-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μα ναι οταν εχεις στραβωμενους δισκους για να επηρεαστει στο φρεναρισμα (που δε θα επηρεαστει τιποτα, απλα θα νιωσεις ενα τρανταγμα στο πεταλι) θα πρεπει να τσαρουχωσεις απο τα 140+Ρε μλκ σε παρακαλω,στριψε ενα τσιγαρακι κι ελα να το καπνισουμε μαζι εισαι μικρος θεουλης σε παω..
-
για πες μου ρε πασχο τι γινεται με τους στραβωμενους δισκους?
υπαρχει θεμα ασφαλειας με στραβωμενες δισκοπλακες?
καταλαβαινεις στραβη δισκοπλακα στα 100-120?
δεν υπαρχει περιπτωση να νιωθεις τρανταγμα στο τιμονι χωρις να φρεναρεις αμα πηγαινεις με μεγαλες ταχυτητες?
(εχοντας στραβους δισκους)σου χει στραβωσει ποτε δισκος ή διαβασες τι γινεται σε καποιο βιβλιο?
-
Aντε αξιζεις μιση προσπαθεια.. Καταρχας οτιδηποτε μπορεις να σκεφτεις το χω παθει. Ναι ιταλικη αξιοπιστια.. Εν συνεχεια μπορεις να καταλαβεις το προβλημα και σε πιο χαμηλες ταχυτητες,οπως εγω τωρα οταν φρεναρω στα 70 πχ..ή 60...η.... με το δικο μου που εχει στραβες δισκοπλακες εδω και κανα 3 μηνο.. Αυτο το 140 το δικο σου ειναι καθαρα ενας αλγοριθμος δικος σου,το απο που προκυπτει δεν μπορω να φανταστω καν.. Στο χω ξαναπει,μη λειτουργεις με την αισθηση..η φυσικη δεν ειναι αισθηση.. Θεμα ασφαλειας τωρα δεν μπορουμε να ξερουμε,αναλογα με το πως στραβωσαν,επεσες σε λακουβα με νερο ενω πριν 3 δευτερολεπτα τα ειχες βρασει,πηρες σφυρι και αρχισες να ξεθυμαινεις για τα γκολ της ομαδας σου;;;Εξαρταται. Τρανταγμα στο τιμονι τωρα για να εχεις απο στραβες δισκοπλακες ΚΑΙ ΟΧΙ στο φρεναρισμα αλλα σε πορεια (ευθεια πχ ας παρουμε) θα εχεις μονο αν οι δισκοπλακες αυτες ειναι οχι στραβες αλλα κατεστραμενες,εν ολιγοις το τρανταγμα αυτο θα ειναι απο κατι πολυ πιο σοβαρο,ψαλιδι,ημιαξονιο κλπ...Τεσπα,τα βιβλια κιουση απλα σε βαζουν στο σωστο δρομο και κλιμα για να μπορεις μετα να σκεφτεις σα μηχανικος αρα να ξερεις τα ανω.Ως στατιστικος ποτε δε μπορεσεις να τα αντιληφθεις,οπως αντιστοιχα κι εγω τα δικα σου στατιστικα γιατι διαφερουν οι τροποι σκεψης...Μου χρωστας ενα στριφτο,απ τα καλα τα δικα σου..
-
Καλά, οι αναφορές σε σχολές είναι περιττές, ακόμα και εδώ έχουμε αρκετούς και καλά μηχανολόγους που δεν έχουν ιδέα που πάνε τα 4.
Ο κιουσης μαλλον αναφέρεται στο γεγονός πως οι περισσότερες 'στραβωμένες' δισκόπλακες (που δεν είναι στα αλήθεια στραβωμένες, επιφανειακά 'καρούμπαλα' έχουν ξεκινάνε να φαίνονται στα 3ψήφια χλμ. Φυσικά όσο πιο μαμημένες είναι, τόσο περισσότερους κραδασμούς δημιουργούν και σε τόσο χαμηλότερες ταχύτητες γίνονται αυτοί αντιληπτοί.
Την περίπτωση να έχεις μόνιμο κραδασμό δεν θέλω ούτε να την φανταστώ, θα ξεσκίσει αν το αφήσεις ότι σύνδεσμο έχεις μπροστά.
-
Μην μπερδευεσαι ντινε..με τη λεξη μηχανικος δεν αναφερομαι σε σχολη αλλα σε νοοτροπια.Ο καθενας μπορει να ειναι ο,τι θελει,νοοτροπιες υπαρχουν συγκεκριμενενς ομως.τελος παντων αυτο το πανω απο 140 χλμ θα μπορουσε να ειναι εμπειρικο η στατιστικο.Μεταβαλλεται ομως σα νουμερο, ,και σιγουρα οχι ΜΟΝΟ απο κει και πανω.. Δε γινεται να εχεις κραδασμους στην ευθεια μονο απο στραβες δισκοπλακες.κατι πιο σοβαρο θα τρεχει με διαφορες πιθανες αιτιες.Αυτο εξηγω.
-
Ok, είναι μπακάλικο το νούμερο, αλλά γενικά και γω έχω παρατηρήσει πως κάπου εκεί αρχίζει κανείς να έχει θέματα με ελάχιστα στραβωμένες δισκόπλακες. Γύρω στα 120-130 θα το έβαζα αυτό το threshold, για τα δικά μου αμάξια τουλάχιστον.
Πάντως, γενικά, ακόμα και κραδασμούς λόγω χαλασμένης ζυγοστάθμισης καλό είναι να τους κοιτάζουμε και να μην τους αφήνουμε για πολύ καιρό.
Κραδασμο σε ευθεία από στραβωμένο δίσκο θα φανταζόμουν ίσως με κολλημένο πείρο ή πιστόνι δαγκάνας Δεν ξέρω βέβαια τι θα γίνει αν αφήσει κανείς τον δίσκο να γίνει σαν τελικό 'ς'
-
Σε καμιά δεκαριά μέρες παραλαμβάνω το καινούργιο μου golf vi 5d 1.4 160 6sp Highline ( τελική τιμή 22.576 με το κλειδί στο χέρι). Θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω τις σχέσεις του χειροκίνητου κιβωτίου ( gear ratio). Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
thanks
-
Οι ζάντες αλοuμινίου cleveland που έχει η έκδοση highline ποιες είναι;
-
Ο χρήστης requiem_for_a_dream έγραψε:
Οι ζάντες αλοuμινίου cleveland που έχει η έκδοση highline ποιες είναι;16'
-
Thanks...
Μία άλλη ερώτηση...σκέφτομαι για ηλιοροφή...αλλά και ταυτόχρονα μαύρο χρώμα...'Κολλάνε';
-
Ισως να χεις προβλημα υψηλων θερμοκρασιων στο εσωτερικο το καλοκαιρι, κατα τ αλλα μια χαρα 'κολλανε'...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ισως να χεις προβλημα υψηλων θερμοκρασιων στο εσωτερικο το καλοκαιρι, κατα τ αλλα μια χαρα 'κολλανε'...Δεν υπαρχει θεμα με τη ζεστη αν μιλαμε για τη μικρη οροφη, η οποια αφου κλεισει εχει ενα επιπλεον σκληρο και χοντρο πλαστικο (με επενδυση οπως της οροφης)
Ουτε φως περναει ουτε τιποτα, προβλημα υπαρχει μονο με τις πανοραμικες (πχ α3 5θυρο), οπου εχεις απλα ενα κουρτινακι το οποιο δεν ειναι αδιαφανες οπως αυτο που περιεγραψα παραπανω
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ισως να χεις προβλημα υψηλων θερμοκρασιων στο εσωτερικο το καλοκαιρι, κατα τ αλλα μια χαρα 'κολλανε'...
Δεν υπαρχει θεμα με τη ζεστη αν μιλαμε για τη μικρη οροφη, η οποια αφου κλεισει εχει ενα επιπλεον σκληρο και χοντρο πλαστικο (με επενδυση οπως της οροφης)
Ουτε φως περναει ουτε τιποτα, προβλημα υπαρχει μονο με τις πανοραμικες (πχ α3 5θυρο), οπου εχεις απλα ενα κουρτινακι το οποιο δεν ειναι αδιαφανες οπως αυτο που περιεγραψα παραπανω
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
Άπλα είχα την ένσταση μου...στο μαύρο άμάξωμα...άρα η ηλιοροφή πως θα φαίνεται αν είναι κλειστή...
-
μια χαρα θα φαινεται , πιο πολυ ασχετη θα την ελεγες σε ενα πιο ανοικτο αυτοκινητο οπως το δικο μου οπου εχεις ενα τοσο φιμε τζαμι στο ταβανι σου και τα υπολοιπα τζαμια δεν ειναι τοσο φιμε
μες στο μαυρο δε θα φαινεται τοσο η διαφορα
-
Να αφήσω τις στανταρ...16άρες ζάντες που έχει...η έκδοση highline ή να πάω στις 17άρες στο sport πακέτο porto...;
-
πηγαινε στις 17αρες αν θες να βλεπεις σωστα χλμ στο κοντερ σου
με τις 16αρες θα δειχνει ο,τι να ναι
-
Δεν το 'πιασα αυτό...
Αν υπάρχει η αντίστοιχη αύξηση του προφίλ του ελαστικού και η συνολική διάμετρος ειναι η ίδια, τότε μια χαρά θα δείχνει το κοντέρ...
-
Εξάλλου τα ταχύμετρα καλιμπράρονται εδώ και χρόνια ανάλογα με την περίμετρο των τροχών. Στο κάνουν με το διαγνωστικό στο συνεργείο.
VW Golf VΙ