-
μάθανε πως γ@μιώμαστε πλάκωσαν και οι γύφτοι
μια και το θέμα είναι τηλεόραση ξέρει κανείς τι γίνεται με τα την ψηφιακή πέρα της ΕΡΤ
μέχρι το 2010 νομίζω πρέπει να σταματήσουν τα αναλογικά
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
η κορη του Βασιλια (γιατι οχι Πριγγιπισσα ), η οποια παρεμπιπτοντως ειναι
Ρε συ, μπας και εβλεπες την 'Ερατω';
Επαιζε ο Αυτιας στην Κερατω;
Οχι, αλλα για την κορη του βασιλια γινομαι Γκλετσος ευχαριστως -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Επαιζε ο Αυτιας στην Κερατω;
Oχι, ε;...
Ειδες που τα ελληνικα σιριαλ ειναι 'βγαλμενα από τη ζωη';Οχι, αλλα για την κορη του βασιλια γινομαι Γκλετσος ευχαριστως
Τί μου τον θυμησες αυτον....
-
ΕΤ3 τώρα, πολύ ενδιαφέρον.
-
Lost 320.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
ΕΤ3 τώρα, πολύ ενδιαφέρον.ποιος να το δει μωρε...
-
ΚΑΘΕ μερα, στην κρατικη, στη βουλη και στο σκαι εχει φοβερα ντοκιμαντερ...
ειδικα στην κρατικη, τις τελευταιες ημερες εχω δει πολυ ενδιαφεροντα πραγματα (κυριως ντοκιμαντερ για αρχαιους πολιτισμους)επισης, χαιρομαι που καποια καναλια εχουν αρχισει και βαζουν καρτουν καθημερινες και απογευματα (ΝΕΤ, σταρ). το 9 απο την αλλη σταθερα κραταει επιπεδο πρωι-μεσημερι με τα παιδικα, και με GP2.
το 0-6 εχει -ολες τις ωρες σχεδον απο τραγικα παιδικα για τα γουστα μου μεχρι αλλα που ειναι καλα, αναλογα τι θα πετυχεις
ισως τελικα με αυτα τα καναλια υπαρχει ελπιδα και για οσους δεν εχουν νοβα...εντωμεταξυ, αντιμετωπιζω προβλημα τον τελευταιο καιρο με το eurosport
δεν το πιανω καλα
και ειναι απο τα καναλια που παρακολου8ουσα αρκετα -
Θα υπάρξει και 4ος κύκλος Lost άραγε;
-
Ναι, και θα λέγεται 'FOUND' !!! Επιτέλους!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα υπάρξει και 4ος κύκλος Lost άραγε;Έχουνε πει ότι θα φτάσει μέχρι ΚΑΙ 5ο κύκλο..
-
Να πάνε να χεστούνε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα υπάρξει και 4ος κύκλος Lost άραγε;Τι θέμα έχει το Lost;
Γιατί όλο τα ακούω αλλά δεν έχω ιδέα περι τίνος πρόκειται... -
Ένα αεροπλάνο συντρίβεται σε ένα απομακρυσμένο νησί. Υπάρχουν πολλοί επιζώντες. Το νησί αυτό μοιάζει ακατοίκητο-ή μήπως όχι;
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Θα υπάρξει και 4ος κύκλος Lost άραγε;
Τι θέμα έχει το Lost;
Γιατί όλο τα ακούω αλλά δεν έχω ιδέα περι τίνος πρόκειται... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να πάνε να χεστούνε.Νευράκια, νευράκια?
Δεν έχει άλλο ανέκδοτο
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:help: -
Αλλάζοντας συχνότητες στην τηλεόραση, έπεσα(για λίγο) πάνω στον Ψινάκη και στα ερμαφρόδιτά του(ούτε το όνομα της εκπομπής δεν ξέρω-αυτό με τα τραγούδια και ταλέντα και π@παριές-, ούτε και θυμάμαι κανάλι).
Στην αρχή νόμισα πως ήρθε πάλι το καρναβάλι, αλλά το δίποδο κάτι ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα(με ταγιέρ ντυμένο;), φαίνεται πως έπαιρνε την εμφανισή του (μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό) στα σοβαρά, όπως και οι παρδαλοί παρουσιαστές-κριτικοί(που αν δεν προκαλούσαν, ούτε θα ασχολούμουν με το τι λόγου τους κάνουν στο κρεβάτι τους), έπαιρναν τον εαυτό τους στα σοβαρά σαν άξιοι κριτές φωνής και ζωής(σε λόγου μας). -
Σπανια μια ταινια, σιριαλ κλπ. μ' αφηνει χαζο...
Ε, το τελευταιο lost
Ο.Μ.G. -
Το 23 είναι το season finale;
Παρεμπιπτόντως, δεν μου άρεσε καθόλου η διαφήμιση του νέου μοντέο. Κόντεψα να κοιμηθώ..
Τηλεόραση