-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
...Το θεμα ειναι, μπαινω τωρα σε αυτη τη φασαρια, ενω εχω ηδη μπει στο σπιτι ή ανεχομαι την κατασταση;Εεεε, συγνώμη για το απότομο της απάντησης, αλλά σε μερικά θέματα είμαι κάθετος:
ΤΩΡΑ.-
-
(ολα καλα? ακουσα φωνη και μπηκα!)
-
Ωρε, τόσο μακριά ακούστηκε;
Και που ν' αρχίσουμε τα σπασίματα...
-
Είναι μεσημέρι,κοιμάται ο κόσμος!ΕΛΕΟΣ!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Τα πλακακια που ξηλωνονται πετιουνται ολα ή μονο οσα σπασουν;Θα διαπιστώσεις αν ο τεχνίτης δούλευε τη κόλλα πολύ στεγνή και δεν έβρεχε τα πλακάκια (ξεκολλάνε πιο εύκολα).
Αγόρασε τα μισά τουλάχιστον (αν χρειαστεί ξαναπαίρνεις). Μη ξεχάσεις να κρατήσεις στο πατάρι ένα κουτί για μελλοντικές επισκευές.
Αγόρασε μερικές μάσκες και προστατευτικά γυαλιά και κλείσε τον μπούφο στο μπάνιο για να μη βγει έξω πολύ σκόνη. Το καλύτερο είναι να βγάλεις τη πόρτα και να κολλήσεις (στη κάσα όχι στο τοίχο) 2 χοντρά νάιλον σαν κουρτίνα. Μη μαζεύεις με την ηλεκτρική μπάζα, περνάνε από τη σακούλα (έχει πολύ λεπτή σκόνη) και χαλάει το μοτέρ της σκούπας. Σφουγγάρισμα.
-
Για να μην ξεκινάω νέο θέμα,
ψάχνω για forum ηλεκτρολόγων ή/και υδραυλικών,
γνωρίζει κανείς τίποτα;(με ενδιαφέρουν μόνο fora στα ελληνικά καθώς δεν πρόκειται για εμένα)
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Για να μην ξεκινάω νέο θέμα,
ψάχνω για forum ηλεκτρολόγων ή/και υδραυλικών,
γνωρίζει κανείς τίποτα;Το http://www.monachos.gr/forum/default.asp ξέρω...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Το http://www.monachos.gr/forum/default.asp ξέρω...Αυτό και αν ήταν γρήγορη απάντηση...
Ευχαριστώ!(όποια άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη)...
_
-
-
-
Μου πήρε ακριβώς 5 λεπτά να ξεβιδώσω το μηχανισμό του παραθύρου και να βγάλω μερικά χιλιοστά πιο έξω το γάτζο που μαγκώνει στο κούφωμα για να κλειδώσει.
Τώρα που το έκανα, αναρωτιέμαι γιατί δεν το σκέφτηκα νωρίτερα και έμεινα τρια χρόνια με ξεκλείδωτο παράθυρο... -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μου πήρε ακριβώς 5 λεπτά να ξεβιδώσω το μηχανισμό του παραθύρου και να βγάλω μερικά χιλιοστά πιο έξω το γάτζο που μαγκώνει στο κούφωμα για να κλειδώσει.
Τώρα που το έκανα, αναρωτιέμαι γιατί δεν το σκέφτηκα νωρίτερα και έμεινα τρια χρόνια με ξεκλείδωτο παράθυρο... -
υπάρχει dimmer που να μπαίνει σε προβολέα αλογόνου? Υπ'όψιν ότι του έχω λαμπτήρα 500W
-
Όλα τα φωτιστικά δαπέδου με λάμπα αλογόνου που κοιτάει προς τα πάνω έχουν dimmer.
Αν εννοείς 12βολτες, πάλι υπάρχει αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι ΑΚΡΙΒΟ για τόσο μεγάλο φορτίο και μετασχηματιστή (κάνει θόρυβο το απλό - βουίζει).
-
Πρόκειται για προβολέα ρεύματος (220V) που έχω στο γκαράζ για βραδυνές εργασίες, οπότε δε μ'ενδιαφέρει ο θόρυβος (εντάξει να μη ξυπνάει και η γειτονιά ) και θέλω να αυξομειώνω την τάση για να μην έχω τόσο μεγάλη κατανάλωση ρεύματος! Δλδ καλύτερα να πάρω λαμπτήρα χαμηλότερης ισχύος?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πρόκειται για προβολέα ρεύματος (220V) που έχω στο γκαράζ για βραδυνές εργασίες, οπότε δε μ'ενδιαφέρει ο θόρυβος (εντάξει να μη ξυπνάει και η γειτονιά ) και θέλω να αυξομειώνω την τάση για να μην έχω τόσο μεγάλη κατανάλωση ρεύματος! Δλδ καλύτερα να πάρω λαμπτήρα χαμηλότερης ισχύος?Δοκίμασε τους νέου τύπου λαπτήρες οικονομίας κλάσης Α.
Βγάζουν περισσότερο φώς και καταναλώνουν πολύ λιγότερο.Έχει φέρει και το Praktiker κάτι καινούργιους πάφθηνους που βγάζουν λευκό φώς τύπου xenon
Πήραμε και αλλάξαμε αυτούς που ανάβουν όλη νύκτα στην πολυκατοικία και τώρα κάθε βράδυ σταματάνε και κοιτάνε οι περαστικοί... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Έχει φέρει και το Praktiker κάτι καινούργιους πάφθηνους που βγάζουν λευκό φώς τύπου xenon
Πήραμε και αλλάξαμε αυτούς που ανάβουν όλη νύκτα στην πολυκατοικία και τώρα κάθε βράδυ σταματάνε και κοιτάνε οι περαστικοί...Πως τους ζηταμε αυτους;
Θελω στα φωτα που αναβουν ολη τη νυχτα εξωτερικα, να βαλω φωτοκυτταρο, ωστε να ανοιγοκλεινουν μονα τους.
Που θα το συνδεσω; Ο διακοπτης ειναι μεσα στο σπιτι.
Ξερει κανεις κοστος; -
είναι φθηνοί ~10
-
Ένα δύσκολο πρόβλημα...
Θέλω να κατασκευάσω μία δεξαμενή διαστάσεων περίπου 3Χ1Χ1 μέτρων (μη ρωτάτε το γιατί, είναι περίεργη ιστορία!), ανοιχτή από πάνω και ημικυκλικής διατομής (θα είναι σαν ξαπλωμένο κομμένο στη μέση βαρέλι). Έχω στην έσχατη περίπτωση σκεφτεί το ωπλισμένο σκυρόδεμα αλλά θέλω να το αποφύγω μιας και θα προτιμούσα να μετακινείται. Μπορώ να βρω λοιπόν μία τέτοια δεξαμενή από πλαστικό ή κάτι σαν βαρέλι αντίστοιχο ώστε με κάποιο τρόπο να το κόψω στη μέση ώστε να είναι όσο το δυνατόν οικονομικότερη λύση. Όπως καταλαβαίνετε πρέπει να έχει μία άλφα αντοχή μιας και μιλάμε για 2-3 τόνους νερό, και φυσικά να μη διαβρώνεται...
-
Επικοινώνησε με κάποιον που κατασκευάζει λέβητες και μπορεί να σου το φτιάξει και να το μεταφέρει ή να το φτιάξει επιτόπου αν υπάρχει πόρτα και δεν χωράει (πιο ακριβό).
Πάρε τιμές, και ΠΑΧΟΣ λαμαρίνας.
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ