-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...για να λέει πως κόβει.....μπουαχαχαχαχα!(Η μόνη αναβάθμιση που παίρνει, είναι να το βάψει....μωβ )
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
droemmen
αν πάρεις πιάτο, αποκωδικοποιητή (500 ευρώ όλα μαζί με την τοποθέτηση κλπ) και nova θα βλέπεις όλα τα ελληνικά κανάλια (συν τα συνδρομητικά) σε άριστη ποιότητα.Μια πιο πρόχειρη λύση είναι καλή κεραία συνδυασμένη με ενισχυτή ή/και εσωτερική κεραία.
Ευχαριστώ πολύ Μάνο!
Μάλλον την πρώτη λύση θ'ακολουθήσω μόνο που σκοπεύω για nova λίγο αργότερα...
Την δευτερη λύση την φοβάμαι λίγο μιας και δεν ξέρω την ποιότητα της εικόνας που θα πετύχω. -
Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι χωρίς nova δεν μπορείς να δεις το πλήρες πρόγραμμα των ιδιωτικών καναλιών παρά μόνο μια ειδική έκδοση του προγράμματος όσων καναλιών εκπέμπουν δορυφορικά. Μέσω nova τα βλέπεις όλα (και τα μικρά τύπου ΣΚΑΙ, Μακεδονία κλπ μαζί με τα φοβερά -εξελληνισμένα- Discovery, History Channel, Animal Planet, Travel κλπ και τα Supersport/Filmnet). Μια πρόταση που μπορώ να κάνω είναι να ρυθμίσεις το πιάτο μόνο για ένα δορυφόρο, τον καλό (δεν θυμάμαι πως τον λένε), ο δεύτερος είναι άχρηστος και ανεβάζει αρκετά το κόστος της εγκατάστασης.
-
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
Άρα μάλλον πάω και για nova... Κοίταξα το site τους και σαν απαιτούμενο εξοπλισμό έχουν- Ψηφιακό/δορυφορικό αποκωδικοποιητή NOVA PANASAT
- Δορυφορική κεραία - δίσκος - 60cm
- Universal LNB
- ΝΟVA Κάρτα Πρόσβασης (Smart Card)
Συνολικό κόστος με ΦΠΑ 149 ευρώ (χωρίς τοποθέτηση). Ξεχνάω κάτι ή αυτά είναι όλα? Σόρυ αλλά ρωτάω γιατί υπάρχει αρκετή διαφορά με το κόστος που περίπου έδωσες και δεν θέλω να χαρώ άδικα.
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
Άρα μάλλον πάω και για nova... Κοίταξα το site τους και σαν απαιτούμενο εξοπλισμό έχουν- Ψηφιακό/δορυφορικό αποκωδικοποιητή NOVA PANASAT
- Δορυφορική κεραία - δίσκος - 60cm
- Universal LNB
- ΝΟVA Κάρτα Πρόσβασης (Smart Card)
Συνολικό κόστος με ΦΠΑ 149 ευρώ. Ξεχνάω κάτι ή αυτά είναι όλα? Σόρυ αλλά ρωτάω γιατί υπάρχει αρκετή διαφορά με το κόστος που περίπου έδωσες και δεν θέλω να χαρώ άδικα.
Mηνιαια συνδρομη;Μικρο κατοπτρο για αλλο δορυφορο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μικρο κατοπτρο για αλλο δορυφορο;Τί είναι αυτό?
Είπαμε άσχετος θα πρέπει να τα λέτε απλάΥγ. Την συνδρομή κοιτάζω τώρα... Τσιμπημένη γαμώτο
-
Εχμ, ναι, τόσο πρέπει να βγαίνει (έχουν μειώσει το κόστος του δικού τους εξοπλισμού για να μαζέψουν πελάτες). Αυτό που είχα εγώ στο μυαλό μου ήταν για καλό πιάτο και αποκωδικοποιητή αστέρι με εχμ έξτρα δυνατότητες. Λάθος μου που δεν στο είπα. Όντως, με το ποσό που λέει η nova καθαρίζεις όσον αφορά τον εξοπλισμό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εχμ, ναι, τόσο πρέπει να βγαίνει (έχουν μειώσει το κόστος του δικού τους εξοπλισμού για να μαζέψουν πελάτες). Αυτό που είχα εγώ στο μυαλό μου ήταν για καλό πιάτο και αποκωδικοποιητή αστέρι με εχμ έξτρα δυνατότητες. Λάθος μου που δεν στο είπα. Όντως, με το ποσό που λέει η nova καθαρίζεις όσον αφορά τον εξοπλισμό.Παρατήρηση : Τα 149 Ευρώ για τον εξοπλισμο ισχύουν με **απαραίτητη ** 12μηνη συνδρομή σε αυτους (50 Ευρώ Χ 12 ή 11 , νομιζω ο ενας μηνας ειναι δώρο)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό που είχα εγώ στο μυαλό μου ήταν για καλό πιάτο και αποκωδικοποιητή αστέρι με εχμ έξτρα δυνατότητες.Για πες για πες
Υγ. Ελπίζω να μη γίνομαι κουραστικός (:avatar:)
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Μικρο κατοπτρο για αλλο δορυφορο;
Τί είναι αυτό?
Είπαμε άσχετος θα πρέπει να τα λέτε απλάΥγ. Την συνδρομή κοιτάζω τώρα... Τσιμπημένη γαμώτο
Νομιζω οτι το πιατο που δινουν ειναι μονο για τον δικο τους δορυφορο και ειναι μικρο για να πιανεις καλα και αλλους δορυφορους.
-
Δραπανο :
SKIL 35 ευρώ 550 W, με λίγα εξαρτήματα μέσα
B&D 35 ευρώ 500 W, μόνο του.
τι λέει η SKIL?
τι να πάρω? (Praktiker)
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
τι λέει η SKIL?
Χωρίς να έχω ιδέα... αυτό το SKIL κάτι σε ABIBAS μου κάνει...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Δραπανο :SKIL 35 ευρώ 550 W, με λίγα εξαρτήματα μέσα
τι λέει η SKIL?
τι να πάρω? (Praktiker)
Makita είναι πολύ πιο ακριβά? Αν όχι, Makita it is!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
τι λέει η SKIL?
Χωρίς να έχω ιδέα... αυτό το SKIL κάτι σε ABIBAS μου κάνει...
και μένα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δραπανο :
τι λέει η SKIL?
τι να πάρω? (Praktiker)
ναι λογικά πάνω από 50 θα έχει.
και μιλάμε για μια τρύπα το μήνα και λίγο (λίγο?) τρίψημο όταν έχω όρεξη για επισκεύες στο αυτοκίνητο -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Δραπανο :
τι λέει η SKIL?
τι να πάρω? (Praktiker)
και μιλάμε για μια τρύπα το μήνα και λίγο (λίγο?) τρίψημο όταν έχω όρεξη για επισκεύες στο αυτοκίνητοΕπίσης, μιλάμε για κάτι το οποίο θα έχεις πολλά χρόνια. Δική σου η τσέπη βέβαια, αλλά
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δραπανο :
τι λέει η SKIL?
τι να πάρω? (Praktiker)
και μιλάμε για μια τρύπα το μήνα και λίγο (λίγο?) τρίψημο όταν έχω όρεξη για επισκεύες στο αυτοκίνητοΕπίσης, μιλάμε για κάτι το οποίο θα έχεις πολλά χρόνια. Δική σου η τσέπη βέβαια, αλλά
-
Για μια τρύπα το μήνα, πάρε το Skil. Makita με 50
-
Τα Μακιτα πλεον παψανε να ειναι ο μυθος αφου τα περισσοτερα μερη του παρασκευαζονται πλεον στην Κινα...
Τα μονα γιαπωνεζικα πλεον ειναι Hitachi και εχουν τιμες πιο κατω απο Μακιτα...
Περι δραπανου που θες παρε DeWalt να κανεις την δουλεια σου...
DeWalt = Black & Decker η ιδια εταιρια ειναι..
Α και μην ψωνισεις απο το Πρακτικερ....
-
[quote='TakisB']Για μια τρύπα το μήνα, πάρε το Skil. Makita με 50
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ