-
Και εγώ είμαι της άποψης ότι θα ήταν πολύ καλή μια σύγκριση του 160 με το 5αρι GT αλλά πιστεύω ότι ό λόγος που δεν το κάνουν είναι πάρα πολύ απλός: δεν έχει νόημα η σύγκριση ενός νέου μοντέλου με ένα που δεν παράγεται πλέον (και προφανώς δεν μπορεί να αγοράσει πλέον κανείς )
-
Προχθές καθώς επωλήθη το αυτόματο CRV που είχε ο πατέρας μου εδώ και 3 χρόνια, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με το γνωστό πρόβλημα. Τι παίρνεις τώρα..... Υποψήφια αρκετά, αλλά στο τέλος είχαμε καταλήξει σε 2. Golf 6 ή από την άλλη να κάναμε μια πιο 'οικονομική' αγορά( και να μας μένανε και λεφτά στο χέρι) όπως το auris 1,33 στα 15χιλιάρικα.... Εγώ ξενέρωσα με την ιδέα του auris από την αρχή, και ενώ ο πατέρας μου και μαζί με τον αδερφό μου το γουστάρανε σαν ιδέα, τη λύση έδωσε για αλλη μια φορά η καλή μου η μανούλα που μόλις το είδε είπε ένα ωραιότατο ΟΧΙ. Μετά από αρκετή σκέψη και ακόμα περισσότερη συζήτηση πήγαμε να ρωτήσουμε εχθές για golf, και ειδικά για DSG. Είχαμε μάθει και τηλεφωνικά ότι δεν υπήρχαν κομμάτια με DSG, αλλά όταν πήγαμε εκεί μας είπε πως υπάρχουν μερικά με 160 άλογα. Υπήρχε λοιπόν Golfάκι ετοιμοπαράδοτο 160 με DSG7, σε έκδοση Comfortline με έξτρα προβολάκια που του λείπανε και με χειριστήρια στο τιμόνι για το ηχοσύστημα και για τις αλλαγές ταχυτήτων. Η τιμή του με μια μικρή έκπτωση βγαίνει στα 24500 αλλά με τη μείωση στο τέλος που την έχουν σίγουρη θα κοστίσει τελικά 23500 με δώρο βαμμενους αισθητήρες parking. Το παραγγείλαμε σήμερα το πρωί σε χρώμα Silver Leaf και καλώς εχόντων των πραγμάτων σε 10 μέρες θα μπορώ να σας πω εντυπώσεις!
-
Εγώ πάλι περιμένω να περάσει και η μείωση των τελών ταξινόμησης και παίρνω
Golf V 122ps 3d σε έκδοση GT sport. Ένα αυτοκίνητο που 4-5 μήνες πριν έκανε 21000 περίπου.
Μείον 3000 έκπτωση που κάνουν στα Golf V (ότι στοκ έχει μείνει), μείον 600 έκπτωση για μετρητοίς = 17500.
Αν περάσει και το 50% στα τέλη ταξινόμησης, το παίρνω κοντά στα 16.800. Καθόλου άσχημα νομίζω.
Απλά συμβιβάζομαι με την ιδέα ότι παιρνω ένα μοντέλο που μόλις αποσύρθηκε και έχει βγει στην αγορά ο αντικαταστάτης του. Αλλά αυτό είναι μια ιδέα. Στο κάτω κάτω πρόκειται για ένα best seller.
Η γνώμη σας ? -
ζήτα μεγαλύτερη έκπτωση... 5k κάνει η bmw hellas για την 116i και δεν είναι αυτοκίνητο που έχει αντικατασταθεί από νέο μοντέλο...
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Προχθές καθώς επωλήθη το αυτόματο CRV που είχε ο πατέρας μου εδώ και 3 χρόνια, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με το γνωστό πρόβλημα. Τι παίρνεις τώρα..... Υποψήφια αρκετά, αλλά στο τέλος είχαμε καταλήξει σε 2. Golf 6 ή από την άλλη να κάναμε μια πιο 'οικονομική' αγορά( και να μας μένανε και λεφτά στο χέρι) όπως το auris 1,33 στα 15χιλιάρικα.... Εγώ ξενέρωσα με την ιδέα του auris από την αρχή, και ενώ ο πατέρας μου και μαζί με τον αδερφό μου το γουστάρανε σαν ιδέα, τη λύση έδωσε για αλλη μια φορά η καλή μου η μανούλα που μόλις το είδε είπε ένα ωραιότατο ΟΧΙ. Μετά από αρκετή σκέψη και ακόμα περισσότερη συζήτηση πήγαμε να ρωτήσουμε εχθές για golf, και ειδικά για DSG. Είχαμε μάθει και τηλεφωνικά ότι δεν υπήρχαν κομμάτια με DSG, αλλά όταν πήγαμε εκεί μας είπε πως υπάρχουν μερικά με 160 άλογα. Υπήρχε λοιπόν Golfάκι ετοιμοπαράδοτο 160 με DSG7, σε έκδοση Comfortline με έξτρα προβολάκια που του λείπανε και με χειριστήρια στο τιμόνι για το ηχοσύστημα και για τις αλλαγές ταχυτήτων. Η τιμή του με μια μικρή έκπτωση βγαίνει στα 24500 αλλά με τη μείωση στο τέλος που την έχουν σίγουρη θα κοστίσει τελικά 23500 με δώρο βαμμενους αισθητήρες parking. Το παραγγείλαμε σήμερα το πρωί σε χρώμα Silver Leaf και καλώς εχόντων των πραγμάτων σε 10 μέρες θα μπορώ να σας πω εντυπώσεις!με γειες με γειες!!!!!!!
-
σε σχεση με το highline τι λειπει δηλαδη? παντως 23,5 με dsg...αρκετα καλα!! καλοταξιδο!
-
Ο χρήστης ariskouk έγραψε:
Εγώ πάλι περιμένω να περάσει και η μείωση των τελών ταξινόμησης και παίρνω
Golf V 122ps 3d σε έκδοση GT sport. Ένα αυτοκίνητο που 4-5 μήνες πριν έκανε 21000 περίπου.
Μείον 3000 έκπτωση που κάνουν στα Golf V (ότι στοκ έχει μείνει), μείον 600 έκπτωση για μετρητοίς = 17500.
Αν περάσει και το 50% στα τέλη ταξινόμησης, το παίρνω κοντά στα 16.800. Καθόλου άσχημα νομίζω.
Απλά συμβιβάζομαι με την ιδέα ότι παιρνω ένα μοντέλο που μόλις αποσύρθηκε και έχει βγει στην αγορά ο αντικαταστάτης του. Αλλά αυτό είναι μια ιδέα. Στο κάτω κάτω πρόκειται για ένα best seller.
Η γνώμη σας ?φιλε να ξερεις πως αξιζει μεχρι και το τελευταιο σεντ η επιλογη σου αλλα οπως ειπε κι αλλος πριν, εκμεταλλευσου την κριση και την ελλειψη ρευστοτητας και πιεσε για κατι καλλιτερο,μια και παιζει να εισαι ο μοναδικος ανθρωπος επι του παροντως που θα πας να παρεις αμαξι με ντουκου
Πιστευω οτι μπορεις να κερδισεις τουλαχιστον αλλα 500 ευρωπουλα -
Ευχαριστώ. Σε σχέση με τη Highline δεν έχει τα ψιλομπάκετ με επένδυση αλκαντάρα, αλλά δε μας πολυνοιάζει αυτό. Επίσης δεν έχει αυτόματο κλιματισμο που επίσης δε μας νοιάζει. Την οθόνη Plus που δεν είναι τόσο μεγάλο μειονέκτημα. Κανονικά δεν έχει προβολάκια αλλά εμάς θα έχει. Έπειτα αν κατάλαβα καλά και τα 2 έχουν χρωμιομένες τις οριζόντιες ρίγες στη μάσκα δίπλα στο σήμα, αλλά το high έχει και κάτω εκεί που είναι το ψυγείο κάτι σαν χρωμιομένο V. Τώρα το comfort δεν έχει ζάντες αλουμινίου, αλλά έχει ένα καλό. Εκτός του ότι φοράει 205/55 16 αντί για τα 195/65 15 του trend, έχει μια απίστευτη πατέντα, με τάσια που είναι σα ζάντες. Μου το είχε πει ο πατέρας μου και δεν το πίστευα. Πάω και το βλέπω και λέω μπα, αυτό έχει ζάντες. Όχι μου λέει τάσια είναι. Πάω πολύ κοντά, το βλέπω και λέω λάθος κάνεις, ζάντες είναι. Όχι μου λέει ακούμπησέ το να δεις. Χτυπάω και ακούω πλαστικό. Έπαθα πλάκα....
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Και εγώ είμαι της άποψης ότι θα ήταν πολύ καλή μια σύγκριση του 160 με το 5αρι GT αλλά πιστεύω ότι ό λόγος που δεν το κάνουν είναι πάρα πολύ απλός: δεν έχει νόημα η σύγκριση ενός νέου μοντέλου με ένα που δεν παράγεται πλέον (και προφανώς δεν μπορεί να αγοράσει πλέον κανείς )Πρόσεξε, αναφέρω τη συγκριση μονο και μονο γιατι με ενδιαφερει η οδικη συμπεριφορα του VI σε σχεση με του V. Δεν θα ηταν καλο να ξεραμε μιας και οι 4Τ στο V ειχαν αριστείο; Κάνω λάθος;
-
στο κλιμα μας τα χαλασε...νομιζω με drdino ειχαμε επιθεωρησει το highline που εμενα δε με χαλασε καθολου μεσα...τεσπα, με γεια και καλα χιλιομετρα..καλη επιλογη!
-
Ο χρήστης geozax έγραψε:
Και εγώ είμαι της άποψης ότι θα ήταν πολύ καλή μια σύγκριση του 160 με το 5αρι GT αλλά πιστεύω ότι ό λόγος που δεν το κάνουν είναι πάρα πολύ απλός: δεν έχει νόημα η σύγκριση ενός νέου μοντέλου με ένα που δεν παράγεται πλέον (και προφανώς δεν μπορεί να αγοράσει πλέον κανείς )
Πρόσεξε, αναφέρω τη συγκριση μονο και μονο γιατι με ενδιαφερει η οδικη συμπεριφορα του VI σε σχεση με του V. Δεν θα ηταν καλο να ξεραμε μιας και οι 4Τ στο V ειχαν αριστείο; Κάνω λάθος;
Κανένα λάθος δεν κάνεις, απλά όπως είπα πιστεύω ότι δεν έχουν κανένα οικονομικό συμφέρον να κάνουν μια τέτοια σύγκριση και γι αυτό δεν την κάνουν.
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Πρόσεξε, αναφέρω τη συγκριση μονο και μονο γιατι με ενδιαφερει η οδικη συμπεριφορα του VI σε σχεση με του V. Δεν θα ηταν καλο να ξεραμε μιας και οι 4Τ στο V ειχαν αριστείο; Κάνω λάθος;
Κανένα λάθος δεν κάνεις, απλά όπως είπα πιστεύω ότι δεν έχουν κανένα οικονομικό συμφέρον να κάνουν μια τέτοια σύγκριση και γι αυτό δεν την κάνουν.
Κι' όμως έχει ακδημαϊκό ενδιαφέρον. Εγώ θα ήθελα να το διαβάσω όπως διαβάζω τα τεστ άλλων αυτοκινήτων που δεν θα αγοράσω ποτέ.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Κι' όμως έχει ακδημαϊκό ενδιαφέρον. Εγώ θα ήθελα να το διαβάσω όπως διαβάζω τα τεστ άλλων αυτοκινήτων που δεν θα αγοράσω ποτέ.
+10000000 και πόσο μάλλον αν σε ενδιαφέρει κιόλας!
-
Και να θυμήσω (κλείνοντας το όλο θέμα) πως οι 4Τ έχουν κάνει αρκετές φορές δοκιμές 'παλαιών' και 'νέων' μοντέλων (να θυμίσω Rallye, Clio κλπ).
Όπως και να έχει, θα έχουν τους λόγους τους για τη μη δοκιμη. Ελπίζω να μας εκπληξουν σύντομα! -
Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως δεν έχει μείνει 5αρι GT εν λειτουργία;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως δεν έχει μείνει 5αρι GT εν λειτουργία;βρισκουν αμα θελουν
δε ξερω κατα ποσο θα ειχε ενδιαφερον πρακτικο για το το V εχει σταματησει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως δεν έχει μείνει 5αρι GT εν λειτουργία;έχουν εκραγεί όλα λες ε?
-
Έλα να σφυρίξουμε όλοι μαζί ρυθμικά.
Νομίζω είναι καιρός να επιληφθεί η WWF του ζητήματος, είναι είδη υπό εξαφάνιση.
-
-
Kαι εδω βλεπω ποσο χαλια αναρτησεις εχουν
Youtube Video
VW Golf VΙ