-
Ο χρήστης BiLL-MS έγραψε:
Αν κουνήσεις λίγο το μυαλουδάκι σου, θα δεις ποιός την έλεγε σε ποιόν για 6 μήνες.
#do i care?
αλλά θέλεις να σε καλοκρατούμε.
kanto pio liana des se lambamw!
Και ούτε θα με λάβεις, γιατί γιου ντοντ κεαρ, δεν είναι?
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
προς τους ενεργούς users του F1 Challenge,
Όποιος θέλει να συμμετέχει ο Firebro στο πρωτάθλημα να απαντήσει με ένα 'ΝΑΙ'.
Όποιος δε θέλει να συμμετέχει δε χρειάζεται να απαντήσει.
[edit] ισχύει μέχρι 20/11 και μέχρι το βράδυ.
Εγώ ξεκαθαρίζω από τώρα πως αν τρέξει αυτός, εγώ δε θα συμμετέχω.
Ευχαριστώ.
-
Εαν απαντησουμε με ενα ''ναι'' ή με ενα ''οχι'' τι θα γινει δηλαδη?
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Εαν απαντησουμε με ενα ''ναι'' ή με ενα ''οχι'' τι θα γινει δηλαδη?με ναι, θα τρέξει με όχι (που δεν είναι απαραίτητο να απαντήσει κάποιος αφού το 'ναι' μας ενδιαφέρει), δε θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε κανονικά.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Εαν απαντησουμε με ενα ''ναι'' ή με ενα ''οχι'' τι θα γινει δηλαδη?
με ναι, θα τρέξει με όχι (που δεν είναι απαραίτητο να απαντήσει κάποιος αφού το 'ναι' μας ενδιαφέρει), δε θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε κανονικά.
Κάτσε, γιατί θα έχουν δίκιο για τη χούντα στο τέλος...
Όσες φορές ήρθα άκουσα από αυτόν τα 'καλύτερα'. Ομοίως έχω τύχει σε φάσεις που την έλεγε στο Βασίλη. Εκεί γιατί δε μας παίραζε;
Τώρα που στην είπε προσωπικά ενοχλεί και ΣΕ ενοχλεί, αλλά νομίζεις τον καθένα από εμάς δεν ενοχλούσε παλιότερα εξίσου ίσως και περισσότερο;
Σάμπως εγώ γιαυτό το λόγο δεν αποχώρησα; Δεν το είχα δηλώσει κιόλας πως φεύγω εξαιτίας του, μιας και έρχομαι για διασκέδαση και όχι για να μου ανάβει κάποιος τα λαμπάκια επίτηδες;
Βέβαια επειδή απλά συμπλήρωνα το γκριντ και δεν κέρδιζα αγώνες δε νοιάστηκε και κανένας, ενώ τώρα το να φύγεις είναι απειλή...Τέλοσπάντων, το προσπερνάμε όλο το παραπάνω παράδοξο, θεωρούμε πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και στέκομαι παρακάτω:
Κάνεις μια ψηφοφορία και λές όποιος τον θέλι να πει ΝΑΙ, και όποιος δεν τον θέλει δε χρειάζεται να κάνει τίποτα...Δηλαδή κάποιος που τον θέλει και δεν έτυχε να διαβάσει φόρουμ θεωρείται πως ΔΕΝ τον θέλει;;
Όποιος είναι αδιάφορος αναγκαστικά να βαφτιστεί ενάντιος;Μα ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ χουντική πρακτική... Δε λέω να ΜΗ φύγει, αν ήταν στο χέρι μου θα είχε φύγει εξαρχής (από τον πρώτο αγώνα) λόγω της ΜΟΝΙΜΗΣ στάσης του στο φόρουμ πριν ΚΑΝ αρχίσει το πρώτο πρωτάθλημα. Το ξέρετε όλοι και το ξέρει και ο ίδιος.
Όμως αν είναι να φύγει πρέπει να συμφωνήσει αν μη τι άλλο η πλειοψηφία, και η αποχή ή αδιαφορία δεν πρέπει να συντελέσει ούτε υπέρ του, αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ εναντίον του!!!Στο κάτω κάτω αν είναι όλοι τόσο εναντίον του, ας γίνει μια ψηφοφορία και όποιος θέλει να ΦΥΓΕΙ , ΤΟΤΕ να πει ΟΥΣΤ, και όποιος δεν πει τίποτα να θεωρηθεί πως τον θέλει να μείνει!!!
Πρόσεξε τι θα απαντήσεις, γιατί είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως δεν τον θέλω ούτε ζωγραφιστό, αλλά αν είναι να διωχθεί (που θα έπρεπε να γίνει και από ο φόρουμ πολύ καιρό τώρα αν εφαρμοζόταν Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ του φόρουμ, αλλά είπαμε, είναι αντμιν και δεν τον πιάνουν οι μοντς...), πρέπει αυτό να γίνει δίκαια.
Υ.Γ. Το 'αν μείνει αυτός εγώ φεύγω' το θεωρώ απαράδεκτη κίνηση.
Δε λέω, ΦΥΓΕ, αλλά μην το διαφημίζεις!!! Έτσι έκανα κι εγώ. Είδα πως (αν μη τι άλλο τότε) τον προτιμούσατε περισσότερο από εμένα, έφυγα χωρίς να πω κουβέντα (αν μη τι άλλο μέχρι να κρυώσει ΠΟΛΥ το θέμα) και τέλος! Γίνεται η ψηφοφορία, μένει ή φεύγει και πράττεις ανάλογα.Κι αν τελικώς φύγουν όλοι οι 'οχι' από το παρόν πρωτάθλημα, μπορείτε να ανοίξετε άλλο πρωτάθλημα αποχωρούντων/διαμαρτυρομένων με τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ πως απαγορεύεται αυτός (ή/και ο άλλος, εγώ, ο χασάπης της γωνίας κλπ) και του αφείνετε το λουκούμι να το χαίρεται (σχεδόν) μόνος του.
Αν παίζετε για την πλάκα σας τότε λογικά δε σας νοιάζει να μεταφερθείτε σε άλλο παράλληλο πρωτάθλημα.
Αντιθέτως το να βαφτίζεις τους μη ψηφίζοντες σαν καταψηφίζοντες, ή να βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό (ή εγώ ή αυτός, διαλέχτε τώρα) είναι λάθος πρακτικές. -
Εγώ απορώ πως γίνεται (σύμφωνα με αυτά που είπε ο Vasilakis στον Alonso) ότι ειρονευόμουν συνέχεια τους τελευταίους 6 μήνες. Εγώ έτρεξα 5 αγώνες στο προηγούμενο πρωτάθλημα και 5 σε αυτό που τρέχουμε τώρα. Ποιους 6 μήνες λέτε; Το αν έχουμε 'πλακωθεί' εδώ σε θέματα F1 δεν έχουν να κάνουν με το παιχνίδι.
Επίσης ο Vasilakis είπε πως υπάρχει ένταση τον Ιούνη. Εγώ ούτε testing δεν έκανα τότε.
-
Ίσως να μην κρατάει σωστά το ημερολόγιο!!
Το δεδομένο είναι πως στα θέματα συμπεριφοράς έχουν δίκιο, και δεν έτυχε να σε δω ούτε μία φορά και να μην ειρωνευτείς... Θέλει προσπάθεια και συνέπεια αυτό...
Το χάνει το δίκιο του όμως όποιος δείχνει ίδια και χειρότερη συμπεριφορά στο θέμα της απαγόρευσης συμμετοχής (που σαν μόνιμή κατάσταση και σαν στέρηση δικαιώματος κατ' εμέ είναι πολύ πιο σημαντική από το να σε πει κάποιος αδερφή μπας και τετακώσει ο ένας και κερδίσει τον αγώνα ο άλλος)
-
ΟΚ...ειμαι υπερ στο να τρεξει...
-
Georgetabs:
Το πράγμα είναι απλό. Οι ενεργοί users του παιχνιδιού πρέπει να αποφασίσουν για τη συνέχεια. Που βλέπεις τη 'χούντα' εσύ για να καταλάβω. Δεν επιβάλλω σε κανένα την άποψή μου. Η ερώτηση αποτελείται από 2 μέρη. Αν τα παιδιά θέλουν να τρέξει θα απαντήσουν θετικά. Αν δε θέλουν να τρέξει, δεν χρειάζεται να απαντήσουν.
Όλοι οι ενεργοί users έχουν ειδοποιηθεί με PM (εκτός του Bill-ms, Fani που πρόλαβαν και απάντησαν) και γνωρίζουν για τη ψηφοφορία από εχτές το βράδυ.
Αν λοιπόν θέλουν να τρέξει τότε δε μένει παρά να απαντήσουν θετικά εδώ. Είναι απλά τα πράγματα. Αν δεν απαντήσουν ή πουν όχι είναι το ίδιο πράγμα. Ενώ αν απαντήσουν θετικά το πράγμα αλλάζει.
Όπως είπες και εσύ νωρίτερα αποχώρησες από το παιχνίδι εξαιτίας του, αποχώρησε όμως και αυτός. Από τότε σου έχω πει προσωπικά να έρθεις πάλι να τρέξεις όπως είχα πει στους sikrip, ben (ο οποίος αποχώρησε και αυτός εξαιτίας του).
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αναφέρεσαι σε μένα όταν έκανα προσπάθεια τότε και βελτιώθηκε η κατάσταση όταν έφυγε ενώ και τώρα κάνω το ίδιο. Πρέπει να γνωρίζεις ωστόσο ότι επειδή έλειπες από τα online παιχνίδια δε μπορείς να είσαι απόλυτος για το τρόπο που τελικά φθάσαμε ώς εδώ.
Τέλος μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για δημοκρατική ψηφοφορία. Κανείς δεν επιβάλει σε κανένα τι να ψηφίσει. Είναι θέμα δικό του.
-
Ναι αλλα Γιαννη ξεχνας τι ειχες πει πιο πανω...
Ή εγω ή αυτος ελεγες...αυτο τωρα θεωρειται σωστο; -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Ναι αλλα Γιαννη ξεχνας τι ειχες πει πιο πανω...
Ή εγω ή αυτος ελεγες...αυτο τωρα θεωρειται σωστο;αυτό αφορά εμένα όχι τα υπόλοιπα παιδιά. Αν φύγω εγώ δε σημαίνει ότι καταργείται το πρωτάθλημα,είναι στο δικό σας χέρι. Απλά εγώ δε θέλω να τρέξω μαζί του. Αυτός νομίζει ότι θα πάρει και χρηματικό έπαθλο και δε θέλει να... μου δώσει το πρωτάθλημα. ΛΟΛ Είπα του το χαρίζω δε έχω πρόβλημα. Με ενδιαφέρει μόνο το ήπιο κλίμα στο room.
-
Ο χρήστης BiLL-MS έγραψε:
Με ενδιαφέρει μόνο το ήπιο κλίμα στο room.
Mporei na yparxei, an Symbibasteis kai logikeuteis (kai ama se enoxlei** toso poli** agnoise ton!) kai synexise sto prwtathlima.
να ειρονεύεται και να τον αγνοώ? Έξυπνο.
-
Σύνελθε
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Εγώ απορώ πως γίνεται (σύμφωνα με αυτά που είπε ο Vasilakis στον Alonso) ότι ειρονευόμουν συνέχεια τους τελευταίους 6 μήνες. Εγώ έτρεξα 5 αγώνες στο προηγούμενο πρωτάθλημα και 5 σε αυτό που τρέχουμε τώρα. Ποιους 6 μήνες λέτε; Το αν έχουμε 'πλακωθεί' εδώ σε θέματα F1 δεν έχουν να κάνουν με το παιχνίδι.Επίσης ο Vasilakis είπε πως υπάρχει ένταση τον Ιούνη. Εγώ ούτε testing δεν έκανα τότε.
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=12289&start=0 Νο κόμμεντ
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=12668&start=0 Νο κόμμεντΔηλαδή roxette ήταν ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ και αυτό όπως εσύ έκραζες παλιά;
HO-HO-HO
Μα τι μαλάκας που είσαι.
Ρωτάς 22:06 αν θα ανοίξει ο server νωρίτερα...
Ο ευθυνόφοβος γιατί δεν δοκιμάζει ποτέ;
Ναι ναι βοήθησε τα λίγο τα καημένα εσύ κύριε ανώτερε τώρα... που όταν έτρωγες τις 'λιες' δεν έλεγες ούτε τους χρόνους σου.
Ρε παιδιά μιας και το Spa είναι τρομερή πίστα δεν αυξάνουμε τη διάρκεια του αγώνα;
Αυτό θα είναι ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ όπως κράζει ο mschumacher
Αν και μου φαινεται οτι επρεπε να τρεξουμε πρωτα στην Monza και υστερα SPA...
Αυτό θα ήταν ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ όπως κράζει ο mschumacher
Πολύ ψώνιο μιλάμε. Δεν μας ενδιαφέρουν οι πληροφορίες σου γιατί το παίζουμε 'αντρίκια' το παιχνίδι. Δεν περιμένουμε τον αυτόματο πιλότο του steering assistance. Θα νομίζεις κιόλας πως μας αφήνουν και έκπληκτους οι χρόνοι σου.
'ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ' -mschumacher
'ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ' -mschumacher
Tι ωραία που τα λες όταν σε συμφέρει. Όταν κάποια στιγμή δεν πήρες την pole έγραψες μετά 'τα δοκιμαστικά δεν θέλω να τα σχολιάσω'. Σχολίασες τον αγώνα μόνο επειδή κέρδισες Mr. 'Χωρίς assistance δεν ξέρω τι μου γίνεται'
Τι γινεται ρε παιδια...;;;
Πληκτρολογω HELLAS και μου λεει Bad password...ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;;;;; AYTO ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ όπως κράζει ο mschumacher
Καθόλου εμπάθεια προς τον ms?
Τα μπινελίκια που δέκτητα όταν έκανα σέρβερ 2-3 λεπτά νωρίτερα για πλάκα ήταν?
Τα μπινελίκια που δέκτηκα τάχα στην Ισπανία τρέξαμε με dry weather για πλάκα ήταν?
Στο Μονακό μετά τις αρλούμπες που έλεγες, και που σου απάντησε ο ms, εσύ δεν απάντησες 'επιτέλους, μπλα μπλα' υποδηλώνοντας ότι κατάφερες επιτέλους να σπάσεις την ψυχραιμία του άλλου? -
Δεν έτρεχα στα παλια. Δηλαδή αν δεν τρέξω και συνεχισω να γραφω εδώ τι θα γίνει;
όταν κάποιοι έχουν πρόβλημα με το sync εσεις ανοίγετε πιο γρήγορα και το φορτώνετε; Ενω είμαι κι εγώ στο πρωτάθλημα.
Τα μπινελίκια όταν γυριζεις ανάποδα την πίστα ή όταν κάνετε donuts ενω τρέχουμε.
Τα ευχαριστώ που σου έλεγα όταν έκοβες ενώ δεν ήσουν σε γρήγορο γύρο; Μπινελίκια ε;
Όσον αφορά τους κανονισμούς και την εντός πίστας συμπεριφορά μου είμαι πολύ δίκαιος. Πιο πολύ απ' ολους σας.
Έσυ τι πρόβλημα έχεις μαζί μου. Χτες άνοιξες server και μπήκα κι εγώ και ήταν όλα OK.
-
Στους επίσημους τα έκανα αυτά?
ΟΚ είμαι ένοχος επειδή οι προσπάθειες μου για λίγη πλάκα, δεν ήταν αποδεκτές από σένα.Δεν είναι γεγονός ότι σε κάθε αγώνα, έχουμε synchs?
Ωραία καραμελίτσα αυτή. Φταίω εγώ για τα synchs επειδή έκανα σερβερ 2-3 νωρίτερα. -
Αυτο να το πεις σε αυτούς που έλεγαν να μην τρέξει ο Bill γιατι θα έχει παραπανω sync.
-
ΟΚ, ήρθε η ώρα για το Αυστρία '02 reloaded.
Άποψη μου είναι ότι ο Μπιλ έπρεπε να φύγει, επειδή έπεσε σε επίσημο αγώνα και δεν ήταν μέλος, όταν τον ρωτήσαμε αν θα τρέξει στο μέλλον δεν είδαμε καμία απάντηση, ήταν απόλυτα ειρωνικός, του είπαμε ότι δεν έχουμε πρόβλημα μαζί του, ρώτησες για πλειοψηφία η οποία ζήτησε να φύγει, αλλά το έκανες γαργάρα. Τι άλλο να πω? -
O λόγος ήταν πως θα είχε παραπανω sync (αυτό έλεγε ο Γιάννης). Άλλωστε ο Bill έγινε κατευθείαν μέλος.
Υπάρχουν και άλλα μέλη τα οποία δεν τρέχουν πάντα (στο μέλλον)
Τον 'ARIS' που είχε τρέξει σε αγώνα τον θυμάστε;
-
Αλλά και τότε ο Γιάννης έκανε το γνωστό... 'Αν τρεξει αυτός, φεύγω εγώ'.
F1 Challenge 2004 Βαθμολογία - Κανονισμοί