-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Γνωρίζει κανείς τίποτα για υδρονέφωση;
Θελω να βάλω στο μπαλκόνι μου αλλα δεν εχω ιδεα για το κοστος και τις απαιτησεις..Επί τροχαδην, το πόσο αποδοτική θα είναι (μείωση της θερμοκρασίας) είνα άμεση συνάρτηση με τον βαθμό κορεσμού της ατμόσφαιρας.
Δλδ, αν έχεις υγρασία 80-90% όπως συμβαίνει σε πολλές περιοχές παπαλα.
Ζήτα τους να σου δώσουν το προσπέκτους που έχει γράφημα με
μείωση της θερμοκρασίας σε βαθμούς=f(% υγρασίας) -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
G60 έχεις την ίδια γνώμη και για ανταλλακτικά αυτοκινήτων made by bosch.
βρίσκω πχ τακάκια για vag αρκετά πιο φτηνά απο την αντιπροσωπεία. αξίζουν?Eίναι όντως καλά.
Για τα ηλεκτρικά δεν το συζητάω καν,είναι ηγέτης τόσο σε τεχνολογία όσο και σε ποιότητα.
Τώρα για τα τακάκια του εμπορίου είναι λίγο πονεμένη ιστορία.
Η bosch απ όσο γνωρίζω χρησιμοποιεί μια ποιότητα.
Ολες οι υπόλοιπες εχουν τουλάχιστον τρείς με τεσσερις ποιότητες για λογους κόστους (είπαμε, ο μέσος έλληνας είναι χειρότερος από πακιστανό άχετα αν κάνει τον εξυπνάκια) κι εδώ στην καλύτερη περίπτωση θα βρεις τη δευτερη.
Αν υποθέσουμε ότι έχουμε στη διάθεσή μας από όλες τις εταιρίες την Α ποιότητα θεωρώ ότι η Textar είναι κορυφή.
Για όλες τις υπόλοιπες πρωτης τοποθέτησης όπως bosch/pagid/ate είναι άριστες με μηδαμηνές σχεδόν διαφορές. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τώρα για τα τακάκια του εμπορίου είναι λίγο πονεμένη ιστορία.
Η bosch απ όσο γνωρίζω χρησιμοποιεί μια ποιότητα.
Ολες οι υπόλοιπες εχουν τουλάχιστον τρείς μ
ε τεσσερις ποιότητες για λογους κόστους (είπαμε, ο μέσος έλληνας είναι χειρότερος από πακιστανό άχετα αν κάνει τον εξυπνάκια) κι εδώ στην καλύτερη περίπτωση θα βρεις τη δευτερη.
Αν υποθέσουμε ότι έχουμε στη διάθεσή μας από όλες τις εταιρίες την Α ποιότητα θεωρώ ότι η Textar είναι κορυφή.
Για όλες τις υπόλοιπες πρωτης τοποθέτησης όπως bosch/pagid/ate είναι άριστες με μηδαμηνές σχεδόν διαφορές.απο Γερμανικό eshop κοιτάω και βρίσκω τακάκια bosch & trw(lucas) σε παραπλήσια τιμή και ΑΤΕ αρκετά φθηνότερα.
απλά εκεί βλέπω να έχει και φίλτρα λαδιού κλπ και σκεφτόμουν αν είναι καλά ή απλά φασόν χειρότερης ποιότητας απο vag. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
απο Γερμανικό eshop κοιτάω και βρίσκω τακάκια bosch & trw(lucas) σε παραπλήσια τιμή και ΑΤΕ αρκετά φθηνότερα.
απλά εκεί βλέπω να έχει και φίλτρα λαδιού κλπ και σκεφτόμουν αν είναι καλά ή απλά φασόν χειρότερης ποιότητας απο vag.Lucas δε θα στα συνιστούσα.
Για φίλτρα λαδιού αέρος κλπ άφοβα bosch.
Σαφώς και είναι φασόν από άλλη εταιρία (πολύ πιθανόν από mann ή knecht-mahle απ ότι τα βλέπω) αλλά αυτό δε σε αφορά ως καταναλωτή απ τη στιγμή που τα στανταρ ποιότητας που θέτει η εταιρία είναι απλά κορυφαία. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Θελω να βάλω στο μπαλκόνι μου αλλα δεν εχω ιδεα για το κοστος και τις απαιτησεις..Επί τροχαδην, το πόσο αποδοτική θα είναι (μείωση της θερμοκρασίας) είνα άμεση συνάρτηση με τον βαθμό κορεσμού της ατμόσφαιρας.
μείωση της θερμοκρασίας σε βαθμούς=f(% υγρασίας)Υγρασια 80-90% πως θα εχω ρε συ;Δεν μενω σε πλωτό σπίτι στο ποταμι,στην Αττικη μενω.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
μείωση της θερμοκρασίας σε βαθμούς=f(% υγρασίας)Υγρασια 80-90% πως θα εχω ρε συ;Δεν μενω σε πλωτό σπίτι στο ποταμι,στην Αττικη μενω.
Στη Λευκάδα άνετα πιάνουμε τόσο το καλοκαιρι
Όντως το κλιμα της Αθήνας τουλάχιστον είναι πολύ καλο (άσχετα απο νέφος) -
Σε οτι αφορα την εγκατασταση της υδρονεφωσης...ειναι κατι 'ελαφρυ' ή πρεπει να γεμισει ο τοπος μπεκάκια,θορυβωδεις και τεραστιες αντλίες κτλ;Παιζουν πολλες εκδοχες εαν εχω καταλαβει σωστα.
-
Οι γνωσεις μου φτάνουν μέχρι εδώ
Σίγουρα εξαρτάται απ την έκταση που θες να καλύψεις, τί ποιότητα νερού έχεις (αν είναι με άλατα την π#τσισες) και αλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό
Αν το ψάξεις, κάνε τον κόπο να ποστάρεις -
-
Εχω φτιαξει στον κηπο μια κατασκευη σαν Π απο ξυλο με κεραμιδι,ραμποτε και την βορεινη πλευρα κλειστη με κοντρα πλακε θαλασσης,ειναι διαστασεων 3χ3 κι εκει φιλοξενω τα σκυλια μου.Το κοντρα πλακε απ΄την εξω μερια εχει μαυρισει,υπαρχει κατι να το περασω,θελει τριψιμο,γνωριζει κανεις?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Τελικά αγόρασα ένα παλμικό τριβείο της bosch 200 watt από praktiker. Αυτό:
Αρκετά καλό εργαλείο.
Εδώ ο αδελφός συνεχίζει το τρίψιμο.
Και εδώ έχει περαστεί λούστρο στην μισή επιφάνεια.
Μεγάλος μάστορας
Να τον προσεχεις δεν σου κανει καλη δουλεια Θελει λαδι πρωτα η ενα καλο συντηρητικο για να γεμισουν οι ποροι ,στεγνωμα ,ελαφρυ τριψιμο κ λουστρο .
Χωρις προεργασια θα σου σκασει το λουστρο κ στη συνεχεια θα ψαχνεις να βρεις τον μαστορα . -
Έχεις δίκιο κανονικά ξυλόστοκο ήθελε να κλείσουμε τα σκασίματα αλλά πάνε για αλλαγή σιγά σιγά οπότε κάναμε μισή δουλειά
-
Οι φωτογραφίες είναι από την ίδια μέρα; Με ένα παρόμοιο τριβείο έτριψα τα παντζούρια πριν κάποια χρόνια, - δεν έχω αδελφό να πάρει - , και μου είχαν βγάλει το λάδι. Μου είχαν πει νομίζω πως είτε θα έβαζα κάποιο προστατευτικό βερνίκι για να μην καταστρέφονται από τη βροχή, είτε σκέτο λάδι. Νομίζω πως μου είχαν αναφέρει πως αν έβαζα λάδι πάνω από το βερνίκι, πολύ γρήγορα αυτό θα έσκαγε. Δε ξέρω αν ισχύει. Το καλοκαίρι με βλέπω να κάνω και εγώ την εξώπορτα. Καλή μου δύναμη.
-
Ναι, την ίδια μέρα είναι. Δεν είναι και πολύ δύσκολο. Απλώς θέλει κάποια ώρα για να τρίψεις ιδίως τις γωνίες και εσοχές για τις οποίες θέλει ειδικό γωνιακό τριβείο. Είναι ωραία φτιάξε και ένα φραπέ μεγάλο και απόλαυσέ το
-
Δεν θα ήταν κακή ιδέα να οριζοντιόνατε (πως σκατά γράφεται; ) τη πόρτα, πιό εύκολα θα δουλεύατε νομίζω..
-
μπρουμυτα η ανασκελα , ερασιτεχνες , τι περιμενεις.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Δεν θα ήταν κακή ιδέα να οριζοντιόνατε (πως σκατά γράφεται; ) τη πόρτα, πιό εύκολα θα δουλεύατε νομίζω..To σκεφτήκαμε αλλά δεν γινόταν ήταν 2ος όροφος και ήταν λίγο ριψοκίνδυνα καθότι οι σκάλες είναι στενές.
-
Οι σκάλες είναι στενές... η πόρτα τι ρόλο παίζει;
-
Δεν γινόταν να οριζοντιωθεί εκεί έξω δεν χωρούσε θα έπρεπε η πόρτα να κατέβει κάτω στο ισόγειο και οι σκάλες ήταν στενές και εξωτερικές και δεν θέλαμε να διακινδυνεύσουμε μια πτώση της πόρτας από τον 2ο.
-
Και μέσα δεν μπορούσατε;
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ