-
Klein Mein σύντροφοι και συντρόφισες! Μια είναι η Οπρα και κανείς αλλος.3 εκπομπές αρκούν για να αντιληφθεί κανείς ότι τα 'αμερικανακια' (δόκιμος όρος) κάνουν σαν την μαγεμένη απο το φλάουτο κόμπρα ...Αρκεί να ξεφύγει ενα κΟΡΚΟδειλιο δάκρυ απο τα γεμάτα κατανόηση και θλίψη μάτια της (όποιος έβλεπε τους μπαντυ'ς ίσως θυμάται το ψεύτικο δάκρυ του Αλ) για να ακουστεί το ΑΑΑΑΑΑΑ ΟΟΟΟΟΟ απο το κοινό...Το ότι είναι εξαιρετικά ταλαντούχα δε το αμφισβητεί κανείς,το ότι είχε δραματικά παιδικά χρόνια επίσης αλλα τόση μίρλα και απογοήτευση μόνο εκεί πέρα ευδοκιμούν ,εδώ μάλλον το κλίμα δε το σηκώνει.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα Αμερικανιάς: Οταν η Οπρα χάρισε μια μέρα απο ένα SCION σε όλο το κοινό που ήταν παρον στην εκπομπή,μερικοί διαμαρτυρήθηκαν ότι κακώς δίνονται αυτοκίνητα ως δώρα, διότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά στη συντήρηση τους-βενζίνες τέλη κτλ κτλ.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Με τις άθλιες μεταγλωτίσεις δεν αντέχω να δω πάνω απο 3' ΣΚΑΙ.Επίσης απορία, η λέξη ΣΚΑΙ τι σημαίνει και σε ποιά γλώσσα?
καλα πες μας και κατι που σου αρεσει εκτος απο το nasa tv
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
Με τις άθλιες μεταγλωτίσεις δεν αντέχω να δω πάνω απο 3' ΣΚΑΙ.
Επίσης απορία, η λέξη ΣΚΑΙ τι σημαίνει και σε ποιά γλώσσα?
Το Fashion ΤV μηπως??
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Klein Mein σύντροφοι και συντρόφισες! Μια είναι η Οπρα και κανείς αλλος.3 εκπομπές αρκούν για να αντιληφθεί κανείς ότι τα 'αμερικανακια' (δόκιμος όρος) κάνουν σαν την μαγεμένη απο το φλάουτο κόμπρα ...Αρκεί να ξεφύγει ενα κΟΡΚΟδειλιο δάκρυ απο τα γεμάτα κατανόηση και θλίψη μάτια της (όποιος έβλεπε τους μπαντυ'ς ίσως θυμάται το ψεύτικο δάκρυ του Αλ) για να ακουστεί το ΑΑΑΑΑΑΑ ΟΟΟΟΟΟ απο το κοινό...Το ότι είναι εξαιρετικά ταλαντούχα δε το αμφισβητεί κανείς,το ότι είχε δραματικά παιδικά χρόνια επίσης αλλα τόση μίρλα και απογοήτευση μόνο εκεί πέρα ευδοκιμούν ,εδώ μάλλον το κλίμα δε το σηκώνει.Χαρακτηριστικό παράδειγμα Αμερικανιάς: Οταν η Οπρα χάρισε μια μέρα απο ένα SCION σε όλο το κοινό που ήταν παρον στην εκπομπή,μερικοί διαμαρτυρήθηκαν ότι κακώς δίνονται αυτοκίνητα ως δώρα, διότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά στη συντήρηση τους-βενζίνες τέλη κτλ κτλ.
Tην Oprah Winfrey εννοείς μάλλον ε;
Τούτη δω είναι ακόμα πιο βούρλο:
-
Η Οπρα ,δεν είναι καθόλου βούρλο.Το κοινό της είναι!
-
Γκρινιάρηδες έλληνες:
δεν είναι ανάγκη να κάτσετε να δειτε όλο το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Εγώ μίλησα για τα ντοκιμαντέρ του.
-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Με τις άθλιες μεταγλωτίσεις δεν αντέχω να δω πάνω απο 3' ΣΚΑΙ.
Επίσης απορία, η λέξη ΣΚΑΙ τι σημαίνει και σε ποιά γλώσσα?
Το Fashion ΤV μηπως??
μπα ουτε αυτο
-
ενα πολυ ωραιο ντοκυμαντερ ειναι και το Midnight hot που βαζει τα βραδια.Εμενα που μ'αρεσει.Καθεται ολη η οικογενεια και το παρακολουθουμε
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Klein Mein σύντροφοι και συντρόφισες! Μια είναι η Οπρα και κανείς αλλος.3 εκπομπές αρκούν για να αντιληφθεί κανείς ότι τα 'αμερικανακια' (δόκιμος όρος) κάνουν σαν την μαγεμένη απο το φλάουτο κόμπρα ...Αρκεί να ξεφύγει ενα κΟΡΚΟδειλιο δάκρυ απο τα γεμάτα κατανόηση και θλίψη μάτια της (όποιος έβλεπε τους μπαντυ'ς ίσως θυμάται το ψεύτικο δάκρυ του Αλ) για να ακουστεί το ΑΑΑΑΑΑΑ ΟΟΟΟΟΟ απο το κοινό...Το ότι είναι εξαιρετικά ταλαντούχα δε το αμφισβητεί κανείς,το ότι είχε δραματικά παιδικά χρόνια επίσης αλλα τόση μίρλα και απογοήτευση μόνο εκεί πέρα ευδοκιμούν ,εδώ μάλλον το κλίμα δε το σηκώνει.***Χαρακτηριστικό παράδειγμα Αμερικανιάς: Οταν η Οπρα χάρισε μια μέρα απο ένα SCION σε όλο το κοινό που ήταν παρον στην εκπομπή,μερικοί διαμαρτυρήθηκαν ότι κακώς δίνονται αυτοκίνητα ως δώρα, διότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά στη συντήρηση τους-βενζίνες τέλη κτλ κτλ.
Τι να πει κανείς....δεν μας έφταναν οι δικές μας χαζοεκπομπές που έχουν ξεφτυλίσει την ελληνική τηλεόραση, πρέπει να μας δείχνουν και τις χαζοαμερικανιές τύπου Όπρα...
***Η τελευταία παράγραφος υπογραμμισμένη και με έντονους χαρακτήρες έγινε από εμένα: τι να πει κανείς για το τι βλήτα και λειχήνες και μπρόκολα υπάρχουν... δεν λέω, κάθε χώρα έχει τους χαζούς της, αλλά μάμησέ τα νοοτροπία και λογική μαϊμούς!(ή μήπως προσβλάλλω τις μαϊμούδες;)
-
Κατέβασα Family Guy, πλάκα έχει.
-
Koύλογλου στο ΕΤ1 , 'Πεθαίνοντας στην Πτολεμαϊδα'
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Koύλογλου στο ΕΤ1 , 'Πεθαίνοντας στην Πτολεμαϊδα'Λιακόπουλος στο extra3,'Πεθαίνοντας από τα γέλια'
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Koύλογλου στο ΕΤ1 , 'Πεθαίνοντας στην Πτολεμαϊδα'
Λιακόπουλος στο extra3,'Πεθαίνοντας από τα γέλια'
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κατέβασα Family Guy, πλάκα έχει.Άντε μπράβο! Να μαθαίνεις σιγά σιγά...
Εγώ έχω τελειώσει σταρ τρεκ enterprise season 1 και 2, έρχονται τα 3 και 4...
Μετά, έρχεται ο macgyver με 7 seasons, όχι πλήρεις δυστχώς, περιμένω τα τελευταία επεισόδια του battlestar galactica, και είμαι στο 20ο επεισόδιο του prisonbreak...
Με περιμένει o black adder και ο joey...
[/list]
-
Κάθε Δευτέρα βράδυ,κατα τίς εννέα,στο 4Ε έχει έναν πρώην εισαγγελέα (που παραιτήθηκε) και νύν δικηγόρο (που ξεχνάω τό όνομά του) που κάνει μία πολύ ωραία εκπομπή ('Σημεία Των Καιρών' ονομάζεται η εκπομπή-δέν έχει σχέση με θρησκεία)
-
βγηκε το πεμπτο επεισοδιο prison break 2ος κυκλος...
τα αλλα 4 που εχω δει ειναι πολυ καλα...φανταζομαι οτι ο πρωτος κυκλος ειναι εξισου καλος!
-
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ 1?
Να στα στείλω με dvdάκι?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κάθε Δευτέρα βράδυ,κατα τίς εννέα,στο 4Ε έχει έναν πρώην εισαγγελέα (που παραιτήθηκε) και νύν δικηγόρο (που ξεχνάω τό όνομά του) που κάνει μία πολύ ωραία εκπομπή ('Σημεία Των Καιρών' ονομάζεται η εκπομπή-δέν έχει σχέση με θρησκεία)Στο ποιο;
Φανταζομαι αναφερεσαι σε καποιο καναλι με παγκόσμια εμβέλεια -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ 1?Να στα στείλω με dvdάκι?
το πιστευεις οτι προσπαθω να κατεβασω το πρωτο του πρωτου κυκλου και δεν εχω πετυχει μια καλη ταχυτητα ακομα τοσες μερες?
μερικες φορες αυτα τα τορρεντς..
-
Εγώ δεν έχω τηλεόραση από το... 1988. Πάντως επειδή βλέπω σε άλλους, ήταν πολύ καλή η αστυνομική σειρά 'Χωρίς ίχνος'. Είδα κάποια επισόδια το καλοκαίρι. Τι απέγινε μετά δεν ξέρω.
Τώρα όμως σκέφτομαι να ξαναπάτω τηλεόραση. Γιατί το τελευταίο δίμηνο πλήρωσα στην ΕΡΤ 8,20 ευρό και στη ΔΕΗ 8,05. Οπότε να πληρώνω τζάμπα; Να μην βλέπω κι εγώ Λιακόπουλο;
Τηλεόραση