-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πείτε με μαζόχα αλλά, Ακρόπολις που θα κοιμάμαι σπίτι μου .... θα ξυπνάω το πρωί ... θα απηγαίνω σε όποιες ειδικές προλαβαίνω (και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν πρόκειτε να είναι πάνω απο δύο) και μετά θα επιστρέφω στο σπιτάκι μου .... με χαλάει.
Εσύ βρες τρόπο να τρέξεις και άστα τα 'όσες ειδικές προλαβαίνω'
Παίζεις με τον πόνο μου ρε Νάσο !!!
Θα τον βρώ .... δεν θα τον βρώ !!?!?!?!?!?
-
Λεω να κλεισουμε απο τωρα στο Σεν Τζωρτζ Λεκαμπετους μιας και θα εχει και αναβαση / γυρο Λυκαβητου. (Σας αποκαλυπτω τη σαρανταρα που λεει ο Νασος.40 γυροι Λυκαβητου.Θα βαρεθουμε να βλεπουμε παγκοσμιους).
Θα'μαστε κοντα και θα κοιμηθουμε και περισσοτερο.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Λεω να κλεισουμε απο τωρα στο Σεν Τζωρτζ Λεκαμπετους μιας και θα εχει και αναβαση / γυρο Λυκαβητου. (Σας αποκαλυπτω τη σαρανταρα που λεει ο Νασος.40 γυροι Λυκαβητου.Θα βαρεθουμε να βλεπουμε παγκοσμιους).Θα'μαστε κοντα και θα κοιμηθουμε και περισσοτερο.
Θα μας φάει ο ήλιος μακριά από τα δάση της Φθιώτιδας DAP.Την ομπρέλα θαλάσσης που είχες κάποτε στον Κιθαιρώνα την έχεις ακόμα;
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Θα μας φάει ο ήλιος μακριά από τα δάση της Φθιώτιδας DAP.Την ομπρέλα θαλάσσης που είχες κάποτε στον Κιθαιρώνα την έχεις ακόμα;Απ'οσο θυμαμαι ηταν καποια ειδικη (Πατερας το ονομα της ) εξω απο τα Βιλλια και την αφησα στους κριτες που εκαναν STOP μιας και η οργανωση δεν τους ειχε δωσει τιποτα και τρωγανε ολη τη βροχη.(Παρ'ολο που δεν με εγραφαν στους σπονσορες του αγωνα. )
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Θα μας φάει ο ήλιος μακριά από τα δάση της Φθιώτιδας DAP.Την ομπρέλα θαλάσσης που είχες κάποτε στον Κιθαιρώνα την έχεις ακόμα;
Απ'οσο θυμαμαι την αφησα στους κριτες που εκαναν STOP μιας και η οργανωση δεν τους ειχε δωσει τιποτα και τρωγανε ολη τη βροχη.(Παρ'ολο που δεν με εγραφαν στους σπονσορες του αγωνα. )
Προτιμάω την λέξη partner αντί για την λέξη σπόνσορας.Είναι πιο σικ και πιο Γαλλικό
-
Εμείς πάντως ως συνειδητοποιημένοι κριτές είχαμε προνοήσει για ομπρέλα στην Παύλιανη φέτος. Σημειώστε την πατέντα για τη στήριξη, καθώς και τη σκόνη που έχιε φάει από τα πρώτα περάσματα.
http://users.ntua.gr/mc00025/vagelis/Acropolis/pavliani.jpg[/url]
-
Αντε και με μια υπερειδικη γυρω απο την Ακροπολη για να δικαιολογισουμε και το ονομα του αγωνα!
To 'Rally of Greece', ας αντικατασταθει απο το 'Rally of Athens'.
Ελπιζω οι υπευθυνοι του Αθηναικου κρατους να φτιαξουν τις καταλληλες υποδομες ωστε σε 2 χρονια ο αγωνας να μην βγαινει εξω απο τα ορια του Ν.Αττικης. Μια καλη λυση ηταν να γινονται οι εδ στα ξερα ρεμματα, αλλα δυστυχως τα μπαζωσανε εδω και χρονια. Θεληση και στηριξη του Αθηναικου κρατους να υπαρχει ομως και θα βρεθουν οι εδ εντος των τειχων.
-
Περιμέναμε κάθε χρόνο να πάμε τριήμερο στα βουνά της Ελλάδας,να μυρίσουμε το ρετσίνι από τα έλατα ,να κατασκηνώσουμε στη λίμνη στο Ελευθεροχώρι,να πάμε στη Πάυλιανη ,στις Καταβόθρες,να γεμίσουμε σκόνη και να βλέπουμε σκίουρους στα δέντρα ...
Στην Καλοσκοπή για παιδάκια και για νερό της πηγης και για ανάβαση στο σκουπιδότοπο της Ελάτειας ..
Νιώθαμε την Ελλάδα και το δικό μας ράλλυ,τώρα ρε παιδιά τι θα κάνουμε που θα παμε ?? πάνω -κάτω την Κηφισίας για το Ολυμπιακό στάδιο μποτιλιαρισμένοι !! ( που αυτό είναι σίγουρο ..) -
Ποιό Αθηναϊκό κράτος ρε παιδιά...Ήμαρτον...Όχι πως δεν υπάρχει υδροκεφαλισμός, αλλά η μετακόμιση του αγώνα στην Αθήνα είναι απαίτηση FIA και Εργοστασίων.....Αμάν πια...........
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ποιό Αθηναϊκό κράτος ρε παιδιά...Ήμαρτον...Όχι πως δεν υπάρχει υδροκεφαλισμός, αλλά η μετακόμιση του αγώνα στην Αθήνα είναι απαίτηση FIA και Εργοστασίων.....Αμάν πια...........Κάνεις Λάθος φίλε μου ,η ΕΛΠΑ αποφάσισε και ξέρεις το γιατί ( βλ,money)
H FIA έθεσε κάποιους όρους που τους τηρούσε και με το παραπάνω η οργάνωση των προηγούμενωνς χρόνων ,δεν είναι τυχαίο ότι για το 2005 πήραμε την 3Η ΘΕΣΗ από πλευράς διοργάνωσης -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
.....δεν είναι τυχαίο ότι για το **2005 **πήραμε την 3Η ΘΕΣΗ από πλευράς διοργάνωσηςTo 2004, για το 2005 πρέπει πρώτα να τελειώσει το πρωτάθλημα.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ολα αυτα γινονται λογω mundial.γουσταρω παντως να το δουμε και αλοιωτικα απο οτι εχουμε συνηθισει.
ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ. Ε ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ? ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΖΕΛΙ-ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΦΙΛΙΑ,
'EL-EM'
ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ'ΛΕΓΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ??????
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Σαν αστείο μου φαίνεται τελικά η μεταφορά του Ακρόπολις στην Αθήνα,αλλά τα πράγματα είναι φαίνεται οτι είναι σοβαρότερα...
Είναι μια τραγική κατάληξη και κατάντια ενός αγώνα που ταυτίστηκε με τα πανέμορφα ελληνικά βουνά της Κεντρικής Ελλάδας και παλαιότερα της Θεσσαλίας και της Πελοποννήσου.
Τα τελευταία χρόνια οι παράγοντες της Λαμίας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου ο αγώνας να είναι τέλειος,ενω έλαβαν και ουκ ολίγες υποσχέσεις απο τους ιθύνοντες προκειμένου να κάνουν τα αδύνατα δυνατά αφιλοκερδώς ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι.Δε συζητάμε βέβαια για φαγοπότια,δεξιώσεις και άπειρες διευκολύνσεις σε όλους τους κυρίους που κινούν τα νήματα,αλλά βλέπετε τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα έδρασαν και πάλι.
Ντροπή τους... -
Είσαι άδικος, πιστεύω.
Η Λαμία έδωσε για το Ακρόπολις
Αλλά και πήρε πίσω πολλαπλάσια(Δεν κρίνω το που πρέπει να πάει το Ακρόπολις, και εγώ πιστεύω πως, προς το παρόν τουλάχιστον, έπρεπε να μείνει Λαμία, αλλά τα λεγόμενά σου)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Είσαι άδικος, πιστεύω.Η Λαμία έδωσε για το Ακρόπολις
Αλλά και πήρε πίσω πολλαπλάσια(Δεν κρίνω το που πρέπει να πάει το Ακρόπολις, και εγώ πιστεύω πως, προς το παρόν τουλάχιστον, έπρεπε να μείνει Λαμία, αλλά τα λεγόμενά σου)
Είχα την ευτυχία να παρακολουθήσω από κοντά το service - park στη Λαμία και τα 3 χρόνια .Πουθενά αλλού δεν υπάρχουν χώροι στεγασμένοι χιλιάδων τετραγωνικών με νερό,ρεύμα 3φασικό ,γραμμές ΟΤΕ & adsl gια data κτλ.κτλ.
Ο χώρος όλος είναι περιφραγμένος και φυλάσεται ,διάφορα happenings έλαβαν χώρα και λειτουργούσε ραδιοφωνικός σταθμός & τηλεοπτικό κανάλι σε 24 άρη βάση STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!! με ειδήσεις πληροφορίες συνεχώς και οδηγίες για τους οπαδούς και τις διαδρομές.!!΄τη στιγμή που κανένα αθηναικό κανάλι δεν έδειξε ο΄υτε δευτ. τον εθνικό αγώνα ,ακόμα και την SSS ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΣΤΙΣ 12ΜΜ μα μην τη δουν τα μικρά παιδιά....και ταραχτούνΤα παραπάνω ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ! !!!! ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
αΚΌΜΗ Φτιάχτηκε και ελικοδρόμιο εκτός και χώρος parking !και την καθαριότητα την ανέλαβε και αυτή ο ΔΗΜΟΣ για να μην πούμε για την συντήρηση των ειδικών διαδρομών ποιός την έκανε και ποιός την πλήρωνε εεε,,ποιός ο ΦΘιωτικός λαός φίλε μου μέσω της Νομαρχίας φίλε μου ,(τηλεφωνούσε η Κα Πασαλή και ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ).......και όχι η ΕΛΠΑ θέλεις να μάθεις λοιπόν ποιό το κόστος των αγώνων για τη Λαμία και τη Φθιώτιδα..... ???
Πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση στη Λαμία για τον τρόπο που υπογείως έδρασε η ΕΛΠΑ ,γίνονται εκπομπές στα τηλεοπτικά κανάλια και υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια και στις Αρχές και στοπ λαό...
Βέβαια αυτά είναι 214χλμ μακριά από την ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ..εε
και δεν ακούγοντααι ... -
Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται,δυστυχώς, το γεγονός ότι πάντα θα βρίσκουμε κάτι να γκρινιάζουμε.....Βγάλτε τα εσώψυχά σας τώρα παιδιά....ΟΛΟΙ.....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται,δυστυχώς, το γεγονός ότι πάντα θα βρίσκουμε κάτι να γκρινιάζουμε.....Βγάλτε τα εσώψυχά σας τώρα παιδιά....ΟΛΟΙ.....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΒΟΥΝΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ολα αυτα γινονται λογω mundial.γουσταρω παντως να το δουμε και αλοιωτικα απο οτι εχουμε συνηθισει.
ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ. Ε ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ? ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΖΕΛΙ-ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΦΙΛΙΑ,
'EL-EM'
ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ'ΛΕΓΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ??????
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Eμ πως! Μας το ζητησε κοτζαμ Μογια να του χαλασουμε το χατιρι;
-
.
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται,δυστυχώς, το γεγονός ότι πάντα θα βρίσκουμε κάτι να γκρινιάζουμε.....Βγάλτε τα εσώψυχά σας τώρα παιδιά....ΟΛΟΙ.....Είναι λογικό και εύλογο κάποιοι να αισθάνονται αδικημένοι ειδικά αν έχουν προσπαθήσει και προσφέρει.
.
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ποιό Αθηναϊκό κράτος ρε παιδιά...Ήμαρτον...Όχι πως δεν υπάρχει υδροκεφαλισμός, αλλά η μετακόμιση του αγώνα στην Αθήνα είναι απαίτηση FIA και Εργοστασίων.....Αμάν πια...........Θα μπορουσες πριν 'αγανακτησεις' τουλαχιστον να παρεις μια-δυο πληροφοριες. Εχουμε και λεμε:
- Σουηδια - Καρλσταντ
- Μεξικο - Λεον
- Ν. Ζηλανδια - Ωκλαντ
- Ιταλια - Πορτο Τσερβε
- Κυπρος - Λεμεσσος
- Τουρκια - Ατταλεια
- Αργεντινη - Βιγια Καρλος Πας
- Φινλανδια - Γιουβεσκιλα
- Γερμανια - Τριερ
- Μ.Βρετανια - Καρντιφ
- Ιαπωνια - Ομπιχιρο
- Γαλλια - Αζαξιο
- Ισπανια - Ταραγονα
- Αυστραλια - Περθ
Θελετε να μας πεισετε οτι ολες αυτες οι χωρες δεν πιεστηκαν για να πανε τα ραλι τους στις πρωτευουσες ή εκει που εχουν τα μεγαλα αεροδρομια και μονο με την Ελλαδα κουραζονται τα εργοστασια. Για τοσο μαλακες μας περνατε; Σε φορουμ που γραφουν ανθρωποι που παρακολουθουν το χωρο γραφετε. Μην τους υποτιματε τοσο!
Οσο για το θεμα διαμονη: Ενδιαφερεται καποιος να ρωτησει ποσο κανουν τα ξενοδοχεια στην πρωτευουσα και να τα συγκρινει με τα αντιστοιχα της Φθιωτιδας; Αν τα 40 ευρω σας φαινοταν ακριβα, τοτε τα 60 στα μπουρδελοχοτελ της Ομονοιας τι ειναι;
To Ακρόπολις επιστρέφει στην Αθήνα