-
Ο χρήστης technik έγραψε:
όμορφοAληθώς!
-
πραγματικα αν το κανουν ετσι θα γινει ο χαμος...
πολυ καλο οχημα...μου αρεσει πιο πολυ απο το Σιβικ....
πολυ πιο πολυ μαλιστα.... -
Φοβερο ... ακολουθει την ταση που χαραξε το aygo και το yaris .... αναρπαστη θα γινει.
-
ευχομαι να το στρωσουν και στο οδηγικο μερος.......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ευχομαι να το στρωσουν και στο οδηγικο μερος.......Αν βαλει το χερακι της η TRD κατι θα γινει...
-
Συγγνώμη τώρα, αλλά σας αρέσει αυτό:
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
http://www.autokampioen.nl/published/akm/content/afbeeldingen/toekomst/0511toyoco-197649_enlarged.jpg;
Εγώ το θεωρώ κακάσχημο!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εγώ το θεωρώ κακάσχημο!Εσύ είσαι εγκάθετος!
Εμένα πάντως η μάσκα μου θυμίζει το τρίθυρο Stilo
-
Πολύ όμορφο σχέδιο. Πολύ καλύτερο από κάποια πρηγούμενα που είχαν κυκλοφορήσει. Μακάρι να βγεί έτσι.
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Εγώ το θεωρώ κακάσχημο!
Εσύ είσαι εγκάθετος!
Όχι, απλά έχω πολύ εκλεπτυσμένο γούστο!
-
Κ εγω ειμαι της αποψης οτι ειναι πολυ ομορφο...
Αν το τολμησουν θα τους βγει σε καλο....
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Η Honda προφανώς έθεσε νέα πρότυπα:
http://www.autokampioen.nl/published/ak ... larged.jpgΤο συγκεκριμενο σχεδιο εχει πολλα στοιχεια απο το νεο Lexus IS.
-
Πολύ ωραίο
-
To τελευταίο photochop ειναι απο τα πιο ανακριβή που έχω δει ποτέ μου.
Να το πραγματικό αυτοκίνητο και από μπροστά (σε πολυ χαμηλή ποιότητα βέβαια).
Belta (Yaris sedan) θυμίζει περισσότερο παρά εκκεντρικό πρωτότυπο που θα ήθελε να γίνει διαστημόπλοιο όταν μεγαλώσει.
-
dxfcgvbn
-
Ο χρήστης Argyrismm έγραψε:
Τι θα ήθελα σε ένα νέο Corolla:
- την οδική συμπεριφορά των παλιών Corolla
- να μην σχεδιάσουν καμιά βλακεία, να κόψουν τους χαζούς νεοτερισμούς
- να είναι υβριδικό!!!!!!!!!!!!
+1
-
Παιδια εχουμε καμια ιδεα για το ποτε θα βγει στην παραγωγη περιπου;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Παιδια εχουμε καμια ιδεα για το ποτε θα βγει στην παραγωγη περιπου;προς το τέλος του έτους θα έχουμε κάπιο οριστικό προτότυπο ή ακόμη και το τελικό σχέδιο παραγωγής.
στην κυκλοφορία τέλος 2007-αρχές 2008
(μάλλον) -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
προς το τέλος του έτους θα έχουμε κάπιο οριστικό προτότυπο ή ακόμη και το τελικό σχέδιο παραγωγής.
στην κυκλοφορία τέλος 2007-αρχές 2008
(μάλλον)Στην κυκλοφορία τέλη 07 αρχές 08 αλλά για ποια ήπειρο μιλάς; Λογικά στην Ιαπανία θα κυκλοφορήσει ως συνήθως κανα χρόνο πριν με ελάχιστες διαφορές. Θυμάμαι χαρακτηριστικά (και γελάω ακόμα) την προσπάθεια του Autocar να προμοτάρει ως τεράστια επιτυχία την αποκάλυψη την νέας, τότε, Corolla, ενώ το μόνο που είχαν κάνει ήταν να ανατυπώσουν φωτογραφίες επίσημες από το Ιαπωνικό site της εταιρείας. Για πολλά τεύχη κοκορεύονταν για τη δημοσιογραφική τους επιτυχία. Οι φωτογραφίες όμως βρίσκονταν στον υπολογιστή μου αποθηκευμένες πολύ καιρό πριν.
-
Ο χρήστης Argyrismm έγραψε:
Οι μεγάλες πληγές του Corolla Ε12
2) φώτα optitronΑυτό γιατί το θεωρείς «πληγή»; Χαλούσαν εύκολα ή είναι κάτι άλλο;
-
sdfcgvhb
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007