-
-
Ζεσταίνει το τούρμπο με ρεύμα από τη μπαταρία βρε κουτά
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ζεσταίνει το τούρμπο με ρεύμα από τη μπαταρία βρε κουτάμάλλον το άλλο του αμάξι είναι πετρελαιοκίνητο
Πέραν της πλάκας πάντως,μπαίνοντας στη θέση του φίλου που σχολιάζουμε, μπορώ να πω ότι ίσως κι εγώ να το έκανα αυτό...Γιατί το λέω αυτό? Αν έπαιρνα το πρώτο μου αμάξι που θα είναι και turbo και με περίεργη τεχνολογία που λένε ότι είναι και ευπαθής και μου λέγανε στην αντιπροσωπεία που το έπαιρνα ότι θα πρέπει να βάζω το κλειδί στη μίζα, να το γυρνάω και θα περιμένω 1-2 λεπτά πριν ξεκινήσω και παρερμήνευα τη φράση 'το γυρνάς και περιμένεις 1-2 λεπτά πριν ξεκινήσεις', σίγουρα ήμουν κι εγώ στη θέση του φίλου που κοροϊδεύουμε...Και μάλλον εγώ θα καθόμουν και παραπάνω από 1-2 λεπτάκια, ως κλασσικός υπερβολικός τύπος...
Κανείς δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας.Σε όλους μας κάποιος τα έχει εξηγήσει.Μάλλον στο φίλο μας δεν έκατσε κανείς να ασχοληθεί για να του μάθει και να καταλάβει κάποια πράγματα, ώστε να μην κάθεται άδικα 1-2 λεπτά με το injection αναμένο πραγματικά άδικα... -
εμενα στην παραδοση ο τυπος μου ειπε οτι αφου γυρισω το κλειδι να δωσω ρευμα πρεπει να περιμενω λιγα δευτερα να σβησουν ολες οι ενδειξεις για να κανει το αυτοκινητο τους απαραιτητους ελεγχους..αλλιως μπορει να υπαρξει προβλημα
μου φανηκε καπως υπερβολικο και δεν το κανω για να πω την αληθεια
καμια φορα ομως το κανω
-
Απλά καλό είναι να μην βάζεις το κλειδί και αμέσως 'τσακ' πας το βάλεις μπροστά.μισό-ένα δευτερόλεπτο δισταγμού ανάμεσα στο injection και στη μίζα νομίζω ότι αρκεί για να κάνει ο εγκέφαλος όλες τις απαρραίτητες ενέργειες-διαδικασίες ελέγχου.
ΥΓ:Εγώ αν είχα S3 αποκλείται να το άναβα αμέσως.Θα περίμενα πως και πως για να δω τις βελόνες να πάνε τέρμα δεξιά και μετά να επιστρέψουν στο 0 (και καλά για να καλιμπραριστούν), οπότε σίγουρα θα είχαν περάσει τα 1-2 sec ώστε να σβήσουν και οι λυχνίες του ταμπλό. Προσωπικά το βρίσκω ως ένα απίστευτο-τρελό εφέ.Ίσως άσκοπο και άχρηστο αλλά εμένα θα με τρέλαινε.
(το είχα πρωτοδει αυτό το εφέ σε ένα astra opc όπου τότε θυμάμαι χαρακτηριστικά είχαν κυριολεκτικα κρεμάσει τα σαγόνια μου από την έκπληξη. ) -
Εγω παλι το κανω,παντα περιμενω να σβησουν οι ενδειξεις,νομιζω ειναι καλο για το αυτοκινητο και καλη χρηση της μιζας,ετσι μου εχει κατσει τωρα και δεν το κοβω,το εχω κολλησει απο τον πατερα μου Οταν σβηνουν οι ενδειξεις αν ακουσετε το αμαξι κανει κατι μηχανικους θορυβους,κατι σαν αντλια να το πω?Εγω εχω υποθεσει οτι ειναι η αντλια καυσιμου,οποτε αν το αναψω αμεσως νιωθω οτι το βιαζω ...μπορει να λεω η να κανω κουταμαρες αλλα για καποιο λογο τεσπα εχει δυο σκαλες το ignition και οχι κατ'ευθειαν μια.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ:Εγώ αν είχα S3 αποκλείται να το άναβα αμέσως.Θα περίμενα πως και πως για να δω τις βελόνες να πάνε τέρμα δεξιά και μετά να επιστρέψουν στο 0 (και καλά για να καλιμπραριστούν), οπότε σίγουρα θα είχαν περάσει τα 1-2 sec ώστε να σβήσουν και οι λυχνίες του ταμπλό. Προσωπικά το βρίσκω ως ένα απίστευτο-τρελό εφέ.Ίσως άσκοπο και άχρηστο αλλά εμένα θα με τρέλαινε.
(το είχα πρωτοδει αυτό το εφέ σε ένα astra opc όπου τότε θυμάμαι χαρακτηριστικά είχαν κυριολεκτικα κρεμάσει τα σαγόνια μου από την έκπληξη. )ναι συμφωνω θα ηταν τρελο εφε , πολυ ποζερικο και θα το αφηνα καθε φορα να το κανει ΑΝ το εκανε
δυστυχως ομως δεν το κανει
(μηπως το κανουν τα facelift και το ειδες εκει? το δικο μου ειναι πρωτης φουρνιας παραγωγης 12/06)το βλεπω στη ΜΙΤΟ του φιλου μου ομως
παντως για να ειμαι πιο ακριβης σε αυτα που εγραψα πριν δε περιμενω να σβησουν ολα τα λαμπακια,αλλα περιμενω να ανεβει ο δεικτης της βενζινης και οι υπολοιπες βελονες απο το τερμα κατω που βρισκονται, γιατι αν το βαλω αποτομα μπροστα ανεβαινουν πολυ γρηγορα και με φοβιζουν
-
Απλά καλό είναι να μην βάζεις το κλειδί και αμέσως 'τσακ' πας το βάλεις μπροστά.μισό-ένα δευτερόλεπτο δισταγμού ανάμεσα στο injection και στη μίζα νομίζω ότι αρκεί για να κάνει ο εγκέφαλος όλες τις απαρραίτητες ενέργειες-διαδικασίες ελέγχου.ΥΓ:Εγώ αν είχα S3 αποκλείται να το άναβα αμέσως.Θα περίμενα πως και πως για να δω τις βελόνες να πάνε τέρμα δεξιά και μετά να επιστρέψουν στο 0 (και καλά για να καλιμπραριστούν), οπότε σίγουρα θα είχαν περάσει τα 1-2 sec ώστε να σβήσουν και οι λυχνίες του ταμπλό. Προσωπικά το βρίσκω ως ένα απίστευτο-τρελό εφέ.Ίσως άσκοπο και άχρηστο αλλά εμένα θα με τρέλαινε.
(το είχα πρωτοδει αυτό το εφέ σε ένα astra opc όπου τότε θυμάμαι χαρακτηριστικά είχαν κυριολεκτικα κρεμάσει τα σαγόνια μου από την έκπληξη. )Για να τερματιζουν και καμια φορα οι δεικτες ρε παιδι μου και να μην πιανονται ...ασε ειναι μοδα που εχει εξαπλωθει,εγω αφου το ειχα πρωτοδει στο opc του κολλητου μου το ειδα και sto honda innova injection και εχασε τη μαγεια του απο τα ματια μου
-
Εγώ με το που σταματήσει ο θόρυβος της αντλίας και σβήσει το λαμπάκι του αερόσακου ξεκινάω!
Φάση έχει ο πατέρας μου που δεν υπολογίζει τίποτα και με το που μπει μέσα γκαγκαααν και έφυγε! Δεν καταλαβαίνει ούτε απο ηλεκτρονικά ούτε απο κρυα λάδια!
Τον παραδέχομαι όμως στο ξεκάπνισμα, εκεί δεν τον πιάνει κανένας -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
(μηπως το κανουν τα facelift και το ειδες εκει? το δικο μου ειναι πρωτης φουρνιας παραγωγης 12/06)το βλεπω στη ΜΙΤΟ του φιλου μου ομως
Εγώ το έχω δει σε S3 του 2008 (του michael amott αν ξέρει κανείς ) που είναι όχι το τελευταίο facelift...το προηγούμενο...(άντε να συννενοηθείς με τόσα facelift...όχι όταν πρωτοβγήκε...όχι το 1ο facelift...το 2ο λίγο πριν το τελευταίο facelift!!! )
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Εγώ με το που σταματήσει ο θόρυβος της αντλίας και σβήσει το λαμπάκι του αερόσακου ξεκινάω!+1,
κυριως για την αντλια.
Επισης, περιμενω λιγακι να πεσει και το ρελαντι... -
Ο χρήστης nickolas2005 έγραψε:
To χρωμα 'shark' το εχει δει κανενας στο νεο golf? Ειναι το χρωμα που εχει το αμαξι στο προσπεκτ.. Του παει? Δεν το εχω δει απο κοντα σε αυτο το χρώμα για αυτο ρωτάω..Σε τετράθυρο αυτο ή το μαύρο?
εγω λεω το μαυρο και διπορτο και ασ εχω και 2 παιδια μικρα
-
Εγώ το έχω δει σε S3 του 2008 (του michael amott αν ξέρει κανείς ) που είναι όχι το τελευταίο facelift...το προηγούμενο...(άντε να συννενοηθείς με τόσα facelift...όχι όταν πρωτοβγήκε...όχι το 1ο facelift...το 2ο λίγο πριν το τελευταίο facelift!!! )
2o facelift?
εχω μεινει πολυ πισω -
Είδα σήμερα στον δρόμο το νέο Golf VI.
Όποτε βγαίνει ένα καινούριο αυτοκίνητο πάντα όταν το βλέπεις στον δρόμο φαίνεται...ξεχωρίζει.
Ε, το Golf φαίνεται σαν να είναι αυτοκίνητο 5ετίας τουλάχιστον!
Πλήρη αποτυχία ΙΜΗΟ το νέο Golf σχεδιαστικά.
-
Ειδικά τα πίσω φώτα του δε χωνεύονται με τίποτα!
-
Ο χρήστης akrovatis1979 έγραψε:
Ειδικά τα πίσω φώτα του δε χωνεύονται με τίποτα!Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημά του...και γιαυτό φαίνεται 'παλιό' επειδή αντέγραψε ουσιαστικά τα φώτα του Touareg.
Πίσω το 5 φαίνεται πιο φρέσκο...
-
εγω παλι χθες το βραδυ ειδα ενα μαυρο....
δεν ξερω.. αλλα σε μαυρο μ αρεσε αρκετα μπορω να πω!
τελικα δν ειναι κ τοσο ασχημο..σε σχεση με το 5αρι... πρεπει να το συνηθισει και λιγο το ματι μας
-
Ο χρήστης scirocco123 έγραψε:
εγω παλι χθες το βραδυ ειδα ενα μαυρο....δεν ξερω.. αλλα σε μαυρο μ αρεσε αρκετα μπορω να πω!
τελικα δν ειναι κ τοσο ασχημο..σε σχεση με το 5αρι... πρεπει να το συνηθισει και λιγο το ματι μας
Σχεδιαστικά πάντως στη κατηγορία του το νέο Megane είναι πιο όμορφο...ΜΑΚΡΑΝ πιο όμορφο νομίζω.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Σχεδιαστικά πάντως στη κατηγορία του το νέο Megane είναι πιο όμορφο...ΜΑΚΡΑΝ πιο όμορφο νομίζω.
γιατι φερνει λιγο σε scirocco
οχι νταξει.. δεν ειναι και υποδειγμα ομορφιας... σιγουρα υπαρχουν πολυ πιο ωραια αυτοκινητα....
αλλα επειδη ειναι γκολφ θα γεμισει παλι τους δρομους....δν το λεω ειρωνικα.. -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
omg!
Πιό όμορφα είναι τα Bravo + Leon
VW Golf VΙ