-
OI ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΗΝ COROLLA ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ
FART - ROLLA AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
AΛΗΘΕΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΙΤΣΑΤΑ ΑΜΑΞΙΑ...
-
abc
-
-
vw??????? BORA?
-
Oλίγον συντηρητικούρα ...νομίζω!! μήπως ειναι μονο για το Αμέρικα αυτό?
-
Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το νέο Elantra.
-
Φωτομάγαζο του κερατά!
Ή μια απ τα ίδια!!
Νομίζω πάντως οτι είναι photoshop.
Κοιτάξτε τα πίσω φανάρια.Το μισό κομμάτι είναι πιο 'καθαρό' - ακριβώς το σχήμα του τωρινού. -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Φωτομάγαζο του κερατά!
Ή μια απ τα ίδια!!
Κοιτάξτε τα πίσω φανάρια.Το μισό κομμάτι είναι πιο 'καθαρό' - ακριβώς το σχήμα του τωρινού.Ακριβώς...
-
ghi
-
να το μεταφέρουμε στο τοπικ με τη φωτογραφία
'Φωτογραφία. Ασχολείστε;'
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 539#613539 -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Φωτομάγαζο του κερατά!
Ή μια απ τα ίδια!!
Κοιτάξτε τα πίσω φανάρια.Το μισό κομμάτι είναι πιο 'καθαρό' - ακριβώς το σχήμα του τωρινού.Ναι, φωτοσοπιά είναι.
Όπως και οι προηγούμενες.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αμα τολμουσε η Τογιοτα να βγαλει κατι τετοιο, εγω μπορει και να το αγοραζα!
-
why not? ένα διογκωμένο Yaris είναι.
την φωτό την βρήκα σε ιαπωνέζικα φόρα και είναι πολύ κοντά στο τελικό σχέδιο. -
Ο χρήστης Argyrismm έγραψε:
Οι μεγάλες πληγές του Corolla Ε12
2) φώτα optitronΑυτό γιατί το θεωρείς «πληγή»; Χαλούσαν εύκολα ή είναι κάτι άλλο;
Γιατί
α) είναι πολύ φωτεινά την νύχτα (ακόμα και στο χαμηλότερο επίπεδο)
β) μου προκαλούν πονοκέφαλο την νύχτα
[size=9]γ) αν ανάψεις τα φώτα την μέρα (πχ θέλεις να πας γρήγορα ή κινήσαι σε ομίχλη ή στα τρελά και απανωτά τούνελ της Εγνατίας) τότε ξαφνικά χάνεις τον πίνακα οργάνων[/size]
δ) εκτός αν θέλεις να τον ρυθμίσεις ενώ πηγαίνεις με 120 χαω......, που αν ξέρεις από αυτά τα όργανα, γνωρίζεις ότι είναι τουλάχιστον πράξη αυτοκτονίας να ρυθμίσεις την φωτεινότητά τους εν κινήσειWell done Toyota.
Στο drive που αγόρασα σήμερα (μαζί με το DVD από την πίστα των Σερρών) λέει ότι θα βγει στο τέλος του έτους 2006.
Όμως όπως προαναφέρθηκε πριν, τα Toyota βγαίνουν στην Ιαπωνία ΠΟΛΥ πιο νωρίς από ότι στην Ευρώπη.
Εμένα αυτό δεν το κάνει....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτή δεν είναι η παλιά του Autoτρίτη; Νομίζω πως δεν συμπίπτει με τα καμουφλαρισμένα που έχουμε δει κατα καιρούς.
-
Παλιά-ξεπαλιά ειναι πολύ όμορφη... Αιώνες μπροστά απο το τωρινό μοντέλο σε εμφάνιση...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Παλιά-ξεπαλιά ειναι πολύ όμορφη... Αιώνες μπροστά απο το τωρινό μοντέλο σε εμφάνιση...οντως...η τωρινη ειναι
-
url
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Παλιά-ξεπαλιά ειναι πολύ όμορφη... Αιώνες μπροστά απο το τωρινό μοντέλο σε εμφάνιση...\
Nαι, δε διαφωνώ.
Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι μάλλον η φωτοσοπιά δε θα επιβεβαιωθεί. Ας κρατάμε τις προσδοκίες μας πιο χαμηλά...
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007