-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Το σημαντικό με τον πίνακα οργάνων του νέου Golf είναι οτι τέρμα ο μπλε φωτισμός. Επιτέλους...γιατί; σε πόλο που έχω οδηγήσει δεν κούραζε τελικά.
Τώρα τί βάλαν;ελπίζω κόκκινο.. -
Άσπρο.
-
Το σημαντικό με τον πίνακα οργάνων του νέου Golf είναι οτι τέρμα ο μπλε φωτισμός. Επιτέλους...Εγω στο πολακι μου λατρευω τον μπλε φωτισμο...ειναι πολυ ξεχωριστος και εντυπωσιαζει.Μονο καλα σχολια εχω ακουσει...ασε που ειναι ξεκουραστο.
-
Λευκός φωτισμός με κόκκινη βελόνα. Πολύ πιο ξεκούραστος μου φαίνεται.
-
Λευκός φωτισμός με κόκκινη βελόνα. Πολύ πιο ξεκούραστος μου φαίνεται.Συμφωνώ για τον φωτισμό
Όντως, έχεις δίκιο, θυμίζει τον πίνακα οργάνων της SLK!
-
Εγώ πάντως διαφωνώ !
Το άσπρο πια το έχω βαρεθεί. Το μπλε το προηγούμενο όπως και το πορτοκαλί της bmw τα θεωρώ πολύ οκ. και νομίζω ότι το λευκό σε μια έρευνα που είχα διαβάσει πριν χρόνια είναι το πιο κουραστικό από όλα. Για αυτό και η BMW είχε ψιλόκαθιερώσει από παλιά το πορτοκαλί, το οποίο είναι και το χρώμα του τριπ κομπιουτερ της vw και το οποίο μάλλον κάτι σημαίνει .
-
-
Μπήκα σε ένα με μπεζ εσωτερικό και ήταν πολύ ωραίο Βασίλη και από πίσω μια χαρά μου φάνηκε.
-
βαλτε φοτο απο το εσωτερικο του V διπλα.
-
Αλλά μην βάλεις του V εξωτερικά γιατί θα χει πολύ γέλιο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αλλά μην βάλεις του V εξωτερικά γιατί θα χει πολύ γέλιο.αυτο θελω να δουμε τις διαφορες μεσα εξω αν γινεται.
-
-
στην δευτερη φωτο εχει πιο ωραιο καντραν.
-
Οι άνθρωποι ξέρουν από 'εσωτερικό αυτοκινήτου'!
-
Σαφέστατα πιο ωραίο το VI. Προσωπική άποψη.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Το σημαντικό με τον πίνακα οργάνων του νέου Golf είναι οτι τέρμα ο μπλε φωτισμός. Επιτέλους...
Εγω στο πολακι μου λατρευω τον μπλε φωτισμο...ειναι πολυ ξεχωριστος και εντυπωσιαζει.Μονο καλα σχολια εχω ακουσει...ασε που ειναι ξεκουραστο.
Πάντως το μπλε του Golf μου το θεωρώ κουραστικό και σίγουρα πιο κουραστικό από το πορτοκαλί της BMW. Το πορτοκαλί είναι ο,τι πιο ξεκούραστο έχω οδηγήσει και έχω οδηγήσει μπλε, κόκκινο και πράσινο. Θεωρητικά το πράσινο είναι πιο ξεκούραστο, αλλά με νύσταζε.
Εγώ πάντως διαφωνώ !
Το άσπρο πια το έχω βαρεθεί. Το μπλε το προηγούμενο όπως και το πορτοκαλί της bmw τα θεωρώ πολύ οκ. και νομίζω ότι το λευκό σε μια έρευνα που είχα διαβάσει πριν χρόνια είναι το πιο κουραστικό από όλα. Για αυτό και η BMW είχε ψιλόκαθιερώσει από παλιά το πορτοκαλί, το οποίο είναι και το χρώμα του τριπ κομπιουτερ της vw και το οποίο μάλλον κάτι σημαίνει .
Τώρα το είδα...! +1
-
νομίζω πως το κόκκινο είναι ό,τι καλύτερο το βράδυ. Δίνει σπορ νότα και σε κρατάει σε εγρήγορση!
Το πράσινο όντως σε νυστάζει.
Καλά άσπρο βάλαν; Το μπλε πάντως έδινε πολύ κυριλέ εμφάνιση ακόμα και στο πόλο, ενώ μετά από λίγο συνηθιζε το μάτι και δεν κουραζόταν. -
Καλησπέρα
Έχω ένα μικρό δίλημμα.... σκέφτομαι να αγοράσω το γκολφάκι με το RCD510.... αλλά έχω πάντα στο μυαλό μου πως θα βάλω navigation με software της επιλογής μου καθώς και bluetooth... επίσης σκέφτομαι να βάλω αισθητήρες μπρος-πίσω με οπτική ένδειξη (η οποία φαίνεται πως αξίζει).
Απλά αν αλλάξω αργότερα το 510 με aftermarket OEM που να έχει navi και bluetooth, θα χάσω τις ενδείξεις των αισθητήρων στην οθόνη...
Μπορώ βέβαια να κρατήσω το 510 με τις ενδείξεις των αισθητήρων, να βάλω bluetooth της fiscon http://www.citysound.gr/index.php?page= ... &Itemid=35
και να κρατήσω το pda για navigation (μειονέκτημα: τα καλώδια του φορτιστή και το βάλε-βγάλε)
Αλλοιώς δε βάζω αισθητήρες με σκοπό να αλλάξω το 510 με κάτι άλλο αργότερα (με καλύπτει και σαν navi και σαν bluetooth).
Πρέπει απλά να αποφασίσω πριν την παραγγελία αν θα βάλω αισθητήρες γιατί με περιορίζουν αν θελήσω να αλλάξω ηχοσύστημα.
Αξίζουν οι αισθητήρες κατά τη γνώμη σας; Τι θα κάνατε στη θέση μου;
Ευχαριστώ -
Tελικά έχει πολύ όμορφο εσωτερικό
http://img524.imageshack.us/img524/9706 ... 725rw8.jpg
http://img244.imageshack.us/img244/1103 ... 125cm4.jpg
http://img301.imageshack.us/img301/9564 ... 825wz3.jpg -
άντε καλοτάξιδο
εμένα πάντως δεν ΜΕ αρέσει...τυπικό γερμανικό.
VW Golf VΙ