-
Μαρια Ηλιακη: ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ , Η ΕΟ ΦΤΑΙΕΙ
-
Η 2002 (?) τρελο πριονι ομως
-
Ε ναι ρε, γιατί εκπλήζεσαι;
-
Κλασικό θηλυκό η Ηλιάκη! Τώρα τη γουστάρω ακόμα περισσότερο!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κλασικό θηλυκό η Ηλιάκη! Τώρα τη γουστάρω ακόμα περισσότερο!!Εμένα με ξενέρωσε
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κλασικό θηλυκό η Ηλιάκη! Τώρα τη γουστάρω ακόμα περισσότερο!!ΩΩΩ ΝΑΙ
-
Καλά η Ηλιάκη ειναι .
-
-
Να'τος και ο ραλλύστας ο παππούς με το Sunny σε 2 λεπτά πάλι
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Κλασικό θηλυκό η Ηλιάκη! Τώρα τη γουστάρω ακόμα περισσότερο!!
Εμένα με ξενέρωσε
Ε καλά τι περίμενες? Να έχει τη Μουτόν profile pic και φώτος του JimClark με Ξάντιες στο κινητό?
-
-
απιστευτη μαλακια η εκπομπη αυτοψια. απο που να αρχισω και που να τελιωσω. λεει η ξανθια εχω περασει κοκκινο, με ασφαλεια? WTF (υποτιθετε οδηγος αγωνων αυτη ετσι), απανταει ο δημοσιογραφος, 'ολοι μας το εχουμε κανει'.
οχι ΟΛΟΙ ρε φιλε!!!!!! παει και στον μονοδρομο αντιθετα η ξανθια. ο αλλος ελεγε θελουν πιστα για να τρεχουν.
πιστα με προδιαγραφες F1 να φτιαξουν παλι στους δρομους θα ειναι ολοι. ο καγκουρας με τα ηχεια
νομιζει οτι ειναι μεγαλος πσολαρας. αραξε φιλε. ΗΧΕΙΑ εβαλες! μαλακιες ολκης!
ολοι οι κλασικοι ελληναρες. λιγο θα σταματησω, μου πηδηξανε τη γκομενα ρε φιλε, να μην παρκαρω παρανομα
για να εκδηκηθω? τιποτα. 0. δε θα βαλει μυαλο κανενας.edit: ο παπους που παει? θα παθει τιποτα πανω στο τιμονι και θα παρει ζωες στο λαιμο του.
πηγενε φυτεψε καμια ντοματα ρε φιλαρακο να ξεχαστεις. ασε το τιμονι. -
Τώρα δείχνει την νεολαία
-
Γνωστό μέλος του φόρουμ έπρεπε να παρεβρεθεί στην εκπομπή, γιατί ούτε ο παππούς στα 89 του δεν έχει ζήσει ούτε μια ζωή του.
-
O μερακλης ΔΟΚΙΜΑΖΕ το σαννυ και το παταγε στις αρχες οταν το πρωτοπηρε.WTF
-
Εγω θα οδηγω εως οτου καταλαβω οτι δεν μπορω να οδηγησω αλλο
-
-
Ντάξει επική εκπομπή. Λαζόπουλος, αρβύλα και μαλακίες. Αυτή ήταν η πραγματική κωμωδία.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ντάξει επική εκπομπή. Λαζόπουλος, αρβύλα και μαλακίες. Αυτή ήταν η πραγματική κωμωδία.Ο Σρόιτερ πρέπει να τρίβει τα χέρια του με την σημερινή τηλεθέαση
-
τρου
Τηλεόραση