-
Χου γκιβς ε φάκινγκ φακ;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Χου γκιβς ε φάκινγκ φακ;νοτ μι,απλα το ανεφερα
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Χου γκιβς ε φάκινγκ φακ;1)I would give, quite literally, a fuck...
2) OMG, η γέφυρα του Μόσταρ! -
Δείχνει το Star το Jericho !? αυτά είναι...
-
Ω ναι
-
Meanwhile... οι τρόμπες του Star και του Alpha έχουν βάλει και οι δύο το Law & Order: SVU ..ταυτόχρονα, στις 12 το βράδυ! Και δεν είναι η πρώτη φορά που το έχουν κάνει.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Meanwhile... οι τρόμπες του Star και του Alpha έχουν βάλει και οι δύο το Law & Order: SVU ..ταυτόχρονα, στις 12 το βράδυ! Και δεν είναι η πρώτη φορά που το έχουν κάνει.Αυτο ηθελα να γραψω και εγω .Το σταρ πρεπει να επαναλαμβανει τα ιδια επεισοδια συνεχεια
-
Χτες (τι χτές δηλαδή, σήμερα) μεσα στη μαύρη νύχτα (τί νύχτα δηλαδή, το ξημέρωσε) είχε στην τιβι μαζεμένα τα 3 επεισόδια της μινι-σειρας The Company.
Ομολογω ότι:
-Είναι το πιο καλογυρισμένο 'εργο' που έχω δει εδώ και πάααααρα πολύ καιρό
-Δεν την πάλεψα και έπεσα για ύπνο κάπου στο δεύτερο 'επεισόδιο'....
-δε βλέπω την ώρα να 'ολοκληρωθεί η λήψη', ώστε να δω το υπόλοιπο.... -
Ψαχνω μια διαφημιση που παιζεται και δειχνει ενα αδυνατιστικο πραγματακι
διακοσμημενο με ... κοπελες στην παραλια.
Any clue ; -
Aαα, το Oraiokolaren λες, που είναι για αδυνατισμα..!! Αν το βρεις, στειλτο κι απο δω...!! Συμφωνώ, είναι... μουρλια..!!
-
μη τρολαρετε ρε και δωστε την ... συνταγη
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συνέλθετε. -
σταμάτησαν το 50-50 για αυτή την μπούρδα ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
σταμάτησαν το 50-50 για αυτή την μπούρδα ;To 50-50 θα συνεχιστεί από τις 11-8. Απόψε τελείωσε και το 'μίλα μου βρώμικα'. Στη θέση του τα 'μαύρα μεσάνυχτα'.
-
Πραγματικα απο το 'η οικογενεια βλαπτει' το μονο που εκατσα να δω ηταν το τελευταιο επεισοδιο. Η σειρα ηταν τοσο αηδιαστικη που καθε φορα που τυχαινε να την εχει αυτοματως αλλαζα καναλι
-
Ronin την Τετάρτη στο star, εννοείται ότι δεν το χάνουμε
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Ronin την Τετάρτη στο star, εννοείται ότι δεν το χάνουμεΕ ναι, είναι κλάσικ, έχει καλές φάσεις με αυτοκίνητα και είναι καλό έργο!
-
Γ@μώ την Patty και τις σκουπιδοσειρές σας... ...κάθεσαι να δεις ένα 50-50 ή το Είσαι το ταίρι μου και σου τα κάνουν τσουρέκια. Ελεος ρε παπάρες του Μεγκα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γ@μώ την Patty και τις σκουπιδοσειρές σας... ...κάθεσαι να δεις ένα 50-50 ή το Είσαι το ταίρι μου και σου τα κάνουν τσουρέκια. Ελεος ρε παπάρες του Μεγκα...υπαρχει μια εφευρεση που λεγετε ιντερνετς.
κατεβαζεις οτι σειρα θελεις και τη βλεπεις με την ησυχια σου -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Γ@μώ την Patty και τις σκουπιδοσειρές σας... ...κάθεσαι να δεις ένα 50-50 ή το Είσαι το ταίρι μου και σου τα κάνουν τσουρέκια. Ελεος ρε παπάρες του Μεγκα...
υπαρχει μια εφευρεση που λεγετε ιντερνετς.
κατεβαζεις οτι σειρα θελεις και τη βλεπεις με την ησυχια σουΔεν ξερει ο Σαββας απο αυτα
Τηλεόραση