-
Παρών και από μένα.
Παππούς από Αγία Ευφημία και γιαγιά από Φερεντινάτα (από την πλευρά του πατέρα μου).
Η άλλη γιαγιά από Ποταμιανάτα, αρκετοί συγγενείς που μένουν Αργοστόλι.
-
Να είσαι καλά!!!
Πήγες στο νησί η θα πας εφέτος; -
Φίλε μου, δεν το βλέπω τουλάχιστον για το καλοκαίρι, λόγω δουλειάς.
Μάλλον για φθινόπωρο με βλέπω να πηγαίνω.
-
Παρών, έστω και από σπόντα: κουμπαρα από Κοντογουράτα, κουμπάρος από Πετρικάτα, -μέλλων- μπατζανάκης από Βλαχάτα... μετράω 18 επισκέψεις στο νησί τα τελευταία 5 χρόνια!
-
Παρων και εγω, απο δημο Ελειου προς Μαυρατα, Κατελιο κτλ
-
O Πατρινός παρακαλώ να ανακυρηχτεί ως ο επισημος αρχαιολόγος του φόρουμ!
Btw, θα είμαι Κεφαλονιά για 1μιση και βάλε μήνα, ξεκινώντας από μεθαυριο, για δουλειά.
Με βλέψεις για πιο... μόνιμη κατάσταση, αν όλα πάνε καλά. -
Αν μπλέξεις με Κεφαλονίτισα.....
shake it baby!
-
Περιμένω ανάλυση περί τούτου.
-
Αν δεν ειμαι πολυ offtopic,εχετε να προτεινετε κανα καταλυμα για Αυγουστο στην Κεφαλονία;
Δεν με απασχολει να ειναι πολυ φτηνο,ουτε ψαχνω προεδρικη σουίτα σε 5στερο. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Περιμένω ανάλυση περί τούτου.Βλέπω από το ότι είσαι αρκετά ενήμερος...
Καλές είναι ρε παιδί μου..... να μιλάγανε και λίγο λιγότερο, δε θα μου έπεφτε άσχημα (ασκημα!). Πιες ένα καφέ στο Μαύρο Έλατο και θα με θυμηθείς...
Κατά τ΄άλλα τι να πείς? Για ένα νησί που βγάζει από Ξενογιανvακοπούλου μέχρι Αλεξανδράτου!!!!!!
Σχιζοφρένεια! -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Περιμένω ανάλυση περί τούτου.
-
Αθλητικά : A.Σ.Κ:''Τα νέα μας «αστέρια»...''
Αποστολέας kefalos on 11/7/08 16:27 (66 αναγνώσεις)Μια πεντάδα «αστέρων» ανακοινώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιάς. Ο Πάνος Παναγιωταράκος (34χρ., 1,88 μ.), ο Γιώργος Τσιριγωτάκης (32χρ., 1,99 μ. ) ο Γιώργος Γκοτζογιάννης (31χρ. , 1,87 μ.) , ο Απόλλων Τσόχλας (25 χρ., 1,91μ.) και ο Γιάννης Βούλγαρης (24χρ., 2.05μ.) ανήκουν πλέον στο δυναμικό της ομάδας μας.
Ο Πάνος Παναγιωταράκος αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές εκπλήξεις του ελληνικού μπασκετ τα τελευταία χρόνια. Ο αρχηγός του Κολοσσού στην περσινή σεζόν στην Α1 και με επιτυχημένη παρουσία τα τελευταία πέντε χρόνια στη Ρόδο, επέλεξε την Κεφαλονιά για να συνεχίσει την καριέρα του.
Παράλληλα, τη φανέλα του ΑΣΚ θα φορούν τη νέα χρονιά, ο πρωταθλητής εφήβων το 1995, Γιώργος Τσιριγωτάκης με τη σταθερή μπασκετική αξία του, ο Γιώργος Γκοτζογιάννης, από τους σημαντικότερους παίκτες της Α2 αγωνιζόμενος στο Παγκράτι, το «δικό μας παιδί» ο Απόλλων Τσόχλας ο οποίος επιστρέφει έπειτα από δύο σεζόν στον Δούκα και ο ψηλός έκπληξη της περσινής σεζόν στη Γ΄Εθνική με τη Μεσσήνη, Γιάννης Βούλγαρης.
Βεβαίως να μην ξεχνάμε τον εξαιρετικό ψηλό Ανδρέα Καραγεώργο, ο οποίος αποτέλεσε και την πρώτη εφετινή μεταγραφή της ομάδας μας. Όλοι αυτοί μαζί με τους ήδη υπάρχοντες Σταύρο Κουμανιώτη, Θανάση Νικολόπουλο, Μιχάλη Κουγιανό, Νεκτάριο Βαβέτση , Σπύρο Ρουμελιώτη, Βύρωνα Αντωνάτο, και υπό προϋποθέσεις λόγω τραυματισμού του Αλέξη Παπαδάτου, θα αποτελέσουν τη βάση της ομάδας μας για τη νέα χρονιά, που θα τεθεί υπό τις οδηγίες του προπονητή Λεωνίδα Παπαδάτου.
«Οι τίτλοι θέλουν σκληρή δουλειά »
«Έρχομαι στην Κεφαλονιά με φιλοδοξίες. Γνωρίζω ότι γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια από την πλευρά της διοίκησης. Θα πρέπει από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας να δουλέψουμε πολύ, ώστε να είμαστε 100% έτοιμοι από την πρώτη αγωνιστική. Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό γιατί και άλλες ομάδες έχουν ενισχυθεί. Αν δουλέψουμε πολύ θα έχουμε και καλά αποτελέσματα» δήλωσε το νέο μεγάλο απόκτημα του ΑΣΚ, Πάνος Παναγιωταράκος.
«Με κέρδισε η ομάδα και οι παράγοντές της»
«Με κέρδισαν οι παράγοντες της ομάδας της Κεφαλονιάς και συγκεκριμένα ο κύριος Θανάσης Μουίκης, ο οποίος εκπλήρωσε ό,τι του ζήτησα . Παράλληλα και η προσωπική μου γνωριμία με τον Λεωνίδα και Αλέξη Παπαδάτο έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην επιλογή μου» ήταν τα λόγια του Γιώργου Τσιριγωτάκη.
«Ηρθα για την άνοδο»
«Ελπίζω η ομάδα να πάει καλά να, εκπληρώσει τους στόχους της και γιατί όχι να διεκδικήσει και την άνοδο στη Β’ Εθνική» επεσήμανε ο Γιάννης Βούλγαρης.
«Ένα σύνολο που θα τιμήσει την προσπάθεια του νησιού»
«Πολλές είναι οι ομάδες που φαίνεται ότι θα πρωταγωνιστήσουν την επόμενη σεζόν στην κατηγορία, ενώ και ο όμιλος μας είναι πολύ δυνατός. Χτυπήσαμε συγκεκριμένες “πόρτες”, γνωρίζοντας την ομάδα που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Οι μεταγραφές που κάναμε ναι μεν μας τοποθετούν μέσα στους πρωταγωνιστές, ωστόσο το στοίχημα είναι ποιος θα καταφέρει να φτιάξει το καλύτερο και το ισχυρότερο σύνολο μέσα στο παρκέ.
Το σκεπτικό μας ήταν να μη φέρουμε απλά κάποια γνωστά ονόματα, αλλά να προσθέσουμε αξιόλογες μονάδες που θα μπορέσουν να δεθούν μεταξύ τους και να φτιάξουν ένα σύνολο που θα τιμήσει την προσπάθεια του νησιού για να δει την Κεφαλονιά ψηλά. Ο σύλλογος επένδυσε σε “αστέρια” κατά το κοινώς λεγόμενο, αλλά όχι σε “μισθοφόρους”. Όλα αυτά τα παιδιά που μας κάνουν την τιμή να φορέσουν τη φανέλα του ΑΣΚ, μόλις στη δεύτερη σεζόν μας στη Γ΄ Εθνική , εκτός από καταξιωμένοι αθλητές είναι και άνθρωποι με εκπληκτικό χαρακτήρα» τόνισε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου κύριος Θανάσης Μουίκης.
ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ!!!!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΙ ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!
-
Eεεεπ...
Πατριωτες!
Μισος απο Κεφαλλονια με σπιτι στα Σβορωνατα. -
Τι διάολο όλοι οι Πατρινοί από την Κεφαλλονιά είναι;
-
Όλοι Κεφαλλονίτες είμαστε!!!
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Ρε Σπύρο είσαι από το Φισκάρδο;Η μάνα μου, γέννημα θρέμμα Φισκάρδο. Εγώ Πειραιώτης
-
** Λ. Παπαδάτος: «Με πάθος και πείσμα»
Το αγωνιστικό παζλ του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιάς έχει συμπληρωθεί και πλέον ο Λεωνίδας Παπαδάτος καλείται με όπλο του την πολλή δουλειά να το διαμορφώσει έτσι ώστε να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Παράλληλα πρόθεση του προπονητή της ομάδας μας είναι ο ΑΣΚ να επιτελέσει και κοινωνικό έργο στο νησί.
Ο Λεωνίδας Παπαδάτος εξέφρασε τις σκέψεις του για την ομάδα που δημιουργείται τούτο το καλοκαίρι στο νησί της Κεφαλονιάς και παράλληλα μίλησε για τους στόχους και τις επιδιώξεις του.
-Ποιοι είναι οι στόχοι και η φιλοσοφία της ομάδας;
«Στόχος μας είναι να δουλέψουμε πάρα πολύ να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που κύρια χαρακτηριστικά της θα είναι το πάθος και το πείσμα προκειμένου να φτάσει στο υψηλότερο δυνατό σημείο απόδοσής της. Ενας δικός μου στόχος και της ομάδας, πέρα από το αγωνιστικό, είναι η ομάδα να επιτελέσει για το νησί κοινωνικό έργο, δίνοντας τη δυνατότητα σε πάρα πολλά παιδιά να ασχοληθούν και να λατρέψουν τον αθλητισμό.
Βασική μου επιδίωξη είναι ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά να αποτελέσει κίνητρο και να παρακινήσει τον κάθε γονέα να φέρει το παιδί του στο γήπεδο, ώστε αυτό να αποκτήσει παραστάσεις και εμπειρίες. Αλλωστε το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος θα είναι εξαιρετικά υψηλό και θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για τα νέα παιδιά του νησιού μας να βιώσουν από κοντά το τι σημαίνει προσπάθεια και αγωνιστικότητα».
-Με ποιο κριτήριο έγινα οι επιλογές των παικτών;
«Προσπαθήσαμε και τελικά τα καταφέραμε, να φέρουμε στην ομάδα παίκτες που πέρα από την αδιαμφισβήτητη αγωνιστική τους αξία και την εμπειρία τους στο χώρο, να είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Με αυτό τον τρόπο να μπορέσουν να γίνουν πρότυπα για τα νέα παιδιά του νησιού της Κεφαλονιάς.
Συν τοις άλλοις, τα παιδιά που παρέμειναν στην ομάδα και έχουν συμβάλει καθοριστικά στην ανοδική της πορεία, μαζί με τα παιδιά που κατέφτασαν φέτος το καλοκαίρι, είναι πάνω απ’ όλα αθλητές που αγαπούν το παιχνίδι του μπάσκετ, έχοντας ταυτόχρονα και επαγγελματική νοοτροπία. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά με κάνουν να νιώθω πολύ αισιόδοξος για την ομάδα».
-Ποιες είναι οι σκέψεις σας για τη νέα ομάδα του ΑΣΚ;
«Αυτή τη στιγμή αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τις ικανότητες του κάθε παίκτη της ομάδας και να τις εντάξουμε στο σύνολο».
-Πώς βλέπετε φέτος τον όμιλο της Γ’ Εθνικής;
«Θεωρώ ότι θα είναι πιο δύσκολος από πέρσι, καθώς το επίπεδο είναι ανεβασμένο. Αρκετές ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά και προσβλέπουν σε μία αξιόλογη πορεία. Όσον αφορά την ομάδα της Κεφαλονιάς, εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να είμαστε αποτελεσματικοί».**
-
Μάνα απο Πεσάδα...
-
Ο χρήστης nam έγραψε:
Μάνα απο Πεσάδα...Εκεί είναι νομός Ηλείας ωρέ
-
**Αντίστροφα μετράει πλέον ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιάς για το ξεκίνημα του φετινού ταξιδιού του στη Γ’ Εθνική.
Τη Δευτέρα 18 Αυγούστου και ώρα 7.30 μ.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για τη νέα σεζόν, η οποία θα είναι ανοικτή για το κοινό, ώστε να μπορέσει να δει από κοντά τα μεγάλα φετινά αποκτήματα του ΑΣΚ.
O προγραμματισμός της προετοιμασίας έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς έχουν κλειστεί τα δύο πρώτα φιλικά της ομάδας μας, τα οποία θα διεξαχθούν στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου με αντιπάλους τον Πανελευσινιακό και τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου αντίστοιχα. Παράλληλα, προγραμματίζονται δύο ακόμα φιλικά στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου, τα οποία θα διεξαχθούν στην Κεφαλονιά.
«Αποφασίσαμε η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν να είναι ανοικτή για το κοινό, ώστε όλοι οι φίλαθλοι της Κεφαλονιάς να μπορέσουν να βρεθούν δίπλα μας στο νέο ξεκίνημα και να δουν από κοντά τα νέα αποκτήματα του συλλόγου» τόνισε ο γενικός διευθυντής του ΑΣΚ κ. Θανάσης Μουίκης.**
Κανείς από Κεφαλλονιά;