-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Εκπομπή του χειρίστου βαθμού η ταξιδιωτική εκπομπή 'εικόνες' με τον ευτραφή κυριούλη.Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ιδίου, ότι δηλαδή θα δούμε πως πραγματικά ζουν οι εκάστωτε ντόπιοι, αντ' αυτού βλέπουμε την πιο επιφανειακή παρουσίαση που μπορεί να βρεθεί σε έναν κακογραμμένο ταξιδιωτικό οδηγό.
Ουδεμία ουσιαστική πληροφορία πέραν αυτών που διαβάζονται ως αφήγηση από τον προαναφερθέν οδηγό.
Το ύφος και η συμπεριφορά του προς άπαντες- ειδικά όταν επισκέπτεται αναπτυσσόμενες χώρες- είναι ενοχλητικό, προσβλητικό, ειρωνικό και σε κάνει να αναρωτιέσαι πως και δεν τον μαχαιρώνει κανένας σε κανένα σοκάκι. Βέβαια αποφεύγει να κυκλοφορεί σε σοκάκια γιατί ο οδηγός γράφει ότι είναι επικίνδυνα. Προτιμάει να μας δείξει το πως ρίχνει κέρματα στους ζητιάνους. Μπράβο μπούλη!
Οποιοσδήποτε έχει ταξιδέψει σε κάποια χώρα και μετά δει την αντίστοιχη εκπομπή θα απογοητευτεί με την ποιότητα. Είναι ο ορισμός του 'πέρασε αλλά δεν ακούμπησε'. Αν στη σύγκριση βάλουμε και εκπομπές βεληνεκούς lonely planet, έχει χαθεί η μπάλα.
Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου.
Η εκπομπή πάντως για τη Μογγολία δεν ήταν κι άσχημη. Δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι για αυτά τα μέρη.
-
Για τον Εξάντα τι έχετε να πείτε;;
-
Δε μου αρέσει ο Αυγερόπουλος. Το θυμαμαι από τότε που πρωτο-ήταν στον ΜΕΓΚΑ, κι έβγαινε με τις πράσινες μπλούζες από τα χειρουργεία των νοσοκομείων.
Ξέρασα.
Δεν τον ξαναείδα από τότε.
Λίγο απόλυτο βέβαια και μπορεί να χάνω καλές εκπομπές αλλά τον 'σιχάθηκα'
Από τα ταξιδιωτικα προτιμούσα τον Ιαν τον τρελάρα, και τώρα θέλοντας και μη βλέπω την Τσόκλη, όποτε την πετύχω.
Αλλά έχω πήξει με την αραπια με δαύτη πολλή Αραβία ρε παιδί μου -
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Το ύφος και η συμπεριφορά του προς άπαντες- ειδικά όταν επισκέπτεται αναπτυσόμενες χώρες- είναι ενοχλητικό, προσβλητικό, ειρωνικό και σε κάνει να αναρωτιέσαι πως και δεν τον μαχαιρώνει κανένας σε κανένα σοκάκι. Βέβαια αποφεύγει να κυκλοφορεί σε σοκάκια γιατί ο οδηγός γράφει ότι είναι επικίνδυνα. Προτιμάει να μας δείξει το πως ρίχνει κέρματα στους ζητιάνους. Μπράβο μπούλη!
Δεν ξέρω πόσοι ειχατε δει εκείνο το επεισόδιο που ακριβώς λόγω της προσβλητικής του συμπεριφορά παραλίγο να τον κάνουν φέτες κάτι βεδουίνοι...
-
Για ποιόν λέτε ρε παιδιά;
-
Μάλλον για τον χοντρούλη του Αλφα, που παρουσιάζει τις Εικόνες...
Είχαν μαγνητοσκοπήσει τις γυναίκες των βεδουίνων, παρά τις προειδοποιήσεις και τους πετάξαν στην έρημο....
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
........θέλοντας και μη βλέπω την Τσόκλη, όποτε την πετύχω..........Επειδή εχω γνωρίσει τον πατέρα της , δεν μπορω να πεισω τον εαυτό μου να....
ΥΓ Για όποιον το εχασε, την Παρασκευή εχει επανάληψη Τζιμάκο
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
........θέλοντας και μη βλέπω την Τσόκλη, όποτε την πετύχω..........
Επειδή εχω γνωρίσει τον πατέρα της , δεν μπορω να πεισω τον εαυτό μου να....
Se καταλαβαίνω απόλυτα.
Αλλά στην αναβροχιά... -
Για κάτσε ρε συντροφε ο πατέρας της δεν είναι ο ..γνωστός;;!!
Αμ εσυ ...μεγαλοπιάνεσαι!!
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΥΓ Για όποιον το εχασε, την Παρασκευή εχει επανάληψη ΤζιμάκοΤο δα! VASILEROS BROMAS
-
Για κάτσε ρε συντροφε ο πατέρας της δεν είναι ο ..γνωστός;;!!Αμ εσυ ...μεγαλοπιάνεσαι!!
Ο....γνωστός είναι!
Ε, οχι και μεγαλοπιάνομαι, σιγα την προσωπικοτητα. Ας οψεται η δουλειά που εκανα τοτε...., αλλιώς ούτε που θα σηκωνα το βλέμμα μου. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΛΕΜΕ -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Για κάτσε ρε συντροφε ο πατέρας της δεν είναι ο ..γνωστός;;!!
Αμ εσυ ...μεγαλοπιάνεσαι!!
Ο....γνωστός είναι!
Ε, οχι και μεγαλοπιάνομαι, σιγα την προσωπικοτητα. Ας οψεται η δουλειά που εκανα τοτε...., αλλιώς ούτε που θα σηκωνα το βλέμμα μου. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΛΕΜΕΠοιος ρε παιδιά...ο Τσόκλης; Τι είναι αυτός;
Εμένα οι Εικόνες μου αρέσουν. Δεν υπάρχουν και άλλες εκπομπές του είδους οπότε αρκούμαι μια χαρά και με αυτή!
Ο ανθρωπάκος κάνει όπως νομίζει την δουλειά του. Αλλωστε εγώ δεν ακούω και πολύ αυτά που λέει ...μου φτάνουν οι όμορφες εικόνες που έρχονται στα μάτια μου. Εικόνες που μπορεί να μην δω ποτέ όσο ζω. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ποιος ρε παιδιά...ο Τσόκλης; Τι είναι αυτός;
ζωγραφος
τα περι λαμογιου κλπ δεν ξερω (αν θελει ασ απαντησει ο asimov)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ζωγραφοςΚι οχι μονο. Καλλιτέχνης με την ευρεία έννοια (εγκαταστάσεις, περφορμανς, βιντεο-αρτ κλπ.)
Λεπτομερειες όποιος θελει βρίσκει. Εγω απλά θα τον ενταξω σε αυτούς που... τον ειχαν (εχουν) τον τρόπο τους να βγαζουν το παντεσπάνι[Kαι καλλιτεχνικα, για μενα, τουλάχιστον controversial. Όποιος εχει ιδεα για την 'Άρτεμη' πχ καταλαβαίνει τί εννοώ...]
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κι οχι μονο. Καλλιτέχνης με την ευρεία έννοια (εγκαταστάσεις, περφορμανς, βιντεο-αρτ κλπ.)
'Λεμονόκουπες και αποτσίγαρα'
Είχα λιώσει ένα βράδυ με το Λαζόπουλο. Τον είχε 'ξεφτιλίσει' -
Κι οχι μονο. Καλλιτέχνης με την ευρεία έννοια (εγκαταστάσεις, περφορμανς, βιντεο-αρτ κλπ.)
'Λεμονόκουπες και αποτσίγαρα'
Είχα λιώσει ένα βράδυ με το Λαζόπουλο. Τον είχε 'ξεφτιλίσει'Ναι, ε;
Οχι ρε γμτ., επρεπε να ειδοποιησεις να το δω
Και που να γνωριζες την Τσοκλαινα (η οποία ειναι ο 'μανατζερ')Λογω δουλειας γνωρισα (δυστυχως) πολλά τετοια λαμογια...
-
Αυτό με τις λεμονόκουπες είναι παλιό, από τους Μήτσους
-
Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου.Η εκπομπή πάντως για τη Μογγολία δεν ήταν κι άσχημη. Δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι για αυτά τα μέρη.
Αν εξαιρεσεις οτι ειπε καμια 100στη φορες για την ανεξαρτησια απο τους Σοβιετικους, ενω ουδεποτε η Μογγολια ηταν μελος της ΕΣΣΔ.
Αν εξαιρεσεις οτι ειπε ουτε λιγο ουτε πολυ οτι η ΕΣΣΔ κατεστρεψε τη Μογγολια γιατι δημιουργησε για πρωτη φορα κτηρια (επρεπε να εμεναν ακομα σε γιουρτες για να χαιρεται ο μπουλης).Μη σκατε ομως. Το πολυ σε 2 χρονια απο τωρα θα εχω κανει τον Υπερσιβηρικο και θα σας στειλω ιδίαν αποψη
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου.
Η εκπομπή πάντως για τη Μογγολία δεν ήταν κι άσχημη. Δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι για αυτά τα μέρη.
Αν εξαιρεσεις οτι ειπε καμια 100στη φορες για την ανεξαρτησια απο τους Σοβιετικους, ενω ουδεποτε η Μογγολια ηταν μελος της ΕΣΣΔ.
Αν εξαιρεσεις οτι ειπε ουτε λιγο ουτε πολυ οτι η ΕΣΣΔ κατεστρεψε τη Μογγολια γιατι δημιουργησε για πρωτη φορα κτηρια (επρεπε να εμεναν ακομα σε γιουρτες για να χαιρεται ο μπουλης).Μη σκατε ομως. Το πολυ σε 2 χρονια απο τωρα θα εχω κανει τον Υπερσιβηρικο και θα σας στειλω ιδίαν αποψη
Είναι yatabaza λέγοντας τέτοια.
Εγώ κοιτούσα, ειδικά , όταν έδειχνε πλάνα εκτός Ουλάν Μπατόρ και ελάχιστα άκουγα.
Το συνηθίζω σε κάτι τέτοιες εκπομπέςΧειμώνα να πας. Λένε ότι είναι ...αλλού αυτό το ταξίδι, τέτοια εποχή
-
Λοιπόν, χωρίς πλάκα
Βάλτε Χαρδαβ(δ)έλλα τώρα!!!! Θα πέσει πολύ γέλιο. Εχει και ...Θεοχάρη!!!
Θα πέσει πολύ γέλιο μιλάμε!!!
Εχει και γριές και μουμιες και παπάδες και...Ελντα Πανοπούλου.
Τι άλλο θέτε;;; -
Όχι να δω Χαρδαβέλλα (αν και είδα για 5 λεπτά ) , ενώ την ίδια ώρα στην ΕΤ1 έχει την εκπομπή «Δρόμοι» (του γενικά μάλλον μέτριου Α. Σκιαδόπουλου) στην οποία φιλοξενείται ο Β. Λαδάς, λογοτέχνης-νομικός, με πολλά ωραία πλάνα και στοιχεία από την Πάτρα.
Καλή αισθητική, ενδιαφέροντα τα δεχθέντα από τον Λαδά εμπλουτισμένα με προσωπικές μαρτυρίες που ανέπλασαν την Πάτρα του 1960 και 1970, ενδιαφέρουσες οι αναγνώσεις από έργα του. Δεν το ήξερα (το έμαθα χτες) πως στην Πάτρα υπάρχει ανδριάντας του Θερβάντες που πολέμησε και έχασε το χέρι του στη ναυμαχία της Ναυπάκτου – θα ψάξω να βρω που είναι στημένος ο ανδριάντας, κάπου παραλιακά πάντως. Και στο Λεπάντο ανδριάντας του μεγάλου συγγραφέα πολύ ωραίος.
Μόνο το «Ρίον-Αντίρριον» του Β. Λαδά έχω διαβάσει (το έδινε δωρεάν το αξιόλογο πολιτιστικό και όχι μόνο περιοδικό «Το Δόντι») και μου άρεσε αρκετά, χωρίς να ακακαλύπτει τον λογοτεχνικό τροχό.
Jacob
Τηλεόραση