-
Ενταξει με τα καλυτερα,με τις αλλες κατηγοριες τι γινεται;
Διαλεξτε το πιο υπερτιμημένο αυτοκινητο μαζικης παραγωγης,δηλαδη αυτο που ζηταει πολλα και δινει λιγα.Αναποφευκτα η τιμη ειναι σημαντικος παραγοντας,αλλα και ο βαθμός προωθησης του μοντελου απο την εταιρεία,πχ το 407 δεν ειναι ακριβο αλλα η εταιρεία καταφερε να το χωσει σε διαφορους διαγωνισμους για το καλύτερο-τάδε. -
Διαλεξτε το πιο υπερτιμημένο αυτοκινητο μαζικης παραγωγης,δηλαδη αυτο που ζηταει πολλα και δινει λιγα.Αναποφευκτα η τιμη ειναι σημαντικος παραγοντας,αλλα και ο βαθμός προωθησης του μοντελου απο την εταιρεία,πχ το 407 δεν ειναι ακριβο αλλα η εταιρεία καταφερε να το χωσει σε διαφορους διαγωνισμους για το καλύτερο-τάδε. -
Peugeot 1007 1.6 μήπως ?
-
αλφα ρομεο GT........
-
φορντ φοκους.........
-
alfa gt.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Peugeot 1007 1.6 μήπως ?Αυτο θα συγκεντρωνε ποσοστα επιπεδου Παπαδοπουλου, Εμβερ Χοτζα, Χονεκερ, Γιαρουζελσκι, Μπρεζνιεφ κτλ.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
φορντ φοκους.........Γιατι ρε παιδια υπερτιμημενο;
-
Για μενα golf 1.4 fsi
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
φορντ φοκους.........
Γιατι ρε παιδια υπερτιμημενο;
δεν έχει πίσω δισκόφρενα
λείπουν κραυγαλέα παραδείγματα όπως... Α3 1.6, 116, 120, 316
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
φορντ φοκους.........
και εγω αναρωτιεμαι..........
-
Μακράν Audi A3 1.6 με δεύτερα την Alfa GT και BMW 120i..
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Peugeot 1007 1.6 μήπως ?χαλαρά κιόλας..
-
.
Ο χρήστης skye έγραψε:
Peugeot 1007 1.6 μήπως ?
χαλαρά κιόλας..
Και εγώ αυτό θα ψήφιζα πρώτο και θα ακολουθούσε το Golf 1.6 FSi...
Όσον αφορά τα premium Α3 και 116 δε νομίζω ότι μπορώ να πω κάτι για αυτά γιατί δίνουν ως στάνταρ τη 'μούρη' που δεν κοστολογείται...
.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
φορντ φοκους.........
δεν έχει πίσω δισκόφρενα
γιατι είναι εσωτερικά πολύ αδιάφορο αισθητικά, (σε αντίθεση με το Ι)και το 1400 χωρίς πολλά πολλά παρα μόνο με πράγματα που άλλες μάρκες τα δείνουν standar (δερματινο, τιμόνι, 4 αερόσακος και κάτι παρόμοια) έχει 18200Ε.....
-
Θέλω να ρωτήσω αν συζητάμε για το πιο είναι λιγότερο value for money συνολικά ή πιο έχει τα περισσότερα
-
[quote='Babbis']Θέλω να ρωτήσω αν συζητάμε για το πιο είναι λιγότερο value for money συνολικά ή πιο έχει τα περισσότερα
-
A3 1.6 FSI, φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Aygo από τα επιλεγμένα, αν και θα έβαζα κι εγώ το Α3 1.6 και ΒΜW 1.16.......
Το πιο υπερτιμημενο αυτοκινητο του 2005;