-
τι να πω βρε Ανδρέα αφού κάτι με χτύπησε και ήταν δυνατό και ο γενικός ήταν κλειστός
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
ΔΔΕ = Διακόπτης Διαφυγής ΈντασηςΠρώτη φορά ακούω για ΔΔΕ σε ηλεκτρολογική εγκατάσταση σπιτιού πάντως
και
Πρώτη φορά ακούω να χτυπάει κάποιον ρεύμα μέσω του ουδετέρου με κλειστό το γενικό
πλέον όλες οι σύγχρονες εγκατασατάσεις αλλά και οι ψαγμένες παλιές έχουν ΔΔΕ.Κιομο μπορεί να σε 'χτυπήσει' ο ουδέτερος απο επιστροφή τυχον φορτίου με όχι καλή γείωση προστασίας,
-
ΔΔΕ έντασης υποχρεωτικός με τους νέους κανονισμούς, στην πράξη μπαίνει εδώ και καιρό
Για να σε χτυπήσει ο ουδέτερος, υπάρχει πρόβλημα στην εγκατάσταση, το οποίο όμως κανονικά θα έπρεπε να ενεργοποιεί τον ΔΔΕ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ΔΔΕ έντασης υποχρεωτικός με τους νέους κανονισμούς, στην πράξη μπαίνει εδώ και καιρόΓια να σε χτυπήσει ο ουδέτερος, υπάρχει πρόβλημα στην εγκατάσταση, το οποίο όμως κανονικά θα έπρεπε να ενεργοποιεί τον ΔΔΕ
...Κιομο μπορεί να σε 'χτυπήσει' ο ουδέτερος απο επιστροφή τυχον φορτίου με όχι καλή γείωση προστασίας,
-
Από επιστροφή φορτίου μπορεί να σε χτυπήσει ο ουδέτερος αλλά δεν πρέπει να είναι πάνω από 60-70V. Δεν πάθαίνεις τίποτα δηλαδή.
-
Στο πατρικό μου έχουμε ένα θέμα με το νερό... Έχει χώμα και άλατα... Μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση με φίλτρα; Κάτι για φίλτρα χαλαζία μου είπαν, κάνουμε τίποτα ή τζάμπα λεφτά η εγκατάσταση και η συντήρησή (
-
λίγο άσχετο απο μαστορέματα, αλλά έχει σχέση με επίπλωση.
Νέο γραφείο και είμαι μεταξυ των εταιριων sedia και dromeas. Και οι δύο εταιρίες έχουν άριστα επαγγελματικά γραφεία και λύσεις. Γνωρίζεται κάτι επιπλέον απο ποιότητα και οτιδήποτε άλλο?
Η μολυβιέρα στη συρταριέρα είναι βολική? Αξίζει να τη 'βάλω'? -
Εχει καποια φιλτρα,τα τοποθετεις κατω στα ρολογια,μετα το ρολοι παροχης σου
κανουν δουλιτσα,αρκει να καθαριζεις(αντικαθιστας) συχνα το φιλτρο σου -
άμα έχεις στυλό καλά σχετικά και δεν θέλεις να κάνουν φτερά αξίζει
εγώ έχω δρομέα. απο ποιότητα οκ, σαν τα καλά ΙΚΕΑ και SATO. το σχέδιο δες να σου κάνει και για τα υπόλοιπα μην παίρνεις και όρκο.εγώ τώρα θα έπαιρνα ΙΚΕΑ , SATO , Neoset, όχι γιατί είναι καλύτερα ποιοτικά αλλά αν στο μέλλον θέλεις να προσθέσεις κάτι θα βρεις πολύ πιο εύκολα σε ταιριαστό αν όχι ίδιο σχέδιο, χρώμα και κυρίως σε διαστάσεις που να σου κάνουν
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
λίγο άσχετο απο μαστορέματα, αλλά έχει σχέση με επίπλωση.
Νέο γραφείο και είμαι μεταξυ των εταιριων sedia και dromeas. Και οι δύο εταιρίες έχουν άριστα επαγγελματικά γραφεία και λύσεις. Γνωρίζεται κάτι επιπλέον απο ποιότητα και οτιδήποτε άλλο?
Η μολυβιέρα στη συρταριέρα είναι βολική? Αξίζει να τη 'βάλω'?Πες μου ακριβως τι θελεις , λεπτομερειες , γραφειο , μελαμινη η καπλαμας , ντουλαπες , καθισματα , σε τι αποχρωση κανε μου λιστα .
Τι προσφορες εχεις κ θα σου πω τι να κανεις .
Η προταση μου ειναι .
γραφειο καπλαμα σε χρωμα κερασιας η μηλιας .
προεκταση ................................................
2 βιβλιοθηκες (το επανω μερος κρυσταλα}
1 ερμαριο
συρταριερα ναι χρειαζεται η μολυβιερα
καθισμα (βαρεως τυπου με οικ.δερματινη )
Εαν καταληξεις στην sedia θα σου δωσω κ τιμες -
Απο ποιοτητα μην το ψαχνεις , ολα μοριοσανιδα με επενδυση μελαμινης η καπλαμας .
Εισαγονται σχεδον ολα απο Ιταλια κ υπαρχει διαφορα στην ιταλικη μελαμινη απο την Ελληνικη ,στον καπλαμα δυσκολα να καταλαβεις την διαφορα .
Οι τιμες εχουν ξεφυγει τελειως με το ευρω κ δεν εχει καμια σχεση η τελικη τιμη με την πραγματικη αξια του προιοντος .
Η sato ειναι πολυ ακριβη κ καθυστερει στις παραδοσεις . -
και στη sedia ή dromea Μπορει να προσθέσει κάποιος κάτι. Δεν τον περιορίζει.
στη sedia δεν μου αρεσε η επικοινωνία που είχα πελάτη-πωλητη λόγω ότι το καταστημα δεν ειδικεύεται μόνο στα επιπλα-ουδεμια σχέση θα έλεεγα. Οι τιμές είναι σχεδόν παρόμοιες που πήρα με λίγο παραπάνω στη sedia.
Λιστα, τι λίστα?
γραφείο με μπροστά επιφάνεια στα 1600 με προέκταση δίπλα. Συρταρίερα με μολυβοθήκη, κάθισμα και ραφιερα στα 1300 με κλειστό μόνο το κάτω τμήμα.
Χρωμα κερασια. -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Εχει καποια φιλτρα,τα τοποθετεις κατω στα ρολογια,μετα το ρολοι παροχης σου
κανουν δουλιτσα,αρκει να καθαριζεις(αντικαθιστας) συχνα το φιλτρο σουΚάτι τέτοιο λέω. Υπάρχουν μάρκες;
-
Έχει κάτι μπλε με διαφανές βιδωτό ποτήρι (σε διάφορα μεγέθη ποτηριού - πάρε το μεσαίο). Μέσα παίρνουν απλό φίλτρο (σκοινί) που κρατάει χώματα, ενεργού άνθρακα και χαλαζία.
Βάλε ένα φίλτρο με σκοινί στο ρολόι για να μη χαλάνε οι συσκευές από τα χώματα και κάτω από το νεροχύτη τα άλλα δύο ή μόνο του άνθρακα (στη βρύση που πίνουν νερό).
Υπάρχουν πολλά είδη φίλτρων, αυτά είναι τα πιο απλά. Αν το νερό είναι χάλια καλύτερα να παίρνουν εμφιαλωμένο.
-
Μπλε με σκοινί ήδη πήρα ένα, για χώματα. Το πρόβλημα είναι τα άλατα βασικά, φρακάρουν τα πλυντήρια. Για άλατα είναι όντως του χαλαζία;
-
Δεν συμφέρει να καθαρίζεις το νερό για το πλυντήριο
θα χαλάει πολύ γρήγορα το φίλτρο.Βάζουν κάτι ταμπλέτες μαζί με το απορρυπαντικό για τα άλατα.
-
τα άλατα είναι διαλυμένα
άρα το φίλτρο, ως φίλτρο δεν κάνει τίποτα
για τα άλατα με ενδιαφέρει και εμένα, αλλά μέχρι τώρα μόνο calgonit κλπ χρησιμοποιώ -
Έχω δοκιμάσει τα πάντα.
Οι ταμπλέτες μπαίνουν, ναι. Αλλά το θέμα είναι ότι μπλοκάρει ο διανομέας στο πιάτων που είναι πριν από το σύστημα αφαλάτωσης και τα μπεκάκια στο ρούχων που ρίχνουν το νερό στο απορρυπαντικό+αφαλατικό. Το πιάτων ήδη χάλασε έναν διανομέα και μια αντλία (
-
Υπάρχουν φίλτρα για τα πάντα. Πχ είναι πανεύκολο να κρατήσεις τα βαριά μέταλλα από το νερό. Το κακό είναι ότι το φίλτρο που πιάνει τα μέταλλα καταστρέφεται* ΑΜΕΣΩΣ από τα άλατα. ( *μπορείς όμως να το επαναφέρεις).
Παράδειγμα καλού φίλτρου (υπάρχουν και καλύτερα)
http://www.amazon.com/Reverse-Osmosis-U ... B000HBC53C -
λέγαμε για απλά φιλτράκια και ξαφνικά ο λέον μας πέταξε μίνι εργαστάσιο αφαλάτωσης
btw, εκτός απο το κόστος των αλλαγών φίλτρων, μεμβρανών κτλ, πόσο επιβαρύνεται η κατανάλωση νερού απο κάτι τέτοιο?
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ