-
η vw σημαινε αξιοπιστια. τωρα μπορει να εκλεισαν τα στοματα οσον αφορα τους κινητηρες αλλα τωρα ολονων τα στοματα γελανε ολη μερα με την αξιοπιστια των vw..
μεχρι κι εγω γελαω που οδηγαω το yugo του παππου:
-
Στο εξωτερικό έχει τετοια άυξηση όπως στην Ελλάδα, ή εδώ γενικά το 1400 την βοήθησε?
-
Ο χρήστης Bam έγραψε:
η vw σημαινε αξιοπιστια. τωρα μπορει να εκλεισαν τα στοματα οσον αφορα τους κινητηρες αλλα τωρα ολονων τα στοματα γελανε ολη μερα με την αξιοπιστια των vw..μεχρι κι εγω γελαω που οδηγαω το yugo του παππου:
τι εννοεις? οτι χαλάνε ή οτι δε χαλάνε?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
η vw σημαινε αξιοπιστια. τωρα μπορει να εκλεισαν τα στοματα οσον αφορα τους κινητηρες αλλα τωρα ολονων τα στοματα γελανε ολη μερα με την αξιοπιστια των vw..
Ότι τον χαλάνε μάλλον αυτά που πίνει.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ότι τον χαλάνε μάλλον αυτά που πίνει.
ο χαρακτηρισμός στο αβαταρ του όλα τα λεφτά...αυτογνωσία!
-
λολ εγω κανω τον jackass πουλαω τρελα και σας κοροιδευω για την πλακα μου
το προβλημα ειναι οτι εσεις οι καμμενοι ειστε jackasses που εχετε τρεις χιλιαδες δημοσιευσεις ο καθενας και απειρες ωρες χαμενες στον υπολογιστη αλλα δεν το εχετε παρει ακομα πρεφα
αντι να πατε να βρειτε καμια γυναικα να πατε λιγο γυμναστηριο να σφιξουν τα πατσοκοιλια και να βρειτε καμια δουλεια της προκοπης να βγαλετε σωστα λεφτα... καθεστε εδω με τις ωρες και ανταλλασσετε εξυπναδες και αστειακια..μπραβο φρικια μου μπραβο
τουλαχιστον υιοθετηστε ολοι το avatar μου να ειστε κομπλε
αντιος αμιγκοςςς
-
Τελικά το κόμπλεξ και η μαλακία έχουν εξαπλωθεί πολύ τώρα τελευταία...
Μην το αφήσεις έτσι. Πέρνα από έναν ψυχίατρο. Καλό θα σου κάνει.
-
1713 δημοσιευσεις.. καλα το πας.. σου ευχομαι να τις κανεις 100χιλιαδες..
συνεχιζε να την παιζεις.. εε σορρυ να ποσταρεις στο φορουμ εννοω..
ιιιιιιιιχααααααααα
-
Αν κάνεις τις πράξεις θα δεις ότι εγώ έχω κατά μέσο όρο 2.23 δημοσιεύσεις την ημέρα ενώ εσύ 14.
Άρα το ποιος την παίζει είναι πασιφανές.
Τουλάχιστον ελπίζω να είσαι λιγότερο από 15 χρονών γιατί αν είσαι παραπάνω πραγματικά σε λυπάμαι.
-
προφανως και εχω 14 αφου μπηκα χθες που καθομουνα να σπασω λιγη πλακα με τα φρικια και σημερα φευγω
εσυ με τις 1.713 παντως εδω μεσα πρεπει να θεωρεισαι λακωνικος.. λεωνιδα μου εσυ.. εχω δει και κατι 14.000 τσε βαλε.. τι παλικαρια ειστε εσεις ρε! αντε καλα να περνατε! γιουχοοουουουουου
-
Ψυχραιμία βρε παιδιά. Βρε 'Bam' γιατί τόση επιθετικότητα;
(Μη κολλάς στον απόλυτο αριθμό δημοσιεύσεων γιατί υπάρχει και άλλη παράμετρος, αυτή του μέσου όρου, στην οποία έχεις 14 δημοσιεύσεις ανά ημέρα, ενώ ο Angel!!!! π.χ. μόλις 2,23. )
-
Ο χρήστης Bam έγραψε:
προφανως και εχω 14 αφου μπηκα χθες που καθομουνα να σπασω λιγη πλακα με τα φρικια και σημερα φευγωεσυ με τις 1.713 παντως εδω μεσα πρεπει να θεωρεισαι λακωνικος.. λεωνιδα μου εσυ.. εχω δει και κατι 14.000 τσε βαλε.. τι παλικαρια ειστε εσεις ρε! αντε καλα να περνατε! γιουχοοουουουουου
Να'σαι καλά, μας έφτιαξες τη μέρα με τα 15 μηνύματά σου...
_
-
Ο χρήστης Bam έγραψε:
προφανως και εχω 14 αφου μπηκα χθες που καθομουνα να σπασω λιγη πλακα με τα φρικια και σημερα φευγωεσυ με τις 1.713 παντως εδω μεσα πρεπει να θεωρεισαι λακωνικος.. λεωνιδα μου εσυ.. εχω δει και κατι 14.000 τσε βαλε.. τι παλικαρια ειστε εσεις ρε! αντε καλα να περνατε! γιουχοοουουουουου
Γίναμε όλοι μάγκες πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
Πρέπει να έχεις φάει πολύ παντόφλα και καταπίεση στη ζωή σου.
Τελικά πόσο είσαι; 13; -
Ο χρήστης Bam έγραψε:
jackass όνομα κ πράγμα...κάνε μία αίτηση να μην φαίνονται οι δημοσιεύσεις...μόνο εσύ δίνεις σημασία σε αυτές...
αντιος αμιγκοςςς
στον αγύριστο...δεν θα μας λείψεις...troll...
κατα τα άλλα
-
Ο χρήστης Bam έγραψε:
το προβλημα ειναι οτι εσεις οι καμμενοι ειστε jackasses που εχετε τρεις χιλιαδες δημοσιευσεις ο καθενας και απειρες ωρες χαμενες στον υπολογιστη αλλα δεν το εχετε παρει ακομα πρεφα
αντι να πατε να βρειτε καμια γυναικα να πατε λιγο γυμναστηριο να σφιξουν τα πατσοκοιλια και να βρειτε καμια δουλεια της προκοπης να βγαλετε σωστα λεφτα... καθεστε εδω με τις ωρες και ανταλλασσετε εξυπναδες και αστειακια..μπραβο φρικια μου μπραβο
αντιος αμιγκοςςς
καλά εγώ με 9.000+ δημοσιεύσεις, τί να πώ, είμαι τελείως ya ta baza!
ούτε γκόμενα έχω
ούτε γυμναστήριο πάω
ούτε καλή δουλειά έχω
ούτε λεφτά βγάζωκρίμα είμαι!
/off topic
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
αντιος αμιγκοςςς
καλά εγώ με 9.000+ δημοσιεύσεις, τί να πώ, είμαι τελείως ya ta baza!
ούτε γκόμενα έχω
ούτε γυμναστήριο πάω
ούτε καλή δουλειά έχω
ούτε λεφτά βγάζωκρίμα είμαι!
/off topic
μην του το χαλάς ρε Χρήστο...άστον να ζει στην κοσμάρα του.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
είμαι τελείως ya ta baza![snip]
/off topic
Μα όχι, καθόλου off topic.
Δεν έχω τι να κάνω αύριο, λέω να γραφτώ πχ στο (μούμπλε μούμπλε) insomnia.gr και να τους δουλέψω λίγο.
(τρόπος του λέγειν, από μία άποψη μακάρι να μην είχα τι να κάνω αύριο).
-
Bam ευτυχώς που ήρθες να μας ανοίξεις τα μάτια.
Θα σου πρότεινα πάντως να κάνεις κάποιο διάλειμμα και εσύ γιατί 14 δημοσιεύσεις σε μια μέρα (απο τη πρώτη μέρα εγγραφής σου) φαίνεται πως είναι αρκετές για το νευρικό σου σύστημα. Κάνε μας τη χάρη και μη ξανασχοληθείς με το φόρουμ αν δε βρίσκεις το παραμικρό ενδιαφέρον σε αυτό.Ας συνεχίσουμε με απαντήσεις σχετικές με το θέμα.
Moderator
-
αναθεμα αν πηρε καν χαμπαρι ποιος εκανε πλακα με με ποιον....
-
Quiz:
Τι (ή καλύτερα 'ποιον') κινητήρα, θα 'φοράει' το VW Golf VI GTI;
VW Golf VΙ