-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Και η Elise πάντως έχει πολλά μειονεκτήματα...
Όπως οτι είναι πολύ κουραστική στην οδήγηση(βαρύ τιμόνι,φρένα κτλ),έχει 'δύκολη' θέση οδήγησης,δεν είναι και πολύ ασφαλής σε περίπτωση ατυχήματος(πχ,αν κουνήσεις το παρμπρίζ με το χέρι σου κουνιέται λες και θα σπάσει,σε τούμπα τα πράγματα θα είναι άσχημα) ,και γενικά είναι αναξιόπιστη(τουλάχιστον οι παλιές).΄
Τα πλεονεκτήματα της βέβαια τα ξέρουμε όλοι με κυριότερα για μένα την ομορφιά της..Pos ftasame stin Elise den kserw...alla
Gia na min bgoume off-topic...
Apantao EDW -
Κάποια στιγμή πούλησα την πισωκίνητη 320 του 2001 που είχα και την αντικατέστησα με μια Χ3 3.0. Το αυτοκίνητο στρίβει πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια, όμως εγώ έπαψα να οδηγώ και άρχισα να μετακινούμαι. Βαριέμαι να οδηγώ. Το συμπέρασμα είναι ένα: Πίσω κίνηση και ξερό ψωμί!!!!
-
Θα γούρλωνα τα ματάκια μου που λες ότι η 320 στρίβει πιο αργά από Χ3, αν δεν είχα διαβάσει τη δοκιμή του Drive στις Σέρρες, όπου έριχνε σε πλευρική επιτάχυνση σε πολλά . Με τη sport ανάρτηση βέβαια
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Θα γούρλωνα τα ματάκια μου που λες ότι η 320 στρίβει πιο αργά από Χ3, αν δεν είχα διαβάσει τη δοκιμή του Drive στις Σέρρες, όπου έριχνε σε πλευρική επιτάχυνση σε πολλά . Με τη sport ανάρτηση βέβαιαΚαι να σκεφτείς 'οτι δεν έχω sprot ανάρτηση...
-
sprot δεν έχεις σίγουρα
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
sprot δεν έχεις σίγουραμε κάνεις να ντρέπομαι...
-
Κάνε μια βόλτα με την Χ3 και θα σου περάσει .
Πίσω κίνηση; Ευλογία ή όλεθρος;