-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
προφανώς 130 θα είναι μαζί με τις απώλειες για ρώταΑλλα το μεγαλο 'προβλημα' του κινητηρα οτι ψοφαει στις 5.500 δε λυνεται παλι... (ο κοφτης ειναι στις 6.300 χωρις λογο)
περίεργο. με όλα προγράμματα ισχύει αυτό ή με το συγκεκριμένο?
Με ο,τι προγραμμα εχω δει στο google ανα τον κοσμο, δεν εχω δει να τραβαει πανω απο τις 5.500... Λογικο μου φαινεται ειναι κατασκευαστικο θεμα... Μικρη τουρμπινα και 8-βαλβιδος κινητηρας...
-
Edit : 137 αλογα με προγραμμα.
-
Πολο ειναι, απλα με 95αρα... Εγω βαζω μονο 97αρα.
Καλα για το 0-100 εχω ακουσει ο,τι να ναι... Απο 9,6 εως 10,8...
Οταν βαλω λαστιχα θα μετρησω και γω, οχι οτι με νοιαζει, η πιο χρησιμη ρεπριζ του αυτοκινητου για μενα ειναι το 50-90 με 2α. -
Η 97αρα ειναι η μονη βενζινη που κυκλοφορει σε λογικη τιμη. Κι επειδη δε ρισκαρω να βαλω 95αρα με νερακι σε 0,9 bar πιεσμενο κινητηρα, ειναι μονοδρομος η vpower.
Παντως η διαφορα ειναι αισθητη απο 95-97-100. Κυριως στο ποσο κλωτσαει οταν κουμπωνει φουλ πιεση το turbo. -
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Επίσης στο γυρισμό από τις διακοπές,με 4 άτομα,γεμάτο πορτ μπαγκάζ,κλιματισμό συνέχεια στο 2 και ταχύτητες στην εθνική 140min.(πιο πολύ 150-170 )έγραψε 6.2 .Γιατί δε μας λες και τη μέση ταχύτητα που έγραψε;
-
Πως γίνεται να πηγαίνεις με min τα 140 και να είχες μ.ο. Τα Σκαρτα 85;;;
-
Αποτέλεσμα:
Μέσα:Βρωμαει premiumιλα απο χιλιομετρα...
-
Όχι πες.Δεν είναι φανταστικό το μπεζ? Κάνει το πιο βαρετό εσωτερικό της κατηγορίας να δείχνει πανέμορφο .
Βασικα εγω θα ελεγα οτι κανει το πιο βαρετο εσωτερικο της κατηγοριας να δειχνει ακομα πιο βαρετο...
Με κοκκινα-μαυρα καθισματα κατι γινεται... -
Πάντως ήδη έφυγε παραγγελία για rcd510 .Επιτέλους!!! Μπας και γεμισει το ταμπλό!!
Το μπεζ εσωτερικό δείχνει πολύ classy -
Φαίνεται μόνο αν το κοιτάξεις φίλε μου, δεν τραβάει καθόλου το μάτι.
-
Επειδή εμένα μου τη σπάει και θέλω να το αλλάξω,αλλά όλοι οι φίλοι μου μου λένε μη δίνεις τσάμπα λεφτά αφού δε φαίνεται,έχει παρατηρήσει κανένας σας στις φωτογραφίες που έβαλα,την τρύπα στη σίτα κάτω μπροστά?Σε πυροβολησαν?
-
Σε πυροβολησαν?
Kαταραμένος κοτσαδόρος σε συνδυασμο με οδηγό που δεν ξέρει να παρκάρει.Δηλαδή διπλά .
Το ιδιο επαθα και γω αλλα δεν εφυγε κομματι... Απλα ραγισε σε 2-3 σημεια, ουτε που φαινεται και απο πανω να πας...
-
Στο Polo diesel περίπου 700 euro κάτω οι αρχικές τιμές στα 1.2 tdi και 1.300 στα 1.6 tdi:
http://www.volkswagen.gr/media/country/ ... diesel.pdf
Βενζίνη 500 euro κάτω οι αρχικές για το 1.2 και κόβεται η Comfortline, 500 euro στον 1.2 TSi 90 hp και κόβονται οι εκδόσεις highlne. Στον 1.2 TSi 105 από trendline comfortline highline γίνονται match και r-line με άλλες αρχικές αλλά και αναβαθμισμένο εξοπλισμο.
http://www.volkswagen.gr/media/country/ ... petrol.pdf
-
Καλη φαση ο τυπας... Πωπω να βλεπεις ανθρωπινα αυτοκινητα στο Ring ειναι τραγικο... πιο αργα κι απο replay ρε γαμωτο...
Η αλλαγη στο 5.11, 5.39 ειναι για να κανει οικονομια?
@8.10 τι μλκαςΕπρεπε να μας δειχνει και τιμονι... Θα καταλαβαινα περισσοτερα...
-
Αυτή η βλακεία για την πίεση των ελαστικών δουλεύει; Σήμερα ήταν πίτα το λάστιχο και ούτε που συγκινήθηκε.
-
Στο polo δε μου έχει τύχει ακόμη, αλλά στο passat δουλεύει κανονικά. Μήπως χρειάζεται την πρώτη φορά σετάρισμα; (Αφού τα φουσκώσεις, κρατάς πατημένο το κουμπί για κάποια δευτερόλεπτα)
-
Κάθε φορά που φουσκωνεις τα λάστιχα θέλει πάτημα το κουμπί για 2 sec.
Το σύστημα αυτο βέβαια σε προειδοποιεί μόνο όταν υπάρχει απότομη αλλαγη δηλαδη αν έχεις κάποιο σκίσιμο,έχεις πατήσεις βίδα,κλπ. Το 2ο μου είχε τύχει και μου άναψε το λαμπάκι με το που έχασε λίγο αερα(δεν εβλεπες διαφορα ακόμη σε σχέση με το αλλο ελαστικό). -
Δηλαδή θέλει σετάρισμα κάθε φορά από την αρχή; Σε εμένα δεν έκανε τίποτα, βέβαια οκ, δεν ξέρω αν είχε σεταριστει.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δηλαδή θέλει σετάρισμα κάθε φορά από την αρχή; Σε εμένα δεν έκανε τίποτα, βέβαια οκ, δεν ξέρω αν είχε σεταριστει.Sent from my Note 2 using smoke signals.
Mπορει να μην ηταν σεταρισμενο ποτε...
Εγω καθε φορα που αλλαζω τις πιεσεις το σεταρω.
Βεβαια με τον τροπο που λειτουργει αν εχεις κανα λαστιχο με σκληρο πλαινο που για να αλλαξει περιμετρο πρεπει να πεσει η πιεση στο 5, πολυ πιθανο να το ξεγελαει.
Στα μπαλονια πρεπει να δουλευει καλυτερα. -
Πάντως σε εμένα μια φορά που είχα δοκιμάσει εντελώς διαφορετική πίεση από συνήθως (2.2+2.0 αντί 2.4+2.4) χτύπησε.
VW Polo 2009