-
Exei κα΄τι μικρούς διαβόλους τώρα ο Κούλογλου, με IQ από 150 και πάνω και με ότι προβλήματα συνεπάγεται αυτό για την ηλικία τους
-
Μην το γελάς....ξερεις τι πρόβλημα είχα μετα την τριτη δημοτικου, που ειμουνα πιο εξυπνος απο τη δασκάλα μου?
Εκτος πλάκας...πρέπει να υπάρχουν πολλά προβλήματα σε τέτοιες καταστάσεις....!
-
Μια μέρα θα σας γράψω το δράμα μου...
-
Nai έτσι έδειχνε, με κυριότερο την αποξένωση από τα άλλα παιδιά της ηλικίας τους.Εκαναν παρέα *-για διάφορους λόγους και όχι μόνο με δική τους 'υπαιτιότητα' -*μόνο με μεγάλους , ακόμη και παππούδες!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μια μέρα θα σας γράψω το δράμα μου...Που τα άλλα παιδάκια ήταν πιο έξυπνα?
Traveller, λογικό είναι ρε συ....όχι απολύτος αλλα βρισκω μια λογική, σκέψου ότι και οι γονεις τους όταν το μάθουν θέλουν να τα κάνουν παιδιά θαύμα....χέσε μέσα!
-
θα συμφωνησω με τον greo(αν τον αντιληφθηκα καλα).Ο πασσαρης σκοπιμα παρουσιαζεται ως ενας συμπαθης αντι ηρωας-το προσωπο που λατρεουμε να μισουμε.Του αποδιδονται ιδιαιτερες διαστασεις περα απο την διασταση του εγληματια.
Ειδικα για τη νεολαιο τον προβαλλουν σαν underground προτυπο/ειδωλο.Δε θα ξεχασω την ταυτοτητα σε μεγεθος αφισας στο 'αρχηγειο' του KOMFUZIO(των αμαν δλδ) η την μανια των συμπαικτων μου στο CS το 2001 αν θυμαμαι καλα,να μπαινουν με το nick pasaris-αργοτερα μπαιναν σαν 'bin laden' ,'al zarkaoui' και σχεδον ποτε σαν 'karaiskakis' 'leonidas' και 'aristos papanwas'
Τωρα για την Πανια τι να πουμε?οτι οικοδομει τοκοινωνικο της προφιλ γιανα κατεβει για βουλευτης?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Που τα άλλα παιδάκια ήταν πιο έξυπνα?
Traveller, λογικό είναι ρε συ....όχι απολύτος αλλα βρισκω μια λογική, σκέψου ότι και οι γονεις τους όταν το μάθουν θέλουν να τα κάνουν παιδιά θαύμα....χέσε μέσα!
Είχα ένα τέτοιο παιδί κάποτε, η μάνα του ήταν φιλόλογος και ο πατέρας του αγρότης. Στην Πέμπτη είχε πάρει το Proficiency του Michigan kαι μέχρι την 3η Γυμνασίου είχε ξεπετάξει 2-3 διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας. Ηταν και μέσα στην 1η δεκάδα στη Βαλκανιάδα. Μετά τα έχασα τα ίχνη του, δεν ξέρω πού είναι και τι κάνει τώρα. Από ότι μου έλεγε η μάνα της , την είχε αφήσει από μικρή μόνη της. Και η αλήθεια είναι ότι είχε μεγάλη διαφορά από κάτι άλλα μαμούχαλα που τα πάει και τα φέρνει η μαμά και ο μπαμπάς και τους κρατάνε και την τσάντα για να μην κουραστούν...
Τε σπα
-
Θεα η μικρή!
Φανταζεσαι όμως....να έχεις 1-2 μεταπτυχιακά....καμαι θεσαρα σε εταιρια...να την έχεις δει γαμαω....και να έρχετια το παιδάκι σου 10 ετών.....και να εισαι βλήμα μπροστά του?
Θυμάμαι τον πατέρα μου που στην 2ρα δημοτικού προσπαθούσε να μου μάθει σκάκι, το οποίο δεν γούσταρα καθόλου, εκει με το ζόρι να μου μάθει....ε φαντασου, να εχεις τετοιο ξεφτερι παιδάκι και μετα απο κανα 3μηνο που του μαθαινεις σκακι, να σου κάνει ματ σε 5 κινησεις!
-
Ο Πασσαρης τα μονα που ξερει ειναι να πυροβολά και να σκοτωνει,οχι την 'ιδιοσυγκρασια της Πανια',προφανως αλλοι ειχαν την ιδεα και την ευθυνη.Αυτα που γραφεις ειναι απο ενα πλανητη οπου ο Πασσαρης δεν εχει περασει ουτε απεξω οταν ειχε χασει τον δρομο....
Το να τον υποτιμας ειναι μοιραιο λαθος-ειδες ποσες ζωες εχει κοστισει αυτη η προσεγγιση.Η σκεψη σου παντως υποδηλωνει ασπρομαυρη θεαση των πραγματων,αδυναμια αναπτυξης αναλυτικη σκεψης και προσαρμοστικοτητας σε ποικιλλα σεναρια,και ελαχιστη αφελεια.Καπως ετσιθα τον αντιμετωπισανκαι οι νεκροι αστυνομικοι
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Επισημα δεν ξερω κατι,αλλα μετα απο λιγο brainstorming καταληγω στα εξης:
Ο Πασσαρης,που απο οσο γνωριζω εκανε την 1η κινηση ηξερε οτι η Πανια θα δεχτει,λογω της ιδιοσυγκρασιας της.Ηξερε οτι θα τον καταλαβαινε επειδη κνουνται στο ιδιο μηκος κυματος.Ηξερε ακομη οτι λογω των 'πολιτικων' της πεποιθησεων θα τον παρουσιαζε συμπαθη(εφοσον η ιδια τον θεωρει κατ'αρχας 'συμπαθητικο') στο κοινο.Κι απο οσο ειδα κανα 10λεπτο πραγματι αγιοποιηση του εκανε με τα σχολια και τις τοποθετησεις της.Τελος ποιος αλλος θα πηγαινε με δεδομενη την πολιτικη μη ορθοτητα του θεματος?
Απο την αλλη η Πανια επειδη βρεθηκε στο στοχαστρο με τους βασ βασ τον τελαυταιο καιρο ηθελε να ξεσπαθωσει καπως
Ο Πασσαρης τα μονα που ξερει ειναι να πυροβολά και να σκοτωνει,οχι την 'ιδιοσυγκρασια της Πανια',προφανως αλλοι ειχαν την ιδεα και την ευθυνη.Αυτα που γραφεις ειναι απο ενα πλανητη οπου ο Πασσαρης δεν εχει περασει ουτε απεξω οταν ειχε χασει τον δρομο....
εγω παντως απ'οσα ακουσα να λεει μου φανηκε να ειναι πιο ευστροφος απ'το κλασσικο το μαλακα τον ελληνα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Που τα άλλα παιδάκια ήταν πιο έξυπνα?
Καλά, γέλα τώρα, αλλά στην επόμενη μπριζολοσυνάντηση είσαι dead man walking.
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
Επισημα δεν ξερω κατι,αλλα μετα απο λιγο brainstorming καταληγω στα εξης:
Ο Πασσαρης,που απο οσο γνωριζω εκανε την 1η κινηση ηξερε οτι η Πανια θα δεχτει,λογω της ιδιοσυγκρασιας της.Ηξερε οτι θα τον καταλαβαινε επειδη κνουνται στο ιδιο μηκος κυματος.Ηξερε ακομη οτι λογω των 'πολιτικων' της πεποιθησεων θα τον παρουσιαζε συμπαθη(εφοσον η ιδια τον θεωρει κατ'αρχας 'συμπαθητικο') στο κοινο.Κι απο οσο ειδα κανα 10λεπτο πραγματι αγιοποιηση του εκανε με τα σχολια και τις τοποθετησεις της.Τελος ποιος αλλος θα πηγαινε με δεδομενη την πολιτικη μη ορθοτητα του θεματος?
Απο την αλλη η Πανια επειδη βρεθηκε στο στοχαστρο με τους βασ βασ τον τελαυταιο καιρο ηθελε να ξεσπαθωσει καπως
εγω παντως απ'οσα ακουσα να λεει μου φανηκε να ειναι πιο ευστροφος απ'το κλασσικο το μαλακα τον ελληνα
σιγουρα εχει ανεπτυγμενο ενστικτο...
-
το οτι ειχε ειχε....
αλλα σοβαρα ο ανθρωπος ηξερε τι του γινοταν και ουτε προσπαθουσε να δικαιολογησει τιποτα
δεν ηταν το κλασσικο στερεοτυπο εγκληματια που δεν ξερει ουτε να μιλαει -
μεχρι 35 % η τηλεθεαση..
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
το οτι ειχε ειχε....
αλλα σοβαρα ο ανθρωπος ηξερε τι του γινοταν και ουτε προσπαθουσε να δικαιολογησει τιποτα
δεν ηταν το κλασσικο στερεοτυπο εγκληματια που δεν ξερει ουτε να μιλαειΚαι ποιος σας είπε ότι ο κλασσικός εγκληματίας δεν ξέρει να μιλάει;
Μην μπερδεύουμε την ευφυΐα με την ικανότητα αντίληψης των συνεπειών των πράξεων μας. Άλλο πράγμα είμαι έξυπνος και άλλο κατανοώ ότι το να αφαιρώ ανθρώπινες ζωές είναι κακό και δεν πρέπει να το κάνω. Άλλο πράγμα καταλαβαίνω το πως να χειρίζομαι τα media, και άλλο έχω την ικανότητα και την θέληση να νιώσω την δυστυχία που προκαλώ στα θύματα μου. Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να σαπίζουν για πάντα στην φυλακή, όχι να βγαίνουν στην τηλεόραση.
Υ.Γ. Δεν έχω δει την εκπομπή που στάθηκε αφορμή για την συζήτηση.
-
η επιστημη εχει αναγνωρισει και καταλογοποιησει πολλα ειδη ευφυιας.Ο πασσαρης ειναι αυτο που θα λεγαμε πανουργος,σε πρωτη αναγνωση
-
Ρε παιδια δεν προσπαθω να δικαιολογησω τον Πασσαρη ,αλλα απο 14 ετων τρωει ξυλο απο αστυνομικους. Λογικο ειναι να μισει οποιο αστυνομικο βλεπει. Οπως ειπε και ο ιδιος δεν μισει τους ανθρωπους ,αλλα την στολη.
Και μην μου πειτε οτι επρεπε να τρωει ξυλο απο 14 ετων. Γνωριζουμε ολοι πως λειτουργουν οι περισσοτεροι αστυνομικοι...
-
Ναι μωρέ, του φταίνε οι αστυνομικοί, γι' αυτό λήστευε τον κόσμο.
Στην Ελλάδα ο τύπος αυτός θέλει να επιστρέψει επειδή στη Ρουμανία οι φυλακές δεν είναι παραθεριστικά κέντρα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στην Ελλάδα ο τύπος αυτός θέλει να επιστρέψει επειδή στη Ρουμανία οι φυλακές δεν είναι παραθεριστικά κέντρα.Αν έρθει και δικαστεί στην Ελλάδα θα μετράνε ταυτόχρονα οι ποινές του;
Δηλαδή αν αποφυλακιστεί από τη Ρουμανία μετά από 15 χρόνια και μετά έρθει εδώ και δικαστεί θα ξανακαθήσει μέσα 20 χρόνια;
Δεν τον συμπαθώ ούτε αυτόν ούτε τους άλλους δολοφόνους (π.χ. Παπαχρόνης που είναι ελεύθερος αντί να σαπίσει μέσα για πάντα) αλλά είναι διαφορετική η αντιμετώπιση του αν ισχύει αυτό. Πρέπει να δικασθεί εδώ για να μη κάτσει περισσότερα χρόνια στη φυλακή από τους άλλους δολοφόνους.
-
Απ' όσο θυμάμαι, από την ποινή που θα του επιβληθεί εδώ θα αφαιρεθεί ο χρόνος που έχει ήδη εκτίσει για τα ίδια εγκλήματα σε ιδρύματα της αλλοδαπής.
Edit:
'Ποινικός Κώδικας - Άρθρο 10
Υπολογισμός ποινών που εκτίθηκαν στην αλλοδαπή
Η ποινή που εκτίθηκε ολικά ή μερικά στην αλλοδαπή, αν επακολουθήσει καταδίκη στην ημεδαπή για την ίδια πράξη αφαιρείται από τη ποινή που επέβαλαν τα ελληνικά δικαστήρια.'
Τηλεόραση