-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Λές και ξαναλές για Park Ferme στον Ωρωπό!
Χάθηκε το Auto Fesival στη ΔΙΠΛΑΝΗ ΠΟΡΤΑ;;
ΚΑΙ παρκ φερμέ, ΚΑΙ όχι χιλιόμετρα που λέει ο APR ΚΑΙ όχι μπουριά στην πόλη...Δηλαδή ο Ορωπός είναι μακριά και τα Κιούρκα κοντά ? Τι διαφορά έχει ο Ορωπός εκτός που είναι 15 χλμ. μακρύτερα ? Δηλαδή από τα Κιούρκα πως θα γύριζαν οι αγωνιζόμενοι που θα είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους στο Parc Ferme εκεί ? Με το τρένο ?
Αλλά μην ξοδευτεί η λέσχη για μια υπερειδική (από την οποία θα βγάλει εισιτηριάκια βεβαίως βεβαίως!!!)
Οπως νομίζεις. Αν δεν θέλεις να πειστείς, δεν μπορώ φυσικά να σε πείσω. Εξάλλου η κριτική είναι εύκολη.
Μάλλον εσύ είσαι αυστηρότερος από τη FIA και τα εργοστάσια στο Ακρόπολις...
-
Νάσο , εκφράζεις προσωπικές απόψεις ή την γενική φιλοσοφία της ΕΘΕΑ στην συγκεκριμένη πρόταση του ΣΟΑΑ???
Έτσι ρωτάω για να ξέρω αν απαντήθηκε η συγκεκριμένη πρότασή μας -δι αντιπροσώπου - ή ακόμη δεν έχει απαντηθεί!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Λές και ξαναλές για Park Ferme στον Ωρωπό!
Χάθηκε το Auto Fesival στη ΔΙΠΛΑΝΗ ΠΟΡΤΑ;;
ΚΑΙ παρκ φερμέ, ΚΑΙ όχι χιλιόμετρα που λέει ο APR ΚΑΙ όχι μπουριά στην πόλη...Δηλαδή ο Ορωπός είναι μακριά και τα Κιούρκα κοντά ? Τι διαφορά έχει ο Ορωπός εκτός που είναι 15 χλμ. μακρύτερα ? Δηλαδή από τα Κιούρκα πως θα γύριζαν οι αγωνιζόμενοι που θα είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους στο Parc Ferme εκεί ? Με το τρένο ?
Τα ΚΙΟΥΡΚΑ από την πίστα καρτ των ΚΙΟΥΡΚΩΝ είναι ΜΑΚΡΑΝ πιο κοντά από τον Ωρωπό.
Κάποιος από τους δύο μας έχει χάσει την μπάλα...
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Νάσο , εκφράζεις προσωπικές απόψεις ή την γενική φιλοσοφία της ΕΘΕΑ στην συγκεκριμένη πρόταση του ΣΟΑΑ???Έτσι ρωτάω για να ξέρω αν απαντήθηκε η συγκεκριμένη πρότασή μας -δι αντιπροσώπου - ή ακόμη δεν έχει απαντηθεί!
Δεν είμαι μέλος της ΕΘΕΑ αλλά και να ήμουν δεν θα ήμουν εξουσιοδοτημένος να απαντώ 'αντ΄ αυτής'. Εννοείται λοιπόν πως εκφράζω προσωπικές απόψεις. Εξάλλου η συμμετοχή μου στο παρόν θέμα είναι ...off-topic, δεν έχω πει ή έχω να πω κάτι (δημόσια τουλάχιστον ) για την ουσία της υπόθεσης.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ena deytero sasman se N aytokinhto me sxeseis kai mploke.....
Ολα τα Ν (εκτός από τα Ν/1 1300 Rallye, που τρέχει ...1) έχουν σχέσεις και μπλοκέ έτσι και αλλιώς. Οπότε ποιό είναι το κέρδος ?
Ο Αλέξανδρος έχει δίκιο!!
Άλλες σχέσεις και άλλο μπλοκέ χρειάζεσαι σε μια υπερκλειστή πίστα καρτ, και άλλες σχέσεις και άλλο ποσοστό μπλοκέ σε ένα ασφάλτινο ράλλυΣέβομαι απεριόριστα τον Τεχνικό Έφορο Νάσο, αλλά εδώ νομίζω πως απαντά 'εξ απαλών ονύχων'.
-
Τα ΚΙΟΥΡΚΑ από την πίστα καρτ των ΚΙΟΥΡΚΩΝ είναι ΜΑΚΡΑΝ πιο κοντά από τον Ωρωπό.Κάποιος από τους δύο μας έχει χάσει την μπάλα...
Ρε συ, άσε τις εξυπνάδες γιατί έχουμε και δουλειές. Εστω ότι γίνεται parc ferme στον Ορωπό ή στα Κιούρκα ή όπου θέλεις εσύ. Το πως θα γυρίσουν στη βάση τους (= Αθήνα για τα 2/3 των συμμετεχόντων) τα πληρώματα που πήγαν Ορωπό με τα αγωνιστικά, πήραν εκκίνηση, έκαναν την SSS και πήγαν στο (όποιο) parc ferme είναι ή δεν είναι ένα πρόβλημα ? Είτε Κιούρκα είτε Ορωπό είτε όπου άλλου θες, εξακολουθεί να είναι πρόβλημα. Αν τώρα εσύ λες πως στα Κιούρκα ή στο Cartodromo δεν είναι πρόβλημα, ενώ στον Ορωπό είναι, τότε ΙΜΗΟ εσύ έχεις χάσει την μπάλα.
Off-Topic όλα αυτά και ζητώ συγνώμη από τους συμμετέχοντες στο θέμα του ΣΟΑΑ αλλά ο GeorgeTabs φταίει. Ετσι και αλλιώς δε σκοπεύω να το συνεχίσω.
-
Φταίω ο χαζός που δεν καταλαβαίνω πως ίσα κι όμοια να γυρίσω Κιούρκα Αθήνα με Ι.Χ., ίσα με αγωνιστικό 15λτ/100χμ στην απλή και 100 ντεσιμπέλια.
Another one bites the dust.
Καλή δουλειά!! -
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Ena deytero sasman se N aytokinhto me sxeseis kai mploke.....
Ολα τα Ν (εκτός από τα Ν/1 1300 Rallye, που τρέχει ...1) έχουν σχέσεις και μπλοκέ έτσι και αλλιώς. Οπότε ποιό είναι το κέρδος ?
Ο Αλέξανδρος έχει δίκιο!!
Άλλες σχέσεις και άλλο μπλοκέ χρειάζεσαι σε μια υπερκλειστή πίστα καρτ, και άλλες σχέσεις και άλλο ποσοστό μπλοκέ σε ένα ασφάλτινο ράλλυΣέβομαι απεριόριστα τον Τεχνικό Έφορο Νάσο, αλλά εδώ νομίζω πως απαντά 'εξ απαλών ονύχων'.
ΟΚ παιδιά, θεωρητικά όλα αυτά είναι εφικτά. Και το να αλλάξεις κιβώτιο σε μια 'καβάτζα' μεταξύ Ριτσώνας - Αγ. Μερκουρίου (40 χλμ. απλής σε ~40 λεπτά) είναι εφικτό. Στην πράξη θα δούμε. Απλώς θέλω να αποφύγω συζητήσεις χάρην συζητήσεων.
-
Υ.Γ. Αύριο λέω να πάρω το αγωνιστικό να πάω Χαλκίδα για καφέ!
Τι Ι.Χ., τι αγωνιστικό, όλα ίδια!! -
ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ , ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ , ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΚ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗΣ ... ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Δ.Σ. , ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΣΟΑΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ , ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ Δ.Σ. ( ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ , ΠΟΥ ΞΑΝΑΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ) , ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ , ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ , ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ **ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ** ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΤΟΠΕΣ ΦΛΟΥΔΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ , ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ , ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΥ , ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ , ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ , ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ , ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΚ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗΣ ... ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Δ.Σ. , ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΣΟΑΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ , ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ Δ.Σ. ( ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ , ΠΟΥ ΞΑΝΑΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ) , ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ , ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ , ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ **ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ** ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΤΟΠΕΣ ΦΛΟΥΔΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ , ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ , ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΥ , ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ , ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ .παρα πολυ ωραια ,ο σοαα θα γραφει η εθεα θα απανταει και ολοι εμεις οι μα......ες θα καθομαστε να το συζηταμε εδω μεσα.και ποιο θα ειναι το αποτελεσμα?τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου.αν δεν ξυπνησουν οι αγωνιζομενοι βραστα χαραλαμπε.τι ειπα παλι ο π......ς εδω δεν ξυπνησαν με 7,1 ριχτερ τωρα θα ξυπνησουν?αντε γεια που λεει και ο γιατρος.
-
Πρώτα από όλα είναι σαφές πως η ανακοίνωση του ΣΟΑΑ είναι γραμμένη λάθος.
Λέει σωστά πράγματα αλλά με λανθασμένο τρόπο.Η ΕΘΕΑ από την άλλη δεν απαντάει ουσιαστικά σε τίποτα επί της ουσίας.
Προσωπικά κρατάω τη φράση της ΕΘΕΑ >Ενώ λοιπόν η ΕΘΕΑ εργάζεται μεθοδικά και επισταμένα σε συγκεκριμένους στόχους και προτεραιότητες
και θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω τι ακριβώς πετυχε η ΕΘΕΑ εφόσον εργαστηκε για τον χ χρόνο μεθοδικά και επισταμένα σε συγκεκριμένους στόχους και προτεραιότητες...
Παρουσιάστε μας ...πείτε μας...ξέρετε κύριοι εργαστήκαμε και πετύχαμε αυτά: 'Τόσες περισσότερες συμμετοχές, τόσα πιο πολλά νέα παιδια, καλυτερα στελέχη, προβολή, οικονομικούς αγώνες, παροχές κλπ κλπ'.............
Δεν μπορώ να έχω πλήρη άποψη λόγω των στρ/κων μου υποχρεώσεων, όμως από το λίγο που ξαναασχολούμαι τελευταία βλέπω πως δεν άλλαξε κάτι στους αγώνες.....αυτό μάλιστα που μου έκανε εντύπωση είναι ο αποδεκατισμός μέσα σε ένα χρόνο της κλάσης Ν1 στις αναβάσεις, διαχρονικό φυτώριο οδηγών....
Λοιπόν κύριοι ΟΚ εργαστήκατε....σεβαστό....Τι καταφέρατε;
Η μήπως η κρίση εκ του αποτελέσματος δεν εφαρμόζεται σε τέτοιες περιπτώσεις...? -
ΑΘΗΝΑ, ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2005
Προς: ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΘΕΑ,
ΕΘΕΑ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ , ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ, ΚΡΙΤΕΣ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΓΩΝΩΝ.Το νέο διοικητικό Συµβούλιο του Συνδέσµου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου, αποτελούµενο από νέους και παλιούς οδηγούς, ,χωµάτινους , ασφάλτινους, αναβασάκηδες και πισταδόρους, µέσα στο πρώτο εξάµηνο της θητείας του, αποφάσισε να τηρήσει χαμηλό προφίλ, έδωσε έµφαση στο να ενηµερωθεί σφαιρικά για τα προβλήµατα του χώρου µας και να επικεντρωθεί στις κατ’ αρχήν επαφές, που βοήθησαν προς αυτήν την κατεύθυνση........!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΘΕΑ
Σε σχέση με την ανοικτή επιστολή του ΣΟΑΑ, η ΕΘΕΑ αντικρούει τόσο το ύφος όσο και την μομφή ότι δήθεν λειτουργεί σε μίζερα πλαίσια Σωματείου Περιηγήσεων!
Είναι ανακριβές ότι ο ΣΟΑΑ πιέζει αφόρητα, καθ’ ότι μετά την επίσκεψη του νέου ΔΣ του ΣΟΑΑ προ οκτώ μηνών στην ΕΘΕΑ και παρά τις υποσχέσεις ότι θα επανέλθει με προτάσεις για συζήτηση, στην κυριολεξία «εξαφανίσθηκε» και ουδεμία πρόταση εκ μέρους του ΣΟΑΑ έφθασε στην ΕΘΕΑ.
Ενώ λοιπόν η ΕΘΕΑ εργάζεται μεθοδικά και επισταμένα σε συγκεκριμένους στόχους και προτεραιότητες, ο ΣΟΑΑ με μια ξαφνική και αψυχολόγητη ενέργεια «αφυπνίζεται» και ζητά άμεση λύση σε όλα τα θέματα.
Το αρχικό κείμενο είναι η αρχή της επιστολής του ΣΟΑΑ και μάλιστα αναφέρει για το χαμηλό προφίλ και την στάση που κράτησε.Αν διαβάσετε ολόκληρη την επιστολή δεν νομίζω να λέει πουθενά για πιέσεις.Που κολάει λοιπόν η εκτός θέματος απάντηση της ΕΘΕΑ που κεινοποιήθηκε?Που διάβασε για πιέσεις?τι σοι απάντηση είναι αυτή που εδωσε στους αγωνιζώμενους?Δηλαδή μαλώνει τον ΣΟΑΑ επειδή δεν την πιέσανε με το καλημέρα?επειδή την αφήσανε να δούνε που θα το τραβήξουνε ολοι αυτοί που μαλιστα τους λεει ο ΣΟΑΑ οτι είναι ανθρωποι των αγώνων?Αυτή την απάντηση περιμένατε να δείτε κύριοι αγωνιζώμενοι?εγώ περιμενα να δώ λύσεις στα προβληματά μας και όχι να δώ να μαλώνουνε τον ΣΟΑΑ επειδή δεν τους πίεσε.Στην επιστολή Ο ΣΟΑΑ λεει το εξής:[b]οι οδηγοί απαιτούν[b] και αυτή η λέξη με εκφράζει και ας μην είμαι μέλος του συνδεσμου.
Κρίμα γιατί όλοι μας περιμέναμε απαντησεις στα προβλήματα μας και όχι μια απάντηση σταλμένη μόνο στα μέλη που εκροσωπούνε τον σύνδεσμο και αυτή να μην έχει καμια σχέση με το αντικείμενο της επιστολής που αφορά όλους εμάς. -
να συμπληρώσω στο παραπανω (το οποιο εκφράζει και δικη μου απορία) ότι στο μονο σημειο που αναφέρεται η έννοια 'πιεση' είναι η τελευτάια γραμμη της επιστολής και η οποία αβαφέρει:
'Οι οδηγοι δικαιολογημενα πιεζουν αφορητα για αναβαθμιση και ειναι ετοιμοι ,αν δεν εισακουσθουν,να την απαιτησουν με οποιον τροπο χρειαστει!!!'
Προφανως, η επιστολή δεν αναφέρεται στις πιέσεις που οι οδηγοι σαν σύνδεσμος-σωματείο-ΣΟΑΑ ασκουν στην ΕΘΕΑ, αλλά στην πίεση που μεμονομένα οι οδηγοι ασκουν προς όλες τις κατευθύνσεις, και η οποία (πίεση) φαίνεται σε συζητησεις μικρότερου.. βεληνεκους (στις μεταξύ τους παρέες κλπ)
-
Η δουλειά της ΕΘΕΑ φάνηκε στο Ράλι Αττικό, που έγινε χωρίς λάθη, παραλείψεις και με σεβασμό στον αγωνιζόμενο και το θεατή.
Ε, και τα όποια μικράααααααααααααααα προβληματάκια που υπήρξαν, να είστε σίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγουροι πως η ΕΘΕΑ τράβηξε το αυτί της ΑΛΑ η οποία στάααααααααανταρ θα συμμορφωθεί!!
Λυπάμαι που φτάνω στο σημείο να το λέω, αλλά η υπογραφή του Castor στο φόρουμ το 2002 (πριν αρχίσει τα... λατινικά για όποιον θυμάται) ΔΥΣΤΥΧΩΣ σήμερα είναι πιο ταιριαστή από τότε...
Ελά ΑΛέκο, Ποιοι Αγώνες;
-
nass αληθεύει πως πριν την Σούπερ Ειδική πιάστηκαν 2-3 Ν2 κάτω από το όριο ύψους και τιμωρήθηκαν με επίπληξη;
Παράπτωμα για το οποίο ο Γκάλφας στην ίδια κατηγορία είχε αποκλειστεί στο ΔΕΘ;Όταν όμως εγώ έλεγα για μαϊμουδέματα ήμουν υπερβολικός και κακόπιστος...
Τουλάχιστον δείξαμε στους μαϊμουδιάρηδες αμείλικτο πρόσωπο για να μην διανοηθούν (καν) να το ξανακάνουν!! -
σιγα ρε George, πως τα πετάς έτσι τέτοια πράματα, έχουμε και καρδιά λέμε....
-
nass αληθεύει πως πριν την Σούπερ Ειδική πιάστηκαν 2-3 Ν2 κάτω από το όριο ύψους και τιμωρήθηκαν με επίπληξη;
Παράπτωμα για το οποίο ο Γκάλφας στην ίδια κατηγορία είχε αποκλειστεί στο ΔΕΘ;Όταν όμως εγώ έλεγα για μαϊμουδέματα ήμουν υπερβολικός και κακόπιστος...
Τουλάχιστον δείξαμε στους μαϊμουδιάρηδες αμείλικτο πρόσωπο για να μην διανοηθούν (καν) να το ξανακάνουν!!Αν είναι αλήθεια, τότε πραγματικά τίθεται μεγάλο ζήτημα. Διότι αν δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη σε πτυχιούχους ανώτατης εκπαίδευσης, δηλαδή άτομα που έχουν δώσει και ένα όρκο, τότε που πάμε;
Και με τι μάτι θα μπορούμε να βλέπουμε αυτά τα παιδιά και να τους δείχνουμε το σεβασμό που απαιτεί ένα όργανο (τεχνικός έφορος) ο οποίος υπάρχει γιά να λειτουργεί ανεπηρέαστα και ισότιμα γιά όλους;
Μήπως θέλει μπάρμπα στον Κορώνη ή στην Αθήνα και τέλειωσε;
Κύριοι την αξιοπρέπειά σας δεν σας τη χαρίζει κανείς. Την κερδίζετε. Αν δεν το καταφέρετε τότε πράγματι έχετε αποτύχει. Εχετε δικαίωμα να αποτύχετε ως άτομα όχι ως όργανα.
kri.kri
-
Πράγματι, αυτό ισχύει. Μετά το τέλος της Super Ειδικής, 3 με 4 Ν/2 μετρήθηκαν και το ύψος τους ήταν κάτω από το επιτρεπτό όριο. Ρώτησα τον Νάσο τι θα γίνει με αυτούς και απάντησε οτι προειδοποιήθηκαν καταλλήλως.
Και εμάς μας στενοχώρησε το γεγονός, ακριβώς επειδή ο Γκάλφας για τον ίδιο λόγο αποκλείστηκε.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
σιγα ρε George, πως τα πετάς έτσι τέτοια πράματα, έχουμε και καρδιά λέμε....Μα δε σε απέκλεισαν για το ίδιο;
Το βρίσκεις σωστό ο συναθλητής σου για το ίδιο να ακούσει... τα σχολιανά του και να τρέξει και την ίδια και την άλλη μέρα χωρίς οποιαδήποτε ποινή;Με κάτι τέτοιες αποφάσεις την έπαθες την καρδιά νέος;
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΑΑ