-
τι σε νοιαζει αυτοι εβλεπαν hd για να το κονομησουν..
η ερτ ειπε το απλο
δεν σπασαμε κανενα νομο ουτε ελληνικο ουτε ευρωπαικο για τα hd βαλτε οσους δικηγορους θελετε εσεις θα χασετε.. -
Η ΕΡΤ κανονικά έπρεπε να τους συμπαρασύρει τώρα και να κάνουν καμιά επένδυση να αποκτήσουν εξοπλισμό (γιατί υποψιάζομαι αυτο θέλουν να καθυστερήσουν σε πρώτη φάση). Αν τώρα πιστεύουν ότι θα πουλήσουν τα ίδια προγράμματα, σε HD, συνδρομητικά είναι πολύ γελασμένοι. Χέστηκε ο πατέρας μου ή ο θείος μου αν θα δουν το Φιλιππίδη στο 50-50 σε 1080p...
-
τι να λεμε τωρα η μερα με την νυχτα! Pure hd!!!!!!!
15mbits τερμα παει το εργαλειο!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Η ΕΡΤ κανονικά έπρεπε να τους συμπαρασύρει τώρα και να κάνουν καμιά επένδυση να αποκτήσουν εξοπλισμό (γιατί υποψιάζομαι αυτο θέλουν να καθυστερήσουν σε πρώτη φάση). Αν τώρα πιστεύουν ότι θα πουλήσουν τα ίδια προγράμματα, σε HD, συνδρομητικά είναι πολύ γελασμένοι. Χέστηκε ο πατέρας μου ή ο θείος μου αν θα δουν το Φιλιππίδη στο 50-50 σε 1080p...3 θελουν ΣΙΓΟΥΡΑ να παρουν μεταδωσεις απο αμερικανικες σειρες 2-3 μερες καθυστερησης και να τα κανουν συνδρομητικα ο εξοπλισμος δεν ειναι το θεμα
-
Δεν έχω κι ένα optical καλώδιο ρε γμτ να ρίξω την τηλεόραση στον ενισχυτή να σειστεί ο τόπος!!
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
3 θελουν ΣΙΓΟΥΡΑ να παρουν μεταδωσεις απο αμερικανικες σειρες 2-3 μερες καθυστερησης και να τα κανουν συνδρομητικα ο εξοπλισμος δεν ειναι το θεμα
Αν είναι έτσι το συζητάμε γιαί θα μας έβγαζε απ' τον κόπο να κατεβαζουμε How I met your mother και Californication όλη την ώρα. Και πάλι όμως το θέμα που έχουν ανοίξει με την ΕΡΤ εντελώς άκυρο...
-
να τα δω κονσερβα και δη απο το ελλαντα παει πολυ.....
φυσικα και ειναι γιατι δεν θελουν να ειναι τσαμπα το hd μην καλομαθει ο ελληνας..
-
εμεις ακομα δεν βλεπουμε σε mpeg4 και σεις μας λετε για ΗD???
-
-
1)Aν έχουμε Mpeg4 TV, χρειάζεται κάποια ρύθμιση για να δουμε τον αγώνα σε HD ή δεν κάνουμε τίποτα...???
2)Εχω μια Plasma Panasonic, δεν θυμάμαι μοντέλο, πώς διαπιστώνω αν βλέπω σε 1080i στο οποίο αναφέρεστε..?
EDIT....Aπο αναζήτηση σε παλιότερο πόστ μου, είδα οτι έχω αυτήν... P-42G10E...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
1)Aν έχουμε Mpeg4 TV, χρειάζεται κάποια ρύθμιση για να δουμε τον αγώνα σε HD ή δεν κάνουμε τίποτα...???2)Εχω μια Plasma Panasonic, δεν θυμάμαι μοντέλο, πώς διαπιστώνω αν βλέπω σε 1080i στο οποίο αναφέρεστε..?
- Κάνεις αναζήτηση ψηφιακών καναλιών, θα βρεις ένα ακόμα κανάλι, το ERT HD. Αυτό είναι που δείχνει τώρα το classico σε HD.
- Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό.
-
Τhanx stefan...!
-
βασικα το hd πηρε την θεση της βουλης οχι νετ δεν θες νεα αναζητηση (αρκει να εχεις hd )
αμα το βρεις το καναλι και παιζει δεν θες κατι αλλο σιγουρα παιζει hd η plasma
-
-
γιατι δειχνει σε slow motion...νατο και το γκολακι
-
κατι εκανε το youtube δεν ξερω
-
παντως μου αρεσει που βαζει διαφημισεις! εκει να μπει στο ματι των κλαψιαριδων
-
http://www.facebook.com/pages/Ε� ... 87?sk=wall
-
Ένα like τους το πάτησα. Για πρώτη προβολή ήταν παραπάνω από καλο!
-
Σήμερα δεν είδα Μπάμπη Παπαδημητρίου στον Skai ( αν και έχασα τα 2 πρώτα λεπτά του βραδινού δελτίου.)
Είχα περιέργεια για το αν θα τον δω σήμερα αφού χθές στο δελτίο αποκάλεσε τον ΠΑΠ ηλίθιο ( σχεδόν) για την αρχική του αντίδραση στην πρόταση της тройка * για πώληση δημόσιας περιουσίας ύψους 50 δις .- όπως Βουλγαρία, γουστάρω τρελά . Έτσι λέγεται το τριαράκι που σου δίνει τη βάση να περάσεις το μάθημα ( με άριστα το 6) .
-
Με την πρώτη στην Ελλάδα ελεύθερης λήψης μετάδοση ψηφιακού σήματος σε υψηλή ευκρίνεια, η ΕΡΤ HD έφερε το μέλλον της τηλεόρασης στα σπίτια των φιλάθλων -και όσων άλλων ήθελαν να «πάρουν μυρωδιά» απ’ όσα έρχονται συντόμως εκ της δημόσιας τηλεόρασης. Εντυπωσιακής ποιότητας εικόνα και λεπτομέρειες αθέατες μέχρι πριν από χθες, έκαναν τους θεατές να σχολιάζουν γράφοντας τα καλύτερα, σε ιστότοπους και φόρα, και να ζητάνε, ήδη, κι άλλο.
Όλο το ρεπορτάζΜετά την προσμονή, η ικανοποίηση: όσοι φρόντισαν εγκαίρως κι είχαν τη δυνατότητα ν’ απολαύσουν την ψηφιακή μετάδοση υψηλής ευκρίνειας από την ΕΡΤ HD (κι ήταν πολλοί αυτοί) δε χόρτασαν μονάχα γκολ, αλλά κι εικόνα ασυνήθιστα εντυπωσιακή για τα δεδομένα του «τηλεοπτικού τοπίου» μας. Τα email που κατέφτασαν, τα σχόλια στο Διαδίκτυο, σε φόρα, τόπους κοινωνικής δικτύωσης κι ομάδες συζητήσεων, μόνο επιβεβαιώνουν αυτό που όλοι ήξεραν: το τηλεοπτικό κοινό «ως έτοιμο από καιρό» αγκάλιασε τη νέα τεχνολογία και, μάλιστα, ήδη ζητάει κι άλλο.
Σε έγκυρους ιστότοπους ανά την επικράτεια, κι ακόμα παραπέρα, τα σχόλια όσων είδαν «το φως το αληθινό» παρακινούν όσους αμέλησαν και υπερθεματίζουν: «δεύτε λάβετε υψηλή ευκρίνεια» ανά την επικράτεια –κι υπομονή, σε όσους η ΕΡΤ HD δεν έφτασε ακόμη, γιατί η ποιότητα αυτή την κάνει να αξίζει.
«Συγχαρητηρια στη ΕΡΤ.Επιτελους τα λεφτα μας πιανουν τοπο. Μολις τελειωσε ο αγωνας Ρεαλ-Μπαρτσα.Πολυ καλη εικονα!!Η μερα με την νυχτα με τα αλλα καναλια!!Αφηστε τα ιδιωτικα να κλαινε. Ας μεταδωσουν και αυτα στο φιναλε!!Ελεοοςςς με τους απατεωνες!!»γράφει ο «Δημήτρης» και, λίγες ώρες πιο μετά, προσθέτει ο «Αθανάσιος»
«Αντε με γεια ΕΡΤ HD!
Αντε καλη αρχη με πολυ-HD
Με 1080i 50 hz
Εγινε η μεταβαση της 'Βουλης' !
Μπραβο στην ΕΡΤ και στους τεχνικους της»Απ’ το έγκυρο και πασίγνωστο στους «παροικούντες τη Ιερουσαλήμ» της οπτικοακουστικής επικράτειας AVClub.gr, στο εξειδικευμένο περί την υψηλή ευκρίνεια FullHD.gr και στο δορυφορικά προσανατολισμένο και «πανάρχαιο» για τα μέτρα του Δικτύου Satleo.gr, κι από ‘κει στο «γίγαντα» κοινωνικής δικτύωσης, στο Facebook, στο Twitter και αλλού, σε πάμπολλους ακόμη τόπους, τα σχόλιά μας περισσεύουν, αφού αρκούν τα δημοσιευμένα ήδη:
«Απόλαυση!!!» γράφει ο ένας, «Ανάσταση!!!» αντιγυρίζει άλλος, «παιδια απιστευτη η διαφορα, ετριβα τα ματια μου, εφυγε η θολουρα» γράφει κάποιος τρίτος.
Με τίτλο «Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD» το νήμα συζητήσεων στο AVClub.gr έφτασε ήδη, ούτε μια μέρα ολόκληρη απ’ τη μετάδοση του ματς, σελίδες δεκαπέντε και «ο χορός καλά κρατεί» με σχόλια που όλο και προστίθενται.
«Ένα μεγάλο μπράβο στην ΕΡΤ και από εμένα!!!
Πόσο μάλλον αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για επίγεια μετάδοση σε υψηλή ευκρίνεια...» γράφει κάποιος «Πάνος», ενώ η υπογραφή ενός συντάκτη άλλου απεικονίζει εύθυμα τη νέα πραγματικότητα:«- Έχει High Definition?
- Έχεις Νόβα?
- Όχι. Όμως..., έχω ΕΡΤ!
... πως αλλάζουν τα πράγματα!»
Κι αν η επιτυχία αυτή, της πρώτης μας μετάδοσης σε υψηλή ευκρίνεια, γεννάει ερωτήματα στους ενδιαφερόμενους, που στήνουν συζητήσεις διερωτώμενοι «Γιατι δεν εκπεμπουν και οι αλλοι σε HD?», απ’ τη μεριά της ΕΡΤ, και όλων όσοι εργάστηκαν γι’ αυτή την ιστορία, μια υπόσχεση προσφέρεται, για νέα περισσότερα και άλλα που ‘ρχονται ταχέως, σε υψηλή ευκρίνεια, ήχο κι εικόνα θαυμαστά, και άλλα διαδραστικά, στους δέκτες σας… συντόμως!
http://www.ert.gr/index.php/eidiseis/po ... --l-r.html
μαζικη αυτοκτονια οικογενειας κλικλικου ερχεται...
Τηλεόραση