-
Άποψή μου...αλλά θα το μετανιώσεις αν μένεις Αθήνα, γιατί σκέψου ότι δε θα έχεις την αίσθηση του αυτοκινήτου και δε θα μπορείς να βγεις ή να μπεις άνετα σε θέση...και στο 'βγεις' μπορεί να γδάρεις τον προφυλακτήρα σου.
Τέσπα...αν σε πιέζει οικονομικά άστο...προσωπικά θα τους έλεγα να μου τους κάνουνε δώρο.
Αλήθεια τι δώρο σου έκαναν?
-
οντως δεν στους καναν δώρο? στο 90% των περιπτώσεων είναι απο τα στανταρ δωράκια..
καλοτάξιδο, καλορίζικο btw
-
έκπτωση 650€
Μου είπε ο πωλητής οτι σε απόσταση μικρότερη των 30 πόντων σφυράει συνεχώς.... άρα δε ξέρεις αν απέχεις 25, 15 ή 3 πόντους.... άρα κατ'εμέ πιο πολύ εφέ είναι παρά χρησιμότητα... τι να πώ (είναι και τα 510€)
Όταν λες να σου τους κάνουν δώρο μάλλον εννοείς aftermarket, ε;;;
Αυτούς τους βάζω και μόνος μου!
Μεταξύ μας... ψήνομαι για κάμερα οπισθοπορείας (ή και μπροστά ανάμεσα στις γρίλλιες). Πολύ καλύτερες από τους αισθητήρες... αλλά αυτά στο μέλλον!!!! -
Ο χρήστης E.N.T. έγραψε:
έκπτωση 650€Μου είπε ο πωλητής οτι σε απόσταση μικρότερη των 30 πόντων σφυράει συνεχώς.... άρα δε ξέρεις αν απέχεις 25, 15 ή 3 πόντους.... άρα κατ'εμέ πιο πολύ εφέ είναι παρά χρησιμότητα... τι να πώ (είναι και τα 510€)
Μεταξύ μας... ψήνομαι για κάμερα οπισθοπορείας (ή και μπροστά ανάμεσα στις γρίλλιες). Πολύ καλύτερες από τους αισθητήρες... αλλά αυτά στο μέλλον!!!!Κοίτα, αν είναι να βάλεις κάτι...βάλτο τώρα, γιατί μετά θα το πληρώσεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ επί 3, αλλιώς άστο.
Για να βγεις ή για να αφήσεις (προσωπικά αυτό το κάνω συχνά) χώρο στον άλλον να βγει είναι ο,τι πρέπει.
Εφέ σίγουρα δεν είναι...όπως είπα βοηθάει να βγεις και να μπεις...και ποτέ δε ξέρεις τι κρύβεται πίσω. Μπορεί να είναι από κάποιο παιδί έως κάποιο κολονάκι...και αφού σου έκαναν και έκπτωση 650 ευρώ, θα τα έβαζα σίγουρα. Σου λέω ότι είναι ο,τι πιο χρήσιμο έχω στο αυτοκίνητο. Αυτό και τους ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες.
Τέσπα, δε θα σε ζαλίσω άλλο...αν μπορείς, βάλτους, δε θα το μετανιώσεις...ειδικά στην Αθήνα που ζούμε που το παρκάρισμα είναι κόλαση.
-
Ο χρήστης E.N.T. έγραψε:
Μου είπε ο πωλητής οτι σε απόσταση μικρότερη των 30 πόντων σφυράει συνεχώς.... άρα δε ξέρεις αν απέχεις 25, 15 ή 3 πόντους.... άρα κατ'εμέ πιο πολύ εφέ είναι παρά χρησιμότητα...Κάπως έτσι πρέπει να είναι...
Φίλε με την 120i εγώ είχα μπει σε καινούρια 3αρα φίλου με εργοστασιακούς αισθητήρες και όταν πάρκαρε ακούγονταν από πολύ νωρίς...ουσιαστικά άχρηστοι ήταν.Ίσως οι εργοστασιακοί να μην είναι καλοί τελικά.E.N.T τι κιβώτιο πήρες και τι κινητήρα?Για ηλιοροφή δεν το έψαξες?
Καλοτάξιδο...
-
Δε μπορώ να πω ότι έχεις άδικο.... απλά το κόστος των εργοστασιακών είναι αρκετά μεγάλο... έχω ήδη ανέβει πάνω από οτι υπολόγιζα (κλασσικά....)
Γιατί λες οτι θα πληρώσω επί 3;;;; Οι aftermarket είναι πολύ φθηνότεροι! -
Ο χρήστης gaz gaz έγραψε:
όταν πάρκαρε ακούγονταν από πολύ νωρίς...ουσιαστικά άχρηστοι ήταν.Ίσως οι εργοστασιακοί να μην είναι καλοί τελικά.O στόχος είναι να παρκάρεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να βγει ο άλλος χωρίς να τον στριμώξεις και αναγκαστεί να σε γρατζουνίσει όπως βγαίνει.
Προσωπικά πάντα αφήνω χώρο στον άλλο να βγει.
Δε μπορώ να πω ότι έχεις άδικο.... απλά το κόστος των εργοστασιακών είναι αρκετά μεγάλο... έχω ήδη ανέβει πάνω από οτι υπολόγιζα (κλασσικά....)
Γιατί λες οτι θα πληρώσω επί 3;;;; Οι aftermarket είναι πολύ φθηνότεροι!Για τη κάμερα μιλούσα.
-
δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, μόλις γίνει συνεχόμενο το μπιπ ξερεις πως είσαι στα 20cm πχ, ε πας λίγο ακόμα πίσω και είσαι εντάξει.. προσωπικά το δικό μου στο οικογενειακό παρκινγκ το παρκάρω στα 2-3 cm με αυτή τη μέθοδο με ελάχιστη απόκλιση.. θέμα συνήθειας είναι. παράλληλα είναι χρήσιμο οταν παρκάρω έξω για να αφήνω χώρο στον απο πισώ..
-
Ο χρήστης gaz gaz έγραψε:
Μου είπε ο πωλητής οτι σε απόσταση μικρότερη των 30 πόντων σφυράει συνεχώς.... άρα δε ξέρεις αν απέχεις 25, 15 ή 3 πόντους.... άρα κατ'εμέ πιο πολύ εφέ είναι παρά χρησιμότητα...
Κάπως έτσι πρέπει να είναι...
Φίλε με την 120i εγώ είχα μπει σε καινούρια 3αρα φίλου με εργοστασιακούς αισθητήρες και όταν πάρκαρε ακούγονταν από πολύ νωρίς...ουσιαστικά άχρηστοι ήταν.Ίσως οι εργοστασιακοί να μην είναι καλοί τελικά.E.N.T τι κιβώτιο πήρες και τι κινητήρα?Για ηλιοροφή δεν το έψαξες?
Καλοτάξιδο...
μηχανικό, 122.... δε θα έδινα 800κάτι για ηλιοροφή....
άλλωστε με το βάλε το ένα, βάλε το άλλο, μπορεί η τιμή άνετα να εκτοξευθεί!!! -
Ο χρήστης stred έγραψε:
δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, μόλις γίνει συνεχόμενο το μπιπ ξερεις πως είσαι στα 20cm πχ, ε πας λίγο ακόμα πίσω και είσαι εντάξει.. προσωπικά το δικό μου στο οικογενειακό παρκινγκ το παρκάρω στα 2-3 cm με αυτή τη μέθοδο με ελάχιστη απόκλιση.. θέμα συνήθειας είναι. παράλληλα είναι χρήσιμο οταν παρκάρω έξω για να αφήνω χώρο στον απο πισώ..Να σου πω... επειδή μέχρι τελευταία στιγμή δε μπορούσα να διαλέξω μεταξύ πακέτου φωτισμού και αισθητήρων παρκινγκ, ο πωλητής μου έχει δώσει διορία ως αύριο μεσημέρι αν θέλω να αλλάξω κάτι.... τι να πω πάντως... μέχρι αύριο είναι όλα ανοικτά
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Η Δ και για μένα είναι καλύτερη σχεδιαστικά αλλά έχει το μειονέκτημα του μεγάλου μεγέθους.
Από κει και πέρα το golf είναι πιο προηγμένο τεχνολογικά αφού έχει πιο σύγχρονο πλάισιο, μπορείς να το πάρεις με το dsg (η Δ δεν έχει ούτε καν επιλογή αυτομάτου, **απαράδεκτο!
**), σου δίνεται η δυνατότητα να το πάρεις με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις (η Δ όχι ακόμα)-μάλιστα στη σπορ ρύθμιση αλλάζει το βάρος του τιμονιού και η απόκριση του γκαζιού , έχει καλύτερο τιμόνι, έχει πιο πολλά gadget σαν επιλογές, μπορείς να απενεργοποιήσεις το ESP, ο tsi 160 είναι πολύ καλύτερος του t-jet 150 (τραβάει καλύτερα από χαμηλά, έχει μικρότερη κατανάλωση και είναι δοκιμασμένος πιο πολλά χρόνια), σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις διχρωμία στο εσωτερικό χωρίς επιπλέον κόστος και χωρίς να καταφύγεις στη λύση του δέρματος, έχει καλύτερη εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων (ο εσωτερικός χώρος είναι κορυφαίος δεν προβληματίζει κανέναν σε καμία διάσταση και εξωτερικά είναι αρκετά μικρό ότι πιο βολικό για την πόλη), είναι πιο φθηνό από την Δ και όταν χρειαστεί να αλλάξεις αυτοκίνητο θα το πουλήσεις πανεύκολα και πραγματικά θα το πουλήσεις δεν θα το εκποιήσεις!Τέλος και πιο σημαντικό το golf δεν έχει σαν αντίπαλο την Δ άλλοι έχουν αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Το Golf έχει αντιπάλους τα bravo, auris, astra, focus, megane, C4, civic, tiida κλπ. και όλα αυτά τα παίρνει φαλάγγι!
Γι' αυτό άλλωστε είναι και ο βασιλιάς!Τώρα αν κάποιοι χοντροκέφαλοι δεν θέλουν να το καταλάβουν πρόβλημά τους...ας συνεχίσουν να ζουν στον κόσμο τους.
υ.γ. Ο 1.4 tsi βγαίνει πλέον μόνο με τις εξής ιπποδυνάμεις 122 και 160 hp.
Είναι πολύ νωρίς ακόμα να κρίνεις την αξιοπιστία του t-jet και μάλιστα να την συγκρίνεις με του tsi.-Ναι το μεγεθος της μπορει να την τοποθετει και στην αμεσως επομενη κατηγορια εχοντας τα εχεγγυα της υψηλης ποιοτητας και τους χωρους σε συνδυασμο με την χαμηλη τιμη να αποτελει ελκυστικη επιλογη.
-Εχεις λαθος αντιληψη της λεξης προηγμενο.
-Επισης λαθος αντιληψη της λεξης απαραδεκτο. Ειχες και στο χωριο σου DSG? Ανταπαντω με μια απαραδεκτη φραση ως παραδειγμα
-Το αμαξι για σενα ειναι gadget? Γιατι με 550 εβραιους παιρνεις ενα i-phone και ξεκαβλ....ωνεις
-Ο ΤSI δεν κλανει μια μπροστα στον T-jet
-Για διχρωμιες κλπ δεν με ενδιαφερει. lancia αγοραζεις και οχι γουρουνι στο σακι VI.
-Η μεταπωλιτικη αξια πεθανε για ολους. Ο συνδυασμος χαμηλου επιτοκιου, η ευκολια αγορας καινουριου κλπ εχουν σκοτωσει δικαιως και καθυστερημενα το μεταχειρισμενο στην Ελλαδα. Που να δεις ποσο τα σκοτωνουν στην Γερμανια ολοκαινουρια μοντελα.
-Συμφωνω περι αντιπαλων της Γκολφως. Εγω βασιλια εναν ειχα και αυτος ητο ο Γλυξμπουργκ. Απλα ενα καλο καθημερινο απροσωπο αυτοκινητακι με απαθεστατ σχεδιαση που μας ταλαιπωρει τους οφθαλμους εδω και χρονια. Θα πεθανω και η Γκολφω θα ζει.
-Γνωθι σ'αυτον
-Ο 1.4 FIRE εχει χρονια στις πλατες του, εχει σαφως ανωτερη αξιοπιστια απο οποιονδηποτε τενεκε του VAG. Και πιο αποδοτικος επισης....Ειναι ο βασιλιας που ελεγες παραπανω και εσυ για να στο κανω λιανα.
Ένας ακόμα χοντροκέφαλος που κάνει πως δεν καταλαβαίνει και περνάει όλους εμάς τους υπόλοιπους για κόπανους.
Πάμε λοιπόν ένα-ένα για τελευταία φορά- υπάρχουν και κάποια όρια υπομονής...-Κάποιος επιλέγει να πάρει hatchback επειδή θέλει εκτός όλων των άλλων και περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις για να κάνει εύκολη τη ζωή του στην πόλη. Άρα λοιπόν ναι μπορεί εξωτερικά να μου αρέσει η Δ περισσότερο αλλά δεν υπάρχει λόγος να δυσκολεύω τον εαυτό μου οδηγώντας ένα αμάξι μεγέθους sedan. Θα προτιμήσω τις compact διαστάσεις του golf και ας μην είναι τόσο ωραίο. Παρεμπίπτοντος το 6 είναι το καλύτερο golf σχεδιαστικά και ένα από τα πιο ωραία hatchback που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.
-Το πάτωμα της Δ δεν είναι τίποτα άλλο από το πάτωμα του stilo που μπορεί να είναι καλό αλλά είναι πολύ παλιό. Το πάτωμα του golf είναι μεταγενέστερο σαφώς πιο σύγχρονο (ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων πίσω) και κατά γενική ομολογία ένα απ' τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο πάτωμα για αυτοκίνητα της μικρομεσαίας κατηγορίας.
Η Δ είναι το μοναδικό premium μικρομεσαίο με ημιάκαμπτο πίσω...για μένα ο όρος premium δεν σημαίνει πετάω μέσα σε ένα αμάξι ένα benova και ένα alcantara και καθάρισα, το ονομάζω premium...σημαίνει και τεχνολογική πρωτοπορία και υπεροχή σε όλα τα επίπεδα πράγμα που για την Δ δεν ισχύει. Συμφωνείς;-Σαφώς και είναι απαράδεκτο να κυκλοφορεί μοντέλο τη σημερινή εποχή χωρίς ούτε καν επιλογή αυτομάτου κιβωτίου (πόσο μάλλον όταν αυτό θέλει να λέγεται premium)...μέχρι και τα daihatsu σε όλα τους τα μοντέλα σου δίνουν αυτή την επιλογή....όχι στο χωριό μου δεν είχα DSG αλλά πάλι καλά υπάρχει το VAG και το έμαθα και δίνει τη δυνατότητα σε 'κοινούς θνητούς' να έχουν κάτι που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν προνόμιο μόνο των πολύ λίγων...γιατί αν περίμενα απ' τους Ιταλούς...καλά κρασιά...
-Το αμάξι για μένα δεν είναι gadget αλλά μ' αρέσει να έχω την δυνατότητα να επιλέξω κάποια από αυτά που θεωρώ ότι θα μου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη...που είναι το κακό;
-Ο tsi έχει καλύτερα χαρακτηριστικά λειτουργίας καλύτερα νούμερα και καίει λιγότερο από τον t-jet.... εξήγησε λίγο παραπάνω σε παρακαλώ γιατί δεν κλάνει μία.
-Προσωπικά μου αρέσει η δυνατότητα της παραμετροποίησης ειδικά όταν είναι τζάμπα και δεν την πληρώνεις χρυσάφι....γουρούνι στο σακί αγοράζεις όταν επιλέγεις Δ ένα αμάξι με διακοπή παραγωγής επί μια δεκαετία και όχι golf με μια συνεχόμενη επιτυχημένη παρουσία.
-Σίγουρα η μεταπωλητική αξία έχει πεθάνει απλά στο golf εξακολουθεί να είναι καλύτερη και η πιθανή πώλησή του να είναι πιο εύκολη διαδικασία.
-Είναι βασιλιάς για την κατηγορία του σε αυτό συμφωνούμε....την κατηγορία των γενικών κατασκευαστών που σκοπός της είναι να βγάζει αυτοκίνητα προορισμένα για καθημερινή χρήση.
-Σου εξήγησα αρχικά και σίγουρα καταλαβαίνεις...το ποιος έχει τα επιχειρήματα το βλέπουν και οι πέτρες.
-Ναι μόνο που αλλάζει σημαντικά η λειτουργία του με την προσθήκη τούρμπο και δεν ξέρουμε τι συμπεριφορά θα έχει...τεσπά και εγώ πιστεύω ότι θα είναι αξιόπιστος ο t-jet μόνο που δεν μπορεί κάποιος να ισχυρίζεται ότι θα είναι πιο αξιόπιστος από τον tsi όταν δεν μπορεί να το αποδείξει και όταν ο δεύτερος έχει πιο πολλά χρόνια παρουσίας και έχει πουλήσει ουκ ολίγα κομμάτια...τους 'τενεκέδες' του VAG από ότι φαίνεται αντιγράφουν όλοι...
-
Ο χρήστης E.N.T. έγραψε:
έκπτωση 650€Μου είπε ο πωλητής οτι σε απόσταση μικρότερη των 30 πόντων σφυράει συνεχώς.... άρα δε ξέρεις αν απέχεις 25, 15 ή 3 πόντους.... άρα κατ'εμέ πιο πολύ εφέ είναι παρά χρησιμότητα... τι να πώ (είναι και τα 510€)
Μεταξύ μας... ψήνομαι για κάμερα οπισθοπορείας (ή και μπροστά ανάμεσα στις γρίλλιες). Πολύ καλύτερες από τους αισθητήρες... αλλά αυτά στο μέλλον!!!!Είναι τελείως άχρηστοι οι αισθητήρες στο golf, η ορατότητα πίσω είναι πολύ καλή και οι διαστάσεις του πολύ μικρές καλά έκανες και δεν τους έβαλες...και η κάμερα επίσης καλύτερα βάλε κάτι άλλο με τα συγκεκριμένα χρήματα...τι χρώμα το πήρες;
-
Ο χρήστης E.N.T. έγραψε:
δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, μόλις γίνει συνεχόμενο το μπιπ ξερεις πως είσαι στα 20cm πχ, ε πας λίγο ακόμα πίσω και είσαι εντάξει.. προσωπικά το δικό μου στο οικογενειακό παρκινγκ το παρκάρω στα 2-3 cm με αυτή τη μέθοδο με ελάχιστη απόκλιση.. θέμα συνήθειας είναι. παράλληλα είναι χρήσιμο οταν παρκάρω έξω για να αφήνω χώρο στον απο πισώ..
Να σου πω... επειδή μέχρι τελευταία στιγμή δε μπορούσα να διαλέξω μεταξύ πακέτου φωτισμού και αισθητήρων παρκινγκ, ο πωλητής μου έχει δώσει διορία ως αύριο μεσημέρι αν θέλω να αλλάξω κάτι.... τι να πω πάντως... μέχρι αύριο είναι όλα ανοικτά
Εγώ λέω να ζητήσεις να κάνεις test drive κάποιο αυτοκίνητο που να έχει αισθητήρες. Δε μπορεί κάποιο θα υπάρχει.
Έτσι θα είσαι σίγουρος για την απόφασή σου.
-
Ο χρήστης spy1551 έγραψε:
Η Δ και για μένα είναι καλύτερη σχεδιαστικά αλλά έχει το μειονέκτημα του μεγάλου μεγέθους.
Από κει και πέρα το golf είναι πιο προηγμένο τεχνολογικά αφού έχει πιο σύγχρονο πλάισιο, μπορείς να το πάρεις με το dsg (η Δ δεν έχει ούτε καν επιλογή αυτομάτου, , σου δίνεται η δυνατότητα να το πάρεις με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις (η Δ όχι ακόμα)-μάλιστα στη σπορ ρύθμιση αλλάζει το βάρος του τιμονιού και η απόκριση του γκαζιού , έχει καλύτερο τιμόνι, έχει πιο πολλά gadget σαν επιλογές, μπορείς να απενεργοποιήσεις το ESP, ο tsi 160 είναι πολύ καλύτερος του t-jet 150 (τραβάει καλύτερα από χαμηλά, έχει μικρότερη κατανάλωση και είναι δοκιμασμένος πιο πολλά χρόνια), σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις διχρωμία στο εσωτερικό χωρίς επιπλέον κόστος και χωρίς να καταφύγεις στη λύση του δέρματος, έχει καλύτερη εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων (ο εσωτερικός χώρος είναι κορυφαίος δεν προβληματίζει κανέναν σε καμία διάσταση και εξωτερικά είναι αρκετά μικρό ότι πιο βολικό για την πόλη), είναι πιο φθηνό από την Δ και όταν χρειαστεί να αλλάξεις αυτοκίνητο θα το πουλήσεις πανεύκολα και πραγματικά θα το πουλήσεις δεν θα το εκποιήσεις!Hλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις - RSS Reactive Suspension System με λειτουργία σπορτ.Αλλάζει και το βάρος του τιμονιού και τις ρυθμίσεις της ανάρτησης. Διχρωμία στο εσωτερικό μπορείς να έχεις ( έχει μαύρο και μπλε , μόνο στο μπεζ χρειάζεσαι δέρμα) Για το ΤSi 1.4 με τα 160 έχεις δίκιο , φταίει το Gruppo που δεν έχει βγάλει ακόμη τους multiair με τα 165 άλογα.Όταν βγήκε η Δ με τα 150 , υπήρχαν μόνο ΤSi με 140.Το VI ως πιο φρέσκο έχει περισσότερα άλογα.Όταν βγει η 149 θα έχει 165.Η αλήθεια είναι ότι οι Ιταλοί είχαν μείνει αρκετά πίσω αλλά τα 2 τελευταία χρόνια με τον Μαρικόνε κάνουν άλματα. Στους εσωτερικούς χώρους δε νομίζω ότι συγκρίνεται με τη Δ.Έχω μπει και στα 2. Για την μεταπώληση τα Golf πάντα κρατούσαν καλά.Τώρα οι παλιοί κάτοχοι με τα FSi και τα 115 άλογα είναι ριγμένοι σε σχέση με τα ΤSi και τα 140.Μέσα σε μια 3έτια έχει βγάλει πολλές εκδόσεις κάτι που είναι καλό για τους νέους αγοραστές αλλά κακό γία τους παλιούς γιατί απαξιώνεται η αξία τους. Όσο δε για την ποιότητα του εσωτερικού δε τίθεται σύγκριση.Μου αρέσει που τα ζουλούσε ο πωλητής για να μου δείξει ότι είναι καλά.Μάλλον δεν είχε πιάσει ποτέ του Benova (υλικό που χρησιμοποιεί και η Μaserati). Aν μπορείς να αντέξεις το απαίσιο σχέδιο , αγόρασε το VI.Προσωπικά πιστεύω ότι όλοι όσοι είναι κάτω από 30 θα προτιμήσουν το Scirocco.Eκεί τους παραδέχομαι αλλά ο ''βασιλιάς'' είναι υπερτιμημένος.Ειδικά στην έκδοση με τα 122 άλογα δεν έχει το ΕSP στο βασικό εξοπλισμό κάτι που είναι απαράδεκτο. Εντέλει οδηγικά δεν έχει τεράστιες διαφορές για το 90% των απλών οδηγών που δεν οδηγούν στα όρια.Το υπόλοιπο ας πάρει GTi. Yπάρχει στο forum thread με δίλημμα ανάμεσα σε V,VI και Bravo όπου μετά από test drive ο άνθρωπος δεν έχει καταλάβει σημαντικές διαφορές. Κορυφαίο σε πωλήσεις είναι και το Auris δε σημαίνει ότι είναι καλύτερο αυτοκίνητο π.χ. από το Leon.
Όλο ασυνάρτητες απαντήσεις κα θα και θα...θα...θα...θα...προσγειώσου και μίλα για το σήμερα, άσε να ασχολούνται με το μέλλον ο Άγγελος Πράσινος και ο Πητ Παπαδάκος με τους συνεργάτες τους αυτοί ξέρουν καλύτερα από εμάς το μέλλον
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
έκπτωση 650€
τι χρώμα το πήρες;
ασημί leaf (7B)
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
αν αναλυσουμε στις λεπτομεριες τα 2 αυτοκινητα χαμενος ειναι το γκολφ.ειτε αρεσει ειτε οχι...
εχει cornering lights?
εξυπνους υαλοκαθαριστηρες εμπρος πισω?
φωτιζομενα εσωτερικα χερουλια μηπως?
ελάφρυ φωτισμο?(πανω απο το λεβιε ταχυτητων)να μην ειναι θεοσκοτινο το εσωτερικο αν εισαι εκτος πολεως και αν ψαχνεις για κατι το βλεπεις.
ψυγειο αναψυκτικου η νερου?(οχι μεσα στο ντουλαπακι...
σου δειχνει στο καντραν αν εκλεισε ο χωρος του κινητηρα?
εξυπνα parking lights?
αναδιπλομενους εξωτερικους καθρεπτες?
δερμα απο το εργοστασιο μηπως?
εξυπνο φιλτρο εσαγωγης σερα στην καμπινα που αν θεωρει οτι ο αερας ειναι μολυσμενος βαζει ανακυκλωση αυτοματα?και η καραμελα για το κιβωτιο...εμενα η γυναικα μου δεν εχει πει το παραμικρο για το κιβωτιο της Δ.εγινε ανταλαγη με polo .
Όντως τα παραπάνω που γράφεις είναι πολύ σημαντικά και έχουν ιδιαίτερο βάρος ώστε τελικά να βγει χαμένο το golf ...αλήθεια πως δεν τα΄χαμε σκεφτεί τόσο καιρό γιατί μας τα κρύβατε
-
Ο χρήστης E.N.T. έγραψε:
έκπτωση 650€
τι χρώμα το πήρες;
ασημί leaf (7B)
Είναι το χρώμα του αυτοκινήτου test drive που έχει ο Παζαρόπουλος στη Λεωφόρο Κύμης στην Ν. Ιωνία πήγαινε να το δεις από κοντά αν θες.
-
Από κει και πέρα το golf είναι πιο προηγμένο τεχνολογικά αφού έχει πιο σύγχρονο πλάισιο, μπορείς να το πάρεις με το dsg (η Δ δεν έχει ούτε καν επιλογή αυτομάτου, **απαράδεκτο!
**), σου δίνεται η δυνατότητα να το πάρεις με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις (η Δ όχι ακόμα)-μάλιστα στη σπορ ρύθμιση αλλάζει το βάρος του τιμονιού και η απόκριση του γκαζιού , έχει καλύτερο τιμόνι, έχει πιο πολλά gadget σαν επιλογές, μπορείς να απενεργοποιήσεις το ESP, ο tsi 160 είναι πολύ καλύτερος του t-jet 150 (τραβάει καλύτερα από χαμηλά, έχει μικρότερη κατανάλωση και είναι δοκιμασμένος πιο πολλά χρόνια), σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις διχρωμία στο εσωτερικό χωρίς επιπλέον κόστος και χωρίς να καταφύγεις στη λύση του δέρματος, έχει καλύτερη εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων (ο εσωτερικός χώρος είναι κορυφαίος δεν προβληματίζει κανέναν σε καμία διάσταση και εξωτερικά είναι αρκετά μικρό ότι πιο βολικό για την πόλη), είναι πιο φθηνό από την Δ και όταν χρειαστεί να αλλάξεις αυτοκίνητο θα το πουλήσεις πανεύκολα και πραγματικά θα το πουλήσεις δεν θα το εκποιήσεις!Τέλος και πιο σημαντικό το golf δεν έχει σαν αντίπαλο την Δ άλλοι έχουν αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Το Golf έχει αντιπάλους τα bravo, auris, astra, focus, megane, C4, civic, tiida κλπ. και όλα αυτά τα παίρνει φαλάγγι!
Γι' αυτό άλλωστε είναι και ο βασιλιάς!Τώρα αν κάποιοι χοντροκέφαλοι δεν θέλουν να το καταλάβουν πρόβλημά τους...ας συνεχίσουν να ζουν στον κόσμο τους.
υ.γ. Ο 1.4 tsi βγαίνει πλέον μόνο με τις εξής ιπποδυνάμεις 122 και 160 hp.
Είναι πολύ νωρίς ακόμα να κρίνεις την αξιοπιστία του t-jet και μάλιστα να την συγκρίνεις με του tsi.-Ναι το μεγεθος της μπορει να την τοποθετει και στην αμεσως επομενη κατηγορια εχοντας τα εχεγγυα της υψηλης ποιοτητας και τους χωρους σε συνδυασμο με την χαμηλη τιμη να αποτελει ελκυστικη επιλογη.
-Εχεις λαθος αντιληψη της λεξης προηγμενο.
-Επισης λαθος αντιληψη της λεξης απαραδεκτο. Ειχες και στο χωριο σου DSG? Ανταπαντω με μια απαραδεκτη φραση ως παραδειγμα
-Το αμαξι για σενα ειναι gadget? Γιατι με 550 εβραιους παιρνεις ενα i-phone και ξεκαβλ....ωνεις
-Ο ΤSI δεν κλανει μια μπροστα στον T-jet
-Για διχρωμιες κλπ δεν με ενδιαφερει. lancia αγοραζεις και οχι γουρουνι στο σακι VI.
-Η μεταπωλιτικη αξια πεθανε για ολους. Ο συνδυασμος χαμηλου επιτοκιου, η ευκολια αγορας καινουριου κλπ εχουν σκοτωσει δικαιως και καθυστερημενα το μεταχειρισμενο στην Ελλαδα. Που να δεις ποσο τα σκοτωνουν στην Γερμανια ολοκαινουρια μοντελα.
-Συμφωνω περι αντιπαλων της Γκολφως. Εγω βασιλια εναν ειχα και αυτος ητο ο Γλυξμπουργκ. Απλα ενα καλο καθημερινο απροσωπο αυτοκινητακι με απαθεστατ σχεδιαση που μας ταλαιπωρει τους οφθαλμους εδω και χρονια. Θα πεθανω και η Γκολφω θα ζει.
-Γνωθι σ'αυτον
-Ο 1.4 FIRE εχει χρονια στις πλατες του, εχει σαφως ανωτερη αξιοπιστια απο οποιονδηποτε τενεκε του VAG. Και πιο αποδοτικος επισης....Ειναι ο βασιλιας που ελεγες παραπανω και εσυ για να στο κανω λιανα.
Ένας ακόμα χοντροκέφαλος που κάνει πως δεν καταλαβαίνει και περνάει όλους εμάς τους υπόλοιπους για κόπανους.
Πάμε λοιπόν ένα-ένα για τελευταία φορά- υπάρχουν και κάποια όρια υπομονής...-Κάποιος επιλέγει να πάρει hatchback επειδή θέλει εκτός όλων των άλλων και περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις για να κάνει εύκολη τη ζωή του στην πόλη. Άρα λοιπόν ναι μπορεί εξωτερικά να μου αρέσει η Δ περισσότερο αλλά δεν υπάρχει λόγος να δυσκολεύω τον εαυτό μου οδηγώντας ένα αμάξι μεγέθους sedan. Θα προτιμήσω τις compact διαστάσεις του golf και ας μην είναι τόσο ωραίο. Παρεμπίπτοντος το 6 είναι το καλύτερο golf σχεδιαστικά και ένα από τα πιο ωραία hatchback που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.
-Το πάτωμα της Δ δεν είναι τίποτα άλλο από το πάτωμα του stilo που μπορεί να είναι καλό αλλά είναι πολύ παλιό. Το πάτωμα του golf είναι μεταγενέστερο σαφώς πιο σύγχρονο (ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων πίσω) και κατά γενική ομολογία ένα απ' τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο πάτωμα για αυτοκίνητα της μικρομεσαίας κατηγορίας.
Η Δ είναι το μοναδικό premium μικρομεσαίο με ημιάκαμπτο πίσω...για μένα ο όρος premium δεν σημαίνει πετάω μέσα σε ένα αμάξι ένα benova και ένα alcantara και καθάρισα, το ονομάζω premium...σημαίνει και τεχνολογική πρωτοπορία και υπεροχή σε όλα τα επίπεδα πράγμα που για την Δ δεν ισχύει. Συμφωνείς;-Σαφώς και είναι απαράδεκτο να κυκλοφορεί μοντέλο τη σημερινή εποχή χωρίς ούτε καν επιλογή αυτομάτου κιβωτίου (πόσο μάλλον όταν αυτό θέλει να λέγεται premium)...μέχρι και τα daihatsu σε όλα τους τα μοντέλα σου δίνουν αυτή την επιλογή....όχι στο χωριό μου δεν είχα DSG αλλά πάλι καλά υπάρχει το VAG και το έμαθα και δίνει τη δυνατότητα σε 'κοινούς θνητούς' να έχουν κάτι που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν προνόμιο μόνο των πολύ λίγων...γιατί αν περίμενα απ' τους Ιταλούς...καλά κρασιά...
-Το αμάξι για μένα δεν είναι gadget αλλά μ' αρέσει να έχω την δυνατότητα να επιλέξω κάποια από αυτά που θεωρώ ότι θα μου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη...που είναι το κακό;
-Ο tsi έχει καλύτερα χαρακτηριστικά λειτουργίας καλύτερα νούμερα και καίει λιγότερο από τον t-jet.... εξήγησε λίγο παραπάνω σε παρακαλώ γιατί δεν κλάνει μία.
-Προσωπικά μου αρέσει η δυνατότητα της παραμετροποίησης ειδικά όταν είναι τζάμπα και δεν την πληρώνεις χρυσάφι....γουρούνι στο σακί αγοράζεις όταν επιλέγεις Δ ένα αμάξι με διακοπή παραγωγής επί μια δεκαετία και όχι golf με μια συνεχόμενη επιτυχημένη παρουσία.
-Σίγουρα η μεταπωλητική αξία έχει πεθάνει απλά στο golf εξακολουθεί να είναι καλύτερη και η πιθανή πώλησή του να είναι πιο εύκολη διαδικασία.
-Είναι βασιλιάς για την κατηγορία του σε αυτό συμφωνούμε....την κατηγορία των γενικών κατασκευαστών που σκοπός της είναι να βγάζει αυτοκίνητα προορισμένα για καθημερινή χρήση.
-Σου εξήγησα αρχικά και σίγουρα καταλαβαίνεις...το ποιος έχει τα επιχειρήματα το βλέπουν και οι πέτρες.
-Ναι μόνο που αλλάζει σημαντικά η λειτουργία του με την προσθήκη τούρμπο και δεν ξέρουμε τι συμπεριφορά θα έχει...τεσπά και εγώ πιστεύω ότι θα είναι αξιόπιστος ο t-jet μόνο που δεν μπορεί κάποιος να ισχυρίζεται ότι θα είναι πιο αξιόπιστος από τον tsi όταν δεν μπορεί να το αποδείξει και όταν ο δεύτερος έχει πιο πολλά χρόνια παρουσίας και έχει πουλήσει ουκ ολίγα κομμάτια...τους 'τενεκέδες' του VAG από ότι φαίνεται αντιγράφουν όλοι...
Aπο τις καλυτερα εμπεριστατωμενες απαντησεις που εχω διαβασει σε προκλησεις τυπου φωτοβολιδας χωρις πραγματικα επιχειρηματα.
-
έκπτωση 650€
τι χρώμα το πήρες;
ασημί leaf (7B)
Είναι το χρώμα του αυτοκινήτου test drive που έχει ο Παζαρόπουλος στη Λεωφόρο Κύμης στην Ν. Ιωνία πήγαινε να το δεις από κοντά αν θες.
Μα το έχω δει ήδη!!!
Τους αισθητήρες παρκαρίσματος να δουλεύουν δεν έχω δει!!! -
Χέστους άχρηστοι είναι στο golf...δώσε αυτά τα λεφτά για κάτι που θα σου φανεί πιο χρήσιμο και θα το ευχαριστηθείς περισσότερο.
VW Golf VΙ