-
yep
-
Κάποτε θα γίνει και αυτό...
Κάθε κάστρο θέλει τον Εφιάλτη του... -
Λες να γινει σαν το καστρο του grey skull(ΗΕ-MAN)?
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Και εδω φιλοι ειναι που υπαρχει θεμα.Εντελως συμπτωματικα εχει τυχει να δω 53 περιπου διαφορετικα επεισοδια της σειρας.Και ειμαι σιγουρος οτι ηταν διαφορετικα διοτι τα εγραψα και τα ειδα 2 φορες το καθενα για επαληθευση.Ε λοιπον ουτε σε 1 δεν καταφεραν να νικησουν οι παικτες τους φυλακες.Και ρωτω 'Μα ειναι δυνατον?'.και μου απαντατε 'Αντε ρε καραγκιοζη δεν εχεις τπτ καλυτερο να κανεις?'Ομως το ζητημα παραμενει πιεστικο:Υπαρχει κανεις που να εχει δει η τουλ να εχει ακουσει απο καποιον συγγενη του,φιλο ή αγνωστο στο δρομο,για καποιο επεισοδιο που να εχουν κερδισει οι παικτες?Μονο εσεις,η εμβριθης κοινοτητα του 4Τ μπορειτε να δωσετε απαντηση.
Δηλαδή αν δεν ήταν συμπτωματικά πόσα επεισόδια θα είχες δει;;;;
Άκουσα ότι σε ένα επεισόδιο κάποιος νίκησε.....
-
**Άκουσα ότι σε ένα επεισόδιο κάποιος νίκησε..... **
ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΕ ΠΟΙΟ????ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ UPLOAD ΚΑΠΟΥ?
Δεν καταλαβαινω την ειρωνεια.Οπως αφησα να εννοηθει προκειται για μαι σειρα αναξια λογου που δεν με ενδιαφερει καθολου.Απλα ετσι ετυχε να τη δω και να παρω μια μυρωδια.Οπως λεγαμε οταν πρωτοξεκινησε ο Big Brother:'Εγω δεν το βλεπω,ΑΛΛΑ μου ειπαν καποιοι οτι ο Τσακας...'
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
**Άκουσα ότι σε ένα επεισόδιο κάποιος νίκησε..... **
ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΕ ΠΟΙΟ????ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ UPLOAD ΚΑΠΟΥ?
Δεν καταλαβαινω την ειρωνεια.Οπως αφησα να εννοηθει προκειται για μαι σειρα αναξια λογου που δεν με ενδιαφερει καθολου.Απλα ετσι ετυχε να τη δω και να παρω μια μυρωδια.Οπως λεγαμε οταν πρωτοξεκινησε ο Big Brother:'Εγω δεν το βλεπω,ΑΛΛΑ μου ειπαν καποιοι οτι ο Τσακας...'
Δεν το είδα το επεισόδιο. Οι γονείς μου μου το είπαν.
Δεν ήταν ειρωνεία. Χιούμορ κάνω. Άλλωστε και εγώ το βλέπω αν τύχει. -
Κακως πραττεις.Λυπαμαι πολυ για τις επιλογες και το πνευματικο σου επιπεδο
την αλλη φορα πες τους να το γραψουν το επεισοδιο
-
Takeshi rulez.Να μην είχε και το ηλίθιο voice over με τα χαζά σχολιάκια
-
Ρε Θαναση εκει ειναι ολο το ψωμι...
-
...μαλλον αυτο εννοουν οταν λενε στροφη στην ποιοτητα...
(εδω μεταγλωτιζουν το top gear οι ιεροσυλοι στην γιαπωνεζια θα κολωναν;) -
Εβλεπα χθες το βραδυ αυτη την εκπληκτικη σειρα του Αντεννα 'Ερωτας'
(Μαλλον αναγκαστηκα να την παρακολουθησω γιατι η γυναικα μου κανει σαν τρελη οποτε την παιζει γιαυτο πηρα 2-3 prozac, ασπιρινες, depon, Maalox κλπ)
Δεν ξερω ποιος/ποια γραφει τους διαλογους αλλο το ατομο δεν παιζεται. Μιλαμε τωρα για πανεξυπνο ανθρωπο με εκπληκτικες ικανοτητες στην επικοινωνια
Θαυμαστε ατακες:'Σε πηρα στο κινητο σου και ηταν κλειστο'
'Σε πηρα στο κινητο σου και μιλουσε'
'Αν συμβει κατι θα εχω το κινητο ανοιχτο για να με παρεις να με ενημερωσεις'
'Αν συμβει κατι το κινητο μου θα ειναι κλειστο'
'Ξαναπαρε στο κινητο'
'Χθες ξεχασες το κινητο σου στο γραφειο σου και ειχες κατι κλησεις'
'Δωσε μου το κινητο σου''Σε επερνα στο κινητο'
'Δεν το ειδα'
'Λες ψεματα αφου εχεις αναγνωριση''Θα παρω απο το κινητο γιατι το σταθερο εχει αποκρυψη'
'Παιρνω στο κινητο της Μυρτως αλλα το εχει κλειστο. Θα δοκιμασω στο κινητο της Βερας'
'Σε παιρνω στο κινητο, δεν μου απαντας και κοντευω να τρελαθω!!!!!!! Πού εισαι;'
'Στο διαολο', λεω εγωΜαζι με τα παραπανω προσθεστε τις αμετρητες φορες που χτυπανε τα κινητα, ολα με διαφορετικους τονους.
Η Μυρτω εχει τη Βανδη
Ο Αλεξανδρος τη Βισση
Ο Εκτορας τον Αντυπα
Ο Ρενος την Ευριδικη
Ο Θανασης εχει τον Φλωρινιωτη
και παει λεγοντας.Το χειροτερο απο ολα και που με κανει εξω φρενων ειναι οτι αυτος ή αυτη που τα γραφει αυτα αμοιβεται αδρα κανοντας κατι που μπορει να το κανει και η ανιψια μου που ειναι 4 χρονων.
-
αν εχεις προσεξει στις περισσοτερες σειρες που δεν ειναι χιουμοριστικες, το κινητο δινει και παιρνει...
-
Η τηλεόραση, εξαιρουμένων ελάχιστων προγραμμάτων, είναι για ηλίθιους.
Κλείστε το κουμπί.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Η τηλεόραση, εξαιρουμένων ελάχιστων προγραμμάτων, είναι για ηλίθιους.Κλείστε το κουμπί.
Επειδή όμως κάποιες εξαιρέσεις είναι πραγματικά άξιες παρακολούθησης δε κλείνουμε τη τηλεόραση εντελώς. Αλλά κάποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί 'τυχαία' δεν υπάρχουν καν στις μνήμες της συσκευής.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κλείστε το κουμπί.
Επειδή όμως κάποιες εξαιρέσεις είναι πραγματικά άξιες παρακολούθησης δε κλείνουμε τη τηλεόραση εντελώς. Αλλά κάποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί 'τυχαία' δεν υπάρχουν καν στις μνήμες της συσκευής.
+1
Ανάλογα. Το Star είναι ένα κουτσομπολίστικο-κατινίστικο κανάλι. Ομως έχει κάποιες ξένες ταινίες και σειρές που αξίζει κάποιος να τις παρακολουθήσει.
Τι κάνεις; Το βγάζεις από την μνήμη; Οχι απλά κάνεις ζάπιγκ και αποφασίζεις. Εσύ έχεις την δύναμη ... κάποια στιγμή θα το πάρουν χαμπάρι και θα καταλάβουν πώς πρέπει να διαμορφωθεί το πρόγραμμά τους. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κλείστε το κουμπί.
+1
Ανάλογα. Το Star είναι ένα κουτσομπολίστικο-κατινίστικο κανάλι. Ομως έχει κάποιες ξένες ταινίες και σειρές που αξίζει κάποιος να τις παρακολουθήσει.
Τι κάνεις; Το βγάζεις από την μνήμη; Οχι απλά κάνεις ζάπιγκ και αποφασίζεις. Εσύ έχεις την δύναμη ... κάποια στιγμή θα το πάρουν χαμπάρι και θα καταλάβουν πώς πρέπει να διαμορφωθεί το πρόγραμμά τους.Αν θέλω να δω κάποια ταινία που μου αρέσει υπάρχουν και τα video club.
και πιο γρήγορα το βλέπω από το να περιμένω το κάθε star να τη δείξει και
χωρίς να ξκινά η ταινία στις 23:00 και να τελειώνει στις 02:00 λόγω διαφημίσεων.Δυστυχώς Σάββα το πρόγραμμα το διαμορφώνουν με βάση κάποιες υποτιθέμενες (Για ρωτήστε γύρω σας πόσοι έχουν. Νομίζω είχε ερωτηθεί κι εδώ αυτό αλλά κανείς δεν είχε, στα 10.000+ μέλη) μετρήσεις από 'μηχανάκια μέτρησης της τηλεθέασης'. Τα οποία έστω κι αν δεχτούμε ότι υπάρχουν με πια λογική μπαίνουν και σε πια σπίτια.
Αν είναι μοιρασμένα με βάση επίπεδα όπως οικονομικό, μορφώσεως, περιοχή κ.λ.π. τότε εντάξει. Αλλά είναι;
Άρα ξαναπάμε στην αρχή. Μας πασάρουν ότι θέλουν και για να είναι πιο ευκολοχώνευτα τα πασαλείβουν με τις μετρήσεις τηλεθέασης. -
Συμφωνώ με τον tazio.
Πιστεύω, ότι οι τηλεθεάσεις και γενικότερα το τηλεοπτικά πεδίο απήχουν πολύ συγκεκριμένες τάσεις, αισθητικές και προτιμήσεις του κοινού.
Και, όπως κάθε μέσο, και αντανακλά και επηρεάζει.
Εγώ, έχω αηδιάσει εδώ και χρόνια...
Πλέον, παρακολουθώ σπανιότατα, κυρίως όταν -κατά τύχη- πέσω σε κάτι ενδιαφέρον.
Χάρηκα, όμως, που έφτιαξαν κι ένα κανάλι -Σκάι- για όσους ενδιαφέρονται για άλλα πράγματα, πέρα από ξεκατινιάσματα και σκουπίδια. -
Eγω προσωπικα θεωρω καλυτερη εκπομπη της Ελληνικης τηλεορασης τον Πολιτικο Μαραθωνιο με τον Βασιλη Λεβεντη.
-
Όσοι βλέπουν bsg, με τα επεισόδια 303 και τι 304 τι παίζει; Στα τορρεντς βρήκα μεν το 303, αλλά το 304 το βρήκα μόνο ως part 2, με μέγεθος το μισό από το σύνηθες.
-
Κι αφου λετε για bsg, μηπως εχει δει κανενας το 'doctor who' στον σκαι (οχι τον γνωστο συμφορουμιτη )? Εχει καμια σχεση με το παλιο? Ειναι πολυ ξενερωμα η μεταγλωττιση?
Στο ιδιο καναλι, το '4400' τι λεει?
Τηλεόραση