-
Γι' αυτό δεν σου το είχα πει μέχρι τώρα, αλλά είπα να σε ενημερώσω / προειδοποιήσω μην σου το πει κανένας και με κακοχαρακτηρίσεις.
-
-
Πρόβλημα 1)
Λερωμένο μάρμαρο που έχει ποτιστεί με χωματόνερο. Υπάρχει ελπίδα?
Πρόβλημα 2)
Θέλω μαύρη γυαλιστερή μπογιά για μέταλλο που να στεγνώνει αργά και να αντέχει σε αρκετές καταπονήσεις. Την θέλω για ψιλοδουλειά τάξης των 1-2 μιλιλίτρ, τι προτείνετε?
-
Για το 1, εγώ βρήκα την υγειά μου με πλυστικό.
-
Με υψηλή πίεση λές να βγει? Το κακό είναι πως είναι σε κλειστό χώρο...
Για το 2 σκέφτομαι μοντελιστικό σμάλτο αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξει...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπορεί. Αλλά είναι πιο μπελαλίδικο. Το δοκίμασα στα κρεβάτια και τα γραφεία των παιδιών και ταλαιπωρήθηκα.Λυση υπαρχει ,αλλα ειναι πρακτικα ανεφαρμοστη .το αναφερω για την κουβεντα .
Τα βυθιζεις σε διαλυμα ποτασας κ τα αφηνεις μεχρι να γινουν οπως τα γεννησε η μανα τους
η συνεχεια ειναι ευκολη .ΥΓ. ισχυει κ για τα ξυλα
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Με υψηλή πίεση λές να βγει? Το κακό είναι πως είναι σε κλειστό χώρο...Για το 2 σκέφτομαι μοντελιστικό σμάλτο αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξει...
Σε μένα βγήκε τρελή μπίχλα, τόσο χωματόνερο (επειδή είναι δίπλα σε ποτιστικά) όσο και αυτή η μαυρίλα που πιάνει το μάρμαρο. Τώρα για κλειστό χώρο, δεν ξέρω...
Αν επιτρέπεται, η σκληρή χρήση ποιά θα είναι;
-
Το μάρμαρο νομίζω ότι αντιδράει έντονα με το λεμόνι. Αλλά δεν ξέρω αν του κάνει ζημιά τελικά.
-
Η μαμά να δεις πώς αντιδράει όταν στάξει λεμόνι στο μάρμαρο.
-
Το λεμόνι και όλα τα όξινα κάνουν ζημιά (λεκέ) στο μάρμαρο.
Να ρωτήσω κάτι άλλο. Ψάχνω να βρω ένα ανεμούριο, ένα απλό κοκκοράκι ή οτιδήποτε παρόμοιο σε μικρές διαστάσεις για να βλέπω την διεύθυνση του ανέμου από το μπαλκόνι. Που να κοιτάξω? Σε τι είδους μαγαζιά?
-
Σιδηρικών και για τζάκια, Κώστα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σιδηρικών και για τζάκια, Κώστα.Είναι πολύ μεγάλα!
-
Τότε ή φτιάξε ένα μόνος σου, ή δες σε μαγαζί τύπου Praktiker.
-
Κώστα εύκολα μπορείς να φτιάξεις ένα μόνος σου!!! Δεν είναι ανάγκη να το κάνεις από μέταλλο.
-
Ένα μικρό σημαιάκι ή παρόμοιο κομμάτι ύφασμα θα σε βολέψει επίσης.
-
Για μάρμαρο πολύ καλή δουλειά κάνει το ΑΡΚΑΔΙ σε ζεστό νερό.
Και οι ερώτησεις στους κηπουρούς......
Δεν πυκνώνει το γκαζόν και έχω σεβαστά κενά τι μπορώ να κάνω???
το ποτίζω 15 λεπτά κάθε μέρα, το κουρεύω μια φορά κάθε δεκαπέντε μέρες και βάζω αυτό το μπλε λίπασμα που πσίρνω από το praktikerΜήπως να ξανασπείρω απο πάνω? Πότε είναι η κατάλληλη??
Στις τριανταφυλιές σε ποιο σημείο κόβουμε το τριαντάφυλλο ώστε να ξαναπετάξει?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν επιτρέπεται, η σκληρή χρήση ποιά θα είναι;
Σε ρολόι ξέβαψαν οι αριθμοί μετά από ...μπιτς τένις σε άμμο. Το είχε πάθει και το προηγούμενο πάλι μετά από τένις σε παραλία αλλά ο μυαλό δεν έβαλα...
Σισιπι το Αρκάδι τι είναι???
Σεμαρίν δεν νομίζω πως θα είναι δύσκολο να φτιάξεις μόνος σου ένα ανεμοδείκτη. Πάντως νομίζω ότι υπάρχουν και σχετικά φτηνοί μετρητές ταχύτητας ανέμου...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ψάχνω να βρω ένα ανεμούριο, ένα απλό κοκκοράκι ή οτιδήποτε παρόμοιο σε μικρές διαστάσεις για να βλέπω την διεύθυνση του ανέμου από το μπαλκόνι. Που να κοιτάξω? Σε τι είδους μαγαζιά?Εμείς χρησιμοποιούμε αυτά.
-
Το Αρκαδι αν δε κάνω λάθος είναι κάτι σαν τριμμένο σαπούνι σε συσκευασία τύπου Tide.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Σισιπι το Αρκάδι τι είναι???
Που να τα ξέρουν αυτά οι εργένηδες....
http://www.arkadi.com.gr/page.asp?title ... ns&lang=gr' target='_blank
Σεμαρίν δεν νομίζω πως θα είναι δύσκολο να φτιάξεις μόνος σου ένα ανεμοδείκτη. Πάντως νομίζω ότι υπάρχουν και σχετικά φτηνοί μετρητές ταχύτητας ανέμου...
Θα προσπαθήσω, για εύκολη λύση ψάχνω.
Εμείς χρησιμοποιούμε αυτά.
Το πιο μικρό είναι 1,3μ ρε Χρήστο, τεράστιο.
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ