-
Το είχε δείξει το Discovery πριν κάτι μήνες.
Τώρα που το σκέφτομαι, τα περισσότερα προγράμματα του ΣΚΑΙ από εκεί είναι.
-
Δεν έχω ντισκάβερι καρντιά μου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν έχω ντισκάβερι καρντιά μου.Ούτε kai ego exo. Καπιτάλα Λάππα
-
ET1 τώρα WRC
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ρε παιδιά πριν λίγο είδα αυτή την ιστορία στο Star με το Μακρίδη. Βγήκε μια αδερφάρα, τσίμπησε στεγνά 75 χήνες, ούτε πανηγύρισε και την έκανε με ελαφρά...
Μήπως μας δουλεύουν λίγο;Το αδερφάτο των ιπποτών... κανει παιχνίδι μόνο του...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δεν έχω ντισκάβερι καρντιά μου.
Ούτε kai ego exo. Καπιτάλα Λάππα
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
ET1 τώρα WRCΣτοοοο...Discovery ( ) έχει αυτές τις μέρες την σειρά 'Subaru-Enginnering the World Rally'!!!!
A, ναι!!! Καπιτάλα Λάππα!!!
-
Ε, ψψψψψτ. Αν δείτε τίποτα πεντακοσάρικα να ανεμίζουν, να μου τα επιστρέψετε αμέσως. Θα είναι αυτά που μου έτρεξαν από τα μπατζάκια!
-
Εντάξει Χρήστο. Μείνει ανήσυχος!!!
-
Πάουερ του δε πιπλ! Τώρα στα χειμερινά ανάκτορα του Λάπποφ (πριν χιονίσει και την κοπανήσει με τα σκι)!
-
Λάπποφ ο Μέγας, πασών των Βούνων!
-
Λάππωφ ο Μέγας, Πασών των Πλαγιών και των Βουνων!!!
-
τελικα καποιοι ανθρωποι εχουν πολυ χρημα... παρά με ουρά...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
των Πλαγιών και των Βουνων!!!και των Βούνων και των Βουνών
που να δεις Νίκο τι γίνεται σε άλλο φόρουμ (όπου ο Χρήστος είναι θεός)
(δεν βάζω link) -
Ξέρω...ξέρω....
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ρε παιδιά πριν λίγο είδα αυτή την ιστορία στο Star με το Μακρίδη. Βγήκε μια αδερφάρα, τσίμπησε στεγνά 75 χήνες, ούτε πανηγύρισε και την έκανε με ελαφρά...
Μήπως μας δουλεύουν λίγο;Αν αυτη η εκπομπη δεν ειναι στημενη, τοτε εγω ειμαι ο Τεντεν.
Αυτη η λουγκρητια εχει παρει μερος (και εχει κερδισει) σε ολα τα τηλεπαιχνιδια που εχω δει, συμπεριλαμβανομενου και του Ταξι-φακλαν οπου και καλα τσιμπανε κοσμο στην τυχη (και μετα ξυπνησα)
-
Ερώτηση προς μαθηματικομαθείς.
Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να βρεις σε 26 βαλίτσες με διάφορα ποσά τις 5 με τα μεγαλύτερα, με την έννοια ότι βγάζεις εκτός μία-μία όλες τις υπόλοιπες;
Αυτό είχε κάνει μια κυρία, Εβραία μάλλον (Ραχήλ το όνομά της), με σύζυγο ΟΤΕτζή στο Deal του ΑΝΤΕΝΝΑ.
Ακούω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ερώτηση προς μαθηματικομαθείς.Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να βρεις σε 26 βαλίτσες με διάφορα ποσά τις 5 με τα μεγαλύτερα, με την έννοια ότι βγάζεις εκτός μία-μία όλες τις υπόλοιπες;
Αυτό είχε κάνει μια κυρία, Εβραία μάλλον (Ραχήλ το όνομά της), με σύζυγο ΟΤΕτζή στο Deal του ΑΝΤΕΝΝΑ.
Ακούω.
1/261/251/241/231/22 = 1/7.893.600
-
Ωχ! Γύρισε ο koutsan!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:oops:Ωχ! Γύρισε ο koutsan!!!
Καλά ρε kouk μην κάνεις έτσι, θα φύγω, δε σου χαλάω χατήρι
Τηλεόραση