-
Αν δεν κάνω λάθος, το δείχνει και το Filmnet.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος, το δείχνει και το Filmnet.Ναι, σωστά! Τώρα θυμάμαι που το διαφήμιζαν πριν κανένα χρόνο και( ; ), την ίδια περίοδο που κατάλαβαν την μαμουνιά μας και μας το κόψαν όλους στο οικοντομή...
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Ναι, σωστά! Τώρα θυμάμαι που το διαφήμιζαν πριν κανένα χρόνο και( ; ), την ίδια περίοδο που κατάλαβαν την μαμουνιά μας και μας το κόψαν όλους στο οικοντομή...
πλακα κανει η σοβαρα μιλας?
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Ναι, σωστά! Τώρα θυμάμαι που το διαφήμιζαν πριν κανένα χρόνο και( ; ), την ίδια περίοδο που κατάλαβαν την μαμουνιά μας και μας το κόψαν όλους στο οικοντομή...
Δεν κατάλαβα.
Η σειρά για την οποία μιλάμε δεν είναι 'οι αγνοούμενοι';
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πλακα κανει η σοβαρα μιλας?
Μάλλον σοβαρά μιλάει(δείχνει τον εαυτό του)
@Χρήστος Λάππας: ναι, εγώ σε αυτό αναφέρομαι(εσύ είπες τον ελληνικό τίτλο )... δεν πιστεύω να υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο αυτό τον καιρό, σωστά;
-
που σας καταλαβαν ρε?
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
εχει 2ο μερος πανια σημερα..
και τι να δείς από αυτό?
ποιότητα ΜΗΔΕΝ................Θα σχολιαζει ο κατμαν και ο βας!
-
Χαρδαβέλλας για Πάσσαρη, Μέρος Δεύτερον.
Υ.Γ.: Μιλάμε, από αυτά που λένε μερικοί, Ο σούπερ Μαν, Σπάιντερ μαν, Λι Βαν Κλιφ , Ζαμπίδης, Χ-Μεν, Στάλιν, Πολ Ποτ και λοιποί, ο Πάσσαρης τους έκανε καλά με το ένα χέρι δεμένο πίσω από την πλάτη...
...αν ο Αλ Καπόνε ζούσε σήμερα, ο Πάσσαρης θα τον είχε παιδί για τα θελήματα...Απορώ πώς οι Αρχαίοι δεν συμπεριέλαβαν τον Πάσσαρη στο Δωδεκάθεο...
Έλεος...τέτοιο φόβο δεν έχουν ούτε οι Εγγλέζες και οι Ολλανδέζες για τους ακραίους-μουσουλμάνους στη χώρα τους.
Υ.Γ.: Όσο για την 'Άι κιού κουκιού', ας την άφηναν για μερικές ωρίτσες μαζί με τον Πάσσαρη, να δούμε τι γνώμη θα είχε μετά... μπορεί και να της άρεσε, ποιός ξέρει
-
Ξεχωριστή Δημοσίευση για το παρακάτω:
αυτή η Σύνθια(ή Σύλβια; ) Πάπικα(ή Σάπικα ) που (φέτος)παρουσιάζει το 'Βαθιά Μεσάνυχτα' στην ΕΤ3, πώς μάζεψε έτσι βρε παιδάκι μου; (μάλλον την θυμάμαι από άλλες εποχές)
Δεν λέω, τα χρόνια περνάνε, αλλά, μου φαίνεται σαν να πάσχει από νευρική ανορεξία, απλά κοιτάξτε την, κοντεύει να μείνει σκελετός σκέτος...Βέβαια, μπορεί και να κάνω λάθος: η τηλεόραση μπορεί και να ξεγελά το μάτι καμιά φορά και το σώμα της δεν διακρίνεται παρά ελάχιστα με αυτ'ο το φόρεμα που φοράει(ή απλά το δικό μου μάτι είναι κουρασμένο).
Επεξεργασία
Τελικά, Σύνθια Σάπικα τη λένε...
-
Επειδή έχει αναφερθεί επανειλημμένα : η Πάνια ΔΕΝ είναι χαζή, απέχει πολύ από αυτό.
Δεν έχω κατηγορηθεί ακόμα ότι θεωρώ εύκολα κάποιον ΜΗ χαζό, πολύ δε περισσότερο έξυπνο, το ακριβώς αντίθετο μου το έχουν προσάψει ΠΑΡΑ πολλές φορές.
Νομίζω ότι το IQ της Πάνια είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού και δεν είναι ραδικιού -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Επειδή έχει αναφερθεί επανειλημμένα : η Πάνια ΔΕΝ είναι χαζή, απέχει πολύ από αυτό.
Δεν έχω κατηγορηθεί ακόμα ότι θεωρώ εύκολα κάποιον ΜΗ χαζό, πολύ δε περισσότερο έξυπνο, το ακριβώς αντίθετο μου το έχουν προσάψει ΠΑΡΑ πολλές φορές.
Νομίζω ότι το IQ της Πάνια είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού και δεν είναι ραδικιούΠοιός ισχυρίζεται τέτοιο πράγμα;
Την συνέντευξη θα ήθελα να την δω πάντως, από ψυχιατρικό ενδιαφέρον. Υπάρχει πουθενα;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Νομίζω ότι το IQ της Πάνια είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού και δεν είναι ραδικιούΠοιός ισχυρίζεται τέτοιο πράγμα;
Την συνέντευξη θα ήθελα να την δω πάντως, από ψυχιατρικό ενδιαφέρον. Υπάρχει πουθενα;
πιθανον εδω http://www.blue-whitegt.com/browse.php
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://greece.flash.gr//soon/2007/6/12/33574id/Βαρύ πρόστιμο συνολικής αξίας 200.000 ευρώ επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στην εκπομπή Je t' aime της Αννίτας Πάνια, η οποία προβάλλεται από το τηλεοπτικό κανάλι Alter, με το αιτιολογικό της υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος.
Πόσα βγάζουν από τις διαφημίσεις και τα δισκάκια που πουλάνε; Μήπως ακόμα 'συμφέρει';
-
Βγαζουν πολυ περισσοτερα. Συμφερει σε καθε περιπτωση
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Νομίζω ότι το IQ της Πάνια είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού και δεν είναι ραδικιού+1
με περισση ευκολια θεωρει καποιος τον αλλο βλακα η χαζο στις μερες μας...
η πανια σιγουρα δεν ειναι χαζη, πιστευω οτι λιγο παραπανω να τη προσεξεις οταν μιλαει και ειδικα σε αλλες εκπομπες απο τη δικη της εχει δειξει αλλα δειγματα..
-
Νταξ, μην υπερβαλλουμε. Πρωι μεσημερι βραδυ βλεπει τη φατσα του Καρβελα. Ποσο εξυπνη μπορει να ειναι;
-
Σωστα. Στον Κατμαν το παιζει εξυπνος κι ο κυρ Αριστος
Ο,τι και να 'ταν, το 'καψε με την κοκα, τοσα χρονια... -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Νταξ, μην υπερβαλλουμε. Πρωι μεσημερι βραδυ βλεπει τη φατσα του Καρβελα. Ποσο εξυπνη μπορει να ειναι; -
O Mακης τωρα και οι λοιποι φιλοσοφοι να προσπαθουν να εξηγησουν την εφευρεση τυπου ''μαγνητακι'' στην τροφοδοσια καυσιμου!
Εδιτ:Ειπε ο εφευρετης αυτο που κοροιδευαμε!
Αδρανοποιει τα αλατα και διορθωνει το προβλημα του σκληρου νερου.
Ιστορικες στιγμες!
Τηλεόραση