-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ποιό Αθηναϊκό κράτος ρε παιδιά...Ήμαρτον...Όχι πως δεν υπάρχει υδροκεφαλισμός, αλλά η μετακόμιση του αγώνα στην Αθήνα είναι απαίτηση FIA και Εργοστασίων.....Αμάν πια...........
Θα μπορουσες πριν 'αγανακτησεις' τουλαχιστον να παρεις μια-δυο πληροφοριες. Εχουμε και λεμε:
- Σουηδια - Καρλσταντ
- Μεξικο - Λεον
- Ν. Ζηλανδια - Ωκλαντ
- Ιταλια - Πορτο Τσερβε
- Κυπρος - Λεμεσσος
- Τουρκια - Ατταλεια
- Αργεντινη - Βιγια Καρλος Πας
- Φινλανδια - Γιουβεσκιλα
- Γερμανια - Τριερ
- Μ.Βρετανια - Καρντιφ
- Ιαπωνια - Ομπιχιρο
- Γαλλια - Αζαξιο
- Ισπανια - Ταραγονα
- Αυστραλια - Περθ
Θελετε να μας πεισετε οτι ολες αυτες οι χωρες δεν πιεστηκαν για να πανε τα ραλι τους στις πρωτευουσες ή εκει που εχουν τα μεγαλα αεροδρομια και μονο με την Ελλαδα κουραζονται τα εργοστασια. Για τοσο μαλακες μας περνατε; Σε φορουμ που γραφουν ανθρωποι που παρακολουθουν το χωρο γραφετε. Μην τους υποτιματε τοσο!
Οσο για το θεμα διαμονη: Ενδιαφερεται καποιος να ρωτησει ποσο κανουν τα ξενοδοχεια στην πρωτευουσα και να τα συγκρινει με τα αντιστοιχα της Φθιωτιδας; Αν τα 40 ευρω σας φαινοταν ακριβα, τοτε τα 60 στα μπουρδελοχοτελ της Ομονοιας τι ειναι;
Oι 14 πάρα πάνω πόλεις δεν είναι πρωτεύουσες, είναι όμως περιοχές με τουριστική υποδομή. Eίναι αστείο να συγκρίνουμε τη Λεμεσσό, τη Σαρδηνία και το Kάρντιφ με τη Φθιώτιδα.
40 ευρώ δεν βρήκα ποτέ ξενοδοχείο τα τελευταία 7-8 χρόνια. Έχω κοιμηθεί σε απαίσια δωμάτια που έκλεινα μήνες πριν, σε μέρη χωρίς καν καφέ για πρωινό. Έχω επίσης κάνει 3ημερες δίαιτες με αποκλειστικότητα σε παΐδακοσουβλακοτζατζικοχωριάτικη που είναι η σπεσιαλιτέ που κυριαρχεί στην περιοχή. Σαν θεατές είχαμε να κάνουμε και πλάκα με τη χοληστερίνη μας, αλλά σαν αγωνιζόμενος δεν θα ξεχάσω τη διάρροια του 2000 στην Iτέα. Δυο αγώνες σε ένα: Mάχη με τα χρονόμετρα για τη ράμπα και την τουαλέτα. (Tότε βγήκε και το ανέκδοτο με τις πάνες ακράτειας SPARCO).Προσωπικά, πιστεύω ότι η Φθιώτιδα-Φωκίδα έχουν τις ωραιότερες χωμάτινες ειδικές, αλλά μόνο η Aθήνα και η Xαλκιδική θα μπορούν να γίνουν το κέντρο αγώνα WRC, έτσι όπως προορίζεται να είναι οι αγώνες WRC στην επόμενη δεκαετία.
Για φέτος, θα πρότεινα να περιμένουμε να δούμε που πάνε οι ειδικές πριν αρχίσουμε να θρηνούμε την εκδρομή και το πνεύμα του Aκρόπολις που χάθηκε. (Σαν φανατικοί θεατές μπορούμε υποθέτω να μείνουμε μακριά από την Aθήνα και να είμαστε και πολύ κοντά σε ειδικές).
Tέλος, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μίσος για αυτούς που θα τα 'κονομήσουν' από τα εισιτήρια κλπ. Eίναι κανείς που προτιμάει να χάνει λεφτά ο αγώνας, η EΛΠA, οι χορηγοί, το κράτος; -
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Ποιό Αθηναϊκό κράτος ρε παιδιά...Ήμαρτον...Όχι πως δεν υπάρχει υδροκεφαλισμός, αλλά η μετακόμιση του αγώνα στην Αθήνα είναι απαίτηση FIA και Εργοστασίων.....Αμάν πια...........
Θα μπορουσες πριν 'αγανακτησεις' τουλαχιστον να παρεις μια-δυο πληροφοριες. Εχουμε και λεμε:
- Σουηδια - Καρλσταντ
- Μεξικο - Λεον
- Ν. Ζηλανδια - Ωκλαντ
- Ιταλια - Πορτο Τσερβε
- Κυπρος - Λεμεσσος
- Τουρκια - Ατταλεια
- Αργεντινη - Βιγια Καρλος Πας
- Φινλανδια - Γιουβεσκιλα
- Γερμανια - Τριερ
- Μ.Βρετανια - Καρντιφ
- Ιαπωνια - Ομπιχιρο
- Γαλλια - Αζαξιο
- Ισπανια - Ταραγονα
- Αυστραλια - Περθ
Θελετε να μας πεισετε οτι ολες αυτες οι χωρες δεν πιεστηκαν για να πανε τα ραλι τους στις πρωτευουσες ή εκει που εχουν τα μεγαλα αεροδρομια και μονο με την Ελλαδα κουραζονται τα εργοστασια. Για τοσο μαλακες μας περνατε; Σε φορουμ που γραφουν ανθρωποι που παρακολουθουν το χωρο γραφετε. Μην τους υποτιματε τοσο!
Οσο για το θεμα διαμονη: Ενδιαφερεται καποιος να ρωτησει ποσο κανουν τα ξενοδοχεια στην πρωτευουσα και να τα συγκρινει με τα αντιστοιχα της Φθιωτιδας; Αν τα 40 ευρω σας φαινοταν ακριβα, τοτε τα 60 στα μπουρδελοχοτελ της Ομονοιας τι ειναι;
Oι 14 πάρα πάνω πόλεις δεν είναι πρωτεύουσες, είναι όμως περιοχές με τουριστική υποδομή. Eίναι αστείο να συγκρίνουμε τη Λεμεσσό, τη Σαρδηνία και το Kάρντιφ με τη Φθιώτιδα.
40 ευρώ δεν βρήκα ποτέ ξενοδοχείο τα τελευταία 7-8 χρόνια. Έχω κοιμηθεί σε απαίσια δωμάτια που έκλεινα μήνες πριν, σε μέρη χωρίς καν καφέ για πρωινό. Έχω επίσης κάνει 3ημερες δίαιτες με αποκλειστικότητα σε παΐδακοσουβλακοτζατζικοχωριάτικη που είναι η σπεσιαλιτέ που κυριαρχεί στην περιοχή. Σαν θεατές είχαμε να κάνουμε και πλάκα με τη χοληστερίνη μας, αλλά σαν αγωνιζόμενος δεν θα ξεχάσω τη διάρροια του 2000 στην Iτέα. Δυο αγώνες σε ένα: Mάχη με τα χρονόμετρα για τη ράμπα και την τουαλέτα. (Tότε βγήκε και το ανέκδοτο με τις πάνες ακράτειας SPARCO).Προσωπικά, πιστεύω ότι η Φθιώτιδα-Φωκίδα έχουν τις ωραιότερες χωμάτινες ειδικές, αλλά μόνο η Aθήνα και η Xαλκιδική θα μπορούν να γίνουν το κέντρο αγώνα WRC, έτσι όπως προορίζεται να είναι οι αγώνες WRC στην επόμενη δεκαετία.
Για φέτος, θα πρότεινα να περιμένουμε να δούμε που πάνε οι ειδικές πριν αρχίσουμε να θρηνούμε την εκδρομή και το πνεύμα του Aκρόπολις που χάθηκε. (Σαν φανατικοί θεατές μπορούμε υποθέτω να μείνουμε μακριά από την Aθήνα και να είμαστε και πολύ κοντά σε ειδικές).
Tέλος, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μίσος για αυτούς που θα τα 'κονομήσουν' από τα εισιτήρια κλπ. Eίναι κανείς που προτιμάει να χάνει λεφτά ο αγώνας, η EΛΠA, οι χορηγοί, το κράτος;Πες τα γιατί έχω βαρεθεί και να ακούω αστείες συγκρίσεις και να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαστε ελέφαντες, ως καλόπιστοι απέναντι σε κάθε αλλαγή...........
-
Αλλαξα τον τίτλο του παρόντος θέματος σε 'Το Ακρόπολις επιστρέφει στην Αθήνα' από '53o Rally Acropolis (2006)' για να αντανακλά την τρέχουσα επικαιρότητα. Στο μέλλον με το καλό θα ξανανοίξουμε ένα θέμα για το Ακρόπολις του 2006 εκτός των περί της επιστροφής του στην Αθήνα
(Moderator nass)
-
το μεταφέρω λοιπόν και εγω εδώ αφού ο nass μας το κλείδωσε το άλλο!!
Ημουν από τους πρώτους που 'προέβλεψα' και συμφώνησα 100% με την μεταφορά του επίκεντρου του αγώνα στην Αθήνα. Αυτο όμως που με προβληματίζει αυτή την στιγμή είναι το εξής:
Η διοργανώτρια αρχη με αυτή την κίνηση έχει ήδη εξασφαλίσει δυο τεράστια συν στον προυπολογισμό του αγώνα: 2πλάσια σχεδόν έσοδα από την υπερειδική και υποπολλαπλάσια έξοδα για τις διαμονές των ανθρώπων που στελεχώνουν τον αγώνα (κριτες, τεχνικούς εφόρους, γραμματιακή υποστήριξη κλπ) μια που οι περισότεροι θα μείνουν σπίτια τους (ελπίζω να μην ζητήσουν δωμάτιο σε ξενοδοχείο ).
Και αναρωτιέμε: μέρος των πρόσθετων έσοδων αυτων θα μπορέσουν να διατεθούν προς όφελος των ελληνικών αγώνων; π.χ. μειωμένο παραβολο για τους έλληνες συμμετέχοντες ή ακόμα καλύτερα δημιουργία 'ταμείου' για την συγκρότηση εθνική ομάδας όπως τόσες ομοσπονδίες κάνουν στο εξωτερικό;;
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται,δυστυχώς, το γεγονός ότι πάντα θα βρίσκουμε κάτι να γκρινιάζουμε.....Βγάλτε τα εσώψυχά σας τώρα παιδιά....ΟΛΟΙ.....Μεταξύ Χαλανδρίου και Αμαρουσίου νομίζω οτι το Ράλυ Ακρόπολις θα είναι το πιό πετυχημένο όλων των εποχών!
'Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ...'
Πιστεύω επίσης οτι και η Εκθεση Θεσσαλονίκης κάποτε πρέπει να κατέβει προς Αθήνα μεριά...
Καιρός δεν είναι; -
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Πιστεύω επίσης οτι και η Εκθεση Θεσσαλονίκης κάποτε πρέπει να κατέβει προς Αθήνα μεριά...
Καιρός δεν είναι;Εντελώς άστοχο και ανεπίτρεπτο σχόλιο.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Εντελώς άστοχο και ανεπίτρεπτο σχόλιο.**Εντελώς άστοχη και ανεπίτρεπτη είναι η συγκέντρωση όλων των εκδηλώσεων και των διοργανώσεων στην Αθήνα,τη στιγμή που οι εκδηλώσεις αυτές ως τώρα διοργανόνονταν και λάμβαναν χώρα στην επαρχία με 101% επιτυχία.**Το συγκεκριμένο σχόλιο για την Εκθεση Θεσσαλονίκης ήταν σχήμα λόγου βέβαια,για να δείξει (σε όσουν καταλαβαίνουν) οτι η Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων εκ των οποίων τα 5 σχεδόν στην Αττική,αυτοκτονεί κάθε μέρα υποβαθμίζοντας την επαρχία χάρην των κοντόφθαλμων οικονομικών συμφερόντων που πηγάζουν απο την πρωτεύουσα.Οταν λοιπόν η Αθήνα αγγίξει τα 10 εκατομμύρια και δεν μείνει κανείς στην επαρχία λόγω οικονομικού μαρασμού της,ας έλθεις εσύ να μου μιλήσεις για ανεπίτρεπτο και άστοχο σχόλιο.
Βέβαια ίσως τότε τα σύνορα της Ελλάδας να είναι στην Πάρνηθα... -
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Εντελώς άστοχο και ανεπίτρεπτο σχόλιο.
**Εντελώς άστοχη και ανεπίτρεπτη είναι η συγκέντρωση όλων των εκδηλώσεων και των διοργανώσεων στην Αθήνα,τη στιγμή που οι εκδηλώσεις αυτές ως τώρα διοργανόνονταν και λάμβαναν χώρα στην επαρχία με 101% επιτυχία.**Το συγκεκριμένο σχόλιο για την Εκθεση Θεσσαλονίκης ήταν σχήμα λόγου βέβαια,για να δείξει (σε όσουν καταλαβαίνουν) οτι η Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων εκ των οποίων τα 5 σχεδόν στην Αττική,αυτοκτονεί κάθε μέρα υποβαθμίζοντας την επαρχία χάρην των κοντόφθαλμων οικονομικών συμφερόντων που πηγάζουν απο την πρωτεύουσα.Οταν λοιπόν η Αθήνα αγγίξει τα 10 εκατομμύρια και δεν μείνει κανείς στην επαρχία λόγω οικονομικού μαρασμού της,ας έλθεις εσύ να μου μιλήσεις για ανεπίτρεπτο και άστοχο σχόλιο.
Βέβαια ίσως τότε τα σύνορα της Ελλάδας να είναι στην Πάρνηθα...Θα πρέπει ωστόσο να παραδεχθείς πως η εκδήλωση-καταλύτης που έκανε τη διαφορά και ίσως δώσει στο Ακρόπολις του 2005 τον τίτλο του καλύτερου ράλι του WRC ήταν το ΟΑΚΑ (Αθήνα).
Εδώ και χρόνια το Ακρόπολις έχει το καλύτερο service park του Παγκόσμιου
Εδώ και χρόνια έχει καταπληκτικές ειδικές.Αλλά η SSS στην Αθήνα είναι που έκανε τη διαφορά, αυτό το 101% που λες.
Το Ακρόπολις δεν είναι υπεύθυνο για την αναπτυξιακή πολιτική της χώρας, ούτε εκφράζει κάποια κρατική πολιτική. Οπότε τα σχόλια για τη ΔΕΘ κτλ. είναι άστοχα. Η Οργανωτική Επιτροπή του Ακρόπολις κάνει αυτό που κρίνει σκόπιμο για την επιτυχία του αγώνα.
Αν λοιπόν μπορεί να διατηρήσει τα καλά στοιχεία (μακάρι) και να διορθώσει τα άσχημα (ξενοδοχειακή υποδομή, τίποτε άλλο), τότε το κάνει.Και τα λέω αυτά επαναλαμβάνοντας πως θεωρώ προσωπικά πως έπρεπε ο αγώνας να παραμείνει για μερικά χρόνια ακόμα τουλάχιστον στη Λαμία.
-
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται,δυστυχώς, το γεγονός ότι πάντα θα βρίσκουμε κάτι να γκρινιάζουμε.....Βγάλτε τα εσώψυχά σας τώρα παιδιά....ΟΛΟΙ.....
Μεταξύ Χαλανδρίου και Αμαρουσίου νομίζω οτι το Ράλυ Ακρόπολις θα είναι το πιό πετυχημένο όλων των εποχών!
'Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ...'
Καιρός δεν είναι;Μακάρι να είχες παρακολουθήσει τόσους αγώνες και να είχες κάνει τόσα χιλιόμετρα σαν εμένα είτε για να τρέξεις είτε για να δεις είτε για να βοηθήσεις στη διεξαγωγή τους.....Εντελώς γελοίο που πιάστηκες από τον τόπο διαμονής μου για να με ειρωνευτείς....Κάτι θα ξαναέλεγα για κόμπλεξ αλλά δεν το λέω...Το έχουμε εξαντλήσει το θέμα......
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται,δυστυχώς, το γεγονός ότι πάντα θα βρίσκουμε κάτι να γκρινιάζουμε.....Βγάλτε τα εσώψυχά σας τώρα παιδιά....ΟΛΟΙ.....θα σου επισημάνω και εγώ το ίδιο ο αγώνας να διεξάγεται ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΜΑΡΟΥΣΙ .ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥς αυτή η κίνηση....
Που να πηγαίνετε τώρα στη Παύλιανη ..θα'χει και άσχημο καιρό... -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται,δυστυχώς, το γεγονός ότι πάντα θα βρίσκουμε κάτι να γκρινιάζουμε.....Βγάλτε τα εσώψυχά σας τώρα παιδιά....ΟΛΟΙ.....
θα σου επισημάνω και εγώ το ίδιο ο αγώνας να διεξάγεται ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΜΑΡΟΥΣΙ .ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥς αυτή η κίνηση....
Που να πηγαίνετε τώρα στη Παύλιανη ..θα'χει και άσχημο καιρό...Φτάνει ρε παιδιά με τα 'εμείς' και τα 'εσείς'
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Η διοργανώτρια αρχη με αυτή την κίνηση έχει ήδη εξασφαλίσει δυο τεράστια συν στον προυπολογισμό του αγώνα: 2πλάσια σχεδόν έσοδα από την υπερειδική...
Μία προσωπική γνώμη για αυτό που θίγεις.Το ότι πέρυσι γέμισε το στάδιο δεν σημαίνει ότι θα γίνει Χ2 για φέτος.Θέλω να να πω ότι πέρυσι το γεγονός της SSS ήταν το μοναδικό γεγονός του Ακρόπολις κοντά στην Αθήνα.Φέτος με το σύνολο του αγώνα να είναι σε μία ακτίνα μερικών χιλιομέτρων από την Αθήνα πολύ αμφιβάλω αν ο κόσμος είναι ο περυσινός Χ2.
Ειδικά αν στην δεύτερη SSS τρέξουν όσοι μέχρι εκείνη την ώρα είναι μέσα στον αγώνα. -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
θα σου επισημάνω και εγώ το ίδιο ο αγώνας να διεξάγεται ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΜΑΡΟΥΣΙ .ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥς αυτή η κίνηση....
Που να πηγαίνετε τώρα στη Παύλιανη ..θα'χει και άσχημο καιρό...Αμφιβάλλω αν έχεις πάει Παύλιανη περισσότερες φορές από εμένα και αν παρακολουθείς εκ των έσω πιο πολλούς αγώνες ετησίως (είτε ως αγωνιζόμενος είτε ως θεατής)...Απλά διαφωνούμε για να διαφωνούμε και για να μπορούν κάποιοι να διατηρούν το τεχνητό και απαράδεκτο κλίμα πόλωσης βορείων-νοτίων....ΚΟΜΠΛΕΞ....
-
Εχω τη γνωμη οτι ειδικες κοντα στην Αθηνα ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να γινουν για τον απλο λογο οτι θα ακυρωνονται.Τον παλιο καιρο τα μετρα ασφαλειας ηταν πιο ελαστικα ,παρ'ολα αυτα και ο Μερκουρης και τα Σκουρτα εχουν ακυρωθει προς μεγαλη δυσαρεσκεια των θεατων.
Φανταζομαι οτι θα χρειαστει πολυ μεγαλυτερος αριθμος κριτων που να μπορεσουν να τιθασευσουν τοσο κοσμο.
Η μηπως μπει καποιο εισητηριο που να κανει πολλους να κατσουν σπιτι τους ?
Ειδωμεν. -
Χιλιες φορες να .....ακυρωνονται παρα να βαλουν εισητηριο,οπως σε αλλες χωρες(?),μπλιαχχχχχ.
Σε αυτο που λες Παυλε,θεληση για κατι τετοιο να υπαρχει-υπηρχε και θα γινοταν,το θεμα ειναι υπαρχει-υπηρχε???.........
Παντως μιλαμε για μεγαλο στοιχημα και φοβαμαι,οτι καποιος-καποιοι(θεατες,οργανωση,αγωνιζομενοι,κλπ?) θα χασει απο αυτη τη μετακινηση.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Η διοργανώτρια αρχη με αυτή την κίνηση έχει ήδη εξασφαλίσει δυο τεράστια συν στον προυπολογισμό του αγώνα: 2πλάσια σχεδόν έσοδα από την υπερειδική...
Μία προσωπική γνώμη για αυτό που θίγεις.Το ότι πέρυσι γέμισε το στάδιο δεν σημαίνει ότι θα γίνει Χ2 για φέτος.Θέλω να να πω ότι πέρυσι το γεγονός της SSS ήταν το μοναδικό γεγονός του Ακρόπολις κοντά στην Αθήνα.Φέτος με το σύνολο του αγώνα να είναι σε μία ακτίνα μερικών χιλιομέτρων από την Αθήνα πολύ αμφιβάλω αν ο κόσμος είναι ο περυσινός Χ2.
Ειδικά αν στην δεύτερη SSS τρέξουν όσοι μέχρι εκείνη την ώρα είναι μέσα στον αγώνα.Γι'αυτό έβαλα σχεδόν, απο την άλλη όμως η απιστευτη δημοσιότητα που πήρε η SSS απο όλα τα μέσα ενημέρωσης που πριν απο την διεξαγωγή της την σνόμπαραν ενω μετά απο τον τρομακτικό κόσμο που συγκέντρωσε έψαχναν απεγνωσμένα φωτογραφίες δηλώσεις και πλάνα, θεωρώ πως θα φέρει κι'αλλο κόσμο.
Απο εκει και πέρα το θέμα της δημοσιευσης μου είναι άλλο και απορω πως περνάει έτσι στα ψιλά... -
Αυτό είναι σίγουρα μεγαλύτερο θέμα Παύλο και γενικότερο. Έπρεπε να είχε γίνει ανεξάρτητα από τα έσοδα του Ακρόπολις. Μακάρι το 53ο να είναι η αφορμή.
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Μακάρι να είχες παρακολουθήσει τόσους αγώνες και να είχες κάνει τόσα χιλιόμετρα σαν εμένα είτε για να τρέξεις είτε για να δεις είτε για να βοηθήσεις στη διεξαγωγή τους.....Εντελώς γελοίο που πιάστηκες από τον τόπο διαμονής μου για να με ειρωνευτείς....Κάτι θα ξαναέλεγα για κόμπλεξ αλλά δεν το λέω...Το έχουμε εξαντλήσει το θέμα......Εντάξει κύριε Βατάνεν,ότι πείτε... !
Φέτος θα ξεκουραστείτε,δεν θα χρειαστεί να ξεσπιτωθείτε τουλάχιστον! -
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Μακάρι να είχες παρακολουθήσει τόσους αγώνες και να είχες κάνει τόσα χιλιόμετρα σαν εμένα είτε για να τρέξεις είτε για να δεις είτε για να βοηθήσεις στη διεξαγωγή τους.....Εντελώς γελοίο που πιάστηκες από τον τόπο διαμονής μου για να με ειρωνευτείς....Κάτι θα ξαναέλεγα για κόμπλεξ αλλά δεν το λέω...Το έχουμε εξαντλήσει το θέμα......
Εντάξει κύριε Βατάνεν,ότι πείτε... !
Φέτος θα ξεκουραστείτε,δεν θα χρειαστεί να ξεσπιτωθείτε τουλάχιστον!........Να 'σαι καλά....Όσο για το αν κουραστώ φέτος....μάλλον θα κουραστώ περισσότερο από άλλες φορές.......
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Ειδικά αν στην δεύτερη SSS τρέξουν όσοι μέχρι εκείνη την ώρα είναι μέσα στον αγώνα.Γι'αυτό έβαλα σχεδόν, απο την άλλη όμως η απιστευτη δημοσιότητα που πήρε η SSS απο όλα τα μέσα ενημέρωσης που πριν απο την διεξαγωγή της την σνόμπαραν ενω μετά απο τον τρομακτικό κόσμο που συγκέντρωσε έψαχναν απεγνωσμένα φωτογραφίες δηλώσεις και πλάνα, θεωρώ πως θα φέρει κι'αλλο κόσμο.
Απο εκει και πέρα το θέμα της δημοσιευσης μου είναι άλλο και απορω πως περνάει έτσι στα ψιλά...Αν εννοείς αυτα τα ιδανικά πράγματα που περιγράφεις >Και αναρωτιέμε: μέρος των πρόσθετων έσοδων αυτων θα μπορέσουν να διατεθούν προς όφελος των ελληνικών αγώνων; π.χ. μειωμένο παραβολο για τους έλληνες συμμετέχοντες ή ακόμα καλύτερα δημιουργία 'ταμείου' για την συγκρότηση εθνική ομάδας όπως τόσες ομοσπονδίες κάνουν στο εξωτερικό;;
τα είδα αλλά παραείναι ιδανικά μου φαίνεται.
To Ακρόπολις επιστρέφει στην Αθήνα