-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έφυγε η Στάη!μας τα πρηξαν....δεν μας νοιάζει ρε! Αυτοί παίρνουν τα εκατομμύρια και άλλοι στενοχωριούνται.
ουστ!
Μάλλον διώκεται για τα φρονήματά της.
-
Βγήκαν lost se3 ep1 και prison break se2 ep7...
-
se3? Κάποια μούφα παίζει..
-
Βλακεία είπα. το διορθώνω.
-
το ειδα το 7, καλουτσικο ειναι...
-
Καλύτερο από το 6; Γιατί δν μου είχε αρέσει... Θα το δω μετά...
Επίσης βγήκε eureka se1 ep 12.
-
εχει ενδιαφερον τελος.
-
καλο το 7...
-
Καλό το prison 7. Το lost θα το δούμε αύριο.
-
lost καινουργιο season? Ποσα επεισοδια εχουν παιχτει;;
Θα περιμενω να βγουν καμια 10αρια και θα τα δω ολα μαζι τα χριστουγεννα.,
-
- Υπήρξε κι άλλο που ήταν όμως μια μεγάλη περίληψη προηγουμένων.
-
Ωραίο το lost se3 ep1. Διάβασα και αρκετά ενδιαφέροντα spoilers για την σειρά... άντε να δούμε!
Ανακάλυψα και το eureka όπως είπα, πολύ ωραία και αυτή.
Σήμερα βγαίνει bsg se3 ep1 για όποιον βλέπει...
Σήμερα θα δω και το pb...
-
Το mega πριν λίγο έδειξε εικόνες έξω από τη Νομαρχία Αττικής όπου περιμένουν δεκάδες πτυχιούχοι γιατροί για να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για έναρξη ειδικότητας.
Για να κερδίσεις μερικά χρόνια αναμονής στήνεσαι και περιμένεις μερικές μέρες ή κάνεις ντου, καθώς η σειρά μετράει από την ώρα της κατάθεσης...
Ωραίος τρόπος για να ξεκινήσω τη μέρα μου...
Γιατί ρε γμτ τέτοια ξεφτύλα;
-
Αυτό σκεπτόμουν κι εγώ, για τους γιατρούς **και **τους εκπαιδευτικούς.
Πως να το κάνουμε, Γιατροί και Δάσκαλοι δεν είναι 'επαγγελματίες' στη συνείδησή μας, είναι κοινωνικοί λειτουργοί. Και περιμένουμε περισσότερα και είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε περισσότερα, όχι μόνο σε χρήμα, αλλά και σε σεβασμό και υπόληψη. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το mega πριν λίγο έδειξε εικόνες έξω από τη Νομαρχία Αττικής όπου περιμένουν δεκάδες πτυχιούχοι γιατροί για να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για έναρξη ειδικότητας.Για να κερδίσεις μερικά χρόνια αναμονής στήνεσαι και περιμένεις μερικές μέρες ή κάνεις ντου, καθώς η σειρά μετράει από την ώρα της κατάθεσης...
Ωραίος τρόπος για να ξεκινήσω τη μέρα μου...
Γιατί ρε γμτ τέτοια ξεφτύλα;
Γιατι καποιοι στο Υπουργειο αποφασισαν ν' ανοιξουν κυριακατικα το ΔΙΚΑΤΣΑ (ή οπως λεγεται τεσπα) για να αναγνωρισει πτυχια σε διαφορους εκ Μολδοβλαχιας κλπ. ωστε να προλαβουν να μπουνε μπροστα απο τους εγχωριους στη λιστα αναμονης
Και γιατι προτεραιοτητα στην αναμονη δεν εχει αυτος με τα περισσοτερα προσοντα αλλα οποιος προλαβει να κανει πρωτος αιτηση -
δεν ξερω αν ειδε καποιος το πρωι τον αυτια....
ειχε μια γυναικα απο την κατερινη που εχασε τον αντρα της.... ο λογος?? πηγε ο ανθρωπος να κανει ενχειριση στην κοιλια και του κοψανε τον λαιμο τελικα.....
αν ειναι δυνατον.....
οι γιατροι λεει φαγανε 2 χρονια φυλακη, κλαιν μαιν
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
δεν ξερω αν ειδε καποιος το πρωι τον αυτια....ειχε μια γυναικα απο την κατερινη που εχασε τον αντρα της.... ο λογος?? πηγε ο ανθρωπος να κανει ενχειριση στην κοιλια και του κοψανε τον λαιμο τελικα.....
αν ειναι δυνατον.....
οι γιατροι λεει φαγανε 2 χρονια φυλακη, κλαιν μαιν
Μετά μου λένε γιατι δεν σέβομαι τους γιατρους...
-
Den einai oloi idioi
Min tous vazete se ena tsouvali
MONO tous ARXITEKTONES kai tous OIKONOMOLOGOUS na vazete
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Den einai oloi idioiMin tous vazete se ena tsouvali
MONO tous ARXITEKTONES kai tous OIKONOMOLOGOUS na vazete
Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γιατι καποιοι στο Υπουργειο αποφασισαν ν' ανοιξουν κυριακατικα το ΔΙΚΑΤΣΑ (ή οπως λεγεται τεσπα) για να αναγνωρισει πτυχια σε διαφορους εκ Μολδοβλαχιας κλπ. ωστε να προλαβουν να μπουνε μπροστα απο τους εγχωριους στη λιστα αναμονης
Και γιατι προτεραιοτητα στην αναμονη δεν εχει αυτος με τα περισσοτερα προσοντα αλλα οποιος προλαβει να κανει πρωτος αιτησηΤι λες τώρα;;;;;
Τηλεόραση