-
καλα ας μην ειμαστε και υπερβολικοι...
νταξει με στραβελακη τι να κανει και το μεγκα..
τεσπα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αυτός παλιά ήταν ήσυχο παιδάκι, εδώ και καναδυό χρόνια ξετσουτσούνισε
-
τον ξετσουτσουνισε ο μεγαλος στο κοντρολ...
-
Όσον αφορά το Star channel...
'Εδώ ο κόσμος καίγεται και το νινί χτενίζεται'
-
- άπειρο. Μακράν το χειρότερο/εμετικότερο δελτίο ειδήσεων εχω δει ποτέ. Ακόμα και οι Στραβελάκης (είμαι-μαλάκας-και-το-δείχνω) και ο Εισαγγελάτος είναι παρθένες μπροστά σε αυτό το έκτρωμα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
- άπειρο. Μακράν το χειρότερο/εμετικότερο δελτίο ειδήσεων εχω δει ποτέ. Ακόμα και οι Στραβελάκης (είμαι-μαλάκας-και-το-δείχνω) και ο Εισαγγελάτος είναι παρθένες μπροστά σε αυτό το έκτρωμα!!!
Εγώ διαφωνώ. Τουλάχιστον είναι δελτίο-λαιφστάιλ και το δείχνει. Όποιος δεν θέλει (εγώ δεν αντέχω ούτε 2 λεπτά) δεν το βλέπει. Το πρόβλημα είναι αυτοί που παρουσιάζουν σκουπίδια με σοβαρό περιτύλιγμα (πρετεντέρηδες και σια).
Συνειδητοποιώ πως έχω να ανοίξω την τηλεόραση από τον προτελευταίο αγώνα Φ1!
-
Συμφωνω με τον charmak
-
Ρε δε πα να διαφωνείτε!!! (θυμίστε το μου την επόμενη φορά! )
Είσαστε με τα καλά σας? Δελτίο ειδήσεων για τα ψυχολογικά προβλήματα της κυρίας Τούμπου επειδή οι πατάτες δεν ήταν στην σωστή θερμοκρασία όταν της σερβίραν στην Μύκονο!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είσαστε με τα καλά σας? Δελτίο ειδήσεων για τα ψυχολογικά προβλήματα της κυρίας Τούμπου επειδή οι πατάτες δεν ήταν στην σωστή θερμοκρασία όταν της σερβίραν στην Μύκονο!!!!!!!!!!Εγώ γενικά μιλούσα, δεν ξέρω τι ειδήσεις λέει κάθε μέρα.
Εσύ αλήθεια που έμαθες για την κυρία τάδε; Το είχαν τυχαία ανοιχτό στο κουρείο;Η κυρία τάδε είναι 'ακίνδυνο' θέμα. Δεν ασκεί πολιτική, όπως οι 'σοβαροί'.
-
Θέλει να το βλέπει η κόρη μου!!!!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Συμφωνω με τον charmakΣυμφωνώ με τον Asimov
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είσαστε με τα καλά σας? Δελτίο ειδήσεων για τα ψυχολογικά προβλήματα της κυρίας Τούμπου επειδή οι πατάτες δεν ήταν στην σωστή θερμοκρασία όταν της σερβίραν στην Μύκονο!!!!!!!!!!Ρε Νίκο, καλύτερα το μπουρδέλο που φαίνεται, παρά το κρυφό. Από αυτή την οπτική, κι εγώ συμφωνώ με το γιατρό. ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΩ, αλλά θεωρώ πιο ακίνδυνο το δελτίο του Star με όλη την παπαρολογία φόρα παρτίδα, παρά την παπαρολογία Πρετεντέρηδων & ΣΙΑ καμουφλαρισμένη σε σοβαρό λόγο.
:rant:
Καλά, αυτό είναι άλλο πρόβλημα. Δυστυχώς, ελάχιστα παιδάκια μπορούν να ξεκολλήσουν το βλέμμα τους από τέτοιες μαλακίες. Εδώ παρασύρονται μεγάλοι άνθρωποι
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καλα ας μην ειμαστε και υπερβολικοι...νταξει με στραβελακη τι να κανει και το μεγκα..
τεσπα...
Αυτος ο Στραβελακης δεν παιζεται...,καλα για αντικειμενικοτητα και ενημερωση ουτε κουβεντα...
Σημερα τον πετυχα να μιλαει για τις φωτιες , να χαμογελαει και να χαιρεται επειδη επιβεβαιωσε ενας κακομοιρης παππους ,οτι η πυροσβεστικη ηταν απουσα .Ενας αλλος ελεγε οτι τα αεροπλανα δεν πεταξαν λογω πενθους των πιλοτων!!!Και να τα λεει σοβαρα τωρα αυτα στο Φουρλα!!! -
τρομερος κολαουζος πρεπει ναναι αυτος..
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
καλα ας μην ειμαστε και υπερβολικοι...
τεσπα...
Αυτος ο Στραβελακης δεν παιζεται...,καλα για αντικειμενικοτητα και ενημερωση ουτε κουβεντα...
Σημερα τον πετυχα να μιλαει για τις φωτιες , να χαμογελαει και να χαιρεται επειδη επιβεβαιωσε ενας κακομοιρης παππους ,οτι η πυροσβεστικη ηταν απουσα .Ενας αλλος ελεγε οτι τα αεροπλανα δεν πεταξαν λογω πενθους των πιλοτων!!!Και να τα λεει σοβαρα τωρα αυτα στο Φουρλα!!!Καλά, δεν το συζητώ! Μιλάμε για τους υπέρτατους μλκς.
Αυτός ο Στραβελάκης έχει καταντήσει ο χειρότερος όλων. Άσε που νομίζει ότι είναι Anchorman, τρομάρα του, οπότε και το παίζει εισαγγελέας και διακόπτει συνέχεια όποιον μιλάει.
Πλάκα, πλάκα, όσο βρισίδι και να έχει φάει ο Χατζηνικολάου, είναι αυτή τη στιγμή μακράν ο καλύτερος.
-
Καλά, αυτό είναι άλλο πρόβλημα. Δυστυχώς, ελάχιστα παιδάκια μπορούν να ξεκολλήσουν το βλέμμα τους από τέτοιες μαλακίες. Εδώ παρασύρονται μεγάλοι άνθρωποι
Καλα αυτο ειναι ΤΟ προβλημα.Καλα εμεις οι σοβαροι ,μορφωμενοι ,ενηλικες που χουμε κριση και δικαιωμα ψηφου
Εμεις μεγαλωσαμε με το ακακο μισαωρο δελτιου του Κουικ,που κατα το ημισι ασχολειτο με διεθνη νεα,και διαμορφωσαμε μια αποψη για το τι αποτελει ειδηση ενημερωση κτλ
τα σημερινα παιδακια τι ελπιδες εχουν?
Γι αυτο ειμαι μαζι με τον Kouκ και τον καθε γονιο και τις ανησυχιες του.Με μετρο η tv και το internet στις μικρες ηλικιες.
-
Έχετε δει τα αυτοδιαφημιστικά κλιπάκια του mega για τους δημοσιογράφους του; Αυτά στα οποία οι ίδιοι έλεγαν για τους εαυτούς τους πόσο υπέροχοι, ανεξάρτητοι και σωστοί είναι; Έχω πετύχει Τρέμη και Πρετεντέρη.
-
Το Carnivale τι λεει σαν σειρα?
να το κατεβασω?
-
@ Spartan
Το Σάββατο στα 'ΤΑ ΝΕΑ' έχει τα DVD της σειράς 'Η Ανοδος και η Πτώση των Σπαρτιατών'....ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!!!
-
Eγώ δεν θα το χάσω...χωρίς πλάκα φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.
Η πλάκα με τους 'εισαγγελείς' δημοσιογράφους είναι ότι τους κράζουν και συναδέλφοι τους. Οι παρουσιαστές του Σαββατοκύριακο στην ΝΕΤ (ένας μουσάτος και μια γυναίκα...αρκετά συμπαθητικοί και οι δύο) τους κορόιδευαν...έλεγαν τώρα θα σε διακόψει ο καλός δημοσιογράφος για να πεις αυτό που θελει εκείνος... πάντα φταίνε οι άλλοι και άλλα τέτοια...
Τηλεόραση