεν το άλλαξαν ριζικά δεν σημαίνει ότι κατασκευάζεται με τον ίδιο τρόπο.
Εκτός απο τον σκελετό έχουν αλλάξει όλη την κατασκευαστική διαδικασία.
Τα πάντα. Αυτό τουλάχιστον μπορεί για εμένα να σημαίνει ακόμη καλύτερη αξιοπιστία. Πάντα οταν βγαίνει κάτι καινούργιο έχει λιγότερα λάθη και προβλήματα απο το παλιό. Τα audi και τα κάθε audi που κατασκευάζονται σε τόσο λίγο χρόνο τι χειρότερο έχουν; σχεδόν όλα καλύτερα είναι. Αυτό το λέω για να μην μας έρχονται σκέψεις του στίλ 'πιο γρήγορα; κατάλαβα τι έχουν κάνει'. Το ταμπλό για παράδειγμα αποτελείται απο λιγότερα μέρη. Αυτό σημαίνει και πιο στιβαρό και λιγότερες πιθανότητες για μελοντικά 'τριξίματα'... Πιο γρήγορη και εύκολη διόρθωση προβλημάτων αν υπάρξουν. το ίδιο έκαναν και με τον κινητέρα.
Προσωπική άποψη παιδιά. Μην νομίζετε οτι είμαι εκπρόσωπος την VW.κοιτα, το V τα ειχε τα προβληματακια του, οπως και ολα τα αυτοκινητα. Θα ελεγα οτι ειναι περιπου στο μεσο ορο απο πλευρας αξιοπιστιας. Μη ξεχναμε οτι μιλαμε για τεραστιο ογκο πωλησεων, οποτε αναλογικα αυξανουν και τα αυτοκινητα που εβγαλαν προβληματα!
δηλαδη ναι σαν απολυτα νουμερα, περισσοτερα golf V παρα brera (πχ) εβγαλαν προβληματα, αλλα το ενα πουλησε 100.000 κοματια στην Ελλαδα και το αλλο 100.για το VI θα πρεπει να περιμενουμε να δουμε αν εχει γινει καποια σοβαρη προσπαθεια στο θεμα της αξιοπιστιας.
-
σου ειναι τρομακτικά δυσκολο να μη συμπεριλάβεις σε καθε σου ποστ την AR βλέπω
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
σου ειναι τρομακτικά δυσκολο να μη συμπεριλάβεις σε καθε σου ποστ την AR βλέπωαν διαβαζες και δεν κοροιδευες τον εαυτο σου, θα εβλεπες οτι εβαλα (πχ)...
αλλωστε δε μπορουσα να σκεφτω αλλο αμαξι με πολυ λιγες πωλησεις...
στο 99,999% των ποστ μου δεν υπαρχει η Αλφα, αλλα που να το ξερεις εσυ
αλλα δυσκολα ξεμυγιαζεσαι βλεπω. Συγνωμη, αλλα δε φταιω εγω αμα τραβας ζορι, στο κατω κατω μη με διαβαζεις ρε αδερφε!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σου ειναι τρομακτικά δυσκολο να μη συμπεριλάβεις σε καθε σου ποστ την AR βλέπω
αν διαβαζες και δεν κοροιδευες τον εαυτο σου, θα εβλεπες οτι εβαλα (πχ)...
αλλωστε δε μπορουσα να σκεφτω αλλο αμαξι με πολυ λιγες πωλησεις...
στο 99,999% των ποστ μου δεν υπαρχει η Αλφα, αλλα που να το ξερεις εσυ
αλλα δυσκολα ξεμυγιαζεσαι βλεπω. Συγνωμη, αλλα δε φταιω εγω αμα τραβας ζορι, στο κατω κατω μη με διαβαζεις ρε αδερφε!
μάθε να διαβαζεις κ ασε τις εξυπνάδες τρισωμικε
οσο το οτι 'δεν μπορουσες να σκεφτεις αλλο αμαξι με πολυ λιγες πωλήσεις' πιστεύω οτι δεν υπαρχει τπτ να πω εκτος του οτι εισαι τελικα ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ γιατι τα μοντέλα που πουλουν τοοοοοοοοοοοοοοοσο λιγο οπως λες είναι αμέτρητα. αλλά το δικο σου λιγοστο μυαλο πήγε ολως τυχαίως σε μοντελο της AR ²
το ζορι εσύ το τραβας,το να τρολλάρεις αλόγιστα στα της AR κ στα υπολοιπα τοπικς εστω κ για.... πλάκα αναφερεσαι στις AR δειχνει τι κομπλεξ κουβαλάς.
συνεχισε να το δειχνεις,αλλωστε εχεις το ελευθέρας
-
συγνωμη, αλλη φορα θα ζηταω την αδεια σου για το ΠΟΥ και ΤΙ θα γραφω και ΤΙ συνειρμους θα κανω.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
συγνωμησυγνωμη ξέρω πού θα επρεπε να ζητησεις αλλά δε μου επιτρεπεται να το πω...
αντε πουλάκι μου συνεχισε να ανεβοκατεβαζεις το χεράκι σου μπας κ σου περασει η καψα.
κ αν 8έλεις να πδξεις κ παρθένα, άλλαξε χέρι
-
Alfa Romeo's...
-
εφερες κι άλλους 3σωμικους να παιξετε βλέπω
-
Ο χρήστης Patentas έγραψε:
Αυτό τουλάχιστον μπορεί για εμένα να σημαίνει ακόμη καλύτερη αξιοπιστία.Που την είδες την αξιοπιστία;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
εφερες κι άλλους 3σωμικους να παιξετε βλέπωΤι είναι οι 3σωμικοί;
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Αυτό τουλάχιστον μπορεί για εμένα να σημαίνει ακόμη καλύτερη αξιοπιστία.
Που την είδες την αξιοπιστία;
Όλα τα αυτοκίνητα έχουν μια Α, Β , Γ αξιοπιστία. Για εμένα το golf μπορεί να έχει Β και για εσένα Γ.
Όπως και να έχει αυτή η αξιοπιστία πιθανότατα θα βελτιωθεί όχι κυρίως προς εμένα ή εσένα, αλλά ως προς τον σταθερό παράγοντα της αξιοπιστίας τον οποίο ούτε εγώ ούτε εσύ μπορούμε να κρίνουμε.
(τι λεω... ). -
κάτι τέτοια διαβάζω και φοβάμαι να πάρω VAG
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
κάτι τέτοια διαβάζω και φοβάμαι να πάρω VAGΕκτός απο την ανύπαρκτη αξιοπιστία, έχουν και after sales για τα μπάζα.
VW Golf VΙ