-
Είναι δικαίωμα του άλλου να μη θέλει κανένας που δεν ξέρει να παρκάρει να του ακουμπάει το αυτοκίνητο.
Αν δεν μπορείς πήγαινε παραπέρα και ψάξε άλλη θέση μεγαλύτερη.Υπάρχει και κάτι που λέγεται σεβασμός στην περιουσία του άλλου αλλά από ότι βλέπω μάλλον είναι άγνωστη έννοια.
-
Αρχίζουμε και ξεφεύγουμε!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Υπάρχει και κάτι που λέγεται σεβασμός στην περιουσία του άλλου αλλά από ότι βλέπω μάλλον είναι άγνωστη έννοια.Ούτε ηθικά, ούτε νομικά, υπάρχει προσβολή της περιουσίας αν κάποιος ακουμπήσει το αυτοκίνητό σου, εφόσον φυσικά δεν προξενήσει ζημιά.
Εάν είχες βρεθεί σε μεγαλούπολη του εξωτερικου (π.χ στο Παρίσι) θα ήξερες ότι το 'ακουστικό' παρκάρισμα είναι ο κανόνας λόγω της ανυπαρξίας μεγάλων χώρων. Φυσικά οι αισθητηρες παρκαρίσματος είναι χρήσιμοι για τις κυρίες και τους κυρίους που δυσκολευονται στο παρκάρισμα.
Όντως ξεφύγαμε και το κλείνω εδώ.
-
Ο χρήστης pkontos1970 έγραψε:
για μένα οι αισθητήρες παρκαρίσματος είναι μάλλον άχρηστο αξεσουαρ - απλά και να ακουμπήσεις λίγο ελαφρα το πίσω αυτοκίνητο δεν τρέχει τίποτα απολύτως.Πέρα από τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσεις σε εσένα και στον άλλον (δε θα μου άρεσε να έβρισκα τον προφυλακτήρα μου μέσα κατά 1cm για παράδειγμα) που σίγουρα η επιδιόρθωση μόνο στον έναν θα είναι πάνω από 500 ευρώ...σκέφτηκες αν πίσω μπορεί να υπάρχει από κολονάκι μέχρι κάποιο παιδί???
Πως θα μπορούσα να μάθω με βεβαιότητα τον τρόπο λειτουργίας των εργοστασιακών αισθητήρων;
διαβαζοντας καποιο μανουαλ, ισως?
αν και εδω που τα λεμε, νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικος στο θεμα...Ίσως και να είμαι αλλά σε λίγες ώρες πρόκειται να το παραγγείλω και δε θέλω να αγοράσω κάτι άχρηστο που στοιχίζει και 511€!!!!!
Να τα βάλεις, αφού όπως λέει ο φίλος t.m. το VI δε δέχεται aftermarket λύσεις, άρα προχώρησε τους εργοστασιακούς που και σε περίπτωση που σε χτυπήσει κάποιος από πίσω να αντικατασταθούν, ενώ τους aftermarket μπορεί και να μη στους 'αναγνωρίσουν' και να χάσεις τελικά χρήματα!
-
Το ακουστικό παρκάρισμα είναι δυσκολία παρκαρίσματος.
Απλά να ελπίζεις ότι αν σε δει κάποιος να ακουμπάς 2-3 φορές το αμάξι του για να παρκάρεις να έχει τις ίδιες απόψεις με εσένα.
-
υπαρχουν και τα ζωα που εχουν κοτσαδορους, που καλο ειναι να μην τους ακουμπησεις...
-
Δεν παθαίνει τίποτε κανένα από τα δύο αυτοκίνητο.Συμφωνώ: Έλεος..... (πρεπει να είσαι πολύ μυγίακτιχτος για να σε ενοχλήσει ένα ελαφρύ αγγιγμα προφυλακτήρα).
Να δώσεις 500 Ευρώ για να παρκάρεις???!!!
φιλε που μενεις?θελω να ερθω να παρκαρω.
-
Να τα βάλεις, αφού όπως λέει ο φίλος t.m. το VI δε δέχεται aftermarket λύσεις, άρα προχώρησε τους εργοστασιακούς που και σε περίπτωση που σε χτυπήσει κάποιος από πίσω να αντικατασταθούν, ενώ τους aftermarket μπορεί και να μη στους 'αναγνωρίσουν' και να χάσεις τελικά χρήματα![/quote]
Δε δέχεται ακόμη! Για το Touran π.χ. check this out!
http://www.kufatec.de/shop/product_info ... ouran.html -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Το ακουστικό παρκάρισμα είναι δυσκολία παρκαρίσματος.Σωστά.
Ακόμα θα μπορούσαμε να πούμε ότι όποιος ξέρει να παρκάρει βάζει αισθητήρες...
Εμένα προσωπικά μου φαίνεται ότι θα ήταν το τελευταίο αξεσουάρ που θα επέλεγα.
Και ακόμα, αν μου ακουμπήσεις το αυτοκίνητό μου χωρίς να μου κάνεις ζημια όταν παρκάρεις δεν έχω πρόβλημα. Απορώ γιατί εσείς έχετε. Προσοχή: λέω 'χωρίς να μου κάνεις ζημια'.
-
Πάντως όπως λέει ένας φίλος μου, η ζημιά δε θα γίνει από σένα όταν παρκάρεις-ξεπαρκάρεις αλλά από τους άλλους! Σα να έχει δίκιο!!! (άρα οι αισθητήρες δεν πολυαξίζουν)
-
Ο χρήστης E.N.T. έγραψε:
η ζημιά δε θα γίνει από σένα όταν παρκάρεις-ξεπαρκάρεις αλλά από τους άλλους! Σα να έχει δίκιο!!! (άρα οι αισθητήρες δεν πολυαξίζουν)αυτό είναι το πιο σωστό....
-
Δεν είναι νομίζω τόσο το θέμα της ζημίας όσο η ευκολία. Στο δικό μου έχω after πίσω και όταν παρκάρω πλέον δεν γυρίζω κεφάλι στο τελικό στάδιο...αρκούμαι στο σταδιακό μπιπ - μπιπ. Στου δε πατέρα που παραγγέλθηκε (superb) μπήκαn εργοστασιακοί εμπρός πίσω που πέραν από την ηχητική ειδοποίση δείχνει και οπτικά την απόσταση στην οθόνη του stereo. Θα είναι το ίδιο σύστημα με το golf. Αν αντέχεις οικονομικά και δεν είσαι μεταξύ αυτού και κάποιου άλλου πιο σημαντικού αξεσουάρ βάλτους.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δεν είναι νομίζω τόσο το θέμα της ζημίας όσο η ευκολία. Στο δικό μου έχω after πίσω και όταν παρκάρω πλέον δεν γυρίζω κεφάλι στο τελικό στάδιο...αρκούμαι στο σταδιακό μπιπ - μπιπ. Στου δε πατέρα που παραγγέλθηκε (superb) μπήκαn εργοστασιακοί εμπρός πίσω που πέραν από την ηχητική ειδοποίση δείχνει και οπτικά την απόσταση στην οθόνη του stereo. Θα είναι το ίδιο σύστημα με το golf. Αν αντέχεις οικονομικά και δεν είσαι μεταξύ αυτού και κάποιου άλλου πιο σημαντικού αξεσουάρ βάλτους.Μπορεί ΕΣΥ να είσαι ο άνθρωπός μου!!!
Έχεις ποτέ παρκάρει το αυτοκίνητο του πατέρα σου; Μέχρι ποια απόσταση μπορείς να πλησιάσεις βασιζόμενος στο ακουστικό ΑΛΛΑ κυρίως το οπτικό σήμα;;;; -
για μένα οι αισθητήρες παρκαρίσματος είναι μάλλον άχρηστο αξεσουαρ - απλά και να ακουμπήσεις λίγο ελαφρα το πίσω αυτοκίνητο δεν τρέχει τίποτα απολύτως.Διαφωνώ σε αυτό. Τουλάχιστον στο σιβικ που έχω τους έχω πραγματικά καταχαρεί στο παρκα΄ρισμα αφού προσεγγίζω το πίσω αυτοκίνητο σχεδόν στον...πόντο παρά το ιδιόρρυθμο πίσω μέρος του σιβικ. Στο γκολφ που έχει καλύτερη ορατότητα περιφεριακά ίσως φαντάζουν περιττοί όμως στα σύγχρονα αυτοκίνητα δεν βλέπεις την 'μούρη' οπότε καλό είναι να υπάρχουν. όσον αφορά για το παρκάρισμα και το ελαφρό χτύπημα των υπολοίπων ως σημάδι να σταματήσεις θα σου πω ότι μία φορά φτάνει για να αλλάξεις γνώμη...και ξέρεις θα πάθεις συγκοπή αν σου πούνε πόσο κάνει ένας προφυλακτήρας σε καινούριο αυτοκίνητο.
Πλέον υπάρχουν αισθητήρες αφτερμαρκετ που σου δείχνουν μέχρι και τα εκατοστά που απέχεις από τα υπόλοιπα οχήματα...και είναι φθηνοί! -
Φίλε το αμάξι δεν ήρθε ακόμα! Σε 4 μήνες που θα έρθει θα σου πω .
Βασικά μας έδωσαν διωρία μέχρι το Σάββατο για να καταλήξουμε στα εξτρά. Αύριο θα πάμε να το ξαναπάρουμε test drive μόνο και μόνο για να τσεκάρουμε αυτό που θες να μάθεις και εσύ και αν δούμε ότι δεν αξίζουν τα 400 ευρώ θα αρκεστούμε μόνο στους πίσω αισθητήρες με ηχητική ειδοποίηση που είναι std στην έκδοση που παραγγείλαμε. Σε αυτό το σημείο να πω πως στην skoda είναι εξυπηρετικότατοι, ευγενέστατοι και αύριο θα το κάνουμε για 3η φορά test drive παρόλο που το παραγγείλαμε μόνο και μόνο για τους αισθητήρες.
Εκεί που θα το παραγγείλεις δεν έχει test drive με αισθητήρες για να διαπιστώσεις ο ίδιος?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Φίλε το αμάξι δεν ήρθε ακόμα! Σε 4 μήνες που θα έρθει θα σου πω .Με υποχρέωσες!!!!
-
Τελικά μάλλον δε ξέρει κανείς....
Θα πάω από κει και ας με φωτίσει ο Θεός!!! -
Ο χρήστης gaz gaz έγραψε:
Ρε παιδιά δεν είχα ποτέ μου ούτε γερμανικό ούτε ιταλικό αλλά όπως και να το κάνουμε το golf έχει αλλό όνομα και θεωρείται πιο αξιόπιστο..τι να κάνουμε?Προσωπικά μπήκα και στα 3 αυτοκίνητα lancia,bravo,golf σε εκθέσεις και έχω να πω οτι κανένα δεν ξεχώρισε επομένως νικητής είναι το...golf!Αφού ένα μοντέλο θεωρείται επιτυχημένο πρέπει ο ανταγωνισμός να κάνει τα πάνω κάτω για να ανατρέψει το σκηνικό αλλά ούτε η lancia ούτε το bravo με εντυπωσιάσανε ωστε να πω όχι στο golf.Εάν κάποιος θέλει να ανατρέψει μία κατάσταση παρουσιάζει κάτι επαναστατικό όπως έκανε κατά τη γνώμη μου η opel με το insignia στην κατηγορία των μεσαίων.Πραγματικά τρελάθηκα όταν είδα αυτό το αυτοκίνητο...φοβερο!Κάτι αντίστοιχο έπρεπε να κάνουν και οι Ιταλοί για να κερδίσουν το παιχνίδι. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ρε παιδιά δεν είχα ποτέ μου ούτε γερμανικό ούτε ιταλικό αλλά όπως και να το κάνουμε το golf έχει αλλό όνομα και θεωρείται πιο αξιόπιστο..τι να κάνουμε?Προσωπικά μπήκα και στα 3 αυτοκίνητα lancia,bravo,golf σε εκθέσεις και έχω να πω οτι κανένα δεν ξεχώρισε επομένως νικητής είναι το...golf!Αφού ένα μοντέλο θεωρείται επιτυχημένο πρέπει ο ανταγωνισμός να κάνει τα πάνω κάτω για να ανατρέψει το σκηνικό αλλά ούτε η lancia ούτε το bravo με εντυπωσιάσανε ωστε να πω όχι στο golf.Εάν κάποιος θέλει να ανατρέψει μία κατάσταση παρουσιάζει κάτι επαναστατικό όπως έκανε κατά τη γνώμη μου η opel με το insignia στην κατηγορία των μεσαίων.Πραγματικά τρελάθηκα όταν είδα αυτό το αυτοκίνητο...φοβερο!Κάτι αντίστοιχο έπρεπε να κάνουν και οι Ιταλοί για να κερδίσουν το παιχνίδι.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
O TSI δεν κλανει μια μπροστα στον T-jetOντως!
Κλάνει δύο γιατί έχει κ κομπρέσορα...μια έκδοσή του
VW Golf VΙ