-
Για την τηλεόραση μιλάμε. Ποιος το γαμάει το ιντερνετ και το τριπλ πλέι.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Για την τηλεόραση μιλάμε. Ποιος το γαμάει το ιντερνετ και το τριπλ πλέι.Δηλαδή εσύ στο 4ΤF με τηλεπάθεια κάνεις ποστ; Ωραίο τρικ.
-
Για την τηλεόραση μιλάμε. Ποιος το γαμάει το ιντερνετ και το τριπλ πλέι. -
Ο χρήστης mcduck έγραψε:
Για την τηλεόραση μιλάμε. Ποιος το γαμάει το ιντερνετ και το τριπλ πλέι.
Δηλαδή εσύ στο 4ΤF με τηλεπάθεια κάνεις ποστ; Ωραίο τρικ.
Για το επόμενο μου τρικ θα χρειαστώ μια κοπέλα και ένα προφυλακτικό.
-
12/2012 πήρα εκείνο το γαμάτο πακέτο αλλά τώρα μάλλον τελείωσε το 'για πάντα'.
-
θελω να δω τι θα γινει με ολους αυτους που εχουν νοβα εαν τελικα ο οτε την αγορασει
-
αυτο ειναι το τελευταιο προβλημα που τους απασχολει. Λογικα θα τους μεταφερει στην νεα πλατφορμα οταν ληξει το συμβολαιο τους.
-
ε ναι γιατι τι πιο ωραιο να εχεις triple play και να πληρωνεις οτε και forthnet
-
ε τοτε ας τους χαρισει απο μια 550d να σταματησουν την κλαψουρα.
-
Φανταζομαι θα μεινουν ως εχουν , πληρωνοντας αυτα που πληρωνουν τωρα.
-
Που είναι και το λογικό.
Εφόσον μεταβιβάζεται η επιχείρηση ως έχει, οι τρίτοι δεν έχουν καμία δουλειά να ασχοληθούν με την ισχύ της συμφωνίας που είχαν με τον αρχικό ιδιοκτήτη. Ισχύει η σύμβασή τους ως είχε. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
θελω να δω τι θα γινει με ολους αυτους που εχουν νοβα εαν τελικα ο οτε την αγορασεισαν τι να γίνει δλδ;
Και εγώ nova έχω, λογικά θα μας δώσει καινούριο αποκωδικοποιητή ο ΟΤΕ και τέλος.
Τι φαντάζεσαι ότι μπορεί να γίνει; -
θελω να δω τι θα γινει με ολους αυτους που εχουν νοβα εαν τελικα ο οτε την αγορασει
σαν τι να γίνει δλδ;
Και εγώ nova έχω, λογικά θα μας δώσει καινούριο αποκωδικοποιητή ο ΟΤΕ και τέλος.
Τι φαντάζεσαι ότι μπορεί να γίνει;ε ναι γιατι τι πιο ωραιο να εχεις triple play και να πληρωνεις οτε και forthnet
-
σαν τι να γίνει δλδ;
Τι φαντάζεσαι ότι μπορεί να γίνει;ε ναι γιατι τι πιο ωραιο να εχεις triple play και να πληρωνεις οτε και forthnet
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΙΠΛΠΛΕΙ; ΓΙΑ Τ-Η-Λ-Ε-Ο-Ρ-Α-Σ-Η ΜΙΛΑΜΕ.
Έχω nova και internet από τον μεγάλο ΟΤΕ. Τι να λέμε. Τεράστιος ΟΤΕ, τσιμπούκια μας κάνουν στη γοουλ στριτ. -
ψαχνω πολυ φτηνη τηλεοραση για εξοχικο
οι απαιτησεις ειναι ελαχιστες
το σκεπτικο ειναι οτι ισως ειναι καλυτερα να παρω μια τηλεοραση με 100ε παρα να αγορασω mpeg4 αποκωδικοποιητη για την παλια 19 crt τηλεορασητι γνωμη εχετε για τα παρακατω 2 βασικα μοντελα?
http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vis ... &u-fl19100
http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/ti ... -READY.htmδεκτες αλλες προτασεις αλλα μονο αν δεν ξεπερναν τα χρηματα αυτα
-
Eχω αγοράσει την 2η για την κρεβατοκάμαρα. Είναι ότι καλύτερο στα λεφτά της.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eχω αγοράσει την 2η για την κρεβατοκάμαρα. Είναι ότι καλύτερο στα λεφτά της.να υποθεσω οτι αντιστοιχη με την συγκεκριμενη ειναι και η 22' αρα?
οποτε στα 125ε που εχει η 22αρα δεν υπαρχει καλυτερη επιλογη?
η αληθεια ειναι οτι 'μου μοιαζει' οπτικα 'πιο ποιοτικη' η turbo xφασον ειναι σε αλλη χωρα ή assembled στην Ελλαδα οπως παλια οι υπολογιστες turbo x?
-
σαν τι να γίνει δλδ;
Έχω nova και internet από τον μεγάλο ΟΤΕ. Τι να λέμε. Τεράστιος ΟΤΕ, τσιμπούκια μας κάνουν στη γοουλ στριτ.αμα δεν νιωθεις τι λεω να ξαναδιαβαζεις(τωρα το ειδα)
[spoiler:nx2gfwtw]ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ TRIPLE PLAY ΕΠΕΙΔΗ Η FORTHNET ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΝΟΒΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΛΑΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ TRIPLE PLAY[/spoiler:nx2gfwtw] -
σαν τι να γίνει δλδ;
Έχω nova και internet από τον μεγάλο ΟΤΕ. Τι να λέμε. Τεράστιος ΟΤΕ, τσιμπούκια μας κάνουν στη γοουλ στριτ.αμα δεν νιωθεις τι λεω να ξαναδιαβαζεις(τωρα το ειδα)
[spoiler:qaclx5kn]ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ TRIPLE PLAY ΕΠΕΙΔΗ Η FORTHNET ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΝΟΒΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΛΑΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ TRIPLE PLAY[/spoiler:qaclx5kn]ΕΙΣΤΕ ΟΦΤΟΠΙΚ ΤΟΤΕ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΞΕΡΩ ΓΩ, Ή ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΝΟΒΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ. ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΤΟΥ;;Anyway δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σας. Το τριπλ πλει θα γινει νταμπλ πλει (φωνή-ιντερνετ) και αν θέλεις θα βάλεις και συνδρομητική TV από τον ΟΤΕ. Που είναι το πρόβλημα;
-
ειστε? πολλοι ειμαστε?
http://www.adslgr.com/forum/threads/825 ... CE%B7-NOVAδιαβασε εδω τους προβληματισμους
Τηλεόραση