-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Απ' όσο θυμάμαι, από την ποινή που θα του επιβληθεί εδώ θα αφαιρεθεί ο χρόνος που έχει ήδη εκτίσει για τα ίδια εγκλήματα σε ιδρύματα της αλλοδαπής.Edit:
'Ποινικός Κώδικας - Άρθρο 10
Υπολογισμός ποινών που εκτίθηκαν στην αλλοδαπή
Η ποινή που εκτίθηκε ολικά ή μερικά στην αλλοδαπή, αν επακολουθήσει καταδίκη στην ημεδαπή για την ίδια πράξη αφαιρείται από τη ποινή που επέβαλαν τα ελληνικά δικαστήρια.'Στη Ρουμανια ειναι μεσα για τους φονους που εκανε εκει.
Αν ερθει στην Ελλαδα θα δικαστει για τα εδω αδικηματα,θα επιστρεψει στη Ρουμανια για να συνεχισει την ποινη του και αν,λεμε αν, αποφυλακισθει θα τον στειλουν εδω για να αρχισει τις διακοπες του στις δικες μας φυλακες.
Εδω που τα λεμε για να βγει ζωντανος απο τις φυλακες μονο με μια αποδραση.... -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
........................
Εδω που τα λεμε για να βγει ζωντανος απο τις φυλακες μονο με μια αποδραση....Εννοείς τις Ρουμανικές φυλακές. Γιατί αν έλθει εδώ όλο και κάποια άδεια ή βόλτα με ελικόπτερο θα έχει.
-
Λοιπόoooν!!!! LOST!
Είδα το 18ο επεισόδιο...και θέλω άμεσα να μου πειτε τι γίνεται γιατί έπαθα πλάκααααα!!!!
Πέφτει μια τύπισσα με το ελικόπτερο της, που το έχει δει σε όραμα ο Desmont, την σώζει ο Ρώσος που είχε πάθει ηλεκτροπληξία ( ), και όταν συνέρχεται λέει του Χάρλι, ότι το αεροπλάνο της πτήσης 815, το βρήκαν και ήταν όλοι νεκροί..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕ??????????
Δεκτές και απαντήσεις σε pm!!!
-
Καλώς ήρθες στο Lost... πού να δεις και το τελευταίο επεισόδιο. Εγώ ακόμα να καταλάβω τι ακριβώς παίχτηκε.
-
Προσοχή στα σπόιλερς.
-
Πίστεψέ με, ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ να σου πουμε
Προσωπικα, δεν αναλαμβανω τετοια ευθυνη
Το μονο που μπορω να σου πω ειναι fasten your seat belt, γιατι στο εξης γινεται ο κακος χαμος και, στο τελος, ενα σοκ θα το παθεις -
kouk-ε, καλυτερα κανε edit το μηνυμα σου γιατι καποιοι μπορει να μην εχουν φτασει εκει.
Παντως ο Asimov εχει δικιο. Καλυτερα να μην ξερεις τιποτα. Κανει το 'ταξιδι' πιο απολαυστικο. Και περιμενε να φτασεις στο τελευταιο επεισοδειο του κυκλου, να παθεις ακομα μεγαλυτερη πλακα.
(Τι να πουμε κι εμεις που πρεπει να κανουμε υπομονη μεχρι τον Φεβρουαριο...)
-
Ρε γμτ! Εγώ είχα καταλήξει ότι είναι όλοι τρόφιμοι τρελοκομείου που ζουν ομαδική παρακρουση!!!
Αντε τώρα να κάνω υπομονή!!!
-
Σε ποιόν κύκλο είμαστε τώρα είπαμε;
drdino, τα χεις όλα; Όταν ξαναβρεθούμε παίζει να σου φέρω σκληρό για γέμισμα.
-
Ναι... Όπως θέλεις, υπάρχει και η λύση του snail mail...
Αλλά καλύτερα όχι μέσα στην εξεταστική, δεν θα γράψεις τπτ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι... Όπως θέλεις, υπάρχει και η λύση του snail mail...Αλλά καλύτερα όχι μέσα στην εξεταστική, δεν θα γράψεις τπτ.
Ναι, αστο για μετά! Εγώ έχω δει μόνο τη season1 σε dvd. Αλλά επειδή είναι τρελό κόλλημα τα έβλεπα όλα μαζεμένα. 5 επεισόδια στο καπάκι.
-
Είστε τελείως καμένοι...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λοιπόoooν!!!! LOST!Είδα το 18ο επεισόδιο...και θέλω άμεσα να μου πειτε τι γίνεται γιατί έπαθα πλάκααααα!!!!
Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα... Το κακό είναι ότι θα τελειώσει και αυτός ο κύκλος θα έχεις μάθει πολλά πράγματα ακόμα και στην ουσία και πάλι δεν θα ξέρεις (ξέρουμε) τίποτα!!!!
-
Μην πείτε ΤΙΠΟΤΑ για την πλοκή! Έχω 18 επεισόδια να δω το καλοκαίρι.
-
Ε ρε τι έχουμε να τραβήξουμε....
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Είστε τελείως καμένοι...Μια φορα να κατσεις να το δεις και θα.... καεις κι εσυ
Δεν ειδες τί επαθε ο κουκος; -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Είστε τελείως καμένοι...Χαμένοι, lost είπαμε....
-
θα με κανετε να ξεκινησω να βλεπω lost ρε απατεωνες?
-
Ακομα να ξεκινησεις;
-
ξερεις τι εχω να δω πιο πριν?
μενουν λιγα επεισοδια family guy και ΠΟΛΛΑ επεισοδια απο star trek enterprise!!!
δεν μου φτανουν οι ωρες!!
Τηλεόραση