-
Μόλις τώρα τελείωσε στο TCM μια αριστουργηματική ταινία, «Ο Άνθρωπος από το Κίεβο» (The fixer). Κάτι τέτοια έργα είναι που με κάνουν να νιώθω ότι η τηλεόραση δεν είναι μόνο σκουπίδια, αλλά και παραγωγές που μπορούν να μας κάνουν να σκεφτούμε και πραγματικά να αγγίξουν τα ενδότερα της ψυχής μας. Ένα φιλμ γεμάτο καταπληκτικούς διαλόγους μέσα από τους οποίους θριαμβεύει η ανθρώπινη πίστη στο δίκαιο και ξεχειλίζει η αγανάκτηση για το άδικο. Απλά υπέροχη…
-
Oποιος δεν τον ειδε εχθες στο μητσιχωστα πραγματικα εχασε!!λοιπον παρτε ενα αποσπασμα 50-60 mb και περιμενω σχολια!!!!
http://rapidshare.de/files/22582430/alefas.mpg.html -
fotis-84
αμα το ανεβάσεις σε 7-8Mb θα ακούσεις περισσότερα σχόλια
-
Πεσταααααααααααα
-
Αυτό που γράφηκε παραπάνω, πως δλδ. Η τηλεόραση δεν είναι μόνο σκουπίδια, αλλά μπορεί να μας κάνει να σκεφτούμε κλπ., είναι η πραγματικότητα.
Απλά, μας διακατέχει μια διάθεση (δεν είναι της ώρας να αναφέρω αιτίες) να εντοπίζουμε τα αρνητικά της τηλεόρασης, αγνοώντας τις θετικές της πλευρές. Περιέργως την ίδια κριτική διάθεση την έχουμε σε πολύ μικρότερο βαθμό όταν μιλάμε για βιβλία, θέατρο, ραδιόφωνο ή κινηματογράφο. Θεωρούμε ότι το «θέατρο είναι καλό», και ότι «τα βιβλία είναι χρήσιμα». Πολλοί λίγοι μιλάνε για τις άθλιες θεατρικές παραστάσεις και τα χαμηλότατου επιπέδου βιβλία που εκδίδονται. Πηγαίνετε σε μια δημόσια βιβλιοθήκη, ξεφυλλίστε μερικά βιβλία (τι εκδίδουν οι άνθρωποι), ή τώρα το καλοκαίρι δείτε μερικές θεατρικές παραστάσεις για κονόμα και πείτε μου αν η τηλεόραση μόνο έχει να επιδείξει σκουπίδια.
Ίσως η τηλεόραση να το έχει παρακάνει, όχι όμως πως σε άλλους χώρους υπάρχει «επίπεδο», ενώ στην τηλεόραση κυριαρχεί αποκλειστικά η χαμηλή ποιότητα. Όταν μεταδίδεται η παραπάνω αριστουργηματική ταινία κι εσύ (γενική η αναφορά) παρακολουθείς την Α. Πάνια, μην παραπονιέσαι για το χαμηλό επίπεδο της TV.
Aγοράστε ένα πρόγραμμα τηλεοπτικό, σημειώστε με κύκλο τις εκπομπές που έχουν ποιότητα (όχι κατ’ ανάγκη βαρετές ή μη ψυχαγωγικές) και θα εκπλαγείτε από το πόσες επιλογές έχετε. Τώρα, αν ανοίγει κανείς την τηλεόραση στην τύχη και περιμένει να δει κάτι καλό, να ξέρει πως σχεδόν τίποτα καλό δεν έρχεται στη ζωή μας τυχαία, χωρίς ψάξιμο και επιμονή.
Jacob
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
fotis-84αμα το ανεβάσεις σε 7-8Mb θα ακούσεις περισσότερα σχόλια
χαλαω εγω χατηρια?
Your Download-Link: http://rapidshare.de/files/22606200/alefantos.avi.html
ειναι γυρω στα 5 mb!!!!!!
-
το χατιρια με Ι ,ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!! ΠΑΡΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ LINK
-
Ποιοι από μας κατεβάζουν αμερικάνικες τηλεοπτικές σειρές που δεν παίζονται στην Ελλάδα?
Προσωπικά κατεβάζω το Prison Break (είδα σήμερα το πρώτο επισόδειο και πορώθηκα), το Joey (από τα Φιλαράκια, όχι κάτι το εντυπωσιακό αλλά περνάει ένα ευχάριστο 20άλεπτο) και CSI:NY (έχω δει όλη την Season 02 (:woohoo:) και τώρα κατεβάζω και την πρώτη).
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Όλοι τις ξέρετε, νομίζω. Alter, Star, Alpha, ANT1, κ.λ.π. Πέρα από το γεγονός ότι είναι άθλιες εκπομπές και μας έχει χτυπήσει η μ@λ@κία στο κεφάλι σαν λαό που γεμίσαμε με τέτοια σκουπίδια(για να μην αναφερθώ σε 'παιχνίδια πραγματικότητας'), αλλάζοντας μεταξύ των διαφόρων καναλιών, παρατήρησα ότι στην πλειοψηφία τους όλοι οι άνδρες σχολιαστές του 'life style'(και άλλων ) είναι ομοφυλόφιλοι(απλά ελέγξε το).
Αυτό κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, κατά την άποψή μου.Η απορία μου είναι: γιατί τους προωθούν τόσο πολύ και τους κάνουν πρότυπο, ενώ είναι μειοψηφία; Λογικά, σύμφωνα με την αναλογία τους στον πληθυσμό, δεν πρέπει να είναι καθόλου τυχαία η συντριπτική παρουσία τους σε αυτές τις εκπομπές.
Αυτό που εμένα πείραξε είναι η σχεδόν πλήρης απουσία ετεροφυλόφιλων ενώ ΕΙΝΑΙ η πλειοψηφία.Δεν είναι αυτή μια μορφή διάκρισης όταν αποκλείεις σχεδόν εξ' ολοκλήρου την πλειοψηφούσα κοινωνική ομάδα από μια συγκεκριμένη εργασία; Είναι δηλαδή έγκλημα πλέον να προσλαμβάνονται ετεροφυλόφιλοι σε τέτοιες εκπομπές; Προωθούνται; Από ποιούς;
Πού πραγματικά υστερούν οι ετεροφυλόφιλοι σε σύγκριση με τους ομοφυλόφιλους; Έχουν κάποια καλύτερη κατανόηση οι ομοφυλόφιλοι σε ότι αφορά το κουτσομπολιό και για αυτό τον λόγο τους προτιμούν σε αυτές τις εκπομπές; Έχει αποδειχθεί αυτό; Είναι δηλαδή οι ετεροφυλόφιλοι πραγματικά ανίκανοι για κάποιες εργασίες;
Ανάλογο γεγονός συμβαίνει και στον κόσμο της μόδας, όπου όλοι οι κορυφαόι σχεδιαστές είναι ομοφυλόφιλοι. Έχουν περισσότερο ταλέντο ή τι στο καλό έχουν παραπάνω;Μου θυμίζει πιο πολύ σαν 'κλειστό κύκλο'(μασονίες, λάιονς-βάιονς-τσάιονς,-ρόταρυ-και τέτοιες π@π@ριές), όπου για να προωθηθείς σε συγκεκριμένες θέσεις πρέπει να είσαι ένας απ' τον κύκλο τους.
Υ.Γ.: Δεν κάνω κανένα κύρηγμα ούτε και μειώνω 'ανθρώπινα δικαιώματα'(στο μυαλό πυροβολημένων). Έχω κάποιες λογικές απορίες και επιζητώ απαντήσεις.
Δεν επιθυμώ η συζήτηση να επικεντρωθεί σε θέματα άσχετα με τα ερωτήματα που έθεσα και σας παρακαλώ να μην σχολιάσετε αν συμφωνείτε ή όχι με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός.να σου απαντησω με μια προταση - - αν μου επιτρεπεις, γιατι μαλλον δεν 'επιασες' τον charmak:
ο ετεροφυλοφιλος μπορει να 'ναι εξυπνος, μπορει να'ναι και βλακας. μπορει να'χει 'βαθος', μπορει να'ναι και 'ρηχος'
ο ομοφυλοφιλος, μπορει να'ναι επισης εξυπνος, να'χει βαθος ή να'ναι ρηχος, αλλα διατηρει το δικαιωμα του στη βλακεια. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ποιοι από μας κατεβάζουν αμερικάνικες τηλεοπτικές σειρές που δεν παίζονται στην Ελλάδα?Προσωπικά κατεβάζω το Prison Break (είδα σήμερα το πρώτο επισόδειο και πορώθηκα), το Joey (από τα Φιλαράκια, όχι κάτι το εντυπωσιακό αλλά περνάει ένα ευχάριστο 20άλεπτο) και CSI:NY (έχω δει όλη την Season 02 (:woohoo:) και τώρα κατεβάζω και την πρώτη).
CSI Las Vegas (το αυθεντικό δηλαδή), όλους τους κύκλους (6).
Lost (κύκλους 2)
24 (όλους τους κύκλους - 5) -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ποιοι από μας κατεβάζουν αμερικάνικες τηλεοπτικές σειρές που δεν παίζονται στην Ελλάδα?
Προσωπικά κατεβάζω το Prison Break (είδα σήμερα το πρώτο επισόδειο και πορώθηκα), το Joey (από τα Φιλαράκια, όχι κάτι το εντυπωσιακό αλλά περνάει ένα ευχάριστο 20άλεπτο) και CSI:NY (έχω δει όλη την Season 02 (:woohoo:) και τώρα κατεβάζω και την πρώτη).
CSI Las Vegas (το αυθεντικό δηλαδή), όλους τους κύκλους (6).
Lost (κύκλους 2)
24 (όλους τους κύκλους - 5)Σωστός ο Μάνος! Επίσης, The Office (αγγλικό και αμερικάνικο, θεϊκή κωμωδία), 6 feet under (αυτό που έδειξε κάποτε τον πρώτο και δεύτερο κύκλο του το Star) και Nip/Tuck.
-
Προσθέτω και το '4400' (όλους τους κύκλους, τώρα προβάλλεται ο 3ος).
-
Τα 'The Office' & 'Nip/Tuck' είναι αυτοτελή επισόδεια?
Δεν ρίχνετε και μια μικρή περιγραφή του τι παίζει?Το Lost όλοι λένε ότι είναι πολύ καλό αλλά για κάποιο λόγο δεν μου κάνει κλικ η υπόθεση.. Βέβαια δεν έχω δει κάποιο επισόδειο για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα..
Το CSI original είναι στο ίδιο κλίμα με το NY απλά σε άλλη πόλη ε?
Υ.Γ. Prison break rules. Είδα και το δεύτερο επισόδειο και όσο πάω πορώνομαι περισσότερο..
-
Ναι, αλλά οι χαρακτήρες-ηθοποιοί είναι κατ' εμέ ανώτεροι.
Ο Grissom (Petersen) σκίζει (κατά βάση θεατρικός ηθοποιός), ενώ και οι άλλοι που τον πλαισιώνουν πάνε πολύ καλά. Το ΝΥ όπως και το Miami τα βαρέθηκα γρήγορα και δεν τα είδα πέρα από 1-2 επεισόδια.Το Lost πρέπει να το δεις για να καταλάβεις τι παίζεται. Είναι καλοδουλεμένο.
-
Θα το κατεβάσω και το Lost να δω τι παίζει.. Πάω να το ψάξω μαζί με την S06 του CSI:Original..
Θα είμαι το βλαμμένο που δεν βγαίνει από το σπίτι για να δει τηλεόραση. ΓΟΥΣΤΑΡΩ!
-
Lost, παρα πολυ καλο σεναριο/σκηνοθεσια, περιμενουμε την 7η Οκτωβριου
Κατεβαζω/σα,
Inspector Morse,
Cadfael,
Kids in the Hall,
Poirot,
Desperate Housewives,
Saturday Night Live 25 years.
Kingdom Hospitalτα CSI / 24 δεν μου αρεσουν
-
Kid
όχι την 6η σεζόν. Είναι η χειρότερη για διάφορους λόγους (καλή βέβαια και πάλι). Ξεκίνα από 1η-3η καλύτερα. -
ΟΚ boss.
Αν δεν βάλω πάντως γρηγορότερη σύνδεση με βλέπω να μην έχω προλάβει να δω τα επισόδεια των προηγουμένων season τώρα που θα αρχίσουν να βγαίνουν τα καινούρια..
-
μονο bob σφουγγαρακης μετραει
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τα 'The Office' & 'Nip/Tuck' είναι αυτοτελή επισόδεια?
Δεν ρίχνετε και μια μικρή περιγραφή του τι παίζει?Το Nip/Tuck είναι ημιαυτοτελή επεισόδια, δηλαδή υπάρχει μια ιστορία που αρχίζει και τελειώνει σε κάθε επεισόδιο, αλλά συγχρόνως 'τρέχει' και μια άλλη υπόθεση που ξεκινάει στο πρώτο και τελειώνει στο τελευταίο επεισόδιο.
Είναι η ιστορία δύο πλαστικών χειρουργών στο Λος Άντζελες, που μπλέκονται με μαφία, με γκομενικά, με οικογενειακά κ.λπ. Ο ένας χειρουργός είναι οικογενειάρχης και συντηρητικός, ο άλλος είναι (σχεδόν) λαμόγιο, και από την αντίθεση προκύπτουν ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Προειδοποίηση: πολλές σκηνές χειρουργείου είναι σκληρές (απορώ δηλαδή), αλλά η σκηνοθεσία είναι καταπληκτική.
Τηλεόραση