-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί όχι;
Θα υπήρχε το επίσημο site της αντιπροσωπείας
τι σχέση έχει αυτό;
ξέρεις πόσοι υποψήφιοι αγοράστες - αναγνώστες μπαίνουν εδώ μέσα και διαβάζουν;
Το έχω πεί και το ξαναλέω: Δεν είμαι αντιπρόσωπος
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Γιατί όχι;
τι σχέση έχει αυτό;
καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα!
δεν είπα ότι είσαι...νομίζω;
-
-*'Θεοπούλα, εσύ τί ζωγράφισες....;;'
-'τη Λιβαδειά...'*
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί όχι;
τι σχέση έχει αυτό;
καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα!
δεν είπα ότι είσαι...νομίζω;
Ισως να ήταν λάθος το copy από το in.gr για το Auris.
-
Μήπως ξέρετε με πόσους ίππους θα είναι η έκδοση του auris TS?Aκουσα ότι η toyota έχει έναν νέο κινητήρα για τα TS μοντέλα αλλα θα ήθελα μια επιβεβαίωση εάν γνωρίζετε κάτι παραπάνω.Eυχαριστώ προκαταβολικά
-
Παιδια επειδη ον αντιπροσωπο τον ξερω δεν νομιζω να ειχε προβλημα να μπει σε καποιο forum για να πουλησει.
Και δεν μιλαω για τον συγκεκριμενο αντιπροσωπο.
αλλα δεν νομιζω καποιος που εχει την toyota να εχει προβλημα και να μην πουλαει.
πηγα σημερα για τεστ αλλα λιγο αργα ειχε κλεισει.
αλλα ειχε ενα ασιμι AURIS 1,6 και ενα COROLLA sedan μαλλον για παραδοση.
σε λιγο φωτο. -
τελικα και το corolla est drive ειναι
-
Ο χρήστης 8eios έγραψε:
Μήπως ξέρετε με πόσους ίππους θα είναι η έκδοση του auris TS?Aκουσα ότι η toyota έχει έναν νέο κινητήρα για τα TS μοντέλα αλλα θα ήθελα μια επιβεβαίωση εάν γνωρίζετε κάτι παραπάνω.Eυχαριστώ προκαταβολικάκάτι ακούστηκε για turbo 250hp αλλά μέχρι τότε αρκέσου στον 2,2 180...
-
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
τελικα και το corolla est drive ειναι
δε μου αρέσει ο κόλος (της κορόλας εννοω γιατί στην υπογραφή σου σκίζει )
-
egw akousa gia compressorato kinhthra me 250 aloga an breite tpt sto net balte kana link
-
Επιβεβαιώθηκαν τα 5* που όλοι περιμέναμε για την παθητική ασφάλεια του νέου corolla: http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=295&page_id=4983
-
Ο χρήστης GrMikeD έγραψε:
Επιβεβαιώθηκαν τα 5* που όλοι περιμέναμε για την παθητική ασφάλεια του νέου corolla: http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=295&page_id=4983Ήταν αναμενώμενο ύστερα από τα 5 αστέρια του Auris. Αφού έχουν και τα δύο τον ίδιο σχεδιασμό σε συστήματα ασφάλειας.
-
Ξέρει κανείς εάν η toyota προσφέρει εργοστασιακό συναγερμό για το corolla; εάν ναί, αξίζει;
Ρωτάω γιατί εφόσον θα περιμένω όταν το παραγγείλω λόγω VSC, γιατί να μήν ζητήσω και συναγερμό άν υπάρχει...
-
Ξέρει κανείς εάν η toyota προσφέρει εργοστασιακό συναγερμό για το corolla; εάν ναί, αξίζει;Μεχρι τωρα η ΤΟΥΟΤΑ εδινε εργοστασιακο συναγερμο για ολα τα αυτοκινητα της και δεν βρισκω καποιο λογο ωστε να αλλαξει πολιτικη.Δεν το εχει στα στανταρ,αλλα και καλά και στον κανει δωρο η αντιπροσωπια (αρκει βεβαια να τους τον ζητησεις ).Εμενα στο corolla (οχι το νεο που συζηταμε εδω ,το προηγουμενο μοντελο
Σε κανενα ΤΟΥΟΤΑ παντως ο εργοστασιακος συναγερμος δεν σηκωνει αυτοματα τα ανοιγμενα παραθυρα οταν πατησεις τον τηλεχειρισμο για να κλειδωσεις.Δεν ξερω γιατι,μην με ρωτας -
Ξέρει κανείς εάν η toyota προσφέρει εργοστασιακό συναγερμό για το corolla;Ναι, προσφέρει.
-
Δεν ανεβαίνουν τα παράθυρα για να προστατεύεται η μπαταρία του αυτοκινήτου (δήλωση πωλητή Toyota).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν ανεβαίνουν τα παράθυρα για να προστατεύεται η μπαταρία του αυτοκινήτου (δήλωση πωλητή Toyota).στο δικό μου ανεβαίνουν χωρίς να έχει συναγερμό... ...η μπαταρία αντέχει!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν ανεβαίνουν τα παράθυρα για να προστατεύεται η μπαταρία του αυτοκινήτου (δήλωση πωλητή Toyota).
στο δικό μου ανεβαίνουν χωρίς να έχει συναγερμό... ...η μπαταρία αντέχει!
ακόμα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ακόμα
το κυκλοφορώ καθημερινά...δεν το βάζω στην γυάλα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ακόμα
το κυκλοφορώ καθημερινά...δεν το βάζω στην γυάλα...
σαν εμένα.....
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007