-
Συγκινήθηκα...
-
πάλι στο ίδιο μοτίβο; ...συντηρητικό;
-
Πάντοτε αναρωτιόμουν την λογική ότι εκτός του πρώτου Golf, τα υπόλοιπα μου μοιάζουν σαν f/l, το επόμενο έχει μικροδιορθώσεις του προηγούμενου ... με στάνταρ αλλαγή στα φώτα ... και λίγη ποσότητα λαμαρίνας παραπάνω (αυξηση όγκου, όπως κάνουν όλοι!) ...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Συγκινήθηκα...Έχω πλαντάξει στο κλάμα λέμε
-
Σίγουρα δεν μιλάμε για facelift;
-
Όχι μιλάμε για νέο μοντέλο με χαμηλότερο κόστος παραγωγής σε σχέση με το παλιό. Δεν νομίζω βέβαια να υπάρχουν τρομερές αλλαγές άλλωστε μιλάμε για Golf
-
Ουσιαστικά πρόκειται για facelift και αυτό το γνωρίζουμε εδώ και 3 χρόνια. Απλά ενώ αρχικά φαινόταν ότι η παρουσίαση θα γινόταν αρκετά σύντομα γιατί το κόστος παραγωγής του V είναι μεγάλο, οι καλές - παρά τα όσα λένε οι κακεντρεχείς - πωλήσεις της τελευταίας γενιάς καθυστέρησαν την παρουσίαση του VI. Η του 5,5 αν θέλετε...
@νδρέας
-
Μήπως ξέρει κανείς πότε θα βγεί το καινουργιο Golf και με τί κινητήρες?
-
-
Άλλο ένα βαρετό σχεδιαστικά Golf. Κρίμα ενώ είναι τόσο καλό αμάξι να χάνει πόντους από εκεί.
-
μια ερωτηση μεσα στο θεμα να κανω!
ξερετε ποτε περιπου θα κυκλοφοριση το GOLF IV ?????
θα αργισει πολυ η αναμενεται μεσα στο 08??? -
Ο χρήστης epis έγραψε:
μια ερωτηση μεσα στο θεμα να κανω!
ξερετε ποτε περιπου θα κυκλοφοριση το GOLF IV ?????
θα αργισει πολυ η αναμενεται μεσα στο 08???1998 άρχισε η παραγωγή και σταμάτησε το 2004...Άργησες λίγο..
Αν θες, πουλάω το δικό μου (Golf IV) σε κανένα 2μηνο... -
δε ξέρω αν θα αργήσει η όχι η διαθεσή του, αλλά ξέρω σίγουρα πως αν το παραγγείλεις... θ'αργήσει 5-7 μήνες λόγω αυξυμένης ζήτησης... όπως λένε και για τα υπόλοιπα μοντέλα του ομίλου δηάδη επίσης θα πρόκειται για ένα επαναστατικό... face lift του προηγούμενου
-
ΤΟ golf vi θα παρουσιαστεί στις 4 οκτωμβρίου στην έκθεση στο παρίσι
To golf vi gti θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2009 στην Γενεύη
Η πωλήσεις θα αρχίσουν στην Γερμανία τον απρίλιο του 2009 -
πληροφοριες για το τι νεο θα φερει στη κατηγορια εχουμε?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πληροφοριες για το τι νεο θα φερει στη κατηγορια εχουμε?Αυτα που θα έχει σιγουρα είναι: ένα πιο εμφανίσημο ταμπλο, ηλεκτρικο χειρόφρενο, στανταρ esp, led πισω φώτα, και ίσως περισσότεροι στάνταρ αερόσακοι. Κατα τ'αλλα δε νομιζω να περιμένει κανεις κατι παραπάνω μιας ακόμη και το V είναι πρωτο σε όλα. Κατα τη γνώμη μου θα γίνει ενα face lift αντίστοιχο με αυτο που είχε γινει στο προηγούμενο passat.
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
ηλεκτρικο χειρόφρενοΌ,τι πιο σπαστικό, και όλο και περισσότεροι το υιοθετουν. Έλεος
-
Αν υπάρχει και σύστημα συγκράτησης σε ανηφόρα, το προτιμώ. Ειδάλλως...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αν υπάρχει και σύστημα συγκράτησης σε ανηφόρα, το προτιμώ. Ειδάλλως...Hill start assist υπάρχει και με κλασικό χειρόφρενο (βλέπε Fiat), ποιος ο λόγος να έχει κανείς ηλεκτρικό; Στην τελική, και στα μεγάλα ζόρια, μπορεί να σου σώσει τη ζωή το ρημάδι, αν είναι μηχανικό.
-
Πηξαμε στο ηλεκτρικο...
Ηλεκτρικο τιμονι, ηλεκτρικο φρενο, ηλεκτρικο χειροφρενο, ηλεκτρικο γκαζι...
Ολο το αυτοκινητο εξαρταται δηλαδη απο μερικες...ασφαλειες.
VW Golf VΙ