-
Το Nip/Tuck δεν το βρίσκω σε 1 torrent όλη την S01.. Μήπως κάποιος καλός συμφορουμίστας...?
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Saturday Night Live 25 years.
που το βρηκες αυτο??????????????
-
Μάνο είδα τα 5 πρώτα επισόδεια του CSI NY Season 01 και συμφωνώ μαζί σου ότι είναι πολύ μέτριο. Το μέτερο σύγκρισης μου είναι η Season 02 που είναι τουλάχιστον 30 φορές καλύτερη.. Δοκίμασε να κατεβάσεις μερικά επισόδεια S02 να μου πεις και συ την γνώμη σου συγκριτικά με το Original..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τώρα κατεβάζω με τόρρεντ κάποια. δεν υπάρχουν πολλά επεισόδια ανά κύκλο, ή μου φαίνεται; 1ο κύκλο έχει 6 επεισόδια.
btw, έχεις δει prison break?
6 επεισοδια ανα κυκλο...
δεν εχω δει...ειναι καλη σειρα?
Ω ναι, είναι τέλεια.. Έχω πορωθεί όσο δεν πάει.. Κάθε μέρα βλέπω και από ένα επισόδειο.
-
εγώ βλέπω 3-4 την μέρα...
lost season 2, prison break, srubs, black adder, family guy...
-
τι υποθεση εχει ρε παιδια το prison break?
-
λιγο ασχετο βεβαια αλλα χθες ειχε βραβεια εμμυ και ο κοναν ο μπραιεν εδωσε σοου στη παρουσιαση...
υπαρχει τορρεντ απο την εναρξη...
-
Prison Break: ένας τύπος προσπαθεί να οργανώσει την τέλεια απόδραση για να βγάλει τον αδερφό του...παραπάνω δεν λέω γιατί θα στο χαλάσω! Δες το όμως, τα σπάει...
-
και παει ετσι ολη η σειρα? δεν εχει ερθει ουτε σε dvd...αποσο εχω δει...θα κατεβασω κανα επεισοδιο να δω...
-
ναι.... κιντ, το επεισόδιο με το την εξέγερση κορυφαίο;
Κατέβασε το, πιστεύω θα με θυμηθείς. ΑΝ θέλεις στα δίνω και εγώ, έχω το πρώτο σίζον σε ντιβιντι.
-
για να κατεβασω κανενα να δω τι παιζει...
-
Κατέβασε, και ΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (με βαριά φωνή)
-
Κάτι άσχετο ...
Του χρόνου ο Αλφα θα έχει το Αλ τσαντίρι νιούζ ή κόπηκε ;;;;;Πολύ γέλιο φέτος ο Λάζος .....
-
Η ΕΛΛΑΔΑ το ΠΑΙΖΕΙ!
με την Μαριέτα Χρουσαλά...
ΑΠΟ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ALTER -
Ρε που καταντήσαμε!!!
-
Tη Δευτερα το πρωί ημουν σε κάποια αιθουσα αναμονής. Για κάποιο μυστηριο λόγο που εμένα μου είναι άγνωστος η τηλεόραση εκεί έπαιζε την εκπομπή του Αυτιά (δεν έχει προβλεφθεί δυστυχώς emoticon που ξερνάει και δεν έχω τι να βάλω)
Λοιπόν που λέτε, ήταν ο Αυτιάς (δεν έχει προβλεφθεί δυστυχώς emoticon που ξερνάει και δεν έχω τι να βάλω), μια ξανθιά που δε μιλούσε ποτέ , ο Φασούλας (όπου γάμος και χαρά...εκλογές έρχονται) και μια ...γριά.
Μετά από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι η γριά ήταν αυτή που μεγάλωσε ...τον Παναγιώτη ΓιαννάκηΤο emoticon γρήγορα γμτ!
...και μια και το 'φερε η κουβέντα. Είναι ένα κανάλι στην Αθήνα, που τις βραδινές ώρες έχει δυο γεροντάρες. Ο ένας μιλάει μονίμως. Μιλάμε για απίστευτη πάρλα. Λέει...λέει ...λέει. Γλώσσα δε βάζει μέσα του παναθεμάτον Το τι ακριβώς λέει δεν πολυκατάλαβα. Μάλλον για 'Τουρκοφάγος' δείχνει.
Ο άλλος δε μιλάει ποτέ Για ποτέ λέμε! Είναι σε μια φάση 'μόλις τη γλίτωσα από εγκεφαλικό και την έπεσα για ύπνο'* μερικές φορές κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι. Μιλιά δε βγάζει. Ειλικρινά τον λυπάμαι τον φουκαρά. Η εκπομπή είναι γύρω στις 12, μπορεί και λίγο πιο πριν. Εκεί γύρω την πετυχαίνω.Τους γνωρίζει κανείς τους γέρους; Το κανάλι;
-
χαχαχαχαχαχ τι μου θύμησες τώρα πρέπει να ψάξω να βρω 2 γέρους με βραδυνή εκπομπή που κληρώνανε μαι κηδεία!!!!!!!!!!
Πρέπει να βρω το βιντεάκι επειγόντως!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
ο Αυτιάς (δεν έχει προβλεφθεί δυστυχώς emoticon που ξερνάει και δεν έχω τι να βάλω)Μα γιατί; πάντα με ηλίθιο χαμόγελο, καλωσυνάτος με βαμμένο μαλλί κοντά στο συνταξιούχο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ο Αυτιάς (δεν έχει προβλεφθεί δυστυχώς emoticon που ξερνάει και δεν έχω τι να βάλω)
Μα γιατί; πάντα με ηλίθιο χαμόγελο, καλωσυνάτος με βαμμένο μαλλί κοντά στο συνταξιούχο.
Mιλάμε ότι οι καθαρίστριες πρέπει να χτυπάνε υπερωρίες μέχρι να καθαρίσουν τη 'γλίτσα' μετά την *(λέμε τώρα...) *εκπομπή.
-
Πραγματικά απαράδεκτος. Για αυτό και το πρωί Νο1 είναι ο Παπαδάκης.
Μόνο αυτόν βλέπω εάν κάτσω να δω και λίγο το ντουέτο στην ΝΕΤ.
Τηλεόραση