-
Ο χρήστης leon68 έγραψε:
Τελικά είχε κόσμο το Παλάδιο ?
Γιατί αν δεν είχε (114 συμμετοχές, Βωβός με WRC κτλ.) τότε τι ?
Νάσο δεν είχε ούτε καν όσο είχε πέρυσι που έβρεχε κιόλας....
Κόσμος????Τι είναι αυτό?
Καμιά 30αριά άτομα στην εκκλησία στον Αγιο Κων/νο ,άλλοι τόσοι στην αλλαγή πορείας στην Πλάκα και ο Γκάλφας και η παρέα του στο εσάκι πριν τον τερματισμό!Στην Κερατέα λίγοι στα εσάκια της εκκίνησης και ακόμη λιγότεροι στην μάντρα πριν τον τερματισμό.
Και όλα αυτά στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς ,μέσα στην Αθήνα και με σχετικά καλό καιρό.
Και κάτι άλλο.Γιατί δεν αναφέρθηκε πουθενά το θέμα της μεγάλης μέσης ταχύτητας στην Κερατέα?Μιλάμε για νούμερα από 140 και πάνω.Δεν έπρεπε κανονικά να ακυρωθεί αυτή η ειδική?ΠΟΙΑ 140 ΜΕΣΗ ΩΡΙΑΙΑ ??? 155 ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ 127 ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ 205 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΙΑ 198 ΚΑΙ ΜΙΑ 202 !!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Κόσμος????Τι είναι αυτό?
Καμιά 30αριά άτομα στην εκκλησία στον Αγιο Κων/νο ,άλλοι τόσοι στην αλλαγή πορείας στην Πλάκα και ο Γκάλφας και η παρέα του στο εσάκι πριν τον τερματισμό!Στην Κερατέα λίγοι στα εσάκια της εκκίνησης και ακόμη λιγότεροι στην μάντρα πριν τον τερματισμό.
Και όλα αυτά στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς ,μέσα στην Αθήνα και με σχετικά καλό καιρό.
Και κάτι άλλο.Γιατί δεν αναφέρθηκε πουθενά το θέμα της μεγάλης μέσης ταχύτητας στην Κερατέα?Μιλάμε για νούμερα από 140 και πάνω.Δεν έπρεπε κανονικά να ακυρωθεί αυτή η ειδική?ΠΟΙΑ 140 ΜΕΣΗ ΩΡΙΑΙΑ ??? 155 ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ 127 ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ 205 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΙΑ 198 ΚΑΙ ΜΙΑ 202 !!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
EINAI POLLA TA XLM ΑΡΗ
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ
-
Ο κόσμος ήταν απογοητευτικά λίγος.
Μπορεί να έφταιξε κι ο καιρός, αλλά και πάλι ... Ειρωνία που έβαλα διαφήμιση από μαγαζί φίλου που είναι στην περιοχή του αγώνα.Συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετείχαν. Κρίμα που κάποιες προσπάθειες μένουν αναμνήσεις σε ελάχιστους.
Διαφωνώ με το Κώστα (Go For Pole) ότι οι λέσχες δε θέλουν κόσμο. Συμφωνούμε στο ότι τους είναι αδιάφορο, αλλά όχι ότι δε θέλουν. Ο κόσμος δε γουστάρει αγωνιστικά που δεν είναι φτερούγες.
Ας κάτσουμε όλοι όσοι εμπλεκόμαστε από οποιοδήποτε πόστο (αγωνιζόμενοι, κριτές, θεατές που το αγαπάμε) να δούμε πως ο καθένας μπορεί να βοηθήσει και να το πάμε λίγο παραπέρα.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Μπορεί να έφταιξε κι ο καιρός, αλλά και πάλι ...Ο καιρός ήταν πολύ καλός μόνο λίγο κρύο είχε. Τι θέλουν δηλαδή για να έρθουν. Εξάλου δεν είναι άθλημα της πολυθρόνας μη τρελαθούμε.
Κάτι είναι που διώνχει τον κόσμο κι αυτό σίγουρα δεν είναι οι οδηγοί. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μπορεί να έφταιξε κι ο καιρός, αλλά και πάλι ...Ο καιρός ήταν πολύ καλός μόνο λίγο κρύο είχε. Τι θέλουν δηλαδή για να έρθουν. Εξάλου δεν είναι άθλημα της πολυθρόνας μη τρελαθούμε.
Κάτι είναι που διώνχει τον κόσμο κι αυτό σίγουρα δεν είναι οι οδηγοί.Ήταν βαρύς και δεν έδινε έμπνευση, ομολογουμένως.
Πόσα σπορ όχι της πολυθρόνας μαζεύουν κόσμο όμως ?
Με την τελευταία σου φράση, συμφωνώ απόλυτα. -
Διαφωνώ με το Κώστα (Go For Pole) ότι οι λέσχες δε θέλουν κόσμο. Συμφωνούμε στο ότι τους είναι αδιάφορο, αλλά όχι ότι δε θέλουν.Αδιαφορος δεν ειναι καποιος που φροντιζει να κολλησει τις αφισες του αγωνα του εκει που δεν περναει ψυχη οπως εκανε η ΑΛΑ στο Αττικο. Επισης αδιαφορος δεν ειναι αυτος που επιδιωκει να μαζεψει συμμετοχες απο παντου στην αναβαση του γνωριζοντας πολυ καλα οτι καθε σκελος θα εχει διαρκεια τηλεμαραθωνιου. Αυτα τα δυο πιο πολυ σε συνειδητη επιλογη μου κανουν παρα αδιαφορια. Γνωμη μου βεβαια.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Διαφωνώ με το Κώστα (Go For Pole) ότι οι λέσχες δε θέλουν κόσμο. Συμφωνούμε στο ότι τους είναι αδιάφορο, αλλά όχι ότι δε θέλουν.
Αδιαφορος δεν ειναι καποιος που φροντιζει να κολλησει τις αφισες του αγωνα του εκει που δεν περναει ψυχη οπως εκανε η ΑΛΑ στο Αττικο. Επισης αδιαφορος δεν ειναι αυτος που επιδιωκει να μαζεψει συμμετοχες απο παντου στην αναβαση του γνωριζοντας πολυ καλα οτι καθε σκελος θα εχει διαρκεια τηλεμαραθωνιου. Αυτα τα δυο πιο πολυ σε συνειδητη επιλογη μου κανουν παρα αδιαφορια. Γνωμη μου βεβαια.
Αττικό = αδιάφορο, όσοι κι αν έρθουν, ας έρθουν
Ριτσώνα = όχι αδιάφορο αφού πολλοί θεατές ισοδυναμούν με μεγαλύτερο πρόβλημαΜόνο για τα ράλι (Αττικό και Παλάδιο) έγραψα όσα έγραψα. Δε θα μπορούσαν να έχουν τον κόσμο της Ριτσώνας σε καμμία περίπτωση, αλλά πιστεύω πως πολύς κόσμος το ήξερε, αλλά οι αγώνες δεν είναι θέαμα που γοητεύει απ' ότι φαίνεται.
Και τελικά, το κοινό της Βούτας και των Λιμανακίων οι αγώνες δεν το τραβάνε, μάλλον προτιμάει τα ντριφτ και τα track-days. Ας ψάξουμε αλλού.
Υ.Γ : δεν μπορείς να φανταστείς πόσο κόσμο είχε η πίστα χθες ! Αυτοί οι τύποι θέλουν να είναι 'motorsport' αλλά όπως το 'χουν σκεφτεί αυτοί.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κάτι είναι που διώνχει τον κόσμο κι αυτό σίγουρα δεν είναι οι οδηγοί
Πως εξηγείς το γεγονός, ότι η Ριτσώνα μάζεψε ποιο πολύ κόσμο απο Μερκούρη? Και αναλογίσου οτι Μερκούρη είχες και 2 βαρβάτα S1600 (Βωβός, Ευσταθίου). Δηλαδή ο κόσμος τραβιέτε Ριτσώνα, παρά Μερκούρη που είναι και ποιο κοντά στην Αθήνα?(σου θέτω ένα φιλοσοφικό 'ζήτημα', καλοπροαίρετα)
Carlito
-
Υ.Γ : δεν μπορείς να φανταστείς πόσο κόσμο είχε η πίστα χθες ! Αυτοί οι τύποι θέλουν να είναι 'motorsport' αλλά όπως το 'χουν σκεφτεί αυτοί.Ναι άκουσα και έφριξα, το μόνο που μου έρχεται είναι τα κλισέ περί έλλειψης αυτοκινητιστικής παιδείας
Βεβαια, το θεμα ειναι τι δουλεια ειχες εσυ στην πιστα, αλλα ελεγες
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Κόσμος????Τι είναι αυτό?
'EL-EM'
Εννοούσα την μέση που βγάλαμε εμείς που κάναμε στην κερατέα 1.35.
Κύριε Μελετόπουλε συγχαρητήρια γιά ακόμη μία φορά καθώς και σε όλους όσους συμμετέχουν στους ελληνικούς αγώνες των μυρίων προβλημάτων. -
Διαφωνώ με το Κώστα (Go For Pole) ότι οι λέσχες δε θέλουν κόσμο. Συμφωνούμε στο ότι τους είναι αδιάφορο, αλλά όχι ότι δε θέλουν.
Αδιαφορος δεν ειναι καποιος που φροντιζει να κολλησει τις αφισες του αγωνα του εκει που δεν περναει ψυχη οπως εκανε η ΑΛΑ στο Αττικο. Επισης αδιαφορος δεν ειναι αυτος που επιδιωκει να μαζεψει συμμετοχες απο παντου στην αναβαση του γνωριζοντας πολυ καλα οτι καθε σκελος θα εχει διαρκεια τηλεμαραθωνιου. Αυτα τα δυο πιο πολυ σε συνειδητη επιλογη μου κανουν παρα αδιαφορια. Γνωμη μου βεβαια.
Ριτσώνα = όχι αδιάφορο αφού πολλοί θεατές ισοδυναμούν με μεγαλύτερο πρόβλημαΜόνο για τα ράλι (Αττικό και Παλάδιο) έγραψα όσα έγραψα. Δε θα μπορούσαν να έχουν τον κόσμο της Ριτσώνας σε καμμία περίπτωση, αλλά πιστεύω πως πολύς κόσμος το ήξερε, αλλά οι αγώνες δεν είναι θέαμα που γοητεύει απ' ότι φαίνεται.
Και τελικά, το κοινό της Βούτας και των Λιμανακίων οι αγώνες δεν το τραβάνε, μάλλον προτιμάει τα ντριφτ και τα track-days. Ας ψάξουμε αλλού.
Υ.Γ : δεν μπορείς να φανταστείς πόσο κόσμο είχε η πίστα χθες ! Αυτοί οι τύποι θέλουν να είναι 'motorsport' αλλά όπως το 'χουν σκεφτεί αυτοί.
Χρήστο ΓΙΑΤΙ όμως η πίστα μαζεύει καθημερινους οδηγούς που πάνε να βάλουν τα αμάξια τους και να χαζέψουν και να ξεσκάσουν γενικώς;
Εγώ διαφωνώ ότι οι αγώνες δεν τραβάνε τον 'μέσο' κόσμο. Ξέρεις πολύ καλά ότι ένας καλός πωλητής πουλά ψυγεία στους Εσκιμώους. Αλλά ένας κακός καταφέρνει να χάνει ΟΛΟΥΣ τους πελάτες αλλά και συνεργάτες του και μετά αρχίζει να κλέβει το προσωπικό του...
Απλά πράγματα, απλό μάρκετινγκ είναι...
Αν δεν γίνει ο χώρος επαγγελματικός (όχι ΕΛΠΑ, δημόσιο κλπ) με σκοπό να μαζέψει χρήμα (ΟΧΙ ΑΡΠΑΧΤΗ) και οι άνθρωποι του να έχουν όραμα και να συνδέσουν την επιτυχία αυτού του χώρου με την προσωπική τους καταξίωση και επαγγελματική αποκατάσταση, ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΚΕΣ σπουδές και γνώση, τότε, ναι, η Βούτα θα μαζεύει περισσότερο κόσμο.
ΤΙΠΟΤΕ δεν πουλά από μόνο του -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ναι άκουσα και έφριξα, το μόνο που μου έρχεται είναι τα κλισέ περί έλλειψης αυτοκινητιστικής παιδείας
Βεβαια, το θεμα ειναι τι δουλεια ειχες εσυ στην πιστα, αλλα ελεγες
Έκανα παρέα σε ένα φίλο. Μου έφτασε το Παλάδιο.
Είσαι εγκάθετος, αλλά μ' αρέσεις. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Χρήστο ΓΙΑΤΙ όμως η πίστα μαζεύει καθημερινους οδηγούς που πάνε να βάλουν τα αμάξια τους και να χαζέψουν και να ξεσκάσουν γενικώς;
Εγώ διαφωνώ ότι οι αγώνες δεν τραβάνε τον 'μέσο' κόσμο. Ξέρεις πολύ καλά ότι ένας καλός πωλητής πουλά ψυγεία στους Εσκιμώους. Αλλά ένας κακός καταφέρνει να χάνει ΟΛΟΥΣ τους πελάτες αλλά και συνεργάτες του και μετά αρχίζει να κλέβει το προσωπικό του...
Απλά πράγματα, απλό μάρκετινγκ είναι...
Αν δεν γίνει ο χώρος επαγγελματικός (όχι ΕΛΠΑ, δημόσιο κλπ) με σκοπό να μαζέψει χρήμα (ΟΧΙ ΑΡΠΑΧΤΗ) και οι άνθρωποι του να έχουν όραμα και να συνδέσουν την επιτυχία αυτού του χώρου με την προσωπική τους καταξίωση και επαγγελματική αποκατάσταση, ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΚΕΣ σπουδές και γνώση, τότε, ναι, η Βούτα θα μαζεύει περισσότερο κόσμο.
ΤΙΠΟΤΕ δεν πουλά από μόνο τουΚώστα μόνο στην τελευταία σου πρόταση διαφωνούμε. Η πίστα ώς track-day πουλάει σε πολύ μεγάλο βαθμό από μόνη της. Όπως κι η Βούτα. Μετά τα side show πολύς κόσμος πάει στις πίστες, αρκετός από αυτούς πολύ ψαγμένα και σωστά, κοιτώντας να βελτιωθεί.
Υπάρχει όμως και μεγάλη μερίδα που πάει πίστα για lifestyle, όπως πάει και στη Βούτα, όπως πάει και στους αγώνες. Η πίστα την Κυριακή όμως, είναι πιο 'μούρη' και αφού έχεις πάρει το S2000 πχ πας να κάνεις και 2 παντιλίκια για να σε δουν. Και μετά ως βιογραφικό, είσαι πολύ motorsport αφού και καλό αυτοκίνητο έχεις και στην πίστα πας κι έχεις άποψη.
Αλλά όταν είναι να πας να δεις σε αγώνα αυτούς που το κάνουν λίγο πιο ψαγμένα από σένα, τελικά δεν πας γιατί 'που να τρέχεις τώρα' ...
Δεν είναι μόνο η προβολή το ζήτημα. Η κόντρα στη Μαρκοπούλου με ένα S3 και ένα Μ3 βγαίνει σε αφίσα ? Εκεί έχει κλιματισμό και δεν κάνει κρύο ?
Όχι. Ο κόσμος είναι που δεν γοητεύεται από τους αγώνες, δυστυχώς ή ευτυχώς.
Όλα τα άλλα είναι επικουρικά. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
ΤΙΠΟΤΕ δεν πουλά από μόνο τουΑκριβώς!
Λεφτά και χορηγοί υπάρχουν... Εμείς δεν ξέρουμε πως να τους τα πάρουμε...!
Ζητιανεύοντας 100-200€ σίγουρα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος.
Πρέπει να τους 'πουλήσουμε' καλό προϊόν αλλιώς κανείς δεν θα δώσει τα ωραία του ευρώπουλα...
Αλλά βέβαια οι Έλληνες έχουμε ένα κακό... Σκεφτόμαστε το τώρα (πως θα πληρώσω τη συμμετοχή μου) και αδιαφορούμε για το αύριο....Τεσπα, νομίζω ότι είμαστε off topic..
-
christo m . ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΚΛΠ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.
ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝ Η ΠΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΑ, ΟΛΟΙ ΜΟΥ Η ΠΑΡΕΑ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΡΙΤΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ Η ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΙΣΟ ΓΕΜΑΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ, ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΕΝΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ, ΚΑΙ ¨ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΣΚ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΟΔΗΓΑΝΕ. ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΔΩ ΠΑΛΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΥΜΙΘΗΚΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. EXCUSE MOI ΑΛΛΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΟΜΙΧΛΗ ΜΕ ΤΟ SUZUKI MOY
ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΟΣΜΟΥ
-
Ο χρήστης katman έγραψε:
christo m . ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΚΛΠ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝ Η ΠΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΑ, ΟΛΟΙ ΜΟΥ Η ΠΑΡΕΑ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΡΙΤΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ Η ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΙΣΟ ΓΕΜΑΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ, ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΕΝΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ, ΚΑΙ ¨ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΣΚ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΟΔΗΓΑΝΕ. ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΔΩ ΠΑΛΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΥΜΙΘΗΚΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. EXCUSE MOI ΑΛΛΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΟΜΙΧΛΗ ΜΕ ΤΟ SUZUKI MOY
ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΟΣΜΟΥ
Καταρχήν δε με ενοχλεί αν κάποιος πηγαίνει στην πίστα ή αν πηγαίνει για άλλους λόγους από τους οποίους πηγαίνω εγώ.
Όμως όταν λέμε γιατί η πίστα είναι γεμάτη, ενώ το Κορίνθου είναι δίπλα και άδειο από θεατές, ας ξεκαθαρίσουμε ποιοι πάνε στην πίστα και ποιοι πάνε στο βουνό.
Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι το κοινό που μαζεύει ένα side show, η πίστα ως μέρος για εκτόνωση και η Βούτα, δε σημαίνει ότι εκπλήσσεται και από τους αγώνες. Του αρέσουν τα γκάζια, αλλά ως εκεί.
Πιστεύω ότι τα έχουμε συνδέσει, χωρίς να είναι σωστό. -
Ο χρήστης carlito_ner έγραψε:
Κάτι είναι που διώνχει τον κόσμο κι αυτό σίγουρα δεν είναι οι οδηγοί
Πως εξηγείς το γεγονός, ότι η Ριτσώνα μάζεψε ποιο πολύ κόσμο απο Μερκούρη? Και αναλογίσου οτι Μερκούρη είχες και 2 βαρβάτα S1600 (Βωβός, Ευσταθίου). Δηλαδή ο κόσμος τραβιέτε Ριτσώνα, παρά Μερκούρη που είναι και ποιο κοντά στην Αθήνα?(σου θέτω ένα φιλοσοφικό 'ζήτημα', καλοπροαίρετα)
Carlito
Πάντα καλοπραίρετα συζητάμε.
Η Ριτσώνα μάζεψε κόσμο αλλά ανάμεσα στα δύο σκέλη έφυγε το μεγαλύτερο ποσοστό κι έμειναν οι γνωστοί που πάντα ακολουθούν την όποια αγωνιστική εκδήλωση.
Στον Μερκούρη είχε κόσμο συνεχώς (έμεινα και στα δύο σκέλη εκεί) έφευγαν κάποιοι αλλά ερχόνταν κάποιοι άλλοι που 'συμπλήρωναν'. Γενικά το Αττικό είχε περισσότερο κόσμο που μοιράστηκε στις ειδικές (ειδικά Ριτσώνα - Μερκούρη) πράγμα που στο Παλλάδιο δεν έγινε. -
Βιντεάκια από το Παλλάδιο εδώ! Έχουν σχεδόν όλα τα πληρώματα.
-
Tazio θέλεις να μου πεις οτι έμεινες, ικανοποιημένος απο τον κόσμο στον φετινό Μερκούρη?
-
Ο χρήστης carlito_ner έγραψε:
Tazio θέλεις να μου πεις οτι έμεινες, ικανοποιημένος απο τον κόσμο στον φετινό Μερκούρη?Ναι, αν συνυπολογίσεις και τον κόσμο που είχε και η Ριτσώνα ήταν αρκετός εως πολύς για αγώνα με δεδομένα τα 'χάλια' (στο θέμα κόσμος) των υπολοίπων αγώνων.
Αν το θέτεις με δεδομένα παλιότερων εποχών τότε όχι φυσικά και δεν είμαι ικονοποιημένος από το πλήθος του κόσμου.
ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟ