-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
πλακα κανεις ?
Προφανώς και όχι...το Bravo έχει πολύ όμορφο εσωτερικό, αλλά μέχρι εκεί. Από ποιότητα και συναρμολόγηση είναι πολύ πιο πίσω από το Golf, A3, BMW 1, Focus, Astra κλπ...
Άσχετε. Το κορυφαίο σε ποιότητα υλικών το έχει η 147.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
πλακα κανεις ?
Προφανώς και όχι...το Bravo έχει πολύ όμορφο εσωτερικό, αλλά μέχρι εκεί. Από ποιότητα και συναρμολόγηση είναι πολύ πιο πίσω από το Golf, A3, BMW 1, Focus, Astra κλπ...
Δε ξέρω από συναρμογή αλλά σαν εικόνα είναι πανέμορφο παρόλο που πρόκειται για αυτοκίνητο του 2000
http://car-modify-news.blogspot.com/2008/03/alfa-romeo-pictures.html
Ο Νίκος πρέπει να το ξέρει καλύτερα αυτό. -
Ο χρήστης spy1551 έγραψε:
Συγκρίνεις τη στάνταρ έκδοση του Bravo με μια εξοπλισμένη του Golf.
Γιατί στην απλή έκδοση ούτε δερμάτινο τιμόνι έχεις, ούτε navigator με την μεγάλη οθόνη,
ούτε πετάλ με αλουμίνιο .
http://autoreview.belproject.com/item/721Ούτε στου Bravo...
Ειλικρινά δε καταλαβαίνω το point σου
Έχεις βάλει ένα τέρμα άδειο Golf τώρα...έχεις πάει στο άλλο άκρο δηλαδή. Ας δούμε λοιπόν τις βασικές εκδόσεις:
Golf:
Bravo:
E sorry τώρα αλλά όσο Ιταλόφιλος κι αν είσαι, νομίζω ότι οι διαφορές βγάζουν μάτι!!!!
-
πλακα κανεις ?
Δε ξέρω από συναρμογή αλλά σαν εικόνα είναι πανέμορφο παρόλο που πρόκειται για αυτοκίνητο του 2000
http://car-modify-news.blogspot.com/2008/03/alfa-romeo-pictures.html
Ο Νίκος πρέπει να το ξέρει καλύτερα αυτό.Υλικά καλά, συναρμολόγηση άθλια, design κορυφαίο.
Άλλωστε εκεί πήγε ο 'ψήφος' μου σε ένα τόπικ για να ωραιότερα εσωτερικά μικρομεσσαίων.
-
Έχεις βάλει ένα τέρμα άδειο Golf τώρα...έχεις πάει στο άλλο άκρο δηλαδή. Ας δούμε λοιπόν τις βασικές εκδόσεις:
E sorry τώρα αλλά όσο Ιταλόφιλος κι αν είσαι, νομίζω ότι οι διαφορές βγάζουν μάτι!!!!
Αυτό το άθλιο καφέ που το βρήκες;Oύτε εμένα μου αρέσει.Κανένα από τα δύο δε μου αρέσει.
Το εσωτερικό της Δ μου αρέσει περισσότερο από το Golf VI το οποίο μοιάζει πολύ με το Α3.Αλλά το βράδυ με τον κόκκινο φωτισμό δείχνει καλύτερο.
Από θέμα ποιότητας δεν έχω μπει σε Bravo αλλά μάλλον το Golf πρέπει να είναι ποιοτικότερο.Καθαρά αισθητικά προτιμώ το Βravo.Eπίσης αυτό που δε μου αρέσει στο Golf είναι ο διακόπτης των φώτων που είναι στο ταμπλό και όχι στο τιμόνι.
Το βασικό τιμόνι δεν είναι τετράκτινο;
Nίκο σου έχω πει δεν είμαι κολλημένος , ενώ το εξωτερικό (ιδίως το πίσω μέρος) του Golf VI δε βλέπεται το Scirocco είναι πανέμορφο -
Golf:
Bravo:
Eγω τα βλεπω, αμφοτερα, ψιλομετρια...
-
Αυτό το άθλιο καφέ που το βρήκες;Oύτε εμένα μου αρέσει.
Το εσωτερικό της Δ μου αρέσει περισσότερο από το Golf VI το οποίο μοιάζει πολύ με το Α3.Αλλά το βράδυ με τον κόκκινο φωτισμό δείχνει καλύτερο.
Από θέμα ποιότητας δεν έχω μπει σε Bravo αλλά μάλλον το Golf πρέπει να είναι ποιοτικότερο.Καθαρά αισθητικά προτιμώ το Βravo.Eπίσης αυτό που δε μου αρέσει στο Golf είναι ο διακόπτης των φώτων που είναι στο ταμπλό και όχι στο τιμόνι.
Το βασικό τιμόνι δεν είναι τετράκτινο;Εμένα πάλι δε μου αρέσει ο διακόπτης των φώτων στο φλας. Στο ταμπλό είναι αρκετά πιο βολικός...άλλωστε προσωπικά έτσι έχω συνηθίσει.
Νομίζω ότι αυτή είναι η τέρμα πιο βασική έκδοση του Golf (έχει και τάσια).
-
Εμένα πάλι δε μου αρέσει ο διακόπτης των φώτων στο φλας. Στο ταμπλό είναι αρκετά πιο βολικός...άλλωστε προσωπικά έτσι έχω συνηθίσει.
Νομίζω ότι αυτή είναι η τέρμα πιο βασική έκδοση του Golf (έχει και τάσια).Υποτίθεται ότι έχεις τα χέρια στο τιμόνι και οι διακόπτες πρέπει να είναι κοντά σε αυτά.
Νομίζω ότι από παλιά όλα τα γερμανικά εκεί τον είχαν (στο ταμπλό).Στο Α3 σίγουρα είναι εκεί.
-
Εμένα πάλι δε μου αρέσει ο διακόπτης των φώτων στο φλας. Στο ταμπλό είναι αρκετά πιο βολικός...άλλωστε προσωπικά έτσι έχω συνηθίσει.
Νομίζω ότι αυτή είναι η τέρμα πιο βασική έκδοση του Golf (έχει και τάσια).Υποτίθεται ότι έχεις τα χέρια στο τιμόνι και οι διακόπτες πρέπει να είναι κοντά σε αυτά.
Νομίζω ότι από παλιά όλα τα γερμανικά εκεί τον είχαν (στο ταμπλό).Στο Α3 σίγουρα είναι εκεί.
Ναι αλλά είναι άβολο να κάνεις 'γωνία' το χέρι σου για να ανάψεις τα φώτα...ενώ στο ταμπλό το χέρι πάει κατευθείαν εκεί.
Σωστά...ο,τι Γερμανικό μου έρχεται στο νου έχει εκεί τον διακόπτη.
-
Νομίζω ότι αυτή είναι η τέρμα πιο βασική έκδοση του Golf (έχει και τάσια).
ολα τα αμαξια εχουν διακοπτη στο φλας.
μονο το γιουγκο45 που ειχα τον ειχε στο ταμπλο. -
Ωραία συζήτηση.
Είναι δυνατόν να κολλάτε στο πού είναι ο διακόπτης των φώτων και αυτό να αποτελεί πεδίο αντιπαράθεσης?
Στο δικό μου (sx4) όπως και στου αδελφού μου (corolla) είναι στο μοχλό των φλας. Στο παλιό του πατέρα (bmw) ήταν στο ταμπλό. Στο superb που περιμένουμε είναι πάλι στο ταμπλό όπου και το θεωρώ πιο βολικό προσωπικά. Αλλά ό,τι βολεύει τον καθένα και πάνω απ΄όλα όχι και να αντιδικείτε γι'αυτό ρε παιδιά. -
προφανως ο Nikos120i δεν εβρισκε ελλατωμα στο bravo και βρηκε τον διακοπτη των φωτων.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
προφανως ο Nikos120i δεν εβρισκε ελλατωμα στο bravo και βρηκε τον διακοπτη των φωτων. :lol:Από θέμα ποιότητας δεν έχω μπει σε Bravo αλλά μάλλον το Golf πρέπει να είναι ποιοτικότερο.Καθαρά αισθητικά προτιμώ το Βravo.Eπίσης αυτό που δε μου αρέσει στο Golf είναι ο διακόπτης των φώτων που είναι στο ταμπλό και όχι στο τιμόνι.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Είναι δυνατόν να κολλάτε στο πού είναι ο διακόπτης των φώτων και αυτό να αποτελεί πεδίο αντιπαράθεσης?
.Δεν υπάρχει αντιδικία , απλά ''ψειρίζουμε'' λεπτομέρειες.
-
προφανως ο Nikos120i δεν εβρισκε ελλατωμα στο bravo και βρηκε τον διακοπτη των φωτων. :lol:
[[Εμένα πάλι δε μου αρέσει ο διακόπτης των φώτων στο φλας. Στο ταμπλό είναι αρκετά πιο βολικός...άλλωστε προσωπικά έτσι έχω συνηθίσει.
Νομίζω ότι αυτή είναι η τέρμα πιο βασική έκδοση του Golf (έχει και τάσια).]]
αυτο εσυ το εγραψες.
-
O stevie wonder αρχισε παλι τα τρελλα του κι ο μοντ μιραζ ετσι κι ανοιξω το στομα μου θα με μπαναρει ΠΑΛΙ για καμμια βδομαδα επειδη δεν θα ειμαι ευγενικος απεναντι σε καποιο λοβοτομημενο (χασαμε τα οπτικα νευρα και το χιασμα).
Οποτε δεν λεω τιποτα...οσοι εχουν ματια βλεπουν τι γραφει ο καθενας και με τι τροπο... -
Ο χρήστης pittas έγραψε:
O stevie wonder αρχισε παλι τα τρελλα του κι ο μοντ μιραζ ετσι κι ανοιξω το στομα μου θα με μπαναρει για καμμια βδομαδα.
Οποτε δεν λεω τιποτα...οσοι εχουν ματια βλεπουν τι γραφει ο καθενας και με τι τροπο...πας να βρεις το δικιο σου με το να ειρωνευεσαι εμενα παλι.
καλος μαγκας εισαι -
edit [mod drdino]
-
Φτάνει. Από δω και μπρος, θα πέφτει σβήσιμο χωρίς προειδοποίηση.
-
είπα τέλος. [mod drdino]
VW Golf VΙ