-
Ο χρήστης andykar έγραψε:
να ανάβουν τα φώτα μόνα τους!!!!!........
σου είναι κόπος να σηκώσεις το χεράκι σου και να γυρίσεις τον διακόπτη????
Τόσο κουραστικό είναι????Τι άλλο θα διαβάσουμε εδω μέσα .... Επειδή είναι άπειροι οι κ@φρ01 που δεν ανάβουν τα φώτα τους οταν ΠΡΕΠΕΙ αλλά παρα μόνο όταν έχει πέσει πίσσα σκοτάδι, το παραπάνω χαρακτηριστικό μπορεί να είναι και ένα απο τα πιο ΧΡΗΣΙΜΑ ηλεκτρονικα καλούδια σε ένα αμάξι που οδηγείται από μ@λ@κ0νεοέλληνα ....
Θα τρελαθούμε τελείως!
-
Απόψεις γράφουμε εδώ φίλε μου, εσυ γράφεις αυτό εγώ το άλλο ο άλλος το παράλλο και πάει λέγοντας.
Δέν καταλαβαίνω, γιατι δυσανασχετείς....? -
Ξαφνικα ο τοπος γυρω μου γεμισε Auris.
Φυσικα και μπηκα μεσα σε ενα. Πολυ ωραιο εσωτερικο αλλα το χειροφρενο ειναι σαν ορθιο αγγουρι. Αμ αυτη η κολωνα στη μεση; Δε ξερω πρεπει να το ξαναδω γιατι η ψιλοτρελαθηκα.
Ανυπομονω να παρουμε πινακιδες να τα βγαλουμε στο δρομο. -
Καλορίζικο...........εμένα πάντως μου αρέσει πολύ.
Είναι απο τα αυτοκίνητα που τα παίρνεις με κλειστά μάτια.
Είναι καλό ρε παιδί μου........πώς να το κάνουμε τώρα. -
Απόψεις γράφουμε εδώ φίλε μου, εσυ γράφεις αυτό εγώ το άλλο ο άλλος το παράλλο και πάει λέγοντας.
Δέν καταλαβαίνω, γιατι δυσανασχετείς....?Άποψη μου είναι το ότι πηγαίνουνε μέσα σε τούνελ με σβηστά τα φώτα σαν τα ζώα? Άποψη μου είναι ότι βρέχει καταρακτωδώς και αυτοί περιμένουν να ... βραδιάσει για να τα ανάψουν και να μπορείς να τους δεις στους καθρέφτες? ...ΟΚ Σόρρυ ρε συ δεν πρέπει να δυσανασχετώ, έχεις δίκιο είναι .... άποψη μου!
Που τα είδες?
Είναι καλό ρε παιδί μου........πώς να το κάνουμε τώρα.Και αν επιτρέπεται ... τι είναι αυτό που σε κάνει να το αγοράζεις με ... κλειστά μάτια? Την .... άποψη σου θέλω!
-
ευκολια φιλε μου..
αν ηταν ετσι, αντι να πατουσες εναν διακοπτη για ρευμα, θα εκανες ποδηλατο σε καμμια γεννητρια..
ενταξει..ποσο δυσκολο ειναι να κανεις ποδηλατο για να εχεις ρευμα?
για τον φιλο με το προβλημα του κλειδιου/συναγερμου..
μη κολλαμε στις λεπτομερειες!
κανονικα ΠΡΕΠΕΙ να ανοιγει μονο του με την καρτα σε περιπτωση που δεν θες να χρησιμοποιησεις συναγερμο..
οτι η μονη λυση ειναι η ασφαλεια κλοπης, με βρισκει απολυτως συμφωνο..
αγαπητε japan power, αν επαιρνες την f430 θα σε βρισκαν αμεσως ρε συ.. δεν ειναι οτι θα 'χανοσουν στο πληθος'!
ΜΠΑΜ θα εκανες!
ανυπομονω να ερθει το auris της μητερας μου...
μεχρι τελος του μηνα, ειπαν... -
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Δέν καταλαβαίνω, γιατι δυσανασχετείς....?Άποψη μου είναι το ότι πηγαίνουνε μέσα σε τούνελ με σβηστά τα φώτα σαν τα ζώα? Άποψη μου είναι ότι βρέχει καταρακτωδώς και αυτοί περιμένουν να ... βραδιάσει για να τα ανάψουν και να μπορείς να τους δεις στους καθρέφτες? ...ΟΚ Σόρρυ ρε συ δεν πρέπει να δυσανασχετώ, έχεις δίκιο είναι .... άποψη μου!
Που τα είδες?
Εταιρικά είναι. (αν δεν βοηθήσει λίγο και η εταιρεία του Megane98hp, δεν θα πουλούσε τίποτε!)
Είναι καλό ρε παιδί μου........πώς να το κάνουμε τώρα.Και αν επιτρέπεται ... τι είναι αυτό που σε κάνει να το αγοράζεις με ... κλειστά μάτια? Την .... άποψη σου θέλω!
Το αγοράζεις με κλειστά μάτια, γιατί ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μεχρι τελος του μηνα, ειπαν...Εν μέσω διακοπών; Ελπίζω να 'στε τυχεροί!
-
Unhackable, σου απαντησε ο highfidelity στην ερωτηση σου.
... και με καυστικο τροπο
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Unhackable, σου απαντησε ο highfidelity στην ερωτηση σου.... και με καυστικο τροπο
Εχμμμ .... μου φαίνεται ότι η 'καυστικότητα' δεν απευθυνόταν σε εμένσ ...
-
Unhackable, σου απαντησε ο highfidelity στην ερωτηση σου.
... και με καυστικο τροπο
Εχμμμ .... μου φαίνεται ότι η 'καυστικότητα' δεν απευθυνόταν σε εμένσ ...
Δεν ειπα κατι τετοιο.
-
Τέλος του μήνα υπάρχει παραλαβή, είναι αλήθεια. Η επόμενη είναι τρίτη εβδομάδα του Αυγούστου
-
Που τα είδες?
Όταν ξεκινάς να γράφεις με την φράση «τι άλλο θα ακούσουμε εδω πέρα» και κλείνεις με «θα τρελαθούμε τελείως» δείχνεις άμεσα οτι όποιος διαφωνεί με σένα είναι τρελός, δέν ξέρει τι λέει η είναι άσχετος και δέν ξέρω κι’εγώ τι άλλο. Anyway το παίρνω σαν αστοχία έκφρασης και πάμε παρακάτω. Έγραψες την άποψη σου για τους αισθητήρες φώτων και βροχής και προσπάθησες να την τεκμηρίωσες με τους λακαμάδες που μπαίνουν στο τούνελ και δέν ανάβουν τα φώτα. Αφου λοιπόν δέχεσαι οτι έχουμε γεμίσει λακαμάδες οδηγούς θα έπρεπε να σε ανησυχεί η ύπαρξη όλων αυτών τών τεχνολογικών gadgets στα χέρια ενός λακαμά οδηγού και όχι να σε χαροποιεί. Διοτι άν κάποιο απο αυτά ξαφνικά δέν δουλέψει τότε ο λακαμάς ξαναγίνεται αυτό που ήταν πριν, δηλαδή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ λακαμάς. Η διαφορά μας λοιπόν είναι οτι εγώ δέν θέλω οι κακοί οδηγοι να κρύβουν την ασχετήλα τους πίσω απο τα καλούδια γιατι έτσι δέν θα αποκτήσουν ποτέ οδηγική συνείδηση.
Τώρα για το AURIS θα πώ μόνο ένα ....... TOYOTA……. δέν χρειάζεται να πώ πολλά .......... οι πωλήσεις παγκοσμίως λένε πολλά. Για αυτό τον λόγο με κλειστά τα μάτια. -
Αδυνατω να καταλαβω την απεχθεια που εχουν πολλοι, για απλες ευκολιες που μπορει να προσφερει σημερα ενα αυτοκινητα, με επιχειρηματα περασμενης δεκαετιας.
ΥΣ. εδω θα μου πειτε καποιος παλιοτερα προσπαθουσε να μας πεισει οτι το abs δεν χρειαζεται....
-
Τώρα για το AURIS θα πώ μόνο ένα ....... TOYOTA……. δέν χρειάζεται να πώ πολλά .......... οι πωλήσεις παγκοσμίως λένε πολλά. Για αυτό τον λόγο με κλειστά τα μάτια.
Δυστυχως, δε νομιζω οτι ισχυει αυτο. Στις μερες μας, ακομα και τα ΤΟΥΟΤΑ, πρεπει να τα αντιμετωπιζεις με λιγη καχυποψια...
-
Έγραψες την άποψη σου για τους αισθητήρες φώτων και βροχής και προσπάθησες να την τεκμηρίωσες με τους λακαμάδες που μπαίνουν στο τούνελ και δέν ανάβουν τα φώτα. Αφου λοιπόν δέχεσαι οτι έχουμε γεμίσει λακαμάδες οδηγούς θα έπρεπε να σε ανησυχεί η ύπαρξη όλων αυτών τών τεχνολογικών gadgets στα χέρια ενός λακαμά οδηγού και όχι να σε χαροποιεί. Διοτι άν κάποιο απο αυτά ξαφνικά δέν δουλέψει τότε ο λακαμάς ξαναγίνεται αυτό που ήταν πριν, δηλαδή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ λακαμάς. Η διαφορά μας λοιπόν είναι οτι εγώ δέν θέλω οι κακοί οδηγοι να κρύβουν την ασχετήλα τους πίσω απο τα καλούδια γιατι έτσι δέν θα αποκτήσουν ποτέ οδηγική συνείδηση.Δηλαδή, ο λακαμάς που δεν έχει αισθητήρα φώτων, θα...συνετιστεί κάποια στιγμή και θ' ανοίγει τα φώτα; Τι σε κάνει να πιστεύεις κάτι τέτοιο; Εχεις δει πολλούς να πιστεύουν στην...αυτοβελτίωση;
Η λογική σου επίσης , για το αν χαλάσει, μπάζει από παντού, γιατί να χαλάσει ο αισθητήρας φωτός και όχι ο...διακόπτης των φώτων για παράδειγμα; Ο τελευταίος είναι πιο επιρρεπής εξάλλου...Να ρωτήσω, το Auris έχει τέτοιο κολπάκι;Πάντως μ' αρέσει που η Toyota τρέχει και διαφήμιση για το Avensis και διαφημίζει τους....αυτόματους καθαριστήρες σαν...μεγάλη καινοτομία! Κάτι που η Citroen τα έχει ακόμη και στις Xsara εδώ και καμιά 5ετία... Αλλά τι να μας πουν και οι Γάλλοι, αυτοί ό,τι αυτοκίνητο κάνουν, μένει στο δρόμο ή παίρνει φωτιά , άσε που τρώνε και...βατράχια και μουχλιασμένα τυριά, σωστά;
Τώρα για το AURIS θα πώ μόνο ένα ....... TOYOTA……. δέν χρειάζεται να πώ πολλά .......... οι πωλήσεις παγκοσμίως λένε πολλά. Για αυτό τον λόγο με κλειστά τα μάτια.
Να σε ρωτήσω, οι πωλήσεις λένε όλη την αλήθεια σωστά; Τότε, πέρυσι πχ που η GM ήταν πρώτη στον κόσμο αντί της Toyota, θ' αγόραζες με κλειστά μάτια κάποιο GM;
Πχ κάποιο Chevrolet Aveo sedan με ....1,5 αστέρι στο EuroNCAP; Κλειστά μάτια κι εκεί;
Αν θέλεις να ξέρεις πάντως, ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή η λογική, έχει φέρει τα Toyota να πουλιούνται ΤΟΣΟ ακριβά στην Ελλάδα! Επειδή κάποιοι τ' αγοράζουν με κλειστά μάτια, αυτιά, κλπ κλπ, οπότε και η αντιπροσωπεία βαράει τις τιμές ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!
Σ'εμένα πάντως και σε μερικούς άλλους από δω μέσα, το όνομα ενός κορυφαίου κατασκευαστή, δεν αρκεί ν' αγοράσω το αυτοκίνητο... Γιατί το Auris κάθε άλλο παρά κορυφαίο είναι αυτή τη στιγμή στην κατηγορία του, επιπλέον είναι και από τ' ακριβότερα...
Κι αν θες να δεις και τις πωλήσεις, κοίτα τι πουλάνε τ' άλλα, κοίτα και το Auris....
Κάποιοι, ίσως προτιμούν να έχουν τα μάτια ανοιχτά όταν αγοράζουν αυτοκίνητο.... -
Και εγω αδυνατώ να καταλάβω τι εννοείς όταν λές οτι είναι επιχείρημα περασμένης δεκαετίας. Επίσης αδυνατώ να καταλάβω τι εννοείς όταν λες ‘ευκολίες’. Όπως επίσης αδυνατώ να καταλάβω πως μερικοί εδω μέσα βάζουν στο ίδιο καζάνι το abs και το air condition με τους αισθητήρες βροχής και φώτων και αδυνατώ να καταλάβω γιατί μερικοί εδω μέσα απαντούν με 2 ξερές γραμμές χωρίς επιχειρήματα (έστω και περασμένης δεκαετίας) με υφάκι σαρκαστικό και κοροϊδευτικό.
-
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα.
Ο μονος σοβαρος λογος , για μενα, να μην βαλει καποιος αυτες τις ευκολιες ειναι το κοστος.
Πια ειναι το μειονεκτηματα των αισθητηρων φωτων και βροχης που δικαιολογει την μη υπαρξης τους?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
καποιος απαντησε πως τελος του μηνα εχει παραλαβη..
ειναι γεγονος οτι οι ανθρωποι ηταν ξεκαθαροι.. αναλογα με το τι θα θελησουμε, υπαρχει ενδεχομενο τον ιουλιο (προς τα τελη) ή αυγουστο (επισης τελη)..
μαυρο π.χ. που ρωτησε η μητερα μου δεν υπηρχε ουτε στις παραλαβες του αυγουστου..
για το ανθρακι, τη δευτερα/τριτη θα μας πουν ποτε θα το παραλαβουμε! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
καποιος απαντησε πως τελος του μηνα εχει παραλαβη..
ειναι γεγονος οτι οι ανθρωποι ηταν ξεκαθαροι.. αναλογα με το τι θα θελησουμε, υπαρχει ενδεχομενο τον ιουλιο (προς τα τελη) ή αυγουστο (επισης τελη)..
μαυρο π.χ. που ρωτησε η μητερα μου δεν υπηρχε ουτε στις παραλαβες του αυγουστου..
για το ανθρακι, τη δευτερα/τριτη θα μας πουν ποτε θα το παραλαβουμε!Καλώς να σας έρθει 30φυλλε!
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007