-
Εδώ και μια βδομάδα, τα τηλέφωνα στην περιοχή μας έχουν γίνει το απόλυτο μπάχαλο... Σηκώνουμε το ακουστικό και ακούγεται ένα μόνιμο θρόισμα, αν και εφόσον καταφέρουμε να πιάσουμε γραμμή με το ζόρι ακούμε τον συνομιλητή μας και πολλές φορές ακούμε διάφορες φωνές μέσα, σε σημείο που να πιάνουμε και την κουβέντα με τους άλλους που μπήκαν στη γραμμή (τουλάχιστον γίνεται και μια σύσφιξη των σχέσεων της γειτονιάς έτσι, έχει και τα καλά του... )
Έχουμε πάρει δεκάδες φορές το 121 (το νούμερο για τις βλάβες), έχουμε διαμαρτυρηθεί άλλες τόσες και η απάντηση είναι ότι 'αύριο' θα έρθει συνεργείο να το φτιάξει... το οποίο βέβαια, μετά από τόσα 'αύριο' ποτέ δεν το είδαμε... Η εξυπηρέτηση ψιλοχάλια, μια τηλεφωνήτρια έκλεισε το τηλέφωνο στη μάνα μου, τυχερή ήταν που η μανα μου δεν θυμόταν το νούμερό της, θα έψαχνε για δουλειά τώρα... Το αποκορύφωμα ήταν όταν πριν 2-3 μέρες είδαμε στη μνήμη του τηλεφώνου μας μια εισερχόμενη και παράλληλα μια εξερχόμενη κλήση από και προς ΣΟΥΗΔΙΑ!!!
Εκεί ήταν που τα πήρα, κάλεσα το 121 και αφού άκουσαν τα μπινελίκια τους, προσπαθούσαν να με πείσουν ότι δεν χρεώνομαι, λες και ο πατέρας μου τόσα χρόνια στον ΟΤΕ (συνταξιούχος εδώ και καιρό) έπλεκε πουλόβερ και ξαφνικά του έδωσαν τη σύνταξη και έφυγε...
Μετά από τόσες μέρες διαπίστωσαν ότι το πρόβλημα ήταν καλωδιακό (σώπα ρε, έχουμε στο Ελλαδιστάν δορυφορικά τηλέφωνα ευρέως διαδεδομένα και δεν το ήξερα? ) και ότι το έφτιαξαν... Π@π@ρι@ μέντολες θα έλεγε ο φαφούτης ποδοσφαιροαναλυτής... Ακόμα... κουβεντούλα κάνουμε με τους γείτονες, ενώ τώρα αξιώθηκαν να μας κάνουν φραγή, ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα χρέωσης...
Το επόμενο βήμα μου είναι το ΙΝΚΑ... το μεθεπόμενο μια μολότωφ στο Μέγαρο στο Μαρούσι...
Και ερωτώ λοιπόν: Γιατί δεν ιδιωτικοποιείται τελείως το μπάχαλο να τελειώνουμε??? (άλλη λέξη από 'μπ...' ήθελα να πω... )
-
Εδώ και μια βδομάδα, τα τηλέφωνα στην περιοχή μας έχουν γίνει το απόλυτο μπάχαλο... Σηκώνουμε το ακουστικό και ακούγεται ένα μόνιμο θρόισμα, αν και εφόσον καταφέρουμε να πιάσουμε γραμμή με το ζόρι ακούμε τον συνομιλητή μας και πολλές φορές ακούμε διάφορες φωνές μέσα, σε σημείο που να πιάνουμε και την κουβέντα με τους άλλους που μπήκαν στη γραμμή (τουλάχιστον γίνεται και μια σύσφιξη των σχέσεων της γειτονιάς έτσι, έχει και τα καλά του... )
Έχουμε πάρει δεκάδες φορές το 121 (το νούμερο για τις βλάβες), έχουμε διαμαρτυρηθεί άλλες τόσες και η απάντηση είναι ότι 'αύριο' θα έρθει συνεργείο να το φτιάξει... το οποίο βέβαια, μετά από τόσα 'αύριο' ποτέ δεν το είδαμε... Η εξυπηρέτηση ψιλοχάλια, μια τηλεφωνήτρια έκλεισε το τηλέφωνο στη μάνα μου, τυχερή ήταν που η μανα μου δεν θυμόταν το νούμερό της, θα έψαχνε για δουλειά τώρα... Το αποκορύφωμα ήταν όταν πριν 2-3 μέρες είδαμε στη μνήμη του τηλεφώνου μας μια εισερχόμενη και παράλληλα μια εξερχόμενη κλήση από και προς ΣΟΥΗΔΙΑ!!!
Εκεί ήταν που τα πήρα, κάλεσα το 121 και αφού άκουσαν τα μπινελίκια τους, προσπαθούσαν να με πείσουν ότι δεν χρεώνομαι, λες και ο πατέρας μου τόσα χρόνια στον ΟΤΕ (συνταξιούχος εδώ και καιρό) έπλεκε πουλόβερ και ξαφνικά του έδωσαν τη σύνταξη και έφυγε...
Μετά από τόσες μέρες διαπίστωσαν ότι το πρόβλημα ήταν καλωδιακό (σώπα ρε, έχουμε στο Ελλαδιστάν δορυφορικά τηλέφωνα ευρέως διαδεδομένα και δεν το ήξερα? ) και ότι το έφτιαξαν... Π@π@ρι@ μέντολες θα έλεγε ο φαφούτης ποδοσφαιροαναλυτής... Ακόμα... κουβεντούλα κάνουμε με τους γείτονες, ενώ τώρα αξιώθηκαν να μας κάνουν φραγή, ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα χρέωσης...
Το επόμενο βήμα μου είναι το ΙΝΚΑ... το μεθεπόμενο μια μολότωφ στο Μέγαρο στο Μαρούσι...
Και ερωτώ λοιπόν: Γιατί δεν ιδιωτικοποιείται τελείως το μπάχαλο να τελειώνουμε??? (άλλη λέξη από 'μπ...' ήθελα να πω... )
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το αποκορύφωμα ήταν όταν πριν 2-3 μέρες είδαμε στη μνήμη του τηλεφώνου μας μια εισερχόμενη και παράλληλα μια εξερχόμενη κλήση από και προς ΣΟΥΗΔΙΑ!!!
Αν είδες στην εξερχόμενη μνήμη του τηλεφόνου σου νούμερο Σουηδίας, μόνο ο ΟΤΕ δεν φταίει.... μηπως πρέπει να βρεις το πρόβλημα 'μέσα' στο σπίτι.
Βάλε ISDN και θα ησυχάσεις απο το θροϊοσμα και θα έχεις 2 γραμμές
-
Αργυρούπολη;
-
Moy φαίνεται έχει ιδιωτικοποιηθεί στα μουλωχτά μέσω χρηματιστηρίου.
Πάντως για να έχει αγανακτήσει τόσος κόσμος, δεν είναι τυχαίο.
Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα τα τελευταία χρόνια αλλά οι χρεώσεις είναι απαράδεκτες, όπως΄είναι και απαράδεκτα και πολλά άλλα πράγματα στη συμπεριφορά τους. -
Kαλλιθέα, λόφος Σικελίας...
Δεν έχει να κάνει με το δικό μου τηλέφωνο μόνο, απλά έχει μπερδευτεί το σύμπαν... Ξαδερφός μου δυο ορόφους πιο πάνω έπαιρνε τηλέφωνο φίλο του δυο στενά πιο πέρα και χτύπησε σε εμάς... Αυτό συμβαίνει σε όλη την περιοχή...
ISDN? Μόνο που βλέπω πόσο χρεώνεται αυτό στο εξωτερικό και πόσο στην μπανανία, βγάζω σπυριά... Για κορόιδα ψάχνουν ή νομίζουν ότι είμαστε προάστια του Μονακό?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kαλλιθέα, λόφος Σικελίας...
.
ISDN? Μόνο που βλέπω πόσο χρεώνεται αυτό στο εξωτερικό και πόσο στην μπανανία, βγάζω σπυριά... Για κορόιδα ψάχνουν ή νομίζουν ότι είμαστε προάστια του Μονακό?Νομίζω οτι είναι 4 ευρώ παραπάνω το μήνα......
-
Καλλιθεα ........αρα εισαι πατριωτης
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Νομίζω οτι είναι 4 ευρώ παραπάνω το μήνα......
X2 αφού χρεώνονται 2 γραμμές !!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
όχι , η 1 γραμμή ISDN έχει 2 τηλεφωνικά 'κανάλια'
-
Όντως έτσι είναι 2 κανάλια σε 1 γραμμή.
Να ξέρετε ότι οι τελευταίοι που ευθύνονται για τα προβλήματα του ΟΤΕ είναι οι υπάλληλοι με τους οποίους συννενοείστε.
Ειδικότερα στο 121, τα παιδιά είναι απλά διαμεσολαβητές... Δηλώνουν τη βλάβη στο σύστημα και όταν εσείς παίρνετε τηλέφωνο για να δείτε πώς προχωρά η βλάβη, τα παιδιά μιλούν με τους τεχνικούς και σας μεταφέρουν τα λόγια τους... Όταν εγώ δούλευα στον ΟΤΕ σε τμήμα αντίστοιχο του 121 καθημερινά τσακωνόμασταν με τους τεχνικούς, οι οποίοι είναι κράτος εν κράτει...
Πάντως καλό είναι να μη γενικεύουμε.Τέλος, όσο αφορά την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, αν παρατηρήσατε, η ποιότητα των υπηρεσιών έπεσε όταν άρχισε να συζητείται η ιδιωτικοποίηση... Αυτό έγινε για να πέσουν οι μετοχές του ΟΤΕ και να κάτσει ευκολότερα η όλη διαδικασία, καθώς και για να καρπωθούν κάποιοι το οικονομικό ανάλογο του αρνητικού αντίκτυπου στην αγορά...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
όχι , η 1 γραμμή ISDN έχει 2 τηλεφωνικά 'κανάλια'
PSTN πάγιο ανά μήνα: 11,90 € + ΦΠΑ
ISDN πάγιο ανά μήνα: 15,40 € + ΦΠΑ
3,5 € διαφορά στην τιμή, απεριόριστη διαφορά στην ποιότητα! -
Ο χρήστης mixmavros έγραψε:
Ειδικότερα στο 121, τα παιδιά είναι απλά διαμεσολαβητές... Δηλώνουν τη βλάβη στο σύστημα και όταν εσείς παίρνετε τηλέφωνο για να δείτε πώς προχωρά η βλάβη, τα παιδιά μιλούν με τους τεχνικούς και σας μεταφέρουν τα λόγια τουςΠολύ σωστά, για αυτό το λόγο όταν τηλεφωνείτε και το πρόβλημα δε λύνεται θα ζητάτε να μιλήσετε με κάποιο προϊστάμενο. Αυτόν μπορείτε να τον μπινελικώσετε άνετα (και πάντα μιλώντας επώνυμα).
Τη τελευταία φορά που είχα πρόβλημα με κάποιο πάγιο που με χρέωναν, χωρίς να έχω την υπηρεσία όμως, πήρα τηλέφωνω ζήτησα τον προιστάμενο του τμήματος που ήταν αρμόδιο (λογιστήριο αν θυμάμαι καλά) , του ζήτησα τον αριθμό του φάξ για να του στείλω τη ταυτότητά μου ώστε να ξέρει ποιός θα τον .... (έτσι του είπα πάνω στα νεύρα μου , αλλά όταν σε ταλαίπωρούν 8 μήνες για μια δουλειά λίγων λεπτών τα νεύρα γίνονται κορδόνια) .
Παράδοξο αλλά δεν αντέδρασε (με νέυρα τουλάχιστον) και μου υποσχέθηκε ότι θα το τακτοποιήσει το ταχύτερο. Όντως σε δύο ημέρες με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι το πρόβλημα τακτοποιήθηκε. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Παράδοξο αλλά δεν αντέδρασε (με νέυρα τουλάχιστον) και μου υποσχέθηκε ότι θα το τακτοποιήσει το ταχύτερο. Όντως σε δύο ημέρες με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι το πρόβλημα τακτοποιήθηκε.πώς να αντιδράσει... ...έχει ακούσει τόσα που έχει πάθει ΑΝΟΣΙΑ!
-
Ο χρήστης babiz έγραψε:
PSTN πάγιο ανά μήνα: 11,90 € + ΦΠΑ
ISDN πάγιο ανά μήνα: 15,40 € + ΦΠΑ
3,5 € διαφορά στην τιμή, απεριόριστη διαφορά στην ποιότητα!εαν βαλει καποιος Ιντερνετ και εχει αυτες τις συνδεσεις πληρωνει μοναδες με την ωρα? ή υπαρχει καποιο προγραμμα για απεριοριστες ωρες?
-
[quote='manager_'][quote='babiz']
PSTN πάγιο ανά μήνα: 11,90 -
και η dsl ποσο κοστιζει?
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
και η dsl ποσο κοστιζει?περιπου 50 ευρω το μηνα (314/128) + τα τηλεφωνηματα
-
+20 ευρω τα παγια
Ο(υτε)Τ(ηλέφωνο)Ε(χουμε)