-
Και τανια να εχει που βαζει κατα καιρους για πρωτη παρουσιαση στην τηλεοραση, σε πρηζουν στην διαφημιση. 20 λεπτα ταινια, 5 λεπτα διαφημιση. Πας να κανεις ζαπινγκ και εχει διαφημισεις την ιδια στιγμη και στα αλλα καναλια.
-
Έχω αγοράσει εδώ και 10 χρόνια ένα DVD Player και δεν έχω βάλει ούτε μία ταινία να δω.
Υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος να κατεβάζω ταινίες από το ίντερνετ και να τις βάζω σε δισκάκια DVD;
-
Αυτο ειναι ξεπερασμενο πλεον. Εχει dvd με usb θυρες που βαζεις εναν εξωτερικο σκληρο ή ενα usb στικακι και τα βλεπεις απο εκει τα εργα. Αν η τηλεοραση εχει θυρα usb βαζεις εκει το στικακι και βλεπεις την ταινια.
-
Δεν έχω ιδέα πως γίνεται να δει κάποιος ταινία από usb. Ούτε usb έχω στη TV, ούτε στο DVD...
Εγώ ακόμη προσπαθώ, εδώ και ένα χρόνο να συνηθίσω το βρωμόAndroid, να μάθω να σέρνω τα δάχτυλά μου πάνω σε μία οθόνη κινητού και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Άι σιχτίρ και τα σμαρτφον και όλες οι μαlakies που βγάζουν.
-
Φαν του κινηματογραφου, ταινιών κλπ δεν είμαι, όπως και σινεμά δεν πάω, αλλά μερικές φορές χαζευω καμιά ταινία απο εδω:
http://tainiomania.ucoz.com/load/1
Τέτοιες σελίδες μπολικες... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Φαν του κινηματογραφου, ταινιών κλπ δεν είμαι, όπως και σινεμά δεν πάω, αλλά μερικές φορές χαζευω καμιά ταινία απο εδω:
Τέτοιες σελίδες μπολικες...Μπραβο! Δεν ειμαι τελευταια και τοσο των ταινιων λογω αλλων ασχολιων. Εχω μια συλλογη με ταινιες αποθηκευμενες. Μην τα κλεισουν αυτα τα sites. Αυτο φοβαμαι.
Δεν έχω ιδέα πως γίνεται να δει κάποιος ταινία από usb. Ούτε usb έχω στη TV, ούτε στο DVD...
Εγώ ακόμη προσπαθώ, εδώ και ένα χρόνο να συνηθίσω το βρωμόAndroid, να μάθω να σέρνω τα δάχτυλά μου πάνω σε μία οθόνη κινητού και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Άι σιχτίρ και τα σμαρτφον και όλες οι μαlakies που βγάζουν.
Storm ζουμε στην εποχη της τεχνολογιας. Πρεπει να κατσεις να διαβασεις, να μαθεις, να συνηθισεις. Και εμενα καποια δεν μου αρεσουν, αλλα επιβαλλεται, δεν αναβαλεται. Βοσκος να γινεις, ενα gps το παιρνεις για να εισαι σιγουρος πως δεν θα χαθεις
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τέτοιες σελίδες μπολικες...Είχα πετύχει και εγώ δυο/τρία site τέτοια που παίζουν ταινίες αλλά αφενός δεν έχουν καθόλου καλή ποιότητα και αφετέρου σε μένα δεν παίζουν οι ταινίες. Ή μάλλον παίζουν σε αργή κίνηση με διακοπές κάθε τρεις και λίγο.
Το ίντερνετ στην περιοχή μου είναι για τα μπάζα. Ούτε youtube δεν μπορώ να δω.Μα πως γίνεται να αναφέρει ότι είναι DVDRip και η ποιότητα στην εικόνα να είναι τόσο χάλια;
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Storm ζουμε στην εποχη της τεχνολογιας. Πρεπει να κατσεις να διαβασεις, να μαθεις, να συνηθισεις. Και εμενα καποια δεν μου αρεσουν, αλλα επιβαλλεται, δεν αναβαλεται. Βοσκος να γινεις, ενα gps το παιρνεις για να εισαι σιγουρος πως δεν θα χαθεις
Καμιά ταινία στην **τηλεόραση **θέλω να δω και όχι να γίνω πυρηνικός υδραυλικός...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καμιά ταινία στην **τηλεόραση **θέλω να δω και όχι να γίνω πυρηνικός υδραυλικός... [emoji38][emoji38]
Δυστυχώς η τηλεόραση όλο αυτό το καιρό σαβουρες έδειχνε ή δείχνει ακόμα.
Η μόνη λύση σε οπτικοακουστικό θέαμα στο σπίτι για μένα ήταν λίγο η Nova και το νετ. -
Μάλλον πρέπει να μάθω πλέξιμο...
υ.γ. λοιπόν, κατεβάζω μία ταινία από το http://tainiomania.ucoz.com/load/1 και θα προσπαθήσω να την κάψω σε DVD... Είμαι περίεργος να δω αν θα παίξει το πείραμα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καμιά ταινία στην **τηλεόραση **θέλω να δω και όχι να γίνω πυρηνικός υδραυλικός...
Αναλογα με την συμπιεση που κανουν. Αν κανουν μεγαλη συμπιεση χανεται μεγαλος μερος απο την ποιοτητα. Αυτοι ολες αυτες τις ταινιες τις εχουν σε σκληρους δισκους διαδικτυακους και κατι τετοια. Αναλογα τεσπα τον αποθηκευτικο τους χωρο, συμπιεζουν πολυ ή λιγο τις ταινιες με την αναλογη επιπτωση στην ποιοτητα. Αντε καλο καψιμο Ολοι στο καψιμο ειμαστε, συνειδητα ή ασυνειδητα.
-
Ρε παιδιά αν πάρω ένα τέτοιο μαραφέτι Media Player http://www.skroutz.gr/s/5185108/Asus-O- ... ni-V2.html θα μπορώ να βλέπω αρχεία MP4 στην τηλεόραση με USB στικάκι;;;;;;;
-
Tο παρήγγειλα!
Στο ebw.gr που είναι δίπλα στο σπίτι μου.
Πήρα και ένα καλώδιο HDMI.Είμαι περίεργος να δω αν παίζει MP4 αρχεία... από το usb...
υ.γ. το κάψιμο του DVD κατέληξε σε αποτυχία... Θέλει πολύ χρόνο το κάψιμο...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν έχω ιδέα πως γίνεται να δει κάποιος ταινία από usb. Ούτε usb έχω στη TV, ούτε στο DVD...Εγώ ακόμη προσπαθώ, εδώ και ένα χρόνο να συνηθίσω το βρωμόAndroid, να μάθω να σέρνω τα δάχτυλά μου πάνω σε μία οθόνη κινητού και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Άι σιχτίρ και τα σμαρτφον και όλες οι μαlakies που βγάζουν.
Ουτε ο πατερας μου δεν τα λεει ετσι........
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Tο παρήγγειλα!Στο ebw.gr που είναι δίπλα στο σπίτι μου.
Πήρα και ένα καλώδιο HDMI.Είμαι περίεργος να δω αν παίζει MP4 αρχεία... από το usb...
υ.γ. το κάψιμο του DVD κατέληξε σε αποτυχία... Θέλει πολύ χρόνο το κάψιμο...
Ωραια. Τα παντα ολα παιζει. dont worry
-
Νίκος Παππάς: «Όποιος θέλει κανάλι θα πρέπει να πληρώσει και το αντίτιμο»!
http://www.newsit.gr/MelasBlog/Nikos-Pappas-Opoios-thelei-kanali-tha-prepei-na-plirosei-kai-to-antitimo/490716
Τα ιδια και τα ιδια. -
Λογια του αερα 1 χρονο,λογια και θα που εμειναν στο συρταρι.Απο τον μπουλη που θα εκανε επανιδρυση και τους νταβατζηδες,μεχρι τον τσιπρα που θα εκλεινε τα τσοντοκαναλα.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Λογια του αερα 1 χρονο,λογια και θα που εμειναν στο συρταρι.Απο τον μπουλη που θα εκανε επανιδρυση και τους νταβατζηδες,μεχρι τον τσιπρα που θα εκλεινε τα τσοντοκαναλα.Ναι ναι. Υποτιθεται πως το πρωτο που θα εκανε θα ηταν να παρει πισω τις αδειες των καναλιων που ειναι δημοσιες και να τις βγαλει σε δημοπρασια για να μην τις εκλεταλευται η ολιγαρχια των ΜΜΕ. Και τι κανει εδω και ενα χρονο; Λεει πως τον πολεμουν τα ΜΜΕ, χωρις να λεει ονοματα. Βολευεται να δημιουργει φανταστικους ή όχι εχθρους. Αν ομως ειναι οπως τα λεει γιατι εδω και ενα χρονο δεν τους εβαλε στην θεση τους; Παραμυθατζης!
-
Καλησπέρα σε όλους στο φόρουμ και Καλή Χρονιά ευχομαι στο κάθέ ένα ξεχωριστά...
Λοιπόν, αγόρασα σήμερα μια Sony KDL40R550C Smart TV. ¨Όλα καλά πήγαν με τη γενικότερη εγκατάσταση (ευτυχώς γιατι ειμαι ψιλοάσχετος), το ιντερνετ συνδέθηκε κανονικά με το κωδικό μου όλα, εκτός από 2 θεματάκια που έχω και δε βγάζω άκρη μετά από αρκετές ώρες με το τηλεκοντρόλ στο χέρι και ψάξιμο στο ιντερνετ και γι'αυτο θα ήθελα τις γνωσεις σας αν μπορείτε.
Πρώτο,η youtube εφαρμογή μοιάζει να ανοιγει κανονικά, να ψάχνει κανονικά αλλά μολις βρω το βιντεο που θέλω να παίξει, η τηλεόραση αμέσως γυρίζει στα ψηφιακά κανάλια. Τι μπορεί να κάνω λάθος; Στην εγκατάσταση υποτίθεται οτι κατέβασα το τελευταίο λειτουργικό.
Καμία ιδέα;
Δευτερον, στην αυτόματη αναζήτηση καναλιών, τα έχει βάλει στη σειρά όπως να ειναι και θα ήθελα να τους αλλάξω τη σειρά στο τηλεκτοντρολ (όπως καναμε με τα αναλογικά κανάλια παλια). Γινεται αυτό με κάποιο απλό τρόπο; Στις οδηγίες δεν είδα κάτι σχετικό.Αν κάποιος ξέρει και μπορεί να αφιερώσει λίγο χρόνο να με καθοδηγήσει ή να μου στειλέι κανα λινκ που να μου λύνει τα προβληματα ττον/την ευχαριστώ πολύ.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ουτε ο πατερας μου δεν τα λεει ετσι........
Είμαι σίγουρος ότι ο πατέρας σου είναι μικρότερος σε ηλικία από μένα. Εγώ είμαι σαν τους γέρους του Μάπετ Σόου...
Τηλεόραση