-
-
Μια απολαυστικη συζητηση τελειωσε μολις τωρα στην ΕΤ3 και στην εκπομπή 'Ανιχνευσεις'
Γριβας,Ζουραρις,Καργακος και Κοντογιώργης,εκαναν μια συγκριση της σημερινης πολιτικής με αυτην του 5ου π.Χ. αιώνα.Χωρις ψευτικους διαξιφισμούς και τεχνητη ενταση (πολιτικη αυξησης της τηλεθεασης),σε ενα ηρεμο κλίμα υψηλού επιπέδου,με σταθερη παραφωνία τον παρουσιαστη που προσπαθωντας να κρατησει τους ρυθμούς της συζητησης στα χερια του (ως συνηθως) παρεμβαινε στους προσκεκλημενους πριν τους αφησει να ολοκληρωσουνε.
Πάντως,εστω και ετσι,ειναι σταθερη η αξια των προσκεκλημενων της εκπομπής και των θεματων που μας προσφερει,οπότε και του συγχωρούνται τα παραπτωματα
-
Χαρδαβέλλας: Ομάδα 'Ε' (και άρες μάρες κουκουνάρες) τώρα στο ALTER. Απλά απορώ, πώς πιστεύει ο κόσμος όλα αυτά, και όλοι οι υπόλοιποι 'τεχνολογικά υπανάπτυκτοι' του κόσμου μας πηδ@νε κανονικά και μας δίνουν τα μίζερα όπλα τους και τα χρήματοδάνειά τους και μας υπαγορεύουν τι θα κάνουμε... πράγματι...είμαστε υπερδύναμη.
Υ.Γ: καλά, λέω, ρε γ@μώτο, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ΚΟΙΜΑΤΑΙ και δεν πάει να μαγκώσει όλους τους ξερόλες που βγαίνουν στα κανάλια και γνωρίζουν για την Ομάδα 'Ε', λέω, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ(και πριν προλάβουν να τους μαγκώσουν καουμπόϊδες, ρούσσοι, άγγλοι, γάλλοι, πορτογάλλοι και μείνουμε με το πουλί στο χέρι για άλλα 2.500 χρόνια; )
-
Για τη Φλέσσα τί λέτε? Τώρα στη ΝΕΤ.
Εμένα πάντως μου αρέσουν οι εκπομπές της. -
ασφαλως πλακα κανεις
-
Ορίστε παράδειγμα δημοκρατικού ανθρώπου. Και επειδή ρε ψηλέ εσένα δεν σου αρέσει η κοπέλα επειδή σε πιστόλιασε, πρέπει να μην αρέσει και στον Κωνσταντίνο;
-
τι θες και πεταγεσαι ρε ?
σα γκομενα ωραια..σαν εκπομπη οοοοοοοκκκκκκκκκκκκκκκ....
-
Είναι κλασσική περίπτωση εκπομπής τι-καλά-να-με-πλήρωναν-και-μένα-να-κάθομαι-να-λέω-μαλακίες.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είναι κλασσική περίπτωση εκπομπής τι-καλά-να-με-πλήρωναν-και-μένα-να-κάθομαι-να-λέω-μαλακίες.και-να-την-πέφτω-στους-καλεσμένους-μου...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Είναι κλασσική περίπτωση εκπομπής τι-καλά-να-με-πλήρωναν-και-μένα-να-κάθομαι-να-λέω-μαλακίες.
και-να-την-πέφτω-στους-καλεσμένους-μου...
Αφού είναι γατούλα ρε! Νιάου!
Φαντάζομαι πως το πέσιμο είναι μέρος του παραπάνω ρόλου, ή όχι; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
και-να-την-πέφτω-στους-καλεσμένους-μου...
Αφού είναι γατούλα ρε! Νιάου!
Φαντάζομαι πως το πέσιμο είναι μέρος του παραπάνω ρόλου, ή όχι;Υποθέτω ότι και την εκπομπή την πήρε με παρατεταμένο πέσιμο στα κατάλληλα στελέχη, βεβαίως βεβαίως
(εν τω μεταξύ, πλήρωνε, μλκ φορολογούμενε)
-
Χθες το βραδυ εκανα ζαπινγκ αντ1-μεγκα και μπερδευτηκα:τελικα που επαιζαν τα aliens και που η κορη της Βισση?
-
prison break νωρις ειναι ακομα και ειναι μπερδεμα..ωραια φυλακη παντως!
how i met your mother στα συνηθη υψηλα επιπεδα!
cavemen προερχεται απο ενα διαφημιστικο που δε θυμαμαι να χω δει εδω...ειναι ανθρωποι των σπηλαιων στη συγχρονη εποχη σα γοριλες ενα πραμα που ζουν στη νεα υορκη...το πρωτο επεισοδιο ειχε κανα 2 καλες ατακες, να δουμε πως θα παει..
rules of engagement χλιαρο κωμικο...2 ζευγαρια, το ενα παντρεμενο, το αλλο στα σκαρια...δε ξερω ακομα γιατι κανει και 2η σεζον..
greek πολυ αμερικανια χλιαρη, κωμικο ταχα αποτι καταλαβα κολεγια και ετσι...εχει κανα 2 καλα πιπινια..
-
Τσεκάρετε το dexter, ξεκίνησε η δεύτερη σεζόν, εξίσου καλή με την πρώτη
-
Ρε παιδιά πριν λίγο είδα αυτή την ιστορία στο Star με το Μακρίδη. Βγήκε μια αδερφάρα, τσίμπησε στεγνά 75 χήνες, ούτε πανηγύρισε και την έκανε με ελαφρά...
Μήπως μας δουλεύουν λίγο; -
Η αδερφάρα έχει 'ξαναπαίξει' σε τηλεπαιχνίδι - σ' εκείνο με το TAXI με μια εύσωμη παρουσιάστρια/ηθοποιό. Χαρακτηριστική περίπτωση στημένου, απλώς ήθελαν ένα κραγμένο χάλι που να τραβάει τον τηλεθεατή.
-
Τις 75 χήνες θα τις πάρει; Αυτό έχει σημασία
-
Μη σου πω ότι μπορεί να πληρώσει κι από πάνω.
Τη μούρη του θέλει να δείχνει, είναι περίπτωση θέλω-να-γίνω-διάσημο-τηλεοπτικό-πρόσωπο (στη βαρβαρική tv persona wannabe). -
To ΣΚΑΙ έχει τώρα ντοκιμαντέρ για την κατασκευή της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου.
-
πολύ καλό drdino
Τηλεόραση